Jdi na obsah Jdi na menu

MOJE DCERA UŽ NEVIDÍ DUCHY

6. 7. 2007

ObrazekKytičko,
děkuji ti za radu pro mou dceru, začala jsem pro Terezku prosit o ochranný štít a už se jí nestalo, že by viděla podobné věci jako předtím.
Ale také přestala vidět anděly (může to mít souvislost?).
Teď bych tě ráda poprosila o radu pro sebe. Od Terezčiného tatínka jsem před rokem odešla (jsme rozvedení a malou máme ve střídavé péči). Byla jsem s ním od svých 17 let a teď jsem zjistila, že se bojím komunikovat s muži (potencionálními partnery :-)). Jakmile někdo projeví zájem o seznámení, tak se mi stáhne hrdlo (a asi i myšlení) a nedovedu se dívat lidem do očí. A taky mám takový dojem, že k sobě přitahuji jen ženaté muže (nevím, jestli to má být nějaká zkouška). Poslední dobou se už cítím hodně sama, a přitom mám zároveň strach ze vztahu, nevím co mám dělat.
A ještě jedna věc, mám kamaráda, se kterým se cítím hodně spojena, dokážeme spolu prodiskutovat hodiny, je samozřejmě ženatý a nikdy jsme spolu neměli poměr, jen se občas někde "tajně" sejdeme na pokec, ale já mám stejně špatné svědomí, protože samozřejmě manželce doma říká, že je v práci (aby nebyly řeči). Není mi moc příjemné se scházet potají, ale na druhou stranu nechci přijít o spřízněnou duši ....
Děkuji ti za pomoc,
T.


Milá T., ¨

Mám opravdu velkou radost, že Terezka už nevidí věci, které ji tolik děsily. Strach není dobrý přítel.
U dítěte může vyvolat nežádoucí duševní pochody a vytvořit bloky, které se pak těžce odstraňují.
Postavu, kterou viděla, nešlo přehlížet, bylo nutné se jí zbavit. Že přestala vidět i anděly nevadí.
Terezka je velmi otevřená kontaktům jemnohmotného světa a bude lépe, když ve svém věku nebude ještě takové věci vnímat. Velmi těžko se dětem vysvětlují. Bude nejlepší, když bude prožívat své dětství bezstarostně,tak jako ostatní děti. V každém případě, pokud by měla i v budoucnu nějaké vize a něčeho se bála, vyslechni ji a snaž se jí podat pomocnou ruku. Aby nedošlo k tomu, že se uzavře do sebe a přestane o těchto věcech mluvit. Nejhorší je, a stává se to často, že se někdo začne dítěti posmívat. Třeba o tom povypráví dětem ve škole a stane se tak lehce terčem posměváčků. Dítě pak v sobě utvrdí pocit, že je jiné, než ostatní, když vidí takové věci a ostatní děti mu nevěří. Začne se uzavírat samo do sebe,straní se kolektivu a to pak přináší velké problémy.

Pokud i v budoucnu Terezka bude mít tyto zkušenosti, přesvěč jí,aby se vše stalo vašim společným tajemstvím. Zařaď prosbu o štít do jakéhosi ranního a večerního rituálu a já věřím, že Terezka bude v bezpečí.

