Jdi na obsah Jdi na menu

NARODILI SE PROTO, ABY NÁM POMÁHALI

23. 2. 2011

nebe--zena--hvezda.jpgMilá Kytičko,
byla jsem na Tvých úžasných seminářích v Opavě (s maminkou) a v Podolí (s Petříkem).
Vím, že na Tvou pomoc čeká spousta lidiček, proto budu stručná. Že po zasvěcení slyším
hlasy z vypnutého rádia, s tím se nějak poperu (třeba si to namlouvám), ale trápí mne
Petřík. Ve svých 10ti letech ještě snad nepoznal klidně prospanou noc. Večer se strašně
bojí, nemůže usnout, pláče a v noci křičí a budí se hrůzou. Občas pláče a nemůže si
vysvětlit proč. atd. atd.... Můžu mu nějak pomoct?

Všichni tři Ti mockrát děkujeme za to že JSI.

S láskou M. V.

 
víla-nádherná.jpgDrahá Moničko,
Všichni, kdo se v neděli 20.2.2011 zúčastnili kurzu automatického písma v Praze, mi jistě potvrdí, že vidět malovat čakry desetiletého chlapce a určovat zdravotní diagnozu, s takovou přesností jak to Tvůj Péťa dělal, je poněkud zvláštní a mnohé to také jistě překvapilo.
 
Tvůj chlapec si přinesl spoustu darů z minulého života a jistě to není náhoda, že se tak stalo. Mnoho dětí je v této době velmi vyjímečných. Narodili se proto, aby nám pomáhali, aby pročistili těžké vibrace, které doléhají na naší planetu, aby naučili ostatní starat se o fyzické i duchovní tělo.
 
andele---unor-18.jpgTyto děti mají od útlého dětství léčitelské schopnosti a vrozenou jasnozřivost, zkrátka, na položenou otázku předem znají odpověď. Stává se, že už v dětství dokonce dokáží léčit pouhým dotykem ruky. Má to ale také své negativní aspekty. Jedním z nich je silné a jasné vnímání duchovního světa a bytostí v něm, a to nejen během spánku, kdy je duše uvolněná a bdělá. Často tyto děti vidí věci, které nám zůstávají utajeny.
 
Tyto děti dokáží i astrálně cestovat, takže jejich duše se během spánku uvolňuje a už to někdy vyvolává hrůzu a strach. Navíc, pokud příjde takové dítě na svět, představuje to vždy jakousi ránu té negativní straně duchovního světa, tím myslím nižší astrální svět.
A to často způsobuje jakési zastrašování duše, aby neměla odvahu ke svým vyšším úkolům, které zvolila. Slyším velmi často od lidi věty – Vím, že tyto schopnosti mám, ale bojím se toho. Nahání mi strach, myslet na tyto duchovní věci. Atd.
 
Zkrátka duše, která si zvolí úkol pomáhat ostatním a měnit vibrace světa je často zkoušena víc, než ostatní duše a také je na ní vyvíjen větší tlak z nižšího astrálu. Někdy jsou to až démonické obrazy těsně před usnutím, nebo během spánku
Duše, která se dostane do kleští strachu, více méně stagnuje, potlačuje nejen tyto děsivé vize, ale potlačuje úplně všechny obrazy a vlastně tím umrtvuje své schopnosti. Také já jsem si musela zvyknout na tyto nepříjemné, noční návštěvy, téměř před každým seminářem.
 
Čím více se na semináři pročišťuje a děje, tím, je jejich tlak silnější. Důležité je nebát se a neochvějně si stát na svém.
Je to těžké pro dospělého člověka, u dítěte je to ještě těžší a složitější. Protože je zranitelnější a nedokáže si tyto věci vysvětlit a rozumově zdůvodnit. Také jsem zjistila, že někdy hned po narození má miminko přivtěleny nižší astrální bytosti na své auře – a ony se snaží ovlivňovat tuto dušičku téměř od prvního nadechnutí. Rodiče nerozumí tomu proč dítě vystrašeně reaguje, pláče a má neklidný spánek.
 
Od rodičů, kteří chodí do katolického kostela jsem často slyšela, že se to uklidnilo po KŘTU dítěte. Je to tím, že při křtu se provádí určitý rituál, který pročišťuje duši a tak kněz často aniž by to nějakým způsobem vnímal, odešle tyto přivtělené bytosti do patřičných míst. A rodiče zjistí, že jejich dítě najednou klidněji spí, není už tak vystrašené a jaksi se celkově uklidnilo.
 
Moničko, abychom Tvému Péťovi pomohli, bylo by dobré udělat tyto kroky:
 
1/ Pročistit jeho auru od přivtělených bytostí,/ to lze i na dálku/,
2/ Do pokojíčku mu pověsit křišťál.
3/ Naučit ho prosit anděly před usnutím o ochranu /obzvláště archanděla Michaela/
4/ Naučit ho vzývat jméno Ježíše, jako ochrannou Mantru , pokaždé, když ucítí strach/ toto uložit do jeho podvědomí, aby to udělal automaticky i ve spánku/
5/ Neustále mu opakovat, že je pod ochrannou Vyšších andělských bytostí a nic se mu nemůže stát.
 
