Jdi na obsah Jdi na menu

MOJE DÍTĚ SE KE MNĚ VRÁTILO, ALE JEN NA PÁR OKAMŽIKŮ

3. 6. 2008

ObrazekMOJE DÍTĚ BY PŘÍLIŠ TRPĚLO - NECHALA JSEM HO ZEMŘÍT

článek  zveřejněný   8.11. 2007 -  Pokračování - DUŠIČKA SE ZNOVU VRÁTILA !!!! dne  8.4.2008

Dnes 3.6.2008 je opět všechno jinak. Přestože dušička k Janince cestu našla, nemohla zůstat.

Milovana Kyticka, zial a slzy mam v ociach.Dnes sme boli na sone a tam mi povedali ze babatko je malinke ze sa nehybe a ze mu nebije srdiecko. Ze je to zamlknuty potrat a ze mam ist na cistenie. Kyticka moja zrutil sa mi cely svet. V com som urobila chybu? Daju odpoved anjeliky, alebo sa na sone pomylili. Mala by som byt v 12 tyzdni tehotenstva a babatko je velke len na 9. Kyticenka moja zlata teraz by som potrebovala tvoje objatie. Pan Boh si vzal moje babatko, len on vie preco. V mojej dusi zostal velky zial. Dusicka mojho babatka tiez asi smuti, co sa stalo Kyticenka, co sa stalo....... Prosim anjelikov o odpoved. Dakujem.

Janka

Zlatíčko, ani nevíš, jak moc je mi to líto.Dušička k tobě přišla, ale Tvé tělo ji nepřijalo. Přišla mi odpověď,že se stále obviňuješ,že jsi situaci v prvním těhotenství nezvládla. Máš stále blok ve svých myšlenkách. Nesmíš to teď uspěchat. Dušička je stále u Tebe. Neznamená to, že se nenarodí. Věř,že se to povede. Jedna moje klientka měla 4 takto zamlklá těhotenství. Teď je u ní vše O.K. Posílám ti světýlko do dušičky a věř, že dušička tě neopustila. Ani jedna z Vás to tak lehce nevzdá.
S láskou Kytička.
 

Kyticenka moja uz nemam sil bojovat uz nemam sil... Mam vsak malinku nadej ze anjeliky mali pravdu, ze snad niekedy v buducnosti sa mi babatenko narodi... Kyticka mam strach ze tuto
bolest neunesiem... Z babatkom odisla cast mojej duse, mojho srdca mokách nesplnenych snov a priani, teda nasich snov a priani. Ach ako velmi trpi a tatinko babatka, neviem ci to vies citit ale...to sa neda opisat. Prepac ak ta zahrnam mailikami, verim ze ich citas.

Janka

Janinko  moje, vím,že Tvoje láska k dušičce Tvého děťátka je natolik silná,že ustojí i tuto velmi těžkou zkoušku. Jste stále propojeni. Vibrace jsou jemné, ale jsou znatelné a tak sama velmi silně cítíš,že tvé děťátko tě neopustilo. Budeme pracovat na tvé psychické rovnováze. Je nutné aby ses přestala obviňovat a začala sama sebe vidět jako skvělou ženu hodnou lásky svého muže i dítěte.
Přesně taková Janinko jsi. Milující a obětavá. Vím,že to velmi bolí, ale je hodně povzbudivé,že dušička neodešla do duchovního světa, ale je u Tebe. Děťátko to nevzdalo, ani Ty to nevzdávej.
Budeš se teď muset chvilku věnovat svému fyzickému tělu. Abys byla dostatečně silná a také abys posílila svou imunitu. Posílám Ti světýlko. Nezapomeň odpočívat.
S láskou Kytička

