Jdi na obsah Jdi na menu

NA CO SI DÁVAT POZOR V NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLCE?

11. 9. 2008

ObrazekMilá Kytičko, jako každý den jsem i dnes pročítala tvoje stránečky a prohlížela fotečky a tak mě jen napadlo, že ti zkusím poslat svoje fotky z letošní dovolené v Krkonoších, možná i tam bude nějaký příběh a pak mám ještě jeden dotaz. Na naší mateřské školce se dělá za provozu rekonstrukce ( bohužel o prázdninách nebyly korunky) a tak jsem měla nějaký zvláštní pocity, že to není asi to pravé a pomalinku se mi odhalil příběh( kyvadlo a kronika MŠ). Bývalá ředitelka MŠ tam byla po třech dnech umučena nacisty 10.10.1938 a teď tam je jako ochrana, protože dušička co jí zradila by měla přijít jako řemeslník na rekonstrukci a mohla by ublížit dál ( nějaký úraz dítěte). Víc jsem se nedověděla. Milá Kytičko, byla by si prosím tak hodná a zkusila se spojit s těma dušičkama a zkusit mi poradit na co si dávat pozor. Moc děkuji a přeji krásný sluníčkový den.

Limi

Drahá Limi, moc Tě zdravím. Fotečky jsou moc zajímavé, až mně mrazilo. Jakoby tam bylo přesně vidět to zhmotňování jemnohmotné energie. Zkrátka nádhera.

Mrkla jsem na ten příběh ze školky. Viděla jsem něco padat. Nemyslím,že by tam ten člověk o kterém píšeš, přišel z úmyslem ublížit. Spíš by se mohlo stát, že jeho vinou bude nějaké dítě ohroženo. Pořád se mi psala věta, že se něco může někoho zasypat. Něco může spadnout. Pořád vidím, jakoby něco nebylo pořádně zajištěno a spadlo. Víc mi nebylo sděleno.

V každém případě vidím energii, která se obrací proti duši, která zradila. Byly to pro toho muže už nejméně čtyři těžké roky, kdy se mu jakoby všechno sypalo na hlavu. Také proto je u práce roztržitý a nesoustředěný.

Limi přeji Tobě i Vaší školce jen krásné dny plné sluníčka a lásky.

Měj se krásně.

S láskou Kytička

    Fotečky nelze nezveřejnit.na to jsou příliš zajímavé.

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.. zřícený strop ve školce ..

(Irin , 1. 10. 2008 12:32)

Dobrý den,
nedá mi,abych nereagovala .. možná se to netýká zmiňované školky..
Včera jsem se po dlouhé době dívala na tv noviny na NOVĚ,ve kterých byla reportáž o spadlém stropě v materské školce.. Naštěstí se dětem nic nestalo, těsně před zřízením stropu děti odešli ze třídy i s učitelkou.. Třída po zřícení stropu vypadala hrozně.. říkala jsem si,že nechci ani pomyslet co by se stalo, kdyby tam ty děti zůstali.. Pravděpodobně je to chyba firmy, která strop rekonstruovala.. strop údajně vážil kolem tuny..
Přeji hezký den ...

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3258921
Měsíc: 15448
Den: 374