Jdi na obsah Jdi na menu

MŮŽE PES VIDĚT DUCHOVNÍ BYTOSTI ?

19. 3. 2009

ObrazekMilá Kytičko,

Ráda bych se Tě zeptala na jednu věc, která mně zajímá. Mám tříletou fenku Jorkšírského teriéra Terinku.

Je jako má kamarádka, které se svěřuji a ke které cítím hodně lásky. Vím,že kdo je milovníkem pejsků, mně jistě pochopí. Náš vztah, to je opravdu silné propojení. Když nejsem doma je velmi smutná a tak většinou chodíme všude spolu. Je velmi mírumilovná, nikdy nikoho nekousla. Je to takový mazlík.

Někdy se ale zdá,že něco vidí „NĚCO“ nade mnou. Víš, vypadá to, jako by tak metr nad mou hlavou pozorovala jakýsi pohyb.Její oči se pohybují za něčím, co já nevidím. Sleduje to „Něco“, ježí se a a  vrčí. Stává se to převážně v místnosti, kde spíme, což mně také dost znepokojuje. Jinak je to klidný veselý pejsek, nikomu by neublížila. Já se Kytičko přiznám, že v té chvíli se začnu i trochu bát. Rozhodně to není příjemné a tak Ti píšu a ptám se, jak bych mohla tuto situaci změnit a co to moje Terezka vlastně vidí. Snad není u mě něco zlého. Mám z těchto věcí respekt a obavu.

Děkuji za odpověď, moc ráda chodím na Tvé stránky a těším se i na seminář, který bude někde u nás, poblíž mého bydliště.

Vladimíra

 Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek
 

Milá Vladimíro,

Jak už jsme několikrát psala, zvířata jsou velmi citlivá na duchovní energie. Obzvláště psi, kočky a také koně.

Jejich oči velmi často vidí to, co naše oči nedokáži zachytit. Vidí věci, které nám zůstávají skryty. Měla jsem několikrát možnost sledovat nejrůznější psy v prostoru, kde bylo silné působení duchovních bytostí zaznamenáno a pejsci se v tomto prostoru chovali opravdu divně.

Já jsem právě před dvěma dny pracovala u sebe v bytě s jednou ženou, u které jsem viděla duchovní bytost, přivtělenou na její auře. Ta žena se jmenuje Pavla a je moc milá. Přivtělená bytost, byl důvod, proč ke mně přišla. Její energie vykazovaly přítomnost někoho, kdo jí ubližoval. Proto jsem jí pozvala k sobě domů, abychom mohly v klidu pracovat. Chtěly jsme odvést tuto bytost,která ji ovlivňovala. Pavla na mně působila od prvního našeho setkání, jako hodná, milá žena a  mojí pejsci (dvě boloňské fenky), jí jako návštěvu přivítaly s radostí. Ani na ní neštěkaly, jakoby nebyla vůbec cizí a chodila k nám pravidelně. Tak se mojí pejsci chovali. Ani se nestačila vyzout a už se dožadovaly jejího pohlazení. Už toto, je pro mě první důkaz jakého člověka mám právě před sebou. Pavla se posadila do křesla, já ji uvařila čaj a fenky po celou dobu našeho rozhovoru byly klidné a s Pavlou se důvěrně mazlily a nechaly se hladit. Pak jsme přešly k odvedení bytosti. Když jsem vzala do ruky kyvadélko, slyšela jsem hlas: „Mně odsud nedostaneš“. Jsem, kde jsem, zde je moje místo“!!!  Byl to velmi nepříjemný hlas a já jsem se podívala na Pavlu, jestli tento hlas také slyšela. Očividně byla klidná, usmívala se a tak jsem pochopila, že díky Bohu nic neslyší, protože by jí to zcela jistě  nahánělo strach. Kdo ale hlas zaznamenal byly mé fenky.

Okamžitě vyskočily z pohovky a začaly na Pavlu zuřivě štěkat, vrčet a já jsem viděla její překvapený pohled. Opravdu to vypadalo jako na povel. Psi, cítili něco zlého, zaznamenali negativní energii, která namířila útok proti mně. Potichu jsem zašeptala prosbu k andělům, aby stáli kolem nás a chránili nás. K bytosti jsem pronesla tichou,ale  důraznou větu. „Pokud nevěříš v moji moc, musíš uvěřit v moc a sílu archandělů a Stvořitele, té se musíš podřídit“. Odejdeš tam, kde je Tvoje místo.“   Energeticky útok citelně slábnul a já se snažila fenky uklidnit. Stále byly  naježené a pomyslně připravené k boji. Obě zle vrčely a jejich pohledy směřovaly k Pavle. Pak jsem udělala rituál odvedení duchovního, nevítaného hosta, zkontrolovala jsem proud  energie v čakrách, vše bylo v pořádku a tak jsme se opět posadily.

