Jdi na obsah Jdi na menu

MŮJ ČTYŘLETÝ SYN MÁ DUCHOVNÍ VIDĚNÍ

15. 2. 2013

andilek-letici4.gifAhoj Kytičko, poslala jsem ti na informace o Jeníčkovi. Aby jsi viděla, co děláš pro lidi, dokonce i pro děti i když se s tebou nikdy fyzicky nesetkal. Doufám, že z textu i pochopíš, že všechno co jsem ho učila, je dost tvoje práce zase na mě. Zdraví Petra

link-16.gif

 

Rozhodla jsem se sepsat všechny informace, co se týkají náhlého otevření našeho syna duchovním naukám. Je mu 4 a půl roku. Děje se to asi 14 dnů, po týdnu vyslovil přání, aby mu Kytička pomohla. Zpočátku jsem netušila, zda , zapracovala jen jeho bujná fantazie a věří svým představám nebo fakt vidí věci nehmotného světa. Napíšu vše po krátkém úvodu dle jeho dětského vyjadřování bez mých komentářů. Něco říká sám a ochotně, něco jsem z něj tahala jak z chlupaté deky. Vůbec nemá potřebu o tom mluvit, jen pořád právě 14 dní prohlašuje, „já ty andílky už vidím a čerty-příšery taky, a ty barevné bubliny“ a mluvil o jakýchsi kamerkách.

 

Asi ve 3 rokách jsem svému synovi začala vyprávět o andělech, o kytičkách a přírodě, o Bohu, o slušném chování. Jeníček tyto naše hovory začal mít velice rád a pořád si o tom chtěl povídat. Bál se usínat a měl problémy se spaním. Bál se tmy. Pořád měl pocit, že mu někdo ublíží, nechtěl být sám. Tak jsem mu radila, aby poprosil andílky a dělal si bublinu kolem těla, že ta ho ochrání, že mu nic neublíží. Že andílci ho hlídají a nedovolí, aby se čerti přiblížili. Říkala jsem mu afirmaci:

 

„Ty tuhle zkušenost nepotřebuješ.“ „Jsi hodný, a hodným chlapečkům nikdo neublíží“. Po nějaké době jsem přidala: „Nikdo a nic ti neublíží, jsi tu v bezpečí“. „Andílci tě ochrání“. „Maminka a tatínek tě ochrání“. Na vlastním příkladu jsem mu vyprávěla, jak se dají velice dobře měnit pocity strachu. Jak funguje velké černé X a nahradím to pěknou myšlenkou.

 

Povídala jsem mu např. o jednom pánovi (šéfovi) v práci, jak mě vždycky hrozně rozčilovalo jeho chování, zdál se mi zlý a sobecký, pořád mě nějak zlobil. Tak jsem na něj začala aplikovat afirmace:“ Je takový jaký je, protože to ještě lépe neumí, přijímám to a odpouštím mu.“ A asi po měsíci mě přestal rozčilovat a dokonce mi začal pomát. Tak jsem mu vyprávěla, jakou sílu má lidská myšlenka, že lze všechno změnit v krásné věci. A radila mu, jak to má řešit zase on ve školce, mají tam hodně zlobivého chlapečka. Ubližuje dětem, neposlouchá paní učitelku, je nezvladatelný.

 

Radila mu, že to také má přijmout a odpustit mu, ať to udělá jako já. Potom jsem mu začala vyprávět o Kytičce (o Tobě). Jak Kytička vidí andílky, pomáhá lidem a má různé jiné schopnosti, které jiní lidi nemají. Úplně se nadchnul, že v ty andílky moc věřit nemůže, když je nevidí. Takže je také chce vidět. Tak jsem mu říkala, že je vidí jen lidé, kteří mají otevřené 3. očičko. Tak si prý začal moc přát být jako ty. No a vypadá to, že se povedlo. Teď prohlašuje, že jsi ho to naučila ty, že je jako Ty.

A před týdnem vyslovil přání (plakal u toho), že si přeje abych ti zavolala, aby jsi odehnala ty čerty. Kytičku jsem kontaktovala a Jeníčkovi auru vyčistila, čas ukáže co se změnilo. První den, říkal, že má novou melodii. Že ta stará už nefungovala, že byla rozbitá, že už čerti začali procházet skrz. Teď má novou melodii, kterou tam pomohla dát Kytička. Za melodií jsou andílci a že za andílkama jsou čerti-obludy a nemůžou projít. Také se prý už nebojí a zdál se mu krásný sen a žabičkách.

O aurách jsem mu nic neříkala, protože o tom hlavně nic ani nevím, všechny další informace jsou čistě od něj, v životě jsem o nich neslyšela.

1. Nejdříve začal mluvit o bublině, že má žlutou bublinu okolo těla. A že je tam ještě jedna bublina, která hraje melodii, která odhání ty čerty-obludy. Že se o tu bublinu starají andílci. Prý leží a přes tu bublinu kouká na ty čerty, kteří nemůžou k němu blízko, že je to odhání. Popisoval legračního čerta, který prý vypadá jako housenka a harmonika vjednom. Nevěnovala jsem tomu žádnou pozornost, říkala jsem si, že má bujnou fantazii a hezky mu funguje vizualizace.