Milovana Kyticka,
kontakt s dusickou bol znova nadviazany, znova mi hladi ruku, aj ja ju hladim.
Niekedy jej v duchu poviem nech mi polozi hlavku na ruku a ja ju hladkam druhou rukou a potom citim taky zvlastny tlak na tu druhu ruku, proste nieco tam je nie je to hmotne ale je to ako....vzduch v lopte. Neviem to opisat, ale som stastna ze neodisla, ze nesla za svetielkom. Len dufam ze je jej pri mne dobre, ze sa netrapi tak velmi ako ja..milovana dusicka. Je to take zvlastne mravcenie tak ako predtym ale nevidim svetielka, ani biely opar ako predtym.Chcela som sa spytat, myslis ze sa na mna nehneva dusicka.Vies mala si pravdu, teda anjeliky, stale mam v hlave nejake silné vycitky. Aj ked som otehotnela teraz druhy krat stale som si vravela, neboj sa dusicka, babatenko tentokrat bude vsetko dobre, budem papat vitaminy, budem sa dobre stravovat.Akoby som si stale nieco vycitala.Doktory vravia ze to mohlo byt sposobene tou chripkou na zaciatku tehotenstva, vraj ta sposobuje v pociatkoch tehotenstva potraty...Je mi velmi ale velmi tazko Kyticka.Tak velmi potrebujem energiu pre novy zaciatok.Akoby som stratila nadej, dusu, akesi sklamanie...neviem to popisat. Niekedy mam pocit ze nebudem vediet ako zacat. Ako znovu vstat ked som zase spadla na kolena...? Som ako telo bez duse. Moje oci su smutne, vobec sa nelesknu tak ako pred par dnami ked som si zila svoj sen o dietatko.Maminka mi povedala, ze mam velmi smutne ocka. Ach Kyti co jej na to povedat...suciti so mnou. Tak velmi sa na to babatko tesila...tak velmi ho lubila, aj to prve babatko samozrejeme. Povedala ze nesiem tazky kríž, bojím sa že ho neunesiem Kyti...A ono chudiatko, to male babatenko uz tri tyzdne bolo mrtvucke vo mne a jeho dusicka bola pri mne.Co citila dusicka babatka, aka musela byt velmi smutna ked ma videla ako sa tesim a nic netusim...?A ja somarik som mu kupila od radosti prve oblecenie.Kyticka ak Boh da a my dve sa stretneme tak ta budem tak velmi stiskat ako sa len da, viera mi dava silu a nadej ale velku silu mi davas aj ty.Ani si nevies predstavit co pre mna znamena kazducky mailik od teba.Je to ako pohladenie duse. Je krasne vediet ze si pri mne.
Ahoj.Janka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

K príspevku -

(Jana, 2. 11. 2008 22:03)

K príspevku - https://duchovnipomoc.estranky.cz/clanky/andelska-poradna---vase-pribehy/potratila-jsem-dite_-chci_-aby-i-ostatni-nezapomneli

Každý človek sa s bolesťou alebo stratou vyrovnáva inak, niekto je ticho, iný hovorí,jednému to trvá dlhšie, inému kratšie.
Ja sama mam vystudovanu psychologiu, viem o čom hovorím.
Jeden sa otrasie a ide ďaľej a druhý nedokáže zabudnúť dokonca života.
Bohuvďaka, že nie sme všetci rovnakí. Aký by bol jednotvárny svet a koľko bezcitných ľudí by tu bolo, alebo precitlivelých.
.

Tak ma napada, ze ak som fakt v minulom zivote nieco zle robila z detmi, ako hovoríš, asi preto to tak dlhsie trva kym sa s tym vyrovnavam .....


Kyticka, chcem poprosit len o jednu vec.
Prosim daj prec moje priezvisko z konca prispevku. Neziadala ani neprosila som ta aby si ho dala na tvoj web.
Ten mail patril len tebe a zopar mojim skutocnym priatelom ktory boli pri mne, vedia ze sa blizi rok od toho potratu a nie celému svetu.

Ja som ta o to zverejnenie neziadala a nedala ti ani schválenie.
Mohla si sa ma spytat ci s tym vobec suhlasim, ved aj ty tam vystupujes anonymne....nemyslíš?


Mohla si mi to poslať mailom a bolo by to len medzi nami, nemusela si to dávať na web aj s mojím menom a priezviskom ....


A este raz vdaka za tu facku, boli a dlho bude, preto je toto jeden z poslednych mailov/ prispevko ktore ti/Vam pisem.
Cítim smútok, sklamanie, bolesť no i radosť. Je to čudné, neviem to opísať.Otvorili ste mi oci. Svet je plny bolesti ... a vraj boles je mensia ked je podelena.Tak bol mysleny ten môj mail a patril len tebe a zopar mojim skutocnym priatelom.

Vdaka tebe ma ludia odsudzuju, zase tie domienky Kyticka len pre jeden mail.Ved ma ani nepoznate, ani neviete co som presne zazila.
PS:Pocul niekto z Vas v nemocnici, leziac na porodnej sale v bolestiach po pôrode lebo to pôrod bol ako personal hovori na Vase mrtve dieta/ plod s hnusom - "Co s tym plodom?!" "Dajte ho do spalovne!" Nie je potrat ako potrat, nie je matka ako matka. Nie kazdy prelozi list rovnako rýchlo ako ten druhý.Ci je to chyba, neviem. Myslim vsak ze nemate pravo ma odsudzovať, tak ako Kyticka nemala pravo dať tam ten prispevok, mohla mi mail poslat priamo - sukromne. Pochopila som, ako to mysli, a viem ze to mysli v dobrom.
Toto vsak malo prist uz davno, nielen od nej ale od celej mojej rodiny ... ten preplesk, a otvorenie oci.

