Jdi na obsah Jdi na menu

MŮJ BRATR JE V KÓMATU

21. 7. 2007

ObrazekDrahá Kytičko
upozornila mne na vás moje milá sestra. Jsem moc ráda, že se mohu pozeptat. Napadlo ji, že byste mi mohli pomoci vyložit záležitosti, týkající se mého bratra.
Když se vracel se svým kamarádem Davidem a kamarádkou Evou, údajně jej napadl útočník, který ho bodnul nožem do srdce. V sanitě prý ještě mluvil, pak následovala operace srdce v městské nemocnici a převoz vrtulníkem na kliniku. Diagnóza zní kóma, apalycký syndrom. Nevěděli, jestli to přežije. Když ano, prý zůstane na přístrojích. Okamžitě jsem zapojila známého léčitele a postupně ještě přizvala dva další. Bratra mám nyní v péči doma, odešla jsem z práce. V současné době se nehýbe, nemluví. Myslíme si, že cítí, slyší, vnímá a snad i vidí. Ale jak dalece si vše uvědomuje, nevíme... Má jen tracheotomii a sondu do žaludku, hadičku přes kterou mu dáváme mixovanou stravu a pití. Když ho posadíme a opřeme, sám po lžičkách polyká, ale jen některé jídlo a pití. Jeho přítelkyně, s kterou byl osm let, od něj odešla po roce... Sama jsem prošla reiki prvního stupně, používám je a léčitel za ním jezdí každých 14 dní. Ten druhý působí jen na dálku. Společně pak ještě pár přátel, kteří mohou používat reiki na dálku.
Bude-li to možné, chtěla bych se zeptat, zda je možnost vyléčení, alespoň částečného, jak to vidí on a proč se to stalo. A co pro jeho vyléčení mohu a mám udělat já?
Tak s pokorou žádám vás i vaše duchovní pomocníky a průvodce o vše, co mi může být v daný okamžik sděleno.
S láskou

Jarmila

Milá Jarmilo, namalovaný obrázek není právě z těch nejveselejších. Tvého bratra je mi moc líto. Malovala jsem vztahy a taky důvod, proč se to vlastně muselo stát. Komu tak ublížil, že musí tolik trpět? To jsou však jen naše lidské pohledy. Je třeba se podívat dál.

Tvůj bratr v minulém životě nebyl žádný násilník. Žil úplně obyčejný život prostého muže. Žádný zločin, který by zasluhoval přísný trest a následné zatížení karmy.

Proč osud způsobil zvrat v tak mladém věku? Dívám se dál. Už jsem v jeho minulém životě. Vidím zelenou trávu, tvůj bratr se stará o zahradu. Má rád květiny, dokonce si s nimi povídá. Pak k němu přichází jeho matka. Má vratký krok, stárnoucí žena... Hádají se spolu kvůli majetku. V té ženě je velké ego. Nedám ti, co chceš. To je mé, křičí ta žena. Majetkové spory, rozvrat rodiny a vztahů. V tvém bratrovi je necitelné srdce. Už spolu nemluví. Trvá to celé roky. Žena zestárne a potřebuje pomoc. Je upoutaná na lůžko. Volá svého syna. Teď už by mu dala všechno, co by chtěl. Jeho srdce je ale neústupné. Nepostará se o svou matku. Matka hodně trpí... Chodí za ním i cizí lidé. Je to vaše matka, slyším jejich prosebné hlasy. Jeho srdce se neotevřelo. Matka umírá sama, odkázaná na pomoc cizích lidí. Cítí se sama a ponížená. Je téměř na konci svých sil, ale pak zašeptá osudnou větu. „Jen počkej, jednou své srdce budeš muset otevřít... a budeš trpět stejně jako já." Byla to jen slova umírající ženy, nebo kletba? Byla to vize člověka, který už vidí na druhý břeh, nebo se láska smutkem a osaměním změnila v nenávist? Odpověď už najdeme těžko.

Nový život tvého bratra ho znovu postavil tváří v tvář té ženě. Také se znovu narodila. Tentokrát jsou spolu jako muž a žena. Bratrova přítelkyně. Muselo být zřejmé, že měla tendence vychovávat jej, a on ji poslouchal. Také se trochu ukázalo její ego a vztah k majetku. Peníze jsou pro ni pořád důležité. Žili spolu, ale srdce zůstalo zavřené. A tak se stala ta tragédie, která se stát měla. Teď se všechno obrátilo. Muž leží bezmocně. Tentokrát je srdce otevřené. Cizí rukou. Zůstal mu pouze zrak, aby viděl, jaké je být odkázán na cizí pomoc.

Zůstal mu sluch, aby poslouchal nářky těch, kteří proto trpí. Žena, kterou má rád, situaci nezvládla. Nepochopila, kde je její místo. A tak jeho oči směřují ke dveřím a čekají. Uši poslouchají, ale neslyší její kroky. Muž čeká na odpuštění. Kdyby mohl mluvit, prosil by: „Přiveďte ke mně tu ženu. Tu, kterou musím poprosit za odpuštění." Ona musí odpustit. Toho muže to trápí.

Milovaná Jarmilo, ptáš se, co máš udělat. Přiveď tu ženu zpátky. Popros ji za odpuštění jménem svého bratra. Ať přijde a řekne mu, že mu odpouští. Ať ho vezme za ruku a otře slzy v jeho očích. On už jí odpustil, už není tak neústupný, už pochopil. Pochopil i to, že nezůstala s ním. Zdravotní stav se příliš nezmění, ale duševní klid je mnohem důležitější.

Jarmilo, ty víš, že nitky osudu nelze zpřetrhat ani změnit.

Rada andělů: Jste součástí týmu úžasných dobrotivých bytostí. Andělé si přejí, abyste ve svých aktivitách a duchovním růstu pokračovala. Vaše záměry se nyní projevily v realitě. Byla by chyba myslet si, že až bude váš život bez problémů, budete šťastná. Vy jste šťastná, když můžete být užitečná.

Hodně síly a dnů plných lásky a andělského světla přeje

Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3247258
Měsíc: 17226
Den: 797