Jdi na obsah Jdi na menu

NEMOHU SE ZBAVIT ZÁVISLOSTI NA BÝVALÉM MANŹELOVI

13. 8. 2007

ObrazekAhoj, Kytičko,

nevím, jestli to pomůže, ale potřebuji se zbavit závislosti na svém bývalém manželovi.Byli jsme spolu 27let, z toho 23let manželé.Moc ho miluji, ale opustil mně a žije s jinou ženou.Pořád se mi po něm stýská a stále cítím sepětí s ním,i když vím, že je s jinou a na mně úplně kašle.Moc mě to trápí, chtěla bych se od něho odpoutat.

Děkuji P.

Milá P.,

když jsem se podívala na energie tvoje a tvého bývalého manžela, překvapila mě ta dlouhá doba, kterou jste spolu vydrželi. Viděla jsem jeho srdce hodně otevřené. Tvé srdce bylo naopak v uzavřeném kruhu. Uzavřela jsi svou lásku pevně ve svém srdci a to se stalo jakousi hradbou.

Jeho srdce však zůstalo otevřené a vyzařovalo dál do prostoru stříbrné spletence paprsků. Byli jste jako oheň a voda. Ty jsi stála pevně nohama na zemi, on se vznášel na lehounkém obláčku svých tužeb a přání.

Myslela sis, že manželství je jako zahrada, která – když se kvalitně udržuje – vzkvétá voní a nese žádané ovoce.

Chtěla jsi mít svou zahradu dokonalou. Ale tvůj manžel byl jen člověk. A kromě předností měl i nedostatky jako každý jiný. Místo aby se zdokonaloval v tvé péči, našel si ženu, která ho přijala takového, jaký je! Mezi námi ženami, je to pro muže jednodušší způsob... Ta druhá žena ho víc obdivuje. A muži to velmi potřebují. Cítí se tak důležitější.

Musíš se přestat dívat tak přísně. Jsi přísná i sama k sobě. Aby ses odpoutala od muže, kterého miluješ, musíš udělat tlustou čáru.

Tví ochránci jsou vedle tebe! Pomohou ti udělat potřebný nový krok! Poradím ti očistný rituál. Zapal si bílou svíčku. Popros své ochránce o pomoc. Vezmi list papíru a napiš tam své jméno a jméno svého bývalého manžela. Napiš mu, že mu dáváš svobodu a přeješ si, aby žil šťastně. Poděkuj mu za svobodu pro sebe! Napiš mu všechno, co tě trápilo!!! Když budeš mít všechny myšlenky na papíře, namaluj pod ně tlustou čáru. Dopis spal nad plamenem svíčky... svíčku nech vyhořet. Až dohoří, udělej si očistnou koupel. Představuj si, že ze sebe smýváš všechny emoce a bolesti vašeho vztahu! Uvidíš, jak se ti uleví.

To, co nefungovalo, odevzdej Stvořiteli a andělům. Je čas se dívat dopředu, milovaná P. Pracovala jsi poctivě na změnách ve svém životě, zůstaň tedy pevná. Myslím, že je vedle tebe někdo, kdo tvé bolavé srdce dokáže utěšit. Bude hodně záležet na tobě. Přeji Ti hodně štěstí a lásky. Nezapomeň, je čas se dívat dopředu. Když skončí zima,přijde  jaro a s ním přijdou rána plná slunečních paprsků. Přijdou i do tvého srdce. Hodně dnů prozářených andělským světlem Ti přeje

Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3257381
Měsíc: 16201
Den: 670