Jdi na obsah Jdi na menu

NECHCI UŽ ZATĚŽOVAT SVOJI KARMU, ALE JÁ NEVÍM? KAM PATŘÍM

18. 12. 2007

ObrazekMilá Kytičko,
léta se snažím si najít svého životního partnera a vůbec se mi to nedaří. V mé rodině být bez partnera znamenalo velkou pohanu, jakoby žena bez muže neměla ani cenu. Když se o někom řeklo, že je stará panna, bylo to označením velkého opovržení. Smutné bylo, že i když mě měli rodiče velice rádi, byli tímto míněním hodně ovlivněni a nejednou jsem se doslechla, že jsem stará panna. Bohužel jsem to slýchala už od svých 16 let. Kvůli tomu jsem pak léta chtěla spáchat sebevraždu. Nakonec jsem se z toho dostala. Hodně mi pomohl můj první kluk. Ten mě však nakonec opustil a já opět zůstala na dlouhá léta sama. Snažila jsem se stále znovu si najít muže, než jsem se zakoukala nakonec do ženy. Že jsem do ní zakoukaná, jsem pochopila až po dvou měsících. Odmítla mě, ale já začala uvažovat, jak to se mnou vlastně je. Do té doby jsem byla skálopevně přesvědčená, že jsem heterosexuálka, akorát se mi líbí málokterý muž.

Ostatně doma mě vychovali k tomu, že homosexualita je něco strašného, takže není divu, že jsem ani nad jinou možností než je heterosexualita ohledně sebe sama neuvažovala. Přesto, že se mi některé ženy moc líbí, stále hledám muže a toužím po rodině. Nechci se dopustit ale chyby a trápit potenciální zájemce. I přes to to však zkouším „na více frontách“, takže jsem teď asi rozesmutnila dva kluky, když jsem jim projevila, byť jen na krátko svou náklonnost a pak zjistila, že k nim vlastně nic necítím. Prostě jsem se pokoušela navázat vztah. Jenže teď z toho zase utíkám.

Kytičko, tolik bych ráda, kdyby mi mohli andílci osvětlit můj problém, v kterém jsem tak zamotaná a kdyby mi řekli jak můj problém vidí a poradili, co mám dělat, aniž bych druhé zraňovala a sobě zatěžovala karmu. Za každé slovo, které máš pro mě od andílků, Ti jsem moc vděčná. Moc děkuji.
Denisa

 

Drahá Deniso,
Já vidím,že se v tobě jakoby perou dvě osobnosti. Ve tvém podvědomí je pevně zakotvená informace,že tvým partnerem musí být muž, protože tak to má být, tak je to slušné a normální. Tuto informaci do tvého podvědomí uložili tví rodiče. Jejich výchova byla přísná, někdy až možná vykazovala známky určitého fanatismu, hlavně v oblasti náboženských otázek. Ty stále toužíš žít podle vzoru tradiční rodiny, kterou toužíš založit. Měli tě určitě moc rádi, ale ty jsi nenašla díky jejich přístupu odvahu podívat se do hloubi své duše a uvědomit si, co opravdu cítíš.
To tě přivedlo občas na velmi nebezpečné stezky, kterými jsi se snažila utlumit svoji bolest a prázdnotu. Myslím tím tvojí závislost na určitých látkách a tvé útěky ze života.
Měla jsi období, kdy jsi se života bála a žít jsi raději nechtěla.

Teď jsi našla tu vnitřní odvahu a díváš se dál a tvůj pohled se stále více projasňuje.

Víš, tvůj minulý život byl velmi bouřlivý. Žila jsi jako muž, který velmi střídal své partnerky a tím nejedné ženě velmi ublížil. Proto nyní narážíš na problémy s láskou. A proto si musíš uvědomit své chyby a prožít bolestné pocity, které díky tobě, zklamané ženy měly.
Tento život máš za úkol, milá Deniso, prožít v ženském těle. Moc se ti to nelíbí, proto tvé pokusy sáhnout si na život.
Máš přijmout své ženství se vším, co k němu patří. I s touhou po dítěti, kterou pociťuješ.
Nic to ale nemění na skutečnosti, že uvnitř tvého těla je muž. Proto se ti stále více líbí ženy.
Vlastně se ti líbily vždycky, jen pro tebe bylo nepřijatelné přijmout tuto skutečnost.
I když založíš rodinu a budeš žít v klasickém svazku, tvá touha mít blízko sebe milující ženu, bude vždycky silnější. Nezabráníš tomu. Opravdu vnitřně šťastná budeš vedle ženy.

Tví ochránci mají radost, z tvého pokroku v duchovní cestě. Je to ale pouhý začátek.

Milovaná sestřičko, když se díváme na tvou cestu, jsme nadšeni, z obratu ve tvém myšlení, v poslední době. Náš hlas začínáš vnímat, i když zatím pouze silou svého podvědomí.
Tvé srdce se krásně otevřelo, jako květ, když zemi obejmou první ranní paprsky slunce.
Jsi připravená lásku dávat a také přijímat. Denně procházíš kolem desítek lidí a díváš se jim do obličeje. Máš touhu hladit a dávat lásku. Musíš, ale nejdříve přijmout sama sebe, takovou jaká jsi.
My ti pomůžeme, ale musíš více poslouchat hlas svého srdce a ne tolik pragmaticky počítat.
Máme velkou radost, že v tomto životě pokračuješ. Že jsi začala nacházet cestu uvědomění.

Nic pro tebe nebude nemožné, když pochopíš, že čím víc dáváš, tím více dostáváš.

Několikrát jsme ti to v poslední době ukázali. Ty víš, že to byla naše práce, jak duchovní, tak materiální pomoc. Už víš, že tě milujeme, že nikdy na žádný problém nejsi sama. Jdeme s tebou ruku v ruce. Pamatuj, ať budeš milovat kohokoli, my nesoudíme. Láska je zázrak a najde si svou cestu. Pošleme do tvých myšlenek tolik světla, kolik bude potřeba. Jsi na začátku cesty, nevnímej překážky, dívej se dopředu, tam je štěstí, které si k tobě hledá cestu. Stačí, když mu vyjdeš vstříc.

Milá Deniso, já ti přeji sluníčkové dny a hodně lásky, v té správné náruči.

Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3247249
Měsíc: 17227
Den: 825