Syn

(Zdeňka, 16. 7. 2008 11:46)

Milá Janko,nezoufej i já sem o první děťátko přišla.Syna sem donosyla s problémy a dcerka byla naprosto normální těhotenstvý.Uvidíš že bude všechno dobré.Chápu tvou bolest,sama sem ji prožila ale věř existuje větší bolest než dát sbohem dětátku které sem nedržela v náručí.Janinko 4.5.po cestě z chalupy nám zazvonil telefon a policie nám oznámila že náš Vašík měl nehodu na motorce a že ho helikoptera veze do Pardubické nemocnice.Byl v bezvědomí měl poraněnou nohu 1 steh na nose trochu odřenou hlavu.Prognoza DOBRA.Jenom se ho nedařilo probrat.Druhý den uš to tak dobré nebylo a každý další den to bylo jenom horší.Nejhořší na všem bylo to že to co jsi viděla nešlo dohromady stím co povídali doktoři.6.5.měl první krizi 9.druhou 13.nás k němu nepustili,vezli ho na dalšíCT mozku a zněho rovnou na sál.Operace trvala 3.5 hodiny a řekli nám ať přiletí dcerka,která žije v Glásgow.Ten den sem Janinko volala čarodějnici,uvás bosorku.Ta mi řekla že se Vašík rozhodl že to takhle nechce že ví že by byl těžce poškozený a že se rozhodl ale že na něco čeká.14 sem si k němu lehla na polštář zaspívala jsem mu písničku kterou sme zpívali když byli děti malé a řekla sem mu jestli musí tak ať jde že se na něj nebudeme zlobit že ho strašně milujeme a že to chápem.15 přiletěla dcerka,16 přijel můj bratr se kterým měl Vašík moc krásný vztach a 17 nám pani primářka oznámila že Mají podezření na mozkovou smrt.Druhou větou se zeptala na darování orgánů.
Janinko darovali sme orgány té nejdražší bytosti nebylo to jednoduché.V boha nevěřim nato se v mém životě toho stalo strašně moc zlého a smrt je pomalu věrný kamarád.Věřim ale že něco bít musí a že i náš syn by se rozhodl pomoci lidem kteří to potřebují.Mě to pomáhá vtom že si říkám že my neumřel uplně a díky kamarádce lékařce sem se dozvěděla že Náš Vašík pomohl 4 lidem.Miloval život a žil ho na plno.On také nevěřil v boha, ale mám pocit že pro ty lidi kterým pomohl je anděl.Bylo mu 26 a byl moje všechno.Dcerku miluji celím srdcem ale sním to bylo něco zvláštního jako bych věděla že naše společná cesta nebude moc dlouhá.
Ty budeš mít lepší osud to špatné máš za sebou a teď tě čeká jenom to krásné a dětí ještě budeš mít až tě z toho bude hlava bolet.Držím ti pěsti a nezoufej.Zoufat bych si měla já protože je mi46 a na děti jsem stará.Já můžu doufat že mi dá dcerka vnoučátka a povídat jim o tom jakého měli bezva strejdu.Držim ti palečky a přeji jenom to nej všechno bude dobré uvidíš.Hodně štěstíčka Ti přeje
Zdeňka Malá z Pardubic

Neznesiteľný žiaľ ...

(Janka, 30. 6. 2008 19:05)

Dnes mala kolegyňa v robote babätko,narodilo sa mesiac po mojom prvom termíne.

Chytil ma strašný žial a smútok,depresia stav kedy rozmýšľate o všetkom aj o tom vziať si život.
Stačí tak málo a už tu nie ste...

Ale viem že to nie je správne.To sa z môjho žiaľu tešia zlé sily a chcú aby som niečo také urobila.

Ja to nesmiem spraviť, veď dušička je pri mne, čaká na mňa.
Ach Bože, ten žial je neznesiteľný.: ,,,,(((

Verím ...

(Janka, 26. 6. 2008 16:07)



Verím, že dušička je pri mne.

Verím, že ma ľúbi.

Verím, že ma neopustí.

Verím, že nič sa nedeje bez príčiny.

Chcem veriť že som neurobila nič zlé
, že sa nemám obviňovať a žiť ďaľej.

Chcem veriť, že ak som aj niečo zlé urobila, že mám šancu sa poučiť a zmeniť svoje konanie.

