Jdi na obsah Jdi na menu

NAJEDNOU NEVÍM, KUDY JÍT DÁL

11. 12. 2007

ObrazekMilá Kytičko,
už dlouho se odhodlávám, zda tě i já mohu poprosit o pomoc. Oproti většině příběhů které na těchto stránkách nacházím, jsou mé starosti opravdu malicherné. Ale nejde ani tak o mé problémy, jako hlavně o nalezení správné cesty, kterou hledám.
Už dlouho si uvědomuji, že spousty věcí, dějících se kolem nás, se neděje náhodou a vše má svůj, pro mne zatím skrytý význam. Zvlášť v posledním roce vnímám mnohem intenzivněji mnoho malých indicií, které se snažím dát dohromady.
Loni jsem se takovou "náhodou", seznámila s mou dnes největší kamarádkou - je to pro mě člověk tak blízký a důležitý, že jí považuji za člena rodiny, jako mou sestru. Nikdy jsem podobného člověka v životě nepotkala. Člověka, který ač v mnohém odlišný, tak přesto jako byla kus mne. Jako bychom si rozuměly i beze slov a jsme si navzájem velkou oporou. Přišla před pár měsíci tragicky o manžela a pochopitelně jí tahle tragedie donutila spoustu věcí přehodnotit. Ale nejen ji, i mě to přinutilo v mnohém přemýšlet a nevidět věci jen černobíle.
Díky ní jsem si uvědomila, jak moc pro mne znamená můj vlastní manžel. Že přesto, že prožíváme zrovna velkou krizi, mi stojí za to, udělat vše, abychom náš vztah dali zase do pořádku. Tohle mé uvědomění, ještě více umocnila příhoda, naší 3leté dcerky. V době, kdy jsem zase začala pochybovat, zda má naše manželství budoucnost a ztrácela chuť, pokračovat v něm nadále, začala mít naše holčička zvláštní „vidiny“. Vídala pravidelně každý večer v okně obraz tatínka, kterého se bála. Což mě hodně trápilo, protože se toho obrazu bála, přestože má jinak s manželem krásný vztah. Dodnes netuším, kdo se jí v tom okně zjevoval, a proč zrovna v podobě manžela, ale jsem přesvědčená, že se to nedělo náhodou, zrovna když naše manželství bylo takhle vyhrocené. A také nás to s manželem přinutilo konečně vztah řešit a dcerku už naštěstí od té doby nic neděsí.
Přesto naše manželství stále hodně narušuje manželova krize v podnikání, která trvá už několik let a stále více se vyhrocuje. Z velké části si za tyhle problémy může sám, svou až nezdravou důvěřivostí a nepoučitelností, což mu často vyčítám. Ale zároveň je mi ho moc líto, vím, že to od něj není úmyslné a snaží se, jak může, abychom konečně tuhle kapitolu uzavřeli. Mám ovšem strach, že pokud zásadně nepřehodnotí a nezmění své dosavadní jednání, těžko se toho někdy dočkáme. Je nad mé síly, přimět jej k tomu. Vím, že každá situace má určitě své řešení a prosím andílky, aby mi pomohli najít správnou cestu. Už jednou jsme na ní zřejmě byli, věci se začínali konečně řešit v náš prospěch, a já konečně po dlouhé době měla novou naději. Bohužel jsme asi usli na vavřínech a někde udělali zásadní chybu, která nás vrátila zpět.
Moc mě to mrzí, cítím, že musím ve svém životě udělat zásadní krok kupředu. Že mě stále něco drží na cestě vzhůru…………jen bohužel sama nevím, kde začít.
Děkuji za tvůj čas i případnou radu, Kytičko.

