Jdi na obsah Jdi na menu

MŮJ PARTNER JE O 20LET STARŠÍ, MÁM SI HO VZÍT?

17. 2. 2008

ObrazekMILÁ KYTIČKO, tvé stránky jsou prostě nádherné.Vždy když je čtu tak se cítím moc dobře.Těším se až budeš zase na Moravě a budu tě moct poznat.Kytičko chtěla bych tě moc poprosit o radu můj partner je ode mně starší o 20 let jsme spolu 9 let máme holčičku 3 roky a před rokem jsme si koupili starší dům.Tenhle rok by jsme se chtěli vzít.Tak bych tě chtěla poprosit jestli třeba neděláme chybu.
Já to sice tak necítím mám ho hrozně ráda a myslím že i on mě.Mohla by jsi mě moc prosím napsat co si o tom myslíš?A jaký datum by byl pro nás dobrý?Hřeje mě u srdce když ti píšu.Posílám hrozně moc lásky.Předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď.

Lenka

Milá Lenko,
Věkový rozdíl mezi Tebou a partnerem je dost velký. Dnes je ale doba, kdy věk partnerů je hodně opomíjená záležitost.
Ze všech stran je slyšet,že na věku vůbec nezáleží. Já skutečně znám páry, kde i přes velký věkový rozdíl manželství funguje a na
druhou stranu, stejně staré páry se během pár měsíců rozcházejí. Není žádná definice na "vhodný věkový rozdíl " při vstupu do manželství..
Žádná záruka, že nám manželství bude fungovat,neexistuje. Ať jsme si věkově blízcí, nebo hodně vzdálení.
Ty máš, ale jednu výhodu. Jsi se svým partnerem už 9 let. Už jste spolu překonali své krize, vyřešili společně nejeden problém, přišlo k Vám i miminko. Přesto jste zůstali a přemýšlíte dokonce o tom, že svůj život úředně spojíte. Oba cítíte, že Váš vztah je něčím zvláštní a nenapodobitelný.
V kartičkách byly samé pozitivní karty. Já Vás vidím v objetí.Jste na sobě hodně citově vázáni. Vidím srdíčkové energie a vidím propojení i Vašich myšlenek.
Navíc to Leni i Ty cítíš srdíčkem. Máš vyvinutou intuici a víš, že tento muž hodně znamená v tvém životě.
Rozhodnutí, ve kterých jsme poslechli srdíčko, vždycky bývají správné.
Jako vhodný měsíc k Vaší svatbě mi vyšel listopad 2008. Mám Ti napsat, že máš teď více odpočívat, protože tvoje tělo si žádá relaxaci.
Musíš více poslouchat signály, které ti přicházejí z podvědomí. Nesmíš se tolik přepínat. Vidím zablokovanou druhou čakru a tak probíhají občasné záněty ve tvém těle.
Posílám Ti světýlko po andílkovi, a přeji hodně štěstí v dalším Tvém životě.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3259673
Měsíc: 15528
Den: 541