Jdi na obsah Jdi na menu

VAŠE MIMINKO JE ZÁZRAK, ŘEKLA PANÍ DOKTORKA....

6. 5. 2008

 
ObrazekMoje milá kytičko.
Moc ,moc tě zdravím.Tak včera jsme byli na velkém ultrazvuku.Termín porodu mám vypočítaný na 14.11.2008.Dnes začínám 13 týden.A jsem moc šťastná Kytičko.miminko bylo už celé vidět,mávalo na nás ručičkama,kopalo nožičkama,dělalo přemety.Viděli jsme jeho nosánek.Byl to pro mě a manžela nezapomenutelný zážitek.Máme ohromnou radost.Myslím,že to bude chlapeček.Paní doktorka mi řekla,že i když by to říkat neměla,považuje moje těhotenství za zázrak.Byla tak dojatá,že jsem zahlédla v jejich očích slzy,pořád mě objímala a cítila jsem z ní opravdovou radost,kterou z nás měla.Přiznala mi,že by ji ani ve snu nenapadlo,že by se to bez operace a hormonální léčby a dalších medikamentů obešlo.Cítila jsem z ní opravdovou radost. Moc ti za všechno děkuji kytičko,určitě dám vědět jak se nám vede.Máš
nádhernou vnučku,ty její očička jen promluvit.Musím se k její fotce vracet.Je to přenádherné miminko ,takový malý andělíček.Jestli budeme mít holčičku tak chci aby to byla Karolínka...
Měj se pěkně Kytičko,posílám tobě a Karolínce sluníčko...
Petra

 

Milá Peťko,
Mám velkou radost, že se tobě i miminku tak skvěle daří a že se  to tak krásně povedlo.Andílci jsou úžasní pomocníci. Nezapomeň odpočívat a nepřepínej své síly. V klidu si užívej každý den a krásně se rozmazluj. Nezapomeň,že každý tvůj pocit se přenáší i na miminko. Buď moc šťastná, abys měla krásné šťastné miminko. Až budeš mít děťátko ve své náruči,pochopíš ještě další souvislosti. Třeba i to, proč k Tobě nemohlo přijít dříve. Slibuji, že se na Vás přijedu podívat.

Naše Karolínka už se má hezky k světu. Má dvě a půl kg navíc a umí se krásně hlasitě smát. Věř, že i Ty budeš mít veselé miminko. Moc moc děkuji za fotečku z ultrazvuku. Opravdu mám velkou radost z Tvého miminečka. Líbám Tebe i děťátko.
Mám Ti ještě napsat, že máš dát pozor,na kolísání krevního tlaku, až přijdou letní horka. Takže pozor na sluníčko a vzhůru do šťastných dnů.
Je moc krásné,že zázraky se dějí a je nádherné, že právě my, můžeme být u toho. Děkujme za všechny své dny Bohu i andělům.

S láskou Kytička

Obrazek

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3261436
Měsíc: 15801
Den: 870