Jdi na obsah Jdi na menu

NEDOKÁŽU BÝT TVRĎÁKEM I KDYŽ MNĚ ZRADILA MANŽELKA

19. 5. 2009

ObrazekDobrý den,

Možná to není náhoda. Hledal jsem úplně jinou stránku a otevřela se mi právě ta Vaše. Popravdě je to na mně moc přitažené za vlasy, ale třeba je to jen o nedostatku mých informací nad touto tématikou andělů a síle Vesmíru. Jistě. Stačilo pouze zavřít okno, nebo úplně vypnout počítač. Nemohl jsem. Snad má zvědavost nebo co to bylo, zvítězila. Mimo jiné jsem si přečetl článek ze dne 14.5. 2009 „ JÁ UŽ TĚ NECHCI, PROTOŽE TI NEVĚŘÍM.“

A tak jsem se na chvíli zastavil. Překonal jsem prvotní odpor k růžové barvě.Toto téma je mi teď hodně blízké. Mohu přečíst i to, čemu v podstatě moc nevěřím. Nemusím spěchat. Mám teď dost času. Už  dva roky jsem opět sám. Neberte to tak, že si stěžuji. Mám teď spoustu času sám pro sebe, nikdo mně nikam netlačí, nerežíruje mi život, nezakazuje mi posezení s kamarády u dobrého piva. Mohu kouřit všude, kde mně napadne a nemusím denně uklízet. U nás mužů má i samota své výhody.

Proč to všechno píšu? Až donedávna jsem si myslel, že mám spokojenou rodinu. Že vydělávám dost peněz, mám rád ženu i své děti. Jezdíme na dovolenou, slušně bydlíme a máme dobré přátele. Já nemám milenku, ani jsem nikdy neměl. Snažím se žít podle určitých pravidel, i když nevyznávám žádnou víru. Nevím, proč právě mně to muselo potkat a život si se mnou musel zahrát takto nepěknou hru.

Je to více než dva a půl roku, co jsem zaregistroval  první změny na své ženě. Nějak příliš často chodila ke své kamarádce. Nějak stále neměla náladu na mně.Tak jsem nad tím dlouze přemýšlel, a jednou jsem jí šel ke kamarádce jednoduše a netaktně zkontrolovat. Nebyla tam. Přiznám se. Jsem chlap. Udělal jsem jí scénu. Neuhodil jsem jí, jen padla ostře mířena slova:"Kam chodíš Ty ……" Po chvíli se přiznala. Už pár měsíců se schází s našim společným kamarádem Martinem. Řekla to tak klidně a ani se u toho nezačervenala. Bylo to pro mně jako otřes mozku. Přišly nekonečné otázky a dohady, hádky a výčitky všeho, co jsem  já , nebo ona, udělali špatně. Pak přišla ta věta: „Už nemohu žít vedle tebe“. Za několik dnů po této větě přišel den, kdy se odstěhovala a vzala s sebou i naše dvě děti. (5 a 7 let). Náš "hodný"  „kamarád“ Martin si je k sobě nastěhoval. Až příliš rychle všechno proběhlo kolem našeho rozvodu a svěření dětí do její péče. Já jsem pracovně dost vytížený, často jezdím mimo republiku a to nejspíš o všem rozhodlo. Přišly další dny a otázka? Co  si počít s rozervaným srdcem a sebevědomím na bodu nula ? Mohl jsem se začít utápět v alkoholu, ale moje práce mi to nedovoluje. Mohl jsem začít nový vztah, ale i když to zní možná směšně, já  stále miluji svoji ženu. A tak tu jen sedím a čekám, že se jednoho dne, ke mně vrátí. Děti smím sice vidět co druhý víkend, ale když je má bývalá žena přiveze a zase odjede se svým nynějším přítelem a mým bývalým kamarádem, cítím jak mi stoupá tlak a cítím obrovské ponížení a zlost. Všední dny jsou tak dlouhé a večery nepřirozeně tiché a prázdné. Tolik mi má rodina chybí.  Zatímco já tady sedím a cítím se jako ten největší idiot, někde moje děti ( Anetka a Jan) dávají dobrou noc chlapovi, který měl tu drzost nazývat tolik let  mým kamarádem. Má teď moje děti i mojí ženu. Vím jen, že to mezi nimi tak úplně neklape. Že to není tak růžové, jako Vaše stránky.