Ke tvému dotazu,který se týká partnerů,mi bylo sděleno, že tvůj strach z komunikace je způsoben jakýmsi ublížením. Ve tvé duši je jizva, která se nezhojila a sama se nezahojí. Je nutné odpustit.
Měla by jsi vykonat odpouštěcí rituál.V klidu se posaď a zamysli si se nad tím, kdo ti nejvíce ublížil, jaká bolest leží jak balvan na tvé duši.V tvých myšlenkách se postupně objeví jména lidí, kterým bys v každém případě odpustit měla. Velmi to posílí tvojí duševní rovnováhu Po rituálu udělej očistnou koupel a pak se dívej s důvěrou lidem do očí, protože tvá osobnost bude silnější.
Proč přitahuješ ženaté muže? Odpověď: Toho,koho přitahujeme, si sami vybíráme.Nejsi milá T. připravena na nový vztah. Potřebuješ muže jen na pár chvil. Pohlazení, rozhovor a pro ten pocit, že jsi stále žena. Mladá a žádoucí. Ale na trvalý vztah, zatím připravená nejsi. Něco příliš bolelo. Bojíš se další bolesti. Nechceš už zklamání. Jsi ale v bludném kruhu, protože Tvůj partner není připraven opustit rodinu. Zatím je velmi vázaný ke své rodině. To ti může přinést nové zklamání. Udělej si pořádek ve svých myšlenkách. Manžela jiné ženy můžeme přijmout,,pokud jsou zpřetrhány všechny vazby. Znamená to, že musí být rozvedený. Nedořešené vztahy nepřinesou totiž nikdy nic dobrého. Je to jakýsi nepsaný zákon.  Chápu, že nechceš přijít o člověka, s kterým se cítíš skvěle,ale pozor, vidím, že to už není přátelství, ale přechází to v silnou zamilovanost.
Může ti to velmi ublížit. Pokud máme zranění duše, je další rozchod, jako sůl do otevřené rány.
Rituálem se zbav bolesti a když se tvé sebevědomí začne uzdravovat, zvýší se i tvá hodnota.
Budeš hledat muže, který ti nabídne zázemí jistotu, lásku a porozumění. Protože právě takového muže si zasloužíš. Pak tě ženatí muži přestanou úplně zajímat. Navíc je zde nepsaný zákon,takové zlaté pravidlo, které říká, že nemáme druhému dělat to, co nechceme aby jiní činili nám. Zkus si představit sama sebe, jak čekáš na manžela, kterého velmi miluješ a věříš mu. On zatím objímá a líbá jinou ženu a tráví s ní volný čas. Každá lež časem vyplave na povrch a pak se nenávist podváděné manželky obrátí proti svůdnici jejího manžela. Protože muž je pouze muž, je tvor chybující a ta žena ho určitě svedla. Znám tyto pochybné omluvy……A pak dochází k citovým bouřím a výlevům, z nichž některé nemají daleko ke kletbám. Pak je tu teprve problém. Podváděná manželka se buď vrhne na jiného muže, a odplatí nevěru, nebo se rozvede, a nebo jak se děje velmi často, snaží se všemi prostředky manžela udržet . Časté jsou i demonstrativní pokusy o sebevraždu a znám několik případů, že se žena pokusila zabít sebe i děti, aby se manželovi pomstila opravdu důsledně. Někdy drží manžela u sebe doslova za každou cenu. Děti se stávají poletujícím bumerangem, mezi dvěma zúčastněnými stranami. Píšu to zde proto, aby bylo jasno, jaké může mít další dějství  utajovaná schůzka a vztah s ženatým mužem.  Samozřejmě je tu ještě další zákon karmy, že každou bolest, kterou svým chováním  někomu způsobíme, si musíme sami prožít. Buď v tomto, nebo jiném životě. Z hlediska karmy je na tuto věc jasný pohled.

Pro nás ženy, by tedy mělo platit pravidlo, že vztahem s ženatým mužem můžeme na naší karmu nabalit další a další zátěže.  Věř mi,že v této chvíli nemoralizuji,ale snažím se ušetřit Tě  dalších slz a bolestí. Rozhodnutí ,je ale jen na tobě. Každý má několik cest. Záleží to na tobě. Máš ještě čas všechno posunout jiným směrem.

Mezi mými klientkami je totiž celá řada žen, které mi píší a v jejich duši je velmi bolestná jizva. Ženatý přítel, který nemůže opustit svojí manželku, nebo přítel,který manželku opustil,ale nepřineslo to žádané štěstí. Často vidím v minulých životech žen, tuto černou nit, která je stále pronásleduje. Čtu si v jejich karmě: Odloudila jsem jiné ženě manžela, ukradla jsem otce malým dětem, čtu tam dokonce, že si na cizím neštěstí si založily vlastní štěstí. Jejich vinou si jiná žena sáhla na život, neboť neunesla nevěru manžela.Slyším výčitky, boj o majetek , nářek dětí. Prosím,nechoď na tento tenký led. Může se totiž velmi lehce prolomit a pod ním tě čeká mrazivá hlubina zklamání.

 Hodně dnů prozářených světlem andělů, Ti přeje

 Kytička

16.7.2007

Kytičko,
moc děkuji za radu. Sama jsem asi taky podvědomě cítila, že přátelství začíná přecházet v hlubší cit, ale díky tobě jsem si to uvědomila naplno a mám čas to zastavit.
Tvé rady neberu jako moralizování, ale vážim si jich, díky

Lenka
______________________________________________________________

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3259956
Měsíc: 15514
Den: 542