Jdi na obsah Jdi na menu

MOŽNÁ PŘIJDEME O DŮM - Protože v něm straší

29. 6. 2007


Obrazek

MOŽNÁ PŘIJDEME O DŮM - Protože v něm straší
Milá Kytičko, každý den pročítám Tvoji Andělskou poradnu a těším se nové článečky, které jsou velmi zajímavé. Taky bych se Tě ráda na něco zeptala. Koupili jsme si s manželem dům. Vlastně na ten dům splácíme dost vysokou hypotéku. Ale co jsme se do toho domu přestěhovali, jakoby se nám všechno přestalo dařit. Navíc děti, mi tu nechtějí ani samy spát v pokoji , protože se bojí a vidí tam prý nějaké dítě,které se prochází po pokoji. Já vím, že děti mají fantazii. Ale když u nás spala moje neteř, ptala se proč můj nejmladší syn spí v noční košili? Potkala ho prý ,u toalety.Můj syn spal, ale  celou noc vedle mě v tmavě modrém pyžamu. Neumím si to vysvětlit.Obchod, který jsme si zde zařídili, se vůbec neosvědčil. Lidi k nám nechtějí chodit nakupovat I já se tu cítím divně a vůbec nevím,co mám dělat. Z pokoje jsou někdy slyšet rány, někdy klepání a já se taky trochu bojím.Taky se mi párkrát stalo, že se zničeho nic otevřely dveře a nikdo za nimi nestál. Nikdy jsem na tyhle věci nevěřila,ale změnila jsem názor. Pokud něco nevymyslíme, budeme se muset odstěhovat,nebo dům propadne hypotéční bance. Spoléhali jsme na  obchod. Navíc, jsem si chtěla vzít děti do pěstounské péče. Teď jsem z toho zoufalá, nemáme ani peníze na splátky.

Kytičko, budu ti strašně vděčná za každou radu a Tvojí pomoc.

Helena

 Milá Heleno. Nakreslila jsem Váš dům. Vpředu je velká výloha a za domem jsou stromy. Vlevo u domu je studna. Nad studnou se mi zakreslila duše dítěte. Nepochybuji o tom, že ve studni je tělo,které patří dítěti. Zemřelo násilnou smrtí a tělo bylo zasypáno ve staré studně.

Tyto energie, přetrvávají na místě vraždy i celá staletí. Navíc mi bylo sděleno, že matka toho dítěte o vraždě věděla a pak si sáhla na život. To dítě nemá klid,jeho duše bloudí po Vašem domě. Duše matky tam zůstala za trest. Přetrvávající neklid a strach, to jsou jen příznaky přítomnosti bytostí z jemnohmotného světa. Nediv se dětem, že se bojí. Mají silnější  vnímání těchto vibrací. Nediv se lidem, že k vám nechtějí chodit nakupovat. Já v tom domě cítím velmi negativní vibrace. Je to neviditelné věcné břemeno, které nebude jednoduché odstranit.

Ať tě ani nenapadne, přivést do tohoto prostředí děti do pěstounské péče. Nejdřív je potřeba rozloučit se s nevítanými hosty. Toto soužití s neviditelnými nájemníky může narušit a to dost výrazně dětskou psychiku.

Je zde třeba vykonat očistný rituál.. Dále odvést bloudící duše za světlem. V tomhle bych ti mohla pomoci já, nebo moje kamarádka, která je v těchto věcech dosti zkušená.Výsledek, Ti ale stejně nikdo nezaručí. Soužití živých a mrtvých, není nikdy dobré. Měla bys to začít řešit co nejdříve. Sama to nezvládneš. Mám ti však sdělit, že máš jednat velmi rychle jinak o dům přijdete.

Hodně slunečných dnů prozářených andělským světlem ti přeje  

 Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3247010
Měsíc: 17169
Den: 885