Dúfam i verím že Boh sa nado mnou zľutuje.

Veď Boh je nekonečná láska a milosrdenstvo.

Verím...



vydrž mimi příjde :-)

(Klelea, 23. 6. 2008 19:53)

Ahoj janko, moc je mi to líto už proto že sem si to před 4 lety prožila taky byla sem 6 týdnu když mě řekli že je to zmlklé těhotenství taky sem moc plakala ale věř miminko k tobě určitě příjde neboj , mě to mrzelo o to víc protože mimi byli z umělýho měla sem mít dvojčátka mám už doma 14 ti letou dcerku ale stále toužím po miminku snad jednou příjde jestli se toho dočkám v tomto životě , tak papááá a držím moc pěsti vydrž a nevzdávej to Klelea -lenča.

je tak blízko a zároveň ďaľeko : , ((

(Janka, 10. 6. 2008 8:42)

Je ťažké vstať a ísť ďaľeje...
Každý deň mi je večnosť.Každá minúta, každá hodina je ako večnosť.
Dušička je tak blízko a zároveň ďaľeko.: , ((
Moja maminka hovorí, že sa strašne umáram a mám tento žial odovzdať pánu Bohu.
Je mi ťažko ... akoby s tým dieťatkom odišlo kúsok mojej duše.

všechno nebo nic

(míša, 9. 6. 2008 22:23)

Moc s tebou soucítím a držím palečky, prosím nevzdávej to. V 1. trimestru se občas stává tzv. všechno nebo nic a tedy, že např.chřipka, co tě asi potkala, nezpůsobila miminku postižení, ale příroda poznala, že by nebylo v pořádku a zařídila to jinak dřív než by bylo pozdě.Já vím, že vše je chabá útěcha, ale mělo to tak asi být a určitě to bude v pořádku, zdravé miminko přijde, moc ti to přeji.

Boh dopustí ale neopustí ...

(Janka, 9. 6. 2008 14:37)

Ilka, to je krásne.: )
Ďakujem za povzbudenie.
Ja sa tiež snažím veriť, že všetko dobre dopadne, že sa raz dožijem zdraveho a živého babatka. Aj keď teraz to veľmi ale veľmi bolí.Je to príliš čerstvé, ale ako vraví Kytička moja milovaná, že všetko má svoj čas a zmysel. Začínam tomu čoaraz viac a viac veriť.
Aj touto cestou za všetko vďaka Kytička, bez teba, a hlavne bez viery v Boha by som určite túto ťažkú skúšku horšie zvládala.
Hovorí sa, že Boh dopustí ale neopustí.
Verím, že je to pravda.

Janka

Znám to..

(Ilka, 9. 6. 2008 13:51)

Milá Janko,
posílám podporu a síl.Také jsem to zažila-2x,potřetí mi říkali zase srdíčko netluče,ale moje moje úžasná paní gynekoložka nám dala šanci počkat,doporučila léky a stal se zázrak,srdíčko se rozťukalo a teď je mému synkovi už 5let. Věř,bude dobře a Tvé děťátko k Tobě určitě přijde. Mě pomohlo tomu nechat volný průběh,na vyšší vůli.Věřím,že to zvládněš.Hodně sluníčka a lásky. Ilka

Ďakujem..

(Janka, 6. 6. 2008 17:10)

Janka ďakujem ti, že si pri mne. Plačem a plačem, tak ako ty. Verím, že Boh robí zázraky a ten sa stane aj tebe. Už predsa nedovolí, aby si toľko trpela...papa myslím na teba


Maťa

Niekto zažíva to isté ...

(Jana, 6. 6. 2008 14:46)

Jedna maminka prave preživa to čo ja v prvom tehotenstve. Babatko ma hydrocefalus a ine defekty. Odporucaju ukončenie tehotenstva.
Bože buď pri nej, a snaď sa stane zázrak.
Lebo Boh robí aj zázraky.
Martinka drž sa moja.
Plačem s tebou.