2. Po konzultaci s tebou kytičko,  jsme uznali, že je možné, že vidí auru. Začala jsem se tedy vyptávat na další věci. Poprosila jsem ho, aby mi nakreslil moji bublinu. Kreslil na těle modrou a okolo těla žlutou. Kreslil ještě 3 vrstvu, že je to ta melodie, kterou ale mají jen lidé, kteří věří v andílky. Ta hraje a chrání lidi před čerty. Na rukách jeho i mých je prý hnědá bublina, která nás chrání, že je to ochranná barva. Tatínek ji prý nemá. Začal mluvit o jakýsi modré bublině, která nás dva spojuje. Je modrá a moc krásná, že ji má moc rád. Přeje si, aby nikdy nezmizela. Ona totiž mizí,a že neví proč a kam. Pak se zamyslel a říkal, že se objevuje, když jsem spolu, když odejdu, tak zmizí mě i jemu. V noci, když se vzbudí a nemůže spát, jde si pro mě do ložnice a vidí, jak kolem celé postele je modrá velikánská bublina.

Babička mívá u nás doma bílou bublinu, ale když je u ní na návštěvě, tak jí má úplně jinou, že se změní na žlutou.

Povídá a zlobivém chlapečkovi ze školky. Že jí má často jako uhlí a červenou (jako lává prý).

3. Mluví o kamerkách. Že má takové kamerky různě rozestavené, že je s nimi spojený. A pak se divá na obrazy jako v televizi. Že jich má několik po světě. Že vidí lidi, co dělají. Že si takhle hraje a moc ho to baví večer před usínáním, ráno po probuzení a pak v noci když se probudí. Kouká prý na všechno i najednou. Mluvil o nějakém pánovi, který vychází z obchodu s modrým velkým nápisem. Ten pán má bublinu černou jako noc a nese košík plný jablek. Je zlý a lidem po ulici roznáší nemoc. Dělá to úmyslně. Prý ví ještě o jedné stejně černé paní, která to dělá podobně.

Tou kamerkou prý pomáhá zlobivému chlapečkovi. Že s ní točí kolem zlobivého chlapečka, a on pak má bublinu trošku hezčí a je hodnější. Že Kytička, když ho léčila, tak to stejně dělala s lupínkem své Kytičky. On že to dělá stejně, jen to dělá kamerkou. Chlapeček ho pořád pronásleduje a chce si s ním hrát. On prý pořád před ním utíká.

Petra

 

Milá Peťulko,

Tvůj syn má nádherné duchovní vidění. Je úžasné, že všechno to, co vidí, vidí i jiní lidé jako skutečnost. To co vidí kamerkami, může být to, že vidí duální duše, zkrátka člověk, který má otevřenou jasnozřivost vidí věci, které jsou ostatním skryty. Tvůj syn má skutečné duchovní vidění, jen si to vykládá po svém, protože to vidí očima malého dítěte.

 
Například aura člověka, který se zlobí se skutečně zbarvuje do červena. Moje přítelkyně Milena, měla ze synem stejné zkušenosti jako ty. Viděl přesně ty věci jako Jeníček. Víš, děti jsou úžasné v tom, že to nehodnotí, že to řeknou tak, jak to vidí. Jsou pro nás důkazem, že věci o kterých na přednáškách mluvím, jsou opravdu tak. Jen bych ty afirmace trochu upravila .„Ty tuhle zkušenost nepotřebuješ.“ Bych mahradila pozitivní afirmací Tahle zkušenost je pro tebe zbytečná. Naše podvědomí neumí zpracovat negativní výrazy.
 

Děkuj za zprávičku a přeji Ti krásný a pohodový den.

 

S láskou Kytička

anděl-s-fialovými-květy.gif

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

duchovní vidění

(Marta Anna, 14. 8. 2013 15:49)

Jak se projít se svým andělem strážným?

Náš duchovný svet.

(Marianna, 15. 2. 2013 17:41)

Petruško malé detičky sú čisté a vidia, my dospelí sme tým,že sme vyrástli často zabudli vidieť.Mnoho nás dospelých však v sebe tieto pocity"videnia" nosí po celý život, až raz nás osud zaveje k takým žijúcim duchovným sprievodcom,akým je aj Kytička a zrazu opäť začíname intenzívne vnímať krásny svet z druhej strany.Svet,ktorý sme opustili aby sme sa opäť narodili a opravovali nezvládnuté situácie.Každý, si tam "hore"sám vyberie,čo chce opravovať a každý stretne toho,koho stretnúť má...V tom je ten život nádherný a vždy máme právo voľby.Aj náš syn keď bol 3-ročný komunikoval s druhou stranou úplne prirodzene a myslel si,že tak robia všetci dospelí.On dokonca kreslil a písal,čo mu kázali a tiež videl Auru.Zlé veci však nehovoril,že vidí a nikdy sa nebál druhej strany.Často nám vyrazil dych,keď opisoval zážitky o ktorých nemal odkiaľ vedieť-veď bol ešte maličký.Bolo to krásne obdobie,hoci už vyrástol a nič si nepamätá.Teraz mu ja rozprávam o svojich zážitkoch,pocitoch videnia a možno raz opäť "uvidí"ak sám bude chcieť.Petruško,buď oporou svojmu maličkému a ver,že je to krásne a čisté obdobie tvojho dieťaťa a jeho Anjel strážny ho iste ochráni,keď bude treba.Veď mu už poslal do cesty aj Kytičku...
S láskou Marianna

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3259431
Měsíc: 15440
Den: 594