Jdi na obsah Jdi na menu

MOJE DCERA SI POVÍDÁ S KVĚTINAMI, POJÍ JI S PŘÍRODOU JAKÉSI POUTO

16. 6. 2009

   Milá Kytičko,
 je to už týden , co jsem si u tebe byla pro radu. Mluvily jsme i o mé dceři , která " mluví s kytičkami“. Ráda bych to blíže popsala.

 Mé dceři je nyní téměř 13 let. Když jí bylo 5 let, všimla jsem si zajímavé věci, na kterou jsem později pozapomněla. Dcera si venku hrála, byla ve vzrostlé trávě plné květin a byla úplně štastná, úplně ve svém světě . Viděla jsem, že si i něco povídá, jako by ke květinkám promlouvala. Já jsem si pomyslela , že já takové pocity v přírodě nemám a byla jsem za to ráda , jako každá matka, která vidí , že je její dítě spokojené.

 Nyní asi před měsícem jsem byla s dětmi v přírodě . Mluvila jsem se starším synem a dcera poodběhla o kousek dále . A opět se to opakovalo, viděla jsem, jak se dcera ke květinám sklání a něco jim vypráví . A v tu chvíli vůbec nevnímala, co se okolo ní děje .  Když jsem se jí později zeptala , co jim říkala ,odpověděla mi : " Mami já nevím , to jsem asi něco říkala nějakému broučkovi, co tam byl " . Co přesně dcera prožívá , nevím, ale uvědomuji si , že ji s přírodou pojí silnější pouto, než většinu lidí . K učení dceru většinou přemlouvám, ale z přírodovědy má nejlepší známky , aniž by se jí nějak zvláštˇ musela učit. Tak si říkám, jestli by se v budoucnu neměla věnovat nějakému povolání, které souvisí s přírodou.

 Moc tě Kytičko zdravím a těším se na naše příští setkání .
  Lenka

 

Drahá Lenko,

Tvá dcera zcela jistě už v některém z minulých životů měla k přírodě velmi blízko. Milovat květiny a všechno, co kolem nás roste takovou láskou, jakou z Tvé dcery cítím, to je známka vyššího vědomí duše.

Známka vyšších vibrací. Ona nevnímá přírodu jako většina lidí. Nevidí v ní jakousi barevnou kulisu, kolem které procházíme. Ona se s květinami přátelí a oslovuje je jménem. Cítí, že jsou živé, vnímají a cítí. Ona v nich vidí své přátele. Její minulý život byl jistě spojen s péčí o rostliny. Rozumí jejich řečí. A já jsem si jistá, že tato schopnost se bude dále rozvíjet. Kolem stromů, květin a vody je spousta přírodních ochránců, které né každý vnímá. Je to nádherný svět. Čistý a nesobecký. V tomto světě můžeme čerpat silnou a čistou energii. Bohužel, často se této možnosti z nedostatku času, nebo jiných aktivit vzdáváme. Na každou nemoc, na každou bolest fyzického i duchovního těla nám Stvořitel daroval bylinku, