Jdi na obsah Jdi na menu

NÁVRAT Z CHORVATSKA A MEDŽUGORJE

5. 10. 2009

 

ObrazekMoje nejmilovanější sluníčka, moc jsem se na Vás těšila.

Slíbila jsem,že Vám předám poselství, které přijmu v Medžugorje.
Má mysl je stále plná dojmů a neuvěřitelně krásných zážitků.
Napřed musím zpracovat své vlastní emoce, připravit fotečky a pak vše dám  na stránky. To co napsat musím je, že zatím, to bylo nejkrásnější setkání s lidmi i bytostmi plnými lásky a úžasných vibrací. Byl to neuvěřitelně nádherný týden. Byli tam opravdu jen Ti, kteří tam být měli, přijali neskutečně krásné vibrace lásky a to, co se skutečně dělo, lze těžko popsat slovy, které nevyjadřují tu skutečnou velikost, lásku a krásu.
Myslela jsem na všechny, kteří navštěvují tyto stránky, modlila jsem se za Vás. A jsem moc ráda, že opět jsem s Vámi, i když prostřednictvím písmenek.

To,že Vás nevidím, mi nebrání v tom, abych Vás tolik milovala.

Vidím Vás svým srdcem. Cítím ještě více lásky a pochopení všech bolestí, i radostí, které prožíváte.

Posílám všem objetí a světýlko.

Vaše Kytička

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prosba

(Pavla, 13. 10. 2009 11:58)

Milá Kytičko, moc Ti děkuji za stránky, které nám obyčejným lidem věnuješ. Jsem moc nadšena Tvou čistotou a pomocí lidem. Sama jsem se zapletla s ženatým mužem (já sama vdaná s 1 dítětem). Tudíž tak dlouho jsem si zahrávala, až jsem přivedla na svět 2 nemanželské děti. 1 dítě bylo velmi nemocné, lékaři si nevěděli rady. Pobývala jsem s dítětem v nemocnicích. Pomohla až paní léčitelka. Lékaři mi tenkrát řekli, že vyčerpali veškeré možnosti, že už musí bojovat dítě samo. A to buď přežije nebo ..Vím, že toto jedno dítě si vybralo cestu a takto trpí za mé hříchy. Moc se omlouvám všem dušičkám, kterým jsem ublížila. Prosím i za budoucí potomky mých dětí, aby netrpěly za mou zradu. Kytičko, prosím, chci odpustit muži, se kterým mám tyto 2 děti. Ale nejde mi to. Vím, dělám pro to málo. Mám také velmi vnímavého syna, který vidí věci, které "obyčejný" člověk nevidí. Má velmi silné kladné cítění. Někdy mi něco naznačí a já se divím, jak je moudrý. Kytičko, prosím Tě, vzpomeň si na mě, pokud je Ti to dovoleno, abych měla sílu na odpuštění. Prosím Tě, nebudeš mít nějaké setkání ve Zlíně, Holešově, Kroměříži? Nikdy jsem nebyla na takovémto setkání. Ráda bych se zúčastnila a přijala Tvou energii.

Děkuji

(Kytička, 7. 10. 2009 11:54)


Děkuji Andrejce, Evičce,Ivíčkovi,Jitušce, druhé Evičce i Verunce
Moje sluníčka, děkuji Vám.Moc a moc Vás objímám.
S láskou Kytička

Pro Kytičku

(Veronika, 6. 10. 2009 17:29)

Milá Kytičko, jsem moc ráda, že jsi. To co dáváš ostatním, je strašně moc štěstí, lásky. Jsi úžasná. Díky za to, že jsi. Posílám Ti taky strašně moc lásky a plno sluníčka do tvé dušičky.

Vitej zpet Kyticko :-)

(Eva, 6. 10. 2009 13:36)

Dekuji, ze na nas takto myslis, Kyticko. Moc to potesi v dnesni uspechane dobe. Uz se moc tesim na tve zazitky a urcite krasne poselstvi protkane nekonecnou laskou. S uctou a milou vzpominkou na tebe, se louci a vsem preje krasny usmevavy den Eva :-)

Skvělé,že jste doma

(Jitka, 5. 10. 2009 20:42)

Milá Kytičko,hned mě to sem dnes táhlo...nemohla jsem se dočkat,až přijdu z práce....v pátek jsem posílala maila,byl asi trošku nesmyslný,mé nadšení z těchto stránek bylo veliké a následně asi i hektické,tak se za něj omlouvám.....těším se na vaše zážitky....moc mě mrzí,že manžel na tyto věci není....já jsem věřící,on není,přesto to toleruje,ale nikdy by na takovou cestu se mnou nejel,což mě mrzí a asi by to ani nepochopil a to musí být přitom tak skvělé setkání!!!Je skvělé,že takové stránky existují,dodávají skutečně mnoho síly!!!!!Přeji příjemnou adaptaci u nás:-)

Poděkování

(Ivik, 5. 10. 2009 19:29)

Děkuji za tyto úžasné stránky. Posílám lásku Kytičce a všem čtenářům.

Kytičce

(Eva, 5. 10. 2009 19:12)

Milá Kytičko, děkuji za Tvá hřejivá slova, je to jako pohlazení. S Láskou Eva

Děkuji za to, že jsi zpět......

(Andrea, 5. 10. 2009 11:46)

Milá Kytičko,

Jsem moc ráda, že jsi zpátky...
Zase budou tyhle stránky veselejší a živější když se budou dít nové věci.Mám radost, že se Vám setkání v Chorvatsku vydařilo. Přesto, že jsem tam s Vámi nebyla - má mysl a srdce bylo s Vámi...
Už se těším na osobní setkání na ŠUMAVĚ...
Děkuji Kytičko za to, že jsi.....

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3255572
Měsíc: 16636
Den: 537