Jdi na obsah Jdi na menu

MOJE SESTRA JE POD ŠPATNÝM VLIVEM LÉČITELKY

16. 1. 2012

zena-unor-2.jpgMilá Kytičko,
Moc Tě prosím o pomoc pro svou sestru Hanku. Prosím poraď mi, co pro ni mohu udělat. Před půl rokem se dostala do kontaktu s jakousi  ženou  - léčitelkou, s kterou často komunikuje a radí se ohledně všeho, co právě teď řeší. Vidí v ní svou duchovní učitelku.

Začala radikálně měnit svůj život, jenže to nejsou pouhé rady a drobné změny, ke kterým by sama vlastním rozumem dospěla. Já to vidím jako silné ovlivňování a manipulaci. Kytičko, ona dala výpověď v zaměstnání, rozešla se s přítelem, s kterým žila šest let,  protože jí prý brzdil její duchovní vývoj, a nebyl na úrovni jako ona. Prý jí to poradili andělé.

Všichni, kdo jsme Fandu/jejího přítele/ znali, jsme jí to rozmlouvali, ale Hanka stále mluví o tom, že bez vědomí paní léčitelky se v ničem rozhodovat nebude, protože paní „úžasné“  radí andělé  a duchovní mistři a oni nejlíp ví, co má teď dělat. Nevím jací andělé ji radí, ale moje sestra je psychicky na dně.

Přestala komunikovat i s kamarádkami, protože má pocit, že jí nerozumí. Úplně se změnila, s Fandou dokonce plánovali děti, ale teď už prý je ani s ním, ani s nikým jiným, protože to nemá cenu, když všichni stejně zemřeme..

Kytičko jsem z ní opravdu nešťastná, zničená a bezmocná mám strach, že se dostala do vlivu, nějakých sil, které se snaží zničit jí život. Vůbec z ničeho se neraduje, nic jí nebaví, protože stejně ví, že letos v roce 2012 zemře. Poraď co s tím, jak jí pomoci. Mám svou sestru ráda a nevím, jak z toho ven.
Tvoje Žaneta

linka-IJ.gif


víla-nádherná.jpgDrahá Žanetko,
jak jsi správně vyhodnotila situaci, toto už nejsou rady, nebo vhledy druhého člověka do nějakého konkrétního  životního přelomu, či uzlu, nejedná se zde ani o řešení krizové situace. Toto je záměrně vytvořená závislost na člověku, kterému dovolíme řídit náš život.

 

Obvykle mají k tomuto chování sklony duše, které se bojí převzít odpovědnost za svůj život. Je to určitý druh útěku před zodpovědností. A pak je jednodušší říct, že chybu udělala ta paní, co nám radila, než vzít rozhodnutí do svých rukou a řešit si věci po svém. Je jasné, že neradi děláme zbytečné chyby, poradit se, je v pořádku,není na tom nic zlého, pokud si plně uvědomujeme svou zodpovědnost za náš život a pokud je to v důležité věci.

Bohužel se setkávám s lidmi, kteří jsou už na těchto lidech, kteří komunikují s anděly/????/ nebo spíše v tomto případě s někým jiným, tak napojení, že nedokážou myslet sami za sebe a to je samozřejmě chyba. Dalším problémem tohoto energetického propojení je fakt, že pokud je osoba, se kterou se Tvá sestra spojila,  napojená na nižší astrální bytosti, tyto bytosti se napojují i na Tvou sestru. Je jimi doslova obklopená.
Měli bychom mít před očima větu

srdicka-svisla.gif„ VŽDY MÁME MOŽNOST VOLBY A TAKÉ NĚKOLIK MOŽNÝCH ŘEŠENÍ NAŠEHO PROBLÉMU.“


Jak už jsem několikrát napsala:


“ Správný duchovní učitel učí své žáky vidět rozdíl mezi Dobrem a Zlem. Nedovolí závislost svých žáků na sobě a nepřebírá zodpovědnost za jejich životy. Učí je vnímat věci srdcem, aby oni sami se správně rozhodovali a dokázali světlo šířit dál.


Žanetko, bude těžké vymanit sestru z tohoto vlivu, protože ona té paní věří a navíc už se tam opravdu silně propojily jejich energie. Ten její stav, pokud to tak bude pokračovat, může přerůst až v deprese a touze po smrti. To jsou myšlenky, které u ní vidím.

Andělé mě několikrát upozornili na zachování svobodné volby člověka. Andělé nikdy nesdělují blízkost smrti, protože člověk by měl využít každého dne k Tvoření dobra, nevedou lidi ke stagnaci a smrti. To dělají jen temné energie.

Andělé vždy poradí, ale zároveň připomenou, že rozhodnutí je na člověku samotném, nikdy nemáme jen jednu cestu. Jde o to, že každá cesta nám přináší nějaké jiné, další události, situace, setkání a zkušenosti.

Navrhuji, abychom společně prosili Stvořitele a anděly o posílení vědomí Tvé sestry. Pokud si více uvědomí sama sebe, mohla by Tvé rady lépe slyšet. Afirmace si musí ale opakovat sama. Pro začátek ať si Hanička opakuje věty.Doporučila bych je každému, kdo chce vnímat svou duchovní sílu a zůstat sám sebou.


JÁ JSEM SVOBODNÁ BYTOST, ZBAVENÁ VŠECH ZÁVISLOSTÍ
JSEM TO JÁ, KDO ŘÍDÍ SVŮJ ŽIVOT
MŮJ SVĚT JE VPOŘÁDKU
PŘIJÍMÁM VE SVÉM ŽIVOTĚ JEN SPRÁVNÁ ROZHODNUTÍ

SAMOTNÁ VĚTA JÁ JSEM......JE VELMI SILNÁ A UZDRAVUJÍCÍ, PROTOŽE PROBOUZÍ NAŠE VĚDOMÍ...
Přeji Ti Žanetko hodně síly a lásky. Andělé jsou úžasní pomocníci a dokážou prosvětlit i Ty nejtemnější kouty naší duše. Věřím, že přinesou světlo i do Vaší rodiny, do duše Tvé sestřičky.

S láskou Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3261122
Měsíc: 15643
Den: 850