Hlavička

Milá Hlavičko,
když se dívám na Tebe do kartiček, vidím,že se opravdu snažíš jít tou správnou cestou, ale překážky,které se na cestě vyskytují,
tě trochu vyčerpávají. Jakoby tě vždycky , když ujdeš kus cesty,něco vrátilo zpět. Aby jsi se opět musela prokousávat pralesem starostí. Tak to vidím já.
Máš trošinku problém s přijetím sebe sama. Pořád si myslíš,že by jsi měla jít dál a být už trošku dál.
Všechna ta disharmonie je způsobena tím,že tvá duše je hodně vyspělá, ale vybrala jsi si život, který tě nemá přivést příliš vysoko,co se týká kariéry a podobně. Máš být oporou ostatním. Hlavně manželovi a dokonce i té kamarádce máš pomoci vyřešit nějaký problém.
Jistě to není náhoda,že jste se potkaly. Už jeden život jste prožily jako sestry. Vidím dvě duše v jednom těle. Byly jste kdysi dvojčata.
Ty se k sobě v příštím životě často vracejí, alespoň jako přítelkyně. I ona k tobě cíítí lásku, jakou cítí sestry. Je šťastná, když ty jsi štastná a trápí ji tvůj smutek. Také jsem se dívala na vztah mezi tebou a manželem, máte hezky propojené čakry. A v kartičkách byl nový začátek. Je mi to jasné,že občas krize příjde,to je v každém manželství,ale Vaše láska je schopná ji ustát a rozvíjet se dál. Snaž se neztratit cestu k srdci svého manžela, tím. že mu v hloubi duše přestáváš věřit, že je schopný a dokáže vydělávat peníze. To všechno se mu děje ze dvou důvodů. V minulém životě někoho podvedl, a to teď bohužel musí odčinit. Druhý důvod je,že má on sám na sobě něco změnit. Promiň nemohu zasahovat do jeho energií. A číst jeho karmu. Musí si projít určitým očistným procesem.
Tvá dcerka viděla v okně obraz mrtvého příbuzného tvého manžela. Nemusíš se o ní bát. Je to její ochránce. Má střežit její bezpečí. Ta podoba jí připomínala tatínka. Děti jsou vnímavé a často vidí bytosti z jemnohmotného světa.
Minulý život tvé dcery končil tragicky a vlastní rukou. Vidím nešťastnou ženu, která padá z výšky. Ten obraz v okně má hlubší smysl.
Musíš být opatrná na její psychiku, bude velmi citlivá. Potřebuje stále připomínat, že jí máte rádi.
Milá Hlavičko, pokud bys chtěla pomoci a jít více do hloubky své duše a následné tvé životní cesty, ozvi se mi.

S láskou Kytička

Milá Kytičko,
úvodem musím napsat, že jistě není náhoda, že jsem tvou odpověď dostala právě dnes.....jedenáctého :-)Tohle číslo mě totiž provází celý život, považuji jej za osudové - mmj, se má dcerka narodila 11.11. a to předčasně o téměř dva měsíce :-))
Ani slovy neumím vyjádřit, co po přečtění tvého mailíku prožívám............ale ty mé pocity určitě chápeš nejlíp. Naprosto jsi vystihla to, co vnímám, a jak to se mnou je. Opravdu se cítím jako na pomyslné houpačce, jednou mám pocit, že už jsem konečně pochopila podstatu věci, a že jdu správnou cestou a najednou bác.......a jsem zase zpátky na zemi. Objeví se vždycky nové problémy, které mě zase donutí pochybovat a projít si vším nanovo. Ale o tom podstatném jsem přesvědčená. Že nic se neděje náhodu, že každé trápení má svůj důvod, má mě něco naučit, přimět mě, zamyslet se nad sebou.
Opravdu věřím, že můj životní úkol spočívá v pomoci ostatním, být jim oporou. Nejenže to sama vnímám, ale moje dušička naprosto jásá, je šťastná, když může někomu pomoci, být mu nablízku, opravdu mě tohle naplňuje, být druhým nápomocná :-)Druhým já dokážu poradit a povzbudit je, jen se sebou mám problémy.
S mou "sestřičkou" jsi mě vlastně ani moc nepřekvapila, obě jsme to jakoby podvědomě cítily, že jsme si blíž, že naše kamarádství je mnohem hlubší a naše seznámení není náhoda. Jsem za ni moc, moc ráda! Právě teď, v době, kdy jsem zmatená a často utrápená, je ona jediná doslovně spřízněná dušička, která mě vždycky dokáže povzbudit a utěšit, přestože sama prožívá mnohem větší bolest!
Nejvíce mě potěšilo vědomí, že naše manželství má opravdu budoucnost! Jsem právě v rozpoložení, kdy opravdu nemám mysl čistou a je zastřená spoustou otazníků a pochybností, což způsobují stále narůstající starosti, které se bohužel odrážejí do všech možných oblastní v našem životě i manželství. Tak ráda bych naší holčičce dopřála klidné a milující zázemí, vidím, jak moc to vnímá! A o to víc mě naše situace znepokojuje, právě kvůli naší dcerce. Ona je zvláštní, ojedinělý človíček.......jak se říká, že děti přicházejí do našich životů, aby nás něco naučily.......tak ona je tomu tvrzení důkazem. Vidím u ní všechny své chyby a nedostatky, je jako moje vnitřní zrcadlo........a ten pohled do něj je opravdu často bolestný :-(Už jen kvůli ní a samozřejmě taky pro sebe, jsem rozhodnutá, pracovat na sobě. A pokud mi pomůžeš najít v sobě tu správnou cestu, předem jsem ti moc vděčná a děkuji za tvou nabídku! Popravdě mám v sobě i trošku obavy, ale vím, že strach je špatný rádce :-)
Budu se těšit, Kytičko, a opravdu moooc děkuji!

Hlavička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3259922
Měsíc: 15505
Den: 517