Přeji Tobě, Tvé mamice i Tvému chlapečkovi hodně krásných, šťastných dnů a pokojné, klidné noci.
 
S láskou Kytička

 

link-unor-2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji, že jsi, Kytičko

(Iva, 24. 2. 2011 10:36)

Kytičko, moc díky za tento příspěvek pro Moniku, děkuji ti také za svého dvou a půl letého syna, který od narození nespí. Prosíme spolu anděly každou noc o ochranu a jsme vytrvalí, bez tohoto rituálu nemůžeme oba usnout. Po mé návštěvě u tebe se cosi změnilo. Syn od pondělka spinká celou noc, je to velice zvláštní a zajímavé. Moc ti děkujeme za tvé účinné rady a pomoc! Těším se na setkání. Posíláme všem lásku a zdravím se synem z Ostravy.

Když člověk neví,...

(Z, 24. 2. 2011 9:40)

Milá Kytičko a milá děvčata. Vždycky jsem byla trochu jiná než ostatní děti, milovala jsem přírodu a zvířata a viděla a slyšela věci co nikdo kolem.(Nebála jsem se toho - byly to samé krásné pocity, ale myslela jsem si,že je to jen obrovskou fantazií!! Bydlela jsem ve něstě v paneláku a víkendy a prázniny u babičky a dědečka na vesnici u lesa!!! Milující lidičky,vyprávění pohádek a kouzelná příroda ....) Postupem času přibývalo poviností a výchova pionýra udělala své - je n na noční stezku odvahy mě nikdo nedonutil!! když jsme se z města přestěhovali na vesnici a já dostala vytouženého pejska a toulala jsem se s ním přírodou jako by se ke mě vše vrátilo.. Ale za celou dobu jsem měla jen jeden negativní zážitek s nadpřirozenou bytostí a pak jeden velmi zvláštní.. Ale když se mi narodila dcerka(a protože jsem nechápala proč jí není pomoci)ze stracu jsem požádala bytosti at se mi již nezjevují a postupně jsem o ten zvláštní dar prisla. Co já neviděla,postupně viděla dcerka a od té doby se v noci bála, kdyz jsem se jí zeptala čeho vždy mi odpověděla tmy. Dnes už je slečna a velmi dobře si rozumí se zvířatky - povídá si s nimi a ony s ní. Je velmi zvláštní, citlivá a
vidí to co ostatní nevnímají.Když se zpátky dávám do pořádku, začínám si zase věřit, mám zvláští pocit, že se mi tento dar zase vrací zpét a je to velmi příjemné...Kytičce děkuji za tyto stránky a za trpělivost a rady. Z

komentář

(Monika , 23. 2. 2011 21:10)

Milá Kytičko, Petříka automatická kresba natolik nadchla, že po kurzu si ji zkoušel kam
chodil. Ne vždy se ale setkal s pochopením okolí. I když má veliké štěstí,
že chodí do malotřídky na vesnici, kde je hodně věřících dětí musím ho
usměrňovat. Opět mě překvapil, když se svěřil se, že už svého anděla, který
mu pomáhá, má. Každý večer si s ním promlouvá. Seminář mu pomohl i v tom, že
se dověděl o své vyjímečnosti a nabyl sebevědomí. Díky, díky. Péťovi
přetlumočím Tvé rady a dám vědět.

Hezké chvíle.

Monika

PS: Těším se na další seminář.

Prosím o radu

(Anna, 23. 2. 2011 11:31)

Vždycky když čtu nějaký podobný článek, je mi líto že jsem to nevěděla dřív. Tenkrát sama nevyrovnaná a nepochopena sebou i ostatních jsem nepochopila ani své dítě. Teď jen snad pomalu bych nějak chtěla napravit své chyby, kdyby snad někdo napsal, jak teď už starší a zkušenější odstranuje chyby madého věku páchané na sobě i na druhým, samozřejmě nevědomě, jak je dnes může alepoň trochu napravit. Teď mě často zastrašuje démon strachu, abych se bála říct to či ono, jak na to poraďte mi prosím, děkuji

Re: Aničce

(Vladka, 23. 2. 2011 17:04)

Aničko i já jsem se při výchově dětí dopustila spousty chyb,napravila jsem to v jejich dospělosti-prostě jsem si s nimi sedla a za vše se jim omluvila :-)a oni to přijali a naše vztahy jsou dnes v pořádku :-) držim ti palečky,měj se hezky a papapa

Re: Re: Aničce

(Anna, 23. 2. 2011 20:36)