Fenky zase klidně ležely na pohovce a opět Pavlu vnímaly, jako příjemnou návštěvu, od které se jim dostane pohlazení a lásky.

Pavla je člověk, který se začal o duchovní věci teprve krátce zajímat. Ale tato zkušenost prožitá na vlastní kůži,  ji opravdu hodně překvapila. Přes její vylekané očička jsem viděla klidný úsměv a úlevu. Když mi tiskla ruku a řekla, že určitě pojede do Chorvatska na první turnus, pochopila jsem, že tento příběh nekončí. Proměna této duše bude pokračovat a jen jsme v tomto předjarním dnu nastartovali něco krásného. Bůh se dotkl této životem zkoušené dušičky a protože potřebovala silný důkaz existence Boží lásky a síly andělů, viděla jasně, jak to všechno funguje. A já Ti milovaný Stvořiteli jako už tolikrát ve svém životě děkuji, že jsem jí mohla pomoci. Děkuji Ti za své bílé chlupaté kamarádky, které stejně jako zástup Tvých andělů stojí při mně a nikdy mně nezklamou.

Tobě milá Vladimíro, radím provést rituál odvedení přivtělených bytostí. Očistit své energie a do místnosti, kde pozoruješ změnu chování pejska umístit několik křišťálových kamenů, které čistí prostor. Objímám Tě a přeji jen sluníčkové dny, plné harmonie a lásky.

Kytička

 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Naše kočka chlupatá

(Zanet, 26. 11. 2014 14:25)

jedna z mých koček též vidí Anděly...Nejprve jsem si myslela, že honí mouchy...Ale kolikrát vypadala na to, že by jich tam muselo být spousta..Někdy je honí jen očima, někdy za nimi leze po nábytku...Žádný hmyz jsem v pokoji nenašla, většinou o mouchách vím....Nebojí se toho, takže vím, že to jsou moji a mého muže Andělé strážný...Přeji krásný den

..:*:..

(Eva, 17. 10. 2010 21:09)

Dobrý večer, zaujaly mne velice tyto stránky a ke schopnostem našich miláčků bych též ráda připojila pár řádek. Mám fenku - Terku, i přes velké počáteční nesnáze (nalezenec) zůstala s námi a za to moc děkuji. Je pravda, že psi vnímají mnohem více než mi, jen mi přijde, že v našem případě Terka vnímá přeneseně naše pocity - koho pustím do domu v klidu, toho přijme, koho ne - po tom jde. Co se týče nezvyklého chování - sama u sebe se začínám rozkoukávat, co se proseb andělům týče - a tak se dám i do pozorování pejska a snad lépe pochopím.

:-)

(Asiel, 3. 4. 2009 22:09)

Ale jde.

Pejsci

(Lumpi, 3. 4. 2009 10:02)

Náše fenečka Nerinka vidí dušičky, někdy na ně štěká aby nám oznámila, že za námi někdo přišel a někdy jen dává najevo, že s námi je někdo, koho my nevidíme, ale většinou cítíme. Ale podle přízpěvků zde, nemůže se duch člověka vtělit do zvířátka, to prostě nejde. :)

Pejsci

(didi, 25. 3. 2009 10:21)

Ráda chodím na tyhle stránky pro poučení a uklidnění duše. Vím, že jsou tu samí laskaví lidičkové. Proto neodolám a vložím zde odkaz pro pomoc pejskům, nejde ani tak o pomoc finanční ale lidskou. Pokud je to nevhodné, prosím, moc se omlouvám. Ale pocit,že díky tomu, by mohla třeba, jen jedna psí dušička najít milovaný domov mi za to stojí. Pěkný jarní den přeji.
Pejsci co trpělivě čekají až dostanou šanci, být člověku tím nejvěrnějším přítelem - http://www.dejtenamsanci.estranky.cz/

náš pes...

(Asiel, 22. 3. 2009 21:57)

My máme psa a podezírám ho, že je to vtělení mého nenarozeného sourozence. Je naprosto "lidský", akorát mu příšerně táhne z mordy.

Vladimíra!!

