Jdi na obsah Jdi na menu

NĚKDE ZŘEJMĚ DĚLÁM CHYBU,ALE NEVÍM KDE ?? CHCI JEN NAJÍT SPŘÍZNĚNOU DUŠI.

23. 10. 2007

ObrazekMilá Kytičko,
najdu spřízněnou duši?
Ráda bych tě poprosila o radu, jak mám najít toho pravého partnera pro život a jest-li na mě měkde čeka? Nejsem náročná na partnera a přesto nemám štěstíi na toho pravého pro život. Někde zřejmě dělám chybu, ale nevím kde. Moji přátelé říkají, že jsem na ně moc hodná, ale nechci se měnit, chci být přirozená, tak jak to cítím.
Též bych ráda pracovala s lidmi, to znamená, že bych se rada zabývala nějakou duchovní činností, například delší dobu se zajímám o výklad karet, tak bych asi potřebovala i partnera trochu duchovně na výši, který by mi rozuměl.
Děkuji moc za radu a přímluvu u andělů. Přeje hodně štěstí

Božena

Boženko
,
právě to, co jsi mi napsala je tvoje cesta.
Ty jen potřebuješ otevřít intuici, dodat sebejistotu a naučit se vnímat jemnohmotný svět.I v kartičkách byla pro Tebe informace,že na této cestě tě čeká požehnání.
Tvá duše je zatím uzavřená kniha. Jsi duchovně na dost vysoké úrovni, aniž bys to příliš cítila.

Jen nějaký blok, patrně už z dětství ti brání otevřít se na plno. V tomto stavu je těžké najít partnera, přestože jsi hezká žena. Ty podvědomě cítíš, že to není ten pravý. Navíc všechny partnery převyšuješ svým duchovním potenciálem a energií. Ano jsi hodná na své partnery. Ale to jen proto, že cítíš, že potřebují tvojí pomoc.

Vidím tě v předchozím životě jako ženu, kterou navštěvuje spousta lidí. Ty těm lidem pomáháš. Upínají se k tobě. Potřebují tě. Vidím kolem tebe děti, které nemají rodiče a ty jim poskytuješ nějakým způsobem zajištění a domov. Je to velká budova. Ty se věnuješ dětem, o které se nemá kdo postarat. Bereš na sebe řadu povinností.
Chodíš za vlivnými,bohatými lidmi a prosíš o peníze. Ten dům, to je tvoje dílo. Má nahradit domov dětem, které jsou opuštěné. Cítím tvou radost, z každého okamžiku, kdy bereš děti do náruče. Nejraději bys ve své náruči schovala celý opuštěný a bolavý svět. Byl to život plný lásky, darování a soucitu.

V tomto životě, když se otevře tvá intuice, budeš pokračovat v této myšlence. Když se nastartuje tvá vize, věci půjdou rychlými kroky kupředu. Je třeba probudit trošinku paměť tvé duše.Máš u sebe 6 ochránců, kteří rádi povedou tvé kroky. Cítím z tvé duše teplo,lásku a cit pro bolest druhých lidí. Jsi jako motýl, který potřebuje vzlétnout, aby pochopil krásu kterou může vnímat, jen když mávne křídly.

Ochránci pro tebe mají tento vzkaz: 

Milovaná sestřičko. Jsi spící ,milující bytost. Jakousi chybou ses uzavřela příliš do svých obav a myšlenek. Probuď ve svém srdci touhu vzít do dlaně bolest druhého člověka a naplnit jeho srdce nadějí a láskou. Umíš to. Učila jsi se celý předchozí život, jež jsme tě vedli ruku v ruce s myšlenkou pomáhat lidem, lásce a pochopení. Máš veliké srdce, milující duši. Máš však i chyby,kterých je třeba rychle se zbavit, aby tvá duše mohla naplnit svůj úkol zde na zemi. První chybou je přílišná důvěřivost. Buď obezřetnější.
Druhou chybou je, že občas necháš druhé lidi rozhodovat za sebe a manipulovat ze sebou.Přejeme si, aby jsi poslouchala naše rady a myšlenky, které ti posíláme.
Velmi tě milujeme. Buď chvíli jako my, dívej se radostně do příštích dnů, ponořená v lásce toho, který všechno stvořil a řídí i naše kroky. Dívej se na krásu kolem sebe. Ta dokonalost každé květiny a pohled na nebe, když slunce ráno objímá Vaši zem, ať ti připomene, že jsi součástí velkolepého díla. Že jsi bezpochyby jedna z nás.

Vzkaz jsem ti předala Boženko.

Přeji ti sluníčkové dny

S láskou  Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3257041
Měsíc: 16269
Den: 665