Jdi na obsah Jdi na menu

NEMOC, PŘÍČINA DUCHOVNÍ NEROVNOVÁHY

27. 11. 2008

Obrazek Ahoj, Kytičko,
Už jednou jsme se osobně setkali a já se Ti svěřil se svým zdravotním problémem (roztroušená skleroza). Slíbila jsi mi. že se pokusíš na to podívat z karmického hlediska, jestli by s tím nešlo pohnout. Prosím, pokud si najdeš čas a podaří se Ti napojit na zdroj informací, dej mi vědět.
 Děkuju moc. Radek


Drahý Radku,
Každá nemoc, s kterou se v životě potkáme je pro nás jakýmsi zpětným odrazem stavu naší duše. Něco v našem duchovním těle a vědomí nefunguje tak, jak by mělo. Proto nás naše tělo upozorní na nesoulad a disharmonii bolestí i nejrůznějšími obtížemi. Konkrétně tato nemoc je hodně silným výkřikem, který se ozývá z naší duchovní roviny.

Mám Ti napsat, že prvopočátky těchto potíží jsou ve Tvém předchozím životě, který se odehrával přibližně před 250 lety. Muž, který byl velmi tvrdý ke všem, okolo sebe.

To je Tvá minulá identita. Mám před očima krajinu, kde roste hodně stromů, a vidím i široká rozlehlá pole. Něco se tam pěstuje. Je to vinná réva. V zemi se mluví Francouzsky. Máš zodpovědnost za její sklizeň. A jsi tvrdý až despotický ke svým podřízeným, kteří pracují do úmoru, téměř až do konečného vyčerpání. Nešetříš ani vlastní rodinu. Nepřímým způsobem jsi zavinil smrt vlastní dcery. Nedošlo zatím k plnému očištění karmy. Když Tvá duše opouštěla tento život podařilo se jí pochopit chyby a cítila velkou lítost.

To co, prožíváš nyní je, ale  život,kde se snažíš vyrovnat tyto karmické dluhy ke svým blízkým. Prakticky tutéž rodinu máš dnes kolem sebe. Téměř tytéž duše,jako v minulém životě.  Jakoby jsi se najednou bál prosazovat vlastní vůli a jdeš někdy proti vlastní zodpovědnosti. Stále jakoby jsi ustupoval do pozadí.

Nemyslíš na sebe,ale vnímáš jen potřeby druhých. Ani toto není harmonie a soulad. Jít proti sobě samému. I ty máš své potřeby a máš úkol nalézt smysl vlastního života. Jsi k sobě příliš tvrdý. To, co Ti mám napsat, je, že Tvá nemoc nemusí končit ani smrtí, ani nemusíš nutně projít jejím nejtěžším stadiem. Vše záleží na Tvé proměně.

Je nutné se začít mít více rád. Dostat se do souladu s vlastním vědomím. Poprosit o odpuštění všechny duše, kterým jsi ublížil a pak také sobě. Nemoc nelze plně vyléčit,ale lze minimalizovat její bolestné projevy. Je nutné pustit proud emocí, které se v tobě neustále shromažďují. Zvolnit ten přetlak. Klidně nechej téci slzy, a nestyď se za ně. Ti, kteří jsou dnes Tvou rodinou, Tě milují víc, než dávají najevo. Naše myšlenky mají velkou sílu a mohou nastartovat ozdravný proces.

Afirmace pro Tebe:

Moje fyzické i duchovní tělo je v souladu a  vědomé harmonii.

Každým dnem se cítím lépe a lépe.

Všechny buňky v mém těle jsou regenerovány a jsou naprosto zdravé.

Mám nové, zdravé, fyzické tělo.

Naše tělo je opravdu produktem našich myšlenek. V lékařské vědě začínáme chápat míru, do jaké povaha myšlenek a emocí skutečně urychluje fyzickou podstatu – strukturu a funkci našeho těla. (Dr.John Hagelin)

Náš organismus vyvolává nemoc, kterou nám zpětně dává na vědomí, že životní perpektivy a hodnotový systém jsou nevyvážené nebo že se nesnažíme milovat a být vstřícní a vděční.(Dr. John Demartini)

Otázka zní – „Když se u někoho projevila nemoc v jeho tělesné schránce nebo jiná nepříjemná situace lze jí odvrátit silou „správného myšlení?“ Odpověď zní: „ Určitě ANO (Michael Bernard Beckwith)

Milý drahý Radku. Přijmi svou nemoc, poděkuj za ni. Posunula tě do vyššího chápání podstaty života. Teď si, ale uvědom, že už tu nemoc nepotřebuješ. Už je minulostí a nastartuj plnou silou ozdravný proces.
Věřím Ti. Máš dostatek síly. Popros o energii Miguraj, abys mohl svým myšlenkám dát sílu. Afirmace si opakuj několikrát denně. Až Tvé podvědomí přijme tuto skutečnost a Tvé tělo se začne přizpůsobovat nové situaci.