Janka

Janke

(Iveta, 6. 6. 2008 1:24)

Janko, stalo se mi to co tobe pred tremi mesici, byla jsem ve druhem mesici tehotenstvi, od prvniho dne, co jsem zjistila, ze jsem tehotna, jsem kazdy den prosila andely, aby me detatko chranili, aby bylo zdrave a vse problehlo v klidu az do porodu. S andely mam same hezke zkusenosti...nikdy me nezklamali, i to detatko mi avizovali nekoik dni pred tim, nez jsem otehotnela ale ja tomu nevim proc nevenovala pozornost... podotykam, ze bylo neplanovane, ale vitane :) o to vice jsem byla prekvapena a stastna! Presto mi pani doktorka oznamila, ze miminko tam je, ale nebije mu srdicko. Prozivala jsem to co ty, vim jake to je a o cem mluvis, nemohla jsem videt kocarek s ditetem, slyset detsky plac.., ale dostala jsem odpoved, ze ze jeho dusicka si to rozmyslela, ze by nebylo z nejakeho duvodu stastne..., to mi moc pomohlo a ted jsem na tom lip, strasne se mi ulevilo a uz me nepronasleduji zadne vycitky a smutek se zmenil v litost, ale take v nadeji..., ze se ta dusicka meho detatka vrati do jineho telicka, kde se bude citit stastne.. Preji ti hodne stesti a slzicky jen od stesti :) Iveta

Janíčce

(Anička, 5. 6. 2008 10:33)

Milá Jani,je mi opravdu moc líto,co se Ti přihodilo,ale věř,že všechno bude zase v pořádku a jistě se svého miminka dočkáš.Někdy je to tak,že něco,po čem moc toužíme nepřichází hned a my musíme trpělivě čekat.Moc Ti držím palce a posílám plnou náruč lásky a sluníčka.Myslím na Tebe,drž se,bude to zase krásné.Anička

Ďakujem Vám všetkým : )

(Janka, 4. 6. 2008 17:27)

Ďakujem Petruška, a aj Vám všetkým čo mi píšete a modlíte sa za mňa. Zo srdca tisícerá vďaka.
Petruška myslím na teba často, keď som si prečítala tvoj príspevok bolo veľmi krásne vedieť, a vcítiť sa do tvojho štastia. Zo srdiečka ti to prajem.
Máš pravdu, budem sa snažiť vstať,a ísť ďaľej. Veriť anjelikom a dušičke mojho babateka že raz to výjde.
Verím tomu...
Ahoj.Janka.

Pro Janinku

(petra J., 4. 6. 2008 17:24)

Milá Janinko,ta o které se ti Kytička zmínila s těmi 4 zamlklými těhotenství jsem já.Nyní jsem bez jakých koliv problémů v 5 měsíci.Otěhotněla jsem 3 měsíce po terapii s naší Kytičkou.Můžu ti jen napsat věř v pomoc od andílků,Kytička tě navede neboj,důvěřuj ji.Jsem přesvědčená že za pár měsíců budeš moc šťstná maminka čekatelka.Držím ti palečky a hlavně nepochybuj a věř,že všechno dopadne tak jak si přeješ.

Janičko,

(Pavla, 4. 6. 2008 17:23)

během půl roku sis musela prožít tolik bolesti, že by to kdekoho porazilo. Ale ty sis zachovala víru v Boha.. jsi úžasná a silná dušička. Dneska ráno jsem si "s Tebou" poplakala, moc mě to mrzí. Jestli Ti to jen trošku pomůže, chtěla bych Ti říct, jak andílci pomáhají mně, když jsem na dně: naučila jsem se takový rituálek - když už nemůžu, poprosím andílky, ať vnesou do mé dušičky světýlko a radost, ať mi pomůžou ulevit od bolesti. Zapálím bílou svíčku a pokusím se zhluboka dýchat. Citelně lépe mi je do 10 minut. Jsem moc ráda, že tento rituálek znám, protože je mnohem účinější než léky. Taky v těžkých chvílých se upínám ke knížkám Doreen Virtue. Vždy tam najdu větu, co mi ten den pomůže jít dál. Objímám Tě a přeji ať je Ti každým dnem líp a líp

Janinko zlatá

(Petra, 4. 6. 2008 15:30)

moc mě mrzí,co se ti přihodilo.Když jsem to četla,bylo mi všelijak a stále je.Budu na tebe moc myslet a modlit se za tebe.Uvidíš,že nakonec všechno dobře dopadne a brzy budeš mít svoje miminko u sebe.Moc držím palečka,přeju ti hodně síly atˇ toto zlé období překonáš a je zase jenom dobře.

Milé Janince

(Mirunka, 4. 6. 2008 8:59)

Milá Janinko, velmi cítím s tebou, zažila jsem ten pocit mít v sobě neživé děťátko, také jsem to velmi těžce prožívala. Ale ty jsi velmi krásná a statečná dušička a tvoje děťátko také, určitě se spolu sejdete, andílkové stojí při vás. Moc na vás na oba myslím a posílám vám všem lásku.

Janince

(Verča, 4. 6. 2008 0:30)

Jani, nevzdávej to, určitě Ti to příště vyjde.
Držím ti palečky.
Veronika

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3246588
Měsíc: 17042
Den: 831