A jestli se někdy moje žena bude chtít vrátit, asi nedokážu být tím tvrďákem, jakým bych chtěl být a tak jednoduše říct -

JÁ UŽ TĚ NECHCI, PROTOŽE TI NEVĚŘÍM.“ Já jsem asi trochu blázen. Ale věřím, že se jednou otevřou dveře a všichni tři, se mi zase vrátí. Já je chci zpátky. Co myslíte,snad nejsem úplná bačkora bez hrdosti?

Aleš

Obrazek

 Drahý Aleši

I takových dopisů dostávám spoustu. Vůbec si nemyslím, že jsi blázen. Máš jen stále rád ženu, kterou sis vybral jako matku pro své děti a chtěl si s ní prožít svůj život, zestárnout a vychovat děti.

Když někomu dáme své srdce, chápeš, že by to mělo být navždy. Tak to ale v životě nefunguje.Žádný člověk nám nepatří, nikoho nevlastníme. Přesto mám pro Tebe dobré zprávy.

Toto není trvalý stav. Ty svou ženu stále miluješ, protože ve Tvém podvědomí je informace, že musíte přestát tuto složitou zkoušku. Ty a Tvá žena k sobě najdete znovu cestu. Vím jen, že pan Martin dokáže dát Tvé ženě zázemí, ale rozhodně né nadlouho. Jeho čakry jsou znamením přelétavosti a nejistoty ve vztazích se ženami. Přijdou dny, kdy vzniknou spory a nepěkné, neharmonické energie zavládnou v jejich vztahu. Snaž se, pokud chceš svou ženu a děti zpátky o vzájemný kamarádský vztah. Nenásilný, jen aby věděla, že přesto, že Tě zradila, má v tobě oporu. To je velmi důležité, i když vím, že je to nesmírně těžké. Je potřeba posílat odpuštění. A čistit energie láskou, která je stále ve Tvém srdci. Existuje jedno mudrosloví „ Dva se perou, třetí se směje“. Řekla bych, že to přesně vystihuje situaci, která nastane. Věř mi, že Tvé večery už nebudou tak tiché.

Vydrž toto období bolesti a smutku. Nezavírej své srdce. Aby mohl přijít šťastný návrat, musí trochu bolet odloučení. I pro Tebe bude tato lekce lékem pro duši. Budeš si své rodiny mnohem více vážit.

S láskou Kytička

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

Je tu cenzura?

(Kytička, 15. 6. 2009 0:36)

Ano, a jsou ihned smazány všechny urážlivé komentáře.
Toto nejsou stránky, kde by bylo místo pro vulgarity a urážky. A pokud se mi cokoli nelíbí, mám právo to smazat, jelikož jsem autorka a také ten, kdo tyto stránky platí.Pokud někdo touží dávat rady plné urážek a vulgárních výrazů, ať si laskavě vytvoří svůj vlastní web. Možná se právě tímto potřebuje realizovat. Možná ani nic jiného neumí a to je mi líto. Svou karmu totiž tvoříme svými myšlenkami, slovy i skutky. Rada pro Vladimíra: Tvá žena dobře věděla, proč od Tebe utíká.
S láskou Kytička

Aleši,

(Lubomíra, 12. 6. 2009 15:21)

já Kytičce věřím, chodívala jsem na její stránku, když mi bylo nejhůře.i přes tu růžovou barvu, kterou nemáš rád ( protože ani sebe nemáš rád )je pravdou každé slovo, co Kytička řekne.Ještě se nestalo, že by to nebylo tak, jak píše. Já ji věřím, protože to není obyčejná žena, ale bytost, která ví o nás, světě a všem v něm, určitě něco víc, než je dopřáno nám. Aleši, vytrvejte, když Vám bude nejhůř, toho pána budete ještě tuze nemít rád ... já to prožila, modlila se hodinami, odpouštěla, čistila, vysílala lásku, ale stejně byly okamžiky, kdy to semnou lomcovalo na všechny strany .... tak pak si vzpomeňte, že nejste sám, že jen tady je spousta lidiček, kteří k Vám a Vaším dětem vysílají přání uzdravení vztahu a lásky s Vaší paní a vše dobré dobré dobré.....představte si nás, jako bychom Vám stáli za zády a posílaly teplo našich myšlenek, když budete muset čelit ještě nekolika zkouškám... zkouškám víry... víru, že Láska vždy zvítězí, pokud to Láska je... nesmíte nikdy ztratit a my Vás tam někde držíme za ruku.... věřím, že brzy nebo relativně brzy budete mít pro nás dobrou zprávu....