Budu na Tebe moc myslet.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(lenka, 10. 12. 2009 20:13)

dobry den Kyticko:),
rada bych se zeptala jak vylecit sve telo byla jsem dnes na gynekologickem vysetreni a vysledek zatim nevim jen ze je to neco s cipkem a mam strach ze to muze byt rakovina rada bych se zeptala proc se mi neco takoveho objevilo a co jsem udelala spatne snazim se zit takovy zivot abych nikomu neublizila, pomohla a sama se snazim byt porad v pohode a stastna ne vzdy mi to ale jde protoze muj zivot nebyla prochazka ruzovou zahradou tak to mam hluboko zakoreneno ale nevzdavam se a porad se snazim.dekuji moc za odpoved Lenka

Dotaz trochu mimo

(Maruška, 28. 11. 2008 19:15)

Ahoj Kytičko,
omlouvám se, že to píšu jako komentář k příběhu, ale nevěděla jsem, jak jinak a můj dotaz se týkal také nemoci. Psala jsem ti před necelými 14 dny a nevím, po jak dlouhé době tady dotazy zodpovídáš, proto si nejsem jistá, jestli ti mail nedorazil, nechceš na něj odpovídat, nebo teprve přijde na řadu. Prosím odpověz, klidně jen pár slov, jen abych věděla, na čem jsem, jeslti být trpělivá, nebo posílat znova. Díky Maruška =)

nemoc

(dyxio, 28. 11. 2008 16:49)

Právě jsem si přečetla , jak nám nemoci dokážou "ukázat" , jak a proč žijeme nějak mimo mísu.Vždy je to podnět k něčemu.Já sama jsem před nedávnem prodělala zápal plic , těžko říct , jak jsem k němu přišla , ale byla to poslední kapka k tomu ,že jsem v zaměstnání dala výpověď .Jsem ve velmi hlubokém středním věku ,ale najednou jsem věděla , že to musím udělat.Kolem mě ,takříkajíc "padali" lidé nemocí ,hlavně ženy ,ženské problémy a já jsem měla pocit , že mě ten zápal plic vlastně řekl ,pryč dokud je čas , abys nedopadla stejně , dávám ti varování , a záleží jen na tobě , jak si s tou informací poradíš .Riskla jsem to ,nějak intuitivně , v dnešní době opustit celkem dobře placenou práci , je hazard , ale mě to v těch chvílích ,teda i teď nějak nevadí. BUď to půjde anebo ne , vždy se dá udělat ,nebo dělat něco jiného.
dyxio

Pro Asiel a Aničku

(KYTIČKA, 28. 11. 2008 11:21)

Krásně to do sebe zapadá.Duše si vybírá rodinu,do které se narodí a tím přijme i genetickou výbavu a taktéž rodinou karmu.
Jsou to opět jednotlivé kamínky, které se poskládají do mozajky celkového obrazu - osudu člověka. Některé kamínky lze vyjmout a vyměnit. (pochopením, odpuštěním).Některé jsou však pevně přilepeny a nelze s nimi hnout, ať se jakkoli snažíme.
Vždy ale stojí za to se o to alespoň pokusit.
Mám Vás moc ráda.
Kytička

dědičné nemoci

(Asiel, 28. 11. 2008 10:15)

Myslím si, že dědičné nemoci mohou souviset s rodovou karmou. Vyvíjející se plod v děloze je ovlivňován energiemi rodičů (jejich myšlenkami, pocity, činy, tedy karmou). Dědičná nemoc může signalizovat nějakou nevyřešenou záležitost z rodové minulosti. Negativní informace se mohou "zapsat" do genové výbavy dítěte stejně jako ty pozitivní. Ale to je jen můj osobní názor, samu by mě zajímalo, jak to vidí ostatní:)

Vliv dědičnosti , rodinná anamnéza

(Anna, 28. 11. 2008 5:39)

Psychosomatická onemocnění už nikdo nezpochybňuje , ale co jasně prokázané dědičné dipozice a choroby získané na základě děděných znaků(hemofilie ve šlechtických rodech,nekompletní chromozomální obraz, pokud jde jen o ty obecně známé a doložené případy známé i laikům), jak to souvisí s tvrzením , že každá nemoc je odrazem naší duše ?

Nemoc štítné žlázy

(Olina, 27. 11. 2008 14:34)

Milá Kytičko,teď se hodně rozšířila hyperfunkce štítné žlázy,já ji mám také.V knize Miluj svůj život se píše,že existuje souvislost mezi nemocemi,které jsme měli nebo máme,a jejich pravděpodobnými příčinami.Např.štítná žláza-potíže-příčina je ponížení,pocit,že se nikdy nedostanu k tomu,co chci dělat.U hyperfunkce-mimořádné zklamání,že nejsem schopen dělat to,co chci,uspokojování druhých,ne sebe.A je potřeba si říkat:Navracím svou sílu tam,kam patří,činím svá vlastní rozhodnutí,uspokojuji své vlastní touhy a potřeby.Přenáším se přes hranice svých omezení,nyní se mohu vyjadřovat svobodně a tvořivě.Milá Kytičko,napsala jsem to i pro ty co mají stejnou nemoc jako já,Miluj svůj život je výborná kniha o tom ,jak negativní myšlenky moc ovlivňují náš život.Tak proto mějme jen pozitivní a láskyplné myšlenky!

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3256497
Měsíc: 16168
Den: 611