(Marianna, 20. 3. 2009 10:33)

Ja mám taky psa, ktorého mi donesla dcera! Nikdy som neverila kolko lasky je schopní dať psík, spáva so mnou, hľada u mňa ochranu a zas mne líže slzy, keď plačem a som smutná!!!Len teraz viem, koľko je schopný lásky dať pes človeku!!!

Mačiatko

(Nora, 20. 3. 2009 10:11)

...pred 1 rokom na vianoce si ma našiel malý kocúrik, keď som naňho pozrela okamžite som vedela, že si ho mám zobrať domov. Veľa vecí na naučil a som šťastná, že ho mám. Keď pracujem s kyvadielkom a je v tej istej miestnosti, tak pozerá jedným smerom, až teraz som pochopila, že určite vidí anjelov. Stalo sa mi, že jeden deň v januári u nás doma všetko pukalo, televízor, nábytok, vchodové dvere a ja som bola nervozna a podráždená (z ničoho) vtedy kocúr nenormálne mňaučal a pýtal sa von, keď som ho pustila, tak prišiel až na druhý deň večer čo sa uňho stalo 1 krát. Keď som sa opýtala kyvadielka, či mám doma "neželaných" hostí odpovedalo áno. Viem, že náš kocúr ich cítil a bál sa.

Vsem milovnikum zvirat

(Dana, 19. 3. 2009 19:38)

..i muj pes Ted pozoruje bytosti nade mnou,ale bohudik jsou to pozitivni bytosti,dokonce si myslim,ze to jsou andilci,kteri mne doprovazi.Vzdycky,kdyz si vykladam Andelske karty,reknu mu at si lehne na mistecko,kde jsou andilci,ma na tuhle moji cinnost jedno misto,kde si jindy nelehne. Vizualizuji si,jak vedle nej jeden andel sedi a hladi ho-uklidnuje,abych se ja mohla na karty soustredit a mne pomalu zezhora tlaci na karty,co si mam vytahnout. Dekuji,ze Teda mam,hodne mi toho naucil.

Pejsek se dokáže pro pána i obětovat

(Lída, 19. 3. 2009 13:33)

Kytičko,Zuzko a Vladimírko pejsek nejen zachycuje signály,které my nestačíme postřehnout,ale vnímá i nebezpečí,které páníčkovi hrozí.Náš Erik byl manželův miláček,všechno na zahradě dělali spolu,bral do zubů každé nářadí,které on odložil i cihlu unesl.Když jsme zjistili,že soused píše po úřadech udání,skládá anonymy,pátrali jsme proč.Důvod?Manžel nezabránil tomu,aby vedle něj lidé stavili a on přišel se svou rodinou o klid.Jednou se vrátil kocour s diabolkou mezi očima,přežil.Za týden jsme se od dělníků na stavbě dozvěděli,že náš Erik loni ráno v květnovou neděli byl u souseda za zahradě za jejich fenkou na námluvy. Stavebníci řezali na katru,asi to souseda a jeho rodinu tak rozčílilo,že svoji zlost obrátil proti pejskovi majitele,který podle něj jako starosta za stavební ruch může a Erika připravil o život. Dodnes jsem přesvědčena o tom,že Erik musel cítit nebezpečí,ale neutekl, podle mě se obětoval za páníčka,aby sousedova agresivita nezašla ještě dál.

milovaný člen rodiny

(Zuzka, 19. 3. 2009 10:52)

Milá Kytičko a Vladimírko,náš pejsek je člen rodiny a vím, že určitě zachycuje signály, které nám unikají, když nejsme bdělí.Pamatuju si, jak jednou manžel zatápěl v kamnech.Něco si rozčíleně brumlal, protože se mu nedařilo roztopit.Pejsek ho z povzdálí pozoroval - náhle se zvedl a šel přímo k němu.Jak byl manžel v pokleku - pejsek se k němu přitiskl zády. Pozorovala jsem, jak se pejsek celý zachvěl, pak se rychle zvedl a odešel. Najednou byl manžel v pohodě a začalo se mu dařit. Pejska vůbec nezaregistroval. Cítila jsem, že ho od té negativní energie osvobodil náš psí miláček.V duchu jsem mu poděkovala a hned jsem s pejskem šla do přírody, kde jsem se modlila a cítila, že už je vše v pořádku.S radostí mu říkáme " Ty naše chlupatá Lásečko " a víme, že určitě cítí, jak ho máme rádi.s vděčností Zuzka

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247256
Měsíc: 17228
Den: 812