Jdi na obsah Jdi na menu

NECHCI PODVÁDĚT A LHÁT, ALE NEMÁM NA TO SÍLU....

milenci-na-pláži.gifMilá Kytičko,
 
Nedávno jsem objevila Vaše stránky a tak nedělám nic jiného než že pročítám články, příběhy druhých a rady andělů.

Dostala jsem se do situace, kdy také já potřebuji radu. Popravdě jsem v koncích a nevím, jak dál.
 
Jsem 16 let vdaná za muže, kterého upřímně miluji. Máme už větší děti, i po letech společného soužití si jeden druhého vážíme a okolí nás vnímá, jako ideální rodinu. Oba máme dobré zaměstnání a po všech letech finančních problémů si teď žijeme spokojeně a v klidu. Jsem vděčná za každý den a děkuji za zdraví, za děti a všechno hezké, co mně v životě potkalo a potkává.
 
Pracuji jako rehabilitační sestra v jednom centru. Denně potkávám nové lidi a i když z řad mužů přichází nejrůznější návrhy a snahy, já nereaguji a mám vše pod kontrolou, protože svého muže mám opravdu ráda. . Mé trápení začalo před několika měsíci. Zcela nenápadně a nečekaně. Přišel nový klient, banální poúrazový stav . Klasika, cvičení terapie, nic zvláštního.
 
Toho muže bych za normálních okolností ani nevnímala, ničím by mne nezaujal. Od první chvíle jsem ale cítila něco zvláštního. To, jak mluvil, jak se tvářil. Dívala jsem se do jeho očí a cítila silný tlak na hrudi a proto jsem neustále uhýbala očima a byla jsem opravdu ráda, když odešel. Rehabilitace končila – konečně budu mít klid, jsem z toho člověka tak nervózní. To byly mé myšlenky, ten den, kdy se to stalo.
 
Má služba končila a tak jsme se zcela náhodně ocitli sami na chodbě u výtahu. Výtah se rozjel a já jsem se dívala do země a srdce mi bušilo, jako před infarktem. Tiskla jsem nesmylně svou kabelku v rukou, jako bych čekala, že mne okrade. Najednou byl tak blízko a naše pohledy se spojily. Políbil mne a já se vůbec nebránila. To jeho „promiňte“, jsem stejně ani nevnímala.
 
A tak začalo mé trápení. Vzpamatovala jsem se až doma, kdy jsem se na sebe opravdu zlobila. „ Proč jsem to dovolila? Copak jsem blázen?“ Kdo ví, kdo to vlastně je?“ Znám sotva jeho jméno a příjmení.“ Když za pár dnů zavolal chtěla jsem mu rázně říct, že si to už nikdy nesmí dovolit. Žese to už nesmí stát. Jááááá to nedovolím. Ale místo toho, když na mne promluvil, jsem přijala pozvání do vinárny a naše schůzky pokračují dodnes. Radek je samozřejmě ženatý a já už jsem z toho zoufalá. Chci to ukončit Kytičko.
 
Chci být upřímná ve svých citech. Nechci podvádět. Když je se mnou v kontaktu, jsem bezbranná, jsem vydána na milost a nemilost jeho polibkům, objetím a lásce.
 
Už nemůžu dál. Prosila jsem, ať mne nekontaktuje, řekl, že se moc stydí, za své chování, ale že si nemůže pomoct, že ho ke mně, něco silně přitahuje. Prosím, moc napište mi, co mám udělat. Mám pocit, že se zblázním.
Vaše Mirka
 

linkams2-.-andílci.gif

 
víla-nádherná.jpgDrahá Mirko,
TO, co popisuješ, je klasický karmický vztah. Dvě duše, které se znaly a znovu se potkaly. Karma je zákon příčiny a následku. V podstatě každý skutek jakkoli drobný, nebo zdánlivě bezvýznamný, vytváří příčinu pro následující výsledek. A karmické vztahy se v různých životech mění.
 
Tato setkání, ale nejsou onou láskou až za hrob, jak to známe z knih a filmů. Každý život, v němž máme s někým významný vztah nám nabízí novou příležitost vyčistit mezi sebou negativní karmu a dát vše do harmonických vibrací. Velkou roli ve Tvém případě hraje síla připoutanosti a touhy.
 
Tento muž Tě v minulosti silně ovládal, manipuloval s tebou, a vytvořila se mezi Vámi negativní karma. V tomto životě se máš naučit být jen sama sebou. Dostala jsi do ruky velmi účinnou zbraň – svého milujícího manžela a celkem pevné morální zásady. Máš se o koho a o co opřít. Jak vidno, všechno je to na jeho silné ego málo.
 
Toto je hodně těžká situace. Jsi pod silným vlivem tohoto muže. A ohrožuješ nejen další svůj duchovní vzestup – neboť Tě velmi stahuje tento vyloženě sexuální vztah zpátky do hmoty. Navíc ještě v této fázi, ohrožuje Tvé hezké manželství.
Jediná rada – prosit anděly o odseknutí pout a pročištění energií. Pracovat na tom, abys opravdu měla ráda sama sebe, aby bylo více toho, co chceš Ty a ne toho, co chce on. Vím, že mi namítneš, že ty chceš jeho. Tak to ale ve skutečnosti není. Ty jen nezvládáš to jeho ovládání. Podsouvá Ti myšlenky a ovlivňuje Tvé chování,pocity. Jsi jak v pavučině. A nemůžeš už vůbec svobodně dýchat.
 
Tvůj nynější život to není to, co chceš. Je mi to moc líto Mirko. Neradím Ti, být k sobě tvrdá a trvat na Vašem rozchodu. Radím Ti, začít mít víc ráda sama sebe a uvědomit si, co chceš Ty. A pak to také rázně udělat. Bez kompromisu. Mirko, není to Tvůj osudový muž. Je to jen tvrdá, hodně těžká zkouška. Zatím nemáš dobré skóre, a s každým dalším kontaktem a polibkem, se ještě snižuje. Zastav to, zatím ještě můžeš. Budu na Tebe moc myslet.

S láskou Kytička

 

linka-fialová-kytka.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3259662
Měsíc: 15519
Den: 538