Jdi na obsah Jdi na menu

NEJSEM SI JISTÁ, ZDA JE TO TEN PRAVÝ.......

anděl-v-náručí.jpgAhoj Kytičko,

 jmenuji se Denisa a o Tobě jsem se dozvěděla od mé kamarádky, které jsi moc pomohla  :). Včera mi ukázala Tvé stránky a hodně jsme si povídali o duchovních věcech, byl to moc pěkný večer i když pro mě i tak trochu svírající..Věděla jsem, že Ti musím napsat..jen jsem nevěděla jak začít a vlastně s čím vším se svěřit v jednom emailu. jelikož toho je opravdu moc a bylo by to nejspíše tak kilometr dlouhé .Tak tedy shrnu to nejdůležitější.


 Je už večer a můj 8mi měsíční synek Jakub spí v ložnici. Před chvílí jsem ho byla utěšit..Už od narození se budí lítostivým až kvílejícím pláčem, vždy mě to vyděsí a je mi to moc líto. Přes den je to smíšek, vnímající, zvědavý, pláče snad jen opravdu z toho spánku..Občas je spocený a nebo má studený obličej...pak hned zase usne.. a většinou se to děje, když je sám v místnosti nebo v kočárku....Je opravdu úžasný kde příjdeme tak ho chválí jaký je to smíšek, je  a klidný, krásný, že jen září. Je to opravdu nádherný dar od Boha, Boží zázrak...
  .
Paradox je, že jsem o dva dny dřív než jsem se dozvěděla, že jsem těhotná s pláčem prosila nebe o znamení, zda mám ve vztahu s mým přítelem Markem vytrvat nebo ne...Pochopila jsem, že to bude to znamení..Jenže když se začalo mluvit o svatbě, měla jsem strach a plakala jsem...najednou mi došlo, že nevím zda on je ten pravý..Pak jsme svatbu odložili a mě se ulevilo a započali přípravy na miminko...Celé těhotenství jsem jezdila do práce, myslím, že stres byl na denním pořádku..moc jsem nestíhala a k tomu občasné hádky s Markem. Časem se vše uklidnilo, nyní už chystáme opět svatbu...ale  mě znovu přepadl strach..


Dívám se na to sice jinak..začala jsem se hodně měnit v sobě..vím, že vše okolo nás je naše zrcadlo..Proto bych ráda věděla zda i mé soužití s Markem mě má obohatit pro zkušenost nebo na celý život.. Marek se začal měnit k lepšímu po narození Kubíka... Řekl mi, že má konečně pro co žít, o syna se stará jako druhá máma….

Chtěla bych se zeptat, jaké je mé poslání? Proč mám strach ze společného soužití s Markem ale na druhou stranu ho stále neopouštím a mám v něm jakousi jistotu i přesto, že se spolu velice málo smějeme?

Děkuju ze srdce,

 s nadějí Denisa

linkams---holubička.gif

 

 

 

 

zena-ve-zlate-barve.jpgMilá Denisko,

posílám Ti co nejsrdečnější objetí. Vidím osudy a úkoly Vašich duší a zkusíme tedy společně rozplést klubíčko, které je tak často zapletené, že jen stěží lze nalézt ten správný konec nitky, odkud je potřeba začít. Tak v podstatě, Ty, i Tvůj partner máte velmi propojené osudy.

A to už nejméně ve třech životech, kdy jste zkoušeli řešit věci společně, ale pak jste vždy Váš vztah ukončili předčasně a nedořešili jste to, co bylo podstatné. Nedokázala jsi překonat překážky, které spočívaly v přílišné výbušnosti partnera a často také v Ty jsi ve Vašem vztahu ta pomocná a silnější duše, která si určila, že bude  s odstraněním karmických překážek a zátěží, které se partnerovi za minulé životy nakupily, pomáhat.

 

Máš trošku problém, orientovat se ve svých vlastních citech, pocitech a nějakým způsobem odít své pocity do slov. Tím, že Tvá komunikace s Tvým vlastním nitrem vázne, je problém ve Vaši vzájemné komunikaci s partnerem. Tvůj partner má velmi otevřenou intuici, ale má strach své schopnosti rozvíjet. V hloubce své duše má ale touhu pomáhat lidem. Je to však velmi komplikovaná osobnost. Chtěl by pomáhat i Tobě, a ty to občas vnímáš jako manipulaci a potlačování toho, co si přeje Tvá duše. Jsi rozpolcená. Na straně jedné chceš ucelenou rodinu, na straně druhé jsi zmítána pochybnostmi o tom, zda Tě opravdu Tvůj partner miluje. Víš, on má přemíru mentální i emotivní energie. Já chápu Tvůj strach se svatby s ním. Není to pro Tebe jednoduché. Ale mám Ti napsat, abys v tomto životě tento vztah předčasně neukončila, abyste to v tomto životě dořešili. Tvůj partner Tě miluje. Dívala jsem se do kartiček a opravdu je jeho srdce otevřené  k tobě a k dítěti.