Vidim jak se snazite, az jsem se lekla jak by mohl mu clanek zapusobit. ja uz jsem ve veku kdy bych mohla mit uz velka vnoucata, tenkrat jeste se nevedelo o indigovych detech a ted kdyz ja vim, mam pocit ze moje deti byly indigove, vnimave k necemu cemu sem ja tenkrat nerozumnela, ze jsem na to neumela reagovat, protoze jsem nevdela jak jim pomoct, sama jsem byla citliva a ani sobe jsem neumela ledasco vysvetlit,moje deti jsou milovane vubec nevim jak bych se jim mela omluvit,vubec by nepochopili kdybych jim rekla ze se jim mlovam protoze jsem tentrat nevedela ze jsou indigovi, asi by me meli za blazna, moje svedomi je ciste, moje deti uz jsou dospele chytre a hodne deti, kteri nas miluji. Jen kdyz si vezmu knihu o techto detech a jak se o tom driv nevedelo tak me mrzi ze jsem jich mohla chapat vic, jsem rada ze tato doba je uz jina. I drive se rodily indigove deti, aby si nekdo nemyslel ze je to jen moda dnesni doby. Preji vsem maminkam, aby se to dozvdedely a prosim aby byla vetsi osveta, jeste i v dnesni dobe si maminky nevi rady, proc dite v noci nespi, proc se tak chova a nevi ak mu poradit. Mysli si je je nemocne , behai s nimi po vysetrenich atp. a zbytecne, tak to proto aby ostatni pochopili co jsem vlastne tim clankem myslela.Ze me to mrzi, ze byla drive jina doba, to je nasnade, protoze kazda matka by pro svoje dite udelala maximum, kdyby vedela to co nevi a prisla na to pozdeji, i kdyz je i padesat.

Pro Romanku

(Kytička, 23. 2. 2011 20:32)

Milá Romanko,zasvěcovala jsem desetileté, i jedenáctileté děti. Kromě jedné holčičky, která si uvědomila svůj minulý život a bolestně cítila pocit samoty, toto zasvěcení vždy proběhlo v klidu a některé děti ihned projevily zájem o druhý stupeň.Jedna dvanáctiletá holčička dokonce přijela sama na seminář a přijela si pro zasvěcení do druhého stupně. Vždy mne velmi potěší zájem dětí,protože ony jsou v obnově energií na naší planetě velmi důležité. Jsou totiž naší budoucností.
Přeji krásný večer
S láskou Kytička

MIGURAJ

(Romana, 23. 2. 2011 18:04)

Milá Kytičko, pomohlo by takovým dětem zasvěcení do energie MIGURAJ? Alespoň do prvního stupně? Mohou se desetileté, jedenáctileté děti také zasvěcovat do této úžasné energie. Uvažuji o tom již od podzimního pražského semináře pro své děti, ale mám před očima velký otazník a spoustu otázek. Děkuji za odpověď a tvůj názor. Romana

Vďaka Kytičke za radu

(Erika, 23. 2. 2011 13:32)

Kytička,chcem Ti srdečne týmto príbehom poďakovať aj ja za radu,ktorú si mi dala,keď som mala problémy s mojou malou-dvojčaťom,ktorá sa mi od narodenia až skoro do 4 rokov budila každú noc.Účinok Tvojej rady bol okamžitý a zázračný.

pro Moniku

(saša, 23. 2. 2011 13:09)

Ahoj Moniko,mám skoro 7leté dvojčata-kluky a Mareček,který je o něco větší než druhý se mi budíval v noci s pláčem,že má noční mury a že někdy v noci vidívá mrtvého dědečka a starou babičku/muj táta a babička/...nejvíc ho děsily ty noční mury-bezduvodně plakal....poradila jsem mu,at pošle škaredý sen pryč,že chce jen krásné sny a at poprosí andělíčky o krásné sny....no a funguje to,dokonce to poradil i svému bratrovi,když se mu zdálo cosi škaredého.S láskou Saša

Kytičce

(Anna, 23. 2. 2011 12:20)

Děkuji Ti Kytičko, že jsi mi odpověděla Ty, vážím si toho,to co jsi mi napsala dělám neustále, ale asi nejsem dost trpělivá a možná že neumím být ani dostatečně upřímná.Uvědomila jsem si to a budu se snažit tyto dvě věci UPŘIMNOSTI a TRPELIVOSTI se učit, protože v mém životě je hodně situací na pročišťování. Děkuji Ti a přeji ti hodně Lásky Boží ve tvé práci.

Pro Aničku

(Kytička, 23. 2. 2011 11:47)

Aničko, nebuď smutná, celý život se učíme a zkrátka některé informace pochopíme až mnohem později. Pokud máš pocit, že jsi něco udělala proti svému svědomí a lásce. Odpusť sobě, pros o odpuštění všechny zůčastněné/stačí jen v duchu pronášet prosby/. Popros anděly o pročištění této situace. A miluj všechny kolem sebe láskou bez podmínek. Nic víc nemusíš dělat.
Opatruj se. S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3259860
Měsíc: 15506
Den: 496