Pre Alesa a Kyticku

(Jaja, 25. 5. 2009 9:36)

Ahoj Ales, prajem ti vela sily a vydrze. Je uzasne, ze svoju zenu milujes aj napriek tomu, ako sa zachovala. Je to uzasne a nevidane. Drzim ti palce, lebo vidno, ze ti na nej velmi zalezi. Dufam, ze budes coskoro velmi stastny. Tesim sa z lasky druhych a zo stastnych koncov. A tebe Kyticka opat dakujem, za to, ze si a ze nam pomahas. Tolkym ludom si uz pomohla a dala si im novy smer do ich plachiet. Prajem ti, nech sa ti to stastie, ktore nam davas sto krat vrati spat. Objimam ta.

Alešovi

(Petra, 20. 5. 2009 22:50)

Pevně věřím,že všechno bude zase v pořádku,Kytička je vyjímečná žena a věřím,že vše dopadne jak říkala.Ber to tak,že toto období mělo přijít,měl sis něco odžít s bolestí,aby se to k tobě vrátilo uzdravené.Hodně to znamená jak pro tebe,tak pro tvou ženu.Přeji ti atˇto všechno překonáš,držím palce a přeju hodně štěstí.

a Láska

(Odpuštění, 19. 5. 2009 21:52)

„Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí.
Kdo myslí jenom na sebe, ochudí jiné o sebe, ochudí sebe o jiné, zakrní a zahyne“.

(Jan Werich)

Pro Vás

(Romana, 19. 5. 2009 21:50)

Říká se, že člověk pozná cenu toho druhého teprve až v okamžiku, když ho ztratí. (člověk pozná cenu zdraví, teprve až když ho ztratí,... Do té doby většina lidí bete vše jako samozřejmost a neváží si toho všeho co mají). Držím Vám Aleši pěsti a posílám Lásku, abyste touto zkouškou zdárně prošel, a abyste byl opět se svými dětmi a se svou ženou u večerního stolu .o) To Vám ze srdce přeji. Romana

Alešovi

(modroočka, 19. 5. 2009 21:49)

Často se zamýšlím nad partnerským životem.
V každé rodině to funguje podle nějakých pravidel.
Ne každý parner je připraven na tvrdou zkoušku.
U Vás zřejmě rozhodly Tvé dlouhodobější pracovní cesty.
A Tvoje žena to vyřešila milencem.
Přitom stačilo tak málo.
Nezapomínat mluvit, umět se svěřit, vysvětlit si situaci, pohladit se a věřit si.
Přeji Ti hodně sil, štěstí a lásky.

Alešovi

(Janina, 19. 5. 2009 21:34)

Tak moc Ti rozumím a držím palce, hodně štěstí,,,,,, Janina

Alešovi

(Lena, 19. 5. 2009 21:34)

také jsem to zažila. opuštění a návrat. A je to teď mezi námi lepší, než dřív. ale je potřeba odpustit a už se k tomu nevracet. ani v myšlenkách. Někdy potřebujeme i takovou lekci, abychom si vážili toho, co bereme jako samozřejmost:-)

Alesovi

(Norbert, 19. 5. 2009 19:04)

Vydrz,musis verit.

Aleškovi

(Lenča, 19. 5. 2009 14:53)

Přeji ti hodně síly a vydrž,,,rodinka se ti vrátí....něděje umírá naposled....

Alešovi

(Eva, 19. 5. 2009 13:41)

Také jsem před 4roky prožila to samé,také jsem nedokázala vyškrtnout svého muže ze svého života,protože jsem ho milovala.Vím, jak bolí prázdno za dlouhých večerů,ten pocit,že je jinde a s jinou.Čekala jsem...p.Aleši-nevzdávejte to,já to také nevzdala...vrátil se...teď jsme zase spolu...držím palce.Eva

Alešovi

(Lenka, 19. 5. 2009 13:01)

Milovat a nechat jít.....

Pro Aleše

(Renata, 19. 5. 2009 12:26)

Moc Ti rozumím,i když jsem žena.Vím co je milovat človíčka,který se právě nachází v objetí jiné náruče.Moc to bolí,ale Ty to zvládneš!!!
Poslechni rady Kytičky...FUNGUJE TO !!!
Vydrž a budeš zase šťastný... :-)
S láskou a pochopením ... Renata

Přání:

(Viman, 19. 5. 2009 11:36)

Přeju,ať to dopadne jak Kytička píše! Né ale u všech to takhle dopadá a funguje,jak by si možná každý i přál a možná i zasloužil....

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259743
Měsíc: 15516
Den: 523