 

Problém je jeho vysoká hladina mentální a emotivní energie, která mu vyvolává celou řadu negativních pocitů,emocí a vyvolává přepětí v psychické části jeho osobnosti. Měl by začít meditovat a zklidňovat myšlenky. Také by neměl v sobě dusit pocity a měl by je správným způsobem ventilovat. Rozhodně by žádnou pochybnost o sobě, neměl řešit alkoholem. V kartičkách tedy byla informace, že ta svatba a celý Váš vztah je otázka vzájemného propojení karmy a je velmi důležité, abyste byli SPOLU.  I když překážky budou ve Vašem společném životě přicházet, spolu je ustojíte. Máte společné prožitky, i budoucnost. Není třeba se obávat.

 

Co se týká Tvého syna, je to nadmíru bystré a velmi intuitivní dítě. Je důležité si uvědomit, že čím více je otevřená intuice dítěte, tím více se na něj přenáší nálady a energie rodičů. Toto dítě bude pohodové a veselé, pokud budou pohodoví a veselí jeho rodiče. Tato dušička bude velmi těžce snášet jakoukoliv hádku, neshody a dusnou atmosféru doma. Takto je třeba přistupovat k jeho výchově. Bude více citlivý než ostatní děti. Bude také ve svém životě překonávat překážky a Ty Denisko máš být celý život jeho oporou.

O to víc, že jsi jeho maminka. Mezi Tebou a Jakubem je totiž jakási vyšší dohoda. Něco víc než klasický vztah mezi matkou a synem. Prosím, měj s ním trpělivost, jeho citlivost na slova a na energie je opravdu veliká. Ve Tvé blízkosti je ještě jedna dušička dítěte, které touží po Tvé lásce.Co se týká Tvých negativních myšlenek, bylo by dobré udělat pročištění aury od přivtělených bytostí, to stejné by bylo možné udělat Tvému synkovi, aby jej netrápily těžké sny a neobtěžovaly jej tyto bytosti během spánku. Toto jde udělat i na dálku.

Vzkaz od andělů pro Tebe:

DRAHÁ DENISKO, PŘESTAŇ POMĚŘOVAT SVOU HODNOTU SVĚTSKÝMI MĚŘÍTKY, PODÍVEJ SE NA SEBE POHLEDEM ANDĚLŮ. V NAŠÍCH OČÍCH MÁŠ TU NEJVĚTŠÍ HODNOTU, PROTOŽE ŽIJEŠ.  TVŮJ DECH A TLUKOUCÍ SRDCE VYSÍLÁ LÁSKU.A UKOTVUJE NA ZEMI NEBESKÉ SVĚTLO. ROZPOZNEJ PRÁVĚ V TÉTO CHVÍLI SVOU HODNOTU. OPAKUJ SI: JSEM KDO JSEM A V TÉTO CHVÍLI MĚ ZCELA BEZ PODMÍNEK MILUJE  BŮH A JEHO ANDĚLÉ .OTEVŘI SVÉ SRDCE PLNÉ VDĚČNOSTI A DĚKUJ ZA  VŠECHNO,NAČ SI JEN VZPOMENEŠ. OPAKUJ SI: JSEM VDĚČNÁ  ZA VŠECHNA POŽEHNÁNÍ, KTERÝCH SE MI V ŽIVOTĚ DOSTÁVÁ. JÁ OSLAVUJI  TO, ŽE JSEM, KDO JSEM. JSEM TO JÁ PAVLA A JE TOHO VELMI MNOHO, ZAČ MOHU CÍTÍT VDĚČNOST.

Přeji Ti krásný sluníčkový den a prosím o požehnání pro Tebe, i celou Tvojí rodinu.

Ať se ti všechno daří a všechny ty zkoušky překonáš s lehkostí.

S láskou Kytička

 

 

anděl-v-náručí.jpgDobrý večer Kytičko, děkuji Ti Kytičko za úžasný email, tak moc jsi to vystihla.

 Čtu ho už poněkolikáte po sobě. Opravdu moc, moc děkuji!!! To jsem potřebovala jako sůůl 

Mohla bych se zeptat na dušišku dítěte, která je blízko mne? Jak se k ní mám chovat nebo jí nějak pomoct? (přiznám se, že mě to trošku nahání strach) Myslím, že časem to lépe vstřebám a strach mít nebudu. (asi je to tím, že jsem toto znala jen z filmů (samozřejmě hrororů a atd...)..

 Jsem i pro pročištění aur i mé i synka, jen se chci zeptat co k tomu potřebuji a zda by bylo možné Tě navštívit osobně? Jinak se samozřejmě přikloním i k té variantě na dálku
 
 Četla jsem na stránkách, že bude v Náchodě seminář, ale ještě není uvedený termín..Můžu se zeptat jen orientačně zda už je znám datum nebo alespoň měsíc?

Andělům děkuji za vzkaz a Tobě, že jsi mi ho předala. Je pravda, že mi ta vděčnost občas chybí......

Kytičko ještě jednou moc děkuji a budu se těšit na další kontakt s Tebou.

s láskou Denisa

linkbr2.gif

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

POMOC,... NEBO NIC ?? :-(

(Alena Hořešovská (horesovska.a@seznam.cz), 11. 5. 2013 13:41)

Vážená Kytičko, je to již týden, co jsem vás prosila o pomoc:
"Můj manžel se nemůže vzpamatovat ze smrti našeho syna a já také ne. Ta bolest je nekonečná. Pomozte".
Jelikož jste na můj e-mail nereagovala, obracím se na vás znovu zde v komentářích. Na svých stránkách se všude prezentujete jako "Duchovní pomoc", takže jsem čekala odezvu, pomoc :-(

Re: POMOC,... NEBO NIC ?? :-(

(Lindush Aliana, 10. 7. 2013 11:34)

Milá Alenka, síce nie som Kytička ale rada by som na niečo zareagovala. Najprv chcem ale povedať, že aj ja som jej písala pár rokov dozadu, odozva mi prišla že sa mi bude venovať keď príde z dovolenky, ale viac sa už dodnes neozvala. Píšem to preto, lebo aj mna to dosť nahnevalo a mala som podobnú reakciu ako vy, lenže to som ešte nerobila to čo robím teraz. Mám podobnú prácu ako Kytička aj keď ja sa skôr orientujem na liečivé obrazy, ale tiež mám aj poradňu a tým chcem zareagovať na Vašu poslednú vetu " Na svých stránkách se všude prezentujete jako "Duchovní pomoc", takže jsem čekala odezvu, pomoc :-( ". Alenka Vaša situácia je určite veľmi ťažká ale musíte si aj Vy uvedomiť že nie ste na svete jediná, kto potrebuje pomoc a kto trpí a že ľudia ako my by sa museli asi naklonovať aby vyhoveli každému a to bohu žiaľ nie je možné. To neznamená že keď poskytujeme pomoc že musíme pomôcť každému a že to zvládame a že je to naša povinnosť. Aj my máme svoje radosti a starosti , svoje rodiny a iné. Ani my sa nemôžeme rozkrájať, takže toto si treba veľmi uvedomiť. Ďalšia vec je že všetko je tak ako má byť a pokiaľ od Kytičky pomoc dostať nemáte,tak ju jednoducho nedostanete a tak je to vždy, je to zámer a pravepodobne sa s tým musíte popasovať sama a má to veľký zmysel pre Váš duchovný vývoj. Takže nemyslím si že je na mieste aby ste to takto brala a takéto veci písala. Opakujem, chápem že potrebujete pomoc ale to čo ste napísala nie je voči Kytičke fér, pretože aj Kytička to môže kľudne zabaliť a nepomôcť nikomu asvoj čas môže vyuźiť inak napríklad s rodinou..a myslím si, že to by lepšie nebolo pre nikoho. Veci treba prijať také aké sú a byť vďační aj za to čoje a hlavne pochopiť duchovno pretože veľa ľudí má takýchto ľudí zaškatulkovaných a má presnú predstavu o tom ako sa má duchovný človek správať a čo má robiť, ale to sú všetko vaše hlboké omyly a niečo čo je vo vás nie v nás.Takže treba to brať inak a namiesto urážania sa za to že ste nedostala točo ste chcela, pochopiť to, že aj Kytička je len človek a ako som už napísala asi sa nedokáže naklonovať aby vyhovela každému a pochopiť aj to že vo vśetkom je zámer , aj v tom že vám zatiaľ nepomhla..Prajem vám veľa síl... Lindush Aliana

pro Petru

(Deny, 13. 4. 2013 20:37)

Ahoj Petro, děkuji za Tvůj komentář. Taky jsem moc ráda za odpověď kytičky, pořád mi to tak nějak dochází, co všechno to pro mě znamená..:) Jinak synkovi se úspěšně daří nás měnit a u mě ve velkém :-) Synek pláče hlavně večer a v noci..včera jsem ho pozorovala a vzlykal ze spaní a pak sebou škubnul a zakroutil se do klubíčka a začal plakat..Jakoby ho někdo bouchl do bříška...Byla jsem tam s ním a pak ho opět uspávala..Ten pláč je opravdu srdcervoucí :-( ...a teď když to píšu, opět a to není ani noc ještě..Je možné, že reaguje na můj strach teď?..se strachem bojuju už dlouho, hlavně ty negativní myšlenky..někdy mě příjde, že se neumím naplno radovat, že tam mám nějakou zeď, či co, je to takové zastřené něčím...snad mi pomůže pročištění aury od Kytičky, chtěla abych vědět, zda je v tom něco víc, nebo čistě jen moje strachy a představy......Jinak synek je opravdu velice přemýšlivý a bystrý, často se dívá někam "do blba" a pozoruje a pak dělá jakoby nic a opět si hraje :) je to naše sluníčko nejsluníčkovatější s pronikavým pohledem :) s láskou Deny

Poznávám se

(Petra, 12. 4. 2013 15:01)

Milá Denisko, v článku se ohledně syna poznávám. Také byl velmi citlivý na moje nálady, často plakal. Dnes je jasnozřivý a právě tím se rozběhl kolotoč s pomocí od mých strachů. Hledala jsem pomoc a našla, prostřednictvím Kytičky a pak ještě dál... S láskou Petra

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3257288
Měsíc: 16200
Den: 650