Jdi na obsah Jdi na menu

MOJI ZNÁMÍ O MNĚ ŘÍKAJÍ, ŽE JSEM NA PENÍZE!

20. 5. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
Nějak se mi stále nedaří najít životního partnera a já mám pocit, že je právě nejvyšší čas. Moc bych si přála harmonický vztah, rodinu, děti. Jenže když začnu chodit s nějakým mužem, zjišťuji, že ho opravdově nemiluji a záhy ten vztah sama ukončím. Bojím se, že je mým údělem být sama a já se s tou myšlenkou nedokážu smířit. V poslední době mi pár lidiček z mého okolí naznačilo, že jsem hodně na peníze. Kytičko, hodně mně to bolelo. Copak  je zlého na tom,že pracuji víc, než je běžné a snažím se mít vlastní bydlení a zajištění. Uvažuji o adopci,protože se bojím, že nebudu mít již vlastní dítě. Chtěla bych mít všechno, co pro dítě potřebuji, a k tomu potřebuji peníze. Možná mám šanci dostat lepší práci,můžeš mi říct, jestli se mi to podaří?? Chci dokázat, že se o dítě postarám. Já vím,že to jiné ženy řeší jinak, ale já to zkrátka jinak řešit neumím. Prosím Kytičko, najdu konečně lásku? Nezůstanu nakonec jako kůl v plotě?

Jolka

Drahá Jolko,
opravdu vidím, že finanční stránka je pro Tebe dost důležitá. Ale ve své  podstatě ty nejsi,duše, která by byla upjatá v majetku. To rozhodně ne. Na to příliš jasně svítí  Tvá srdeční čakra. Jen máš trochu odlišné myšlení a chápání. Víš, v Tobě se stále jen vyloženě pere ženská a mužská strana. Ta mužská občas vyhrává.Máš svojí jasnou  představu. Chceš harmonický vztah s partnerem, chceš děti, a vlastně běžný život,ve kterém by jsi byla milující, spokojená, šťastná. Měla by sis, ale napřed ujasnit, jestli opravdu jsi schopná žít s mužem. Jestli v sobě nemáš potlačenou nějakou odlišnou představu o životě, i když možná trošku nestandardní. Jen Ti chci naznačit, že nejsi žena, které se líbí výhradně jen  muži.V každém případě přemýšlíš víc jako muž, než jako žena. Jistěže tě nebudou některé ženy chápat, protože jsi v něčem až přehnaně  samostatná. Ale dobře víš, co chceš a pevně a odhodlaně jdeš dál za svým snem. A to je moc dobře. Co  se týká karet a tvého zaměstnání, andělská karta Oslavy jasně znamená, že Tvůj záměr v kariéře je správně načasovaný a že je šance uspět. Měj se sluníčkově a nepřestávej věřit svému snu. Posiluj vědomí, že ta pravá láska si k Tobě teprve hledá cestu.

S láskou Kytička

Ahoj Kytičko,
Máš stoprocentní pravdu. Necítím, že bych byla na peníze, ale mám to skutečně postavené tak, že se mám postarat o rodinu, vše pro ní připravit a uživit ji. Také na tom celá léta pracuji. Mám to postavené jako muži. A změnit to nechci, že bych to nechala na muži. Představa, že tuto povinnost deleguju na muže a postavím se do závislé role je pro mě nepředstavitelná. Ubrzdit svou aktivitu a smysl pro povinnost by bylo jako mě zavřít do klece a nutit k pasivitě. Asi bych z toho byla zoufalá. Já mám radost z budování, z toho co se mi podařilo a že to dokážu. Že dokážu všechno poplatit a ještě dál něco budovat a připravovat. Lidi říkají, že mám mužské analytické myšlení. Ale pokud by mě chtěl někdo změnit, musel by mi vyměnit mozek. Kytičko, věř mi, že já to dokážu a pro dítě vše připravím. Bude se u mě po materiální stránce mít úplně stejně jako v rodině, kde vydělávají dva. Víš, jsi asi jediná, kdo to pochopil. Mám z toho fakt radost, protože mi nepodsouváš zlé úmysly, že hrabu peníze a skrblím. Naopak, teď ráno jsem si našla na stránkách Amstettenu Spendekonto zřízené pro rodinu Fritzlových a uvažuji o příspěvku. Prostě mám radost, že to dokážu a že mám tu sílu a moc všechno zvládnout, aniž by mi musel někdo pomáhat.  Moc Ti Kytičko děkuji. Víš, že Ti v kartičkách vyšla stejná karta pro mě, jako jsem si ji doma před tím vytáhla, když jsem se ptala andílků, jestli mi vyjde ta práce, o kterou tolik stojím? Byla to kartička oslavy. Tak mi drž palečky, ať mi to vyjde. A drž mi prosím také palečky, ať konečně najdu svou lásku a zvládnu to.
Měj se krásně. Přeju Ti hezký den.

Jolka

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3247243
Měsíc: 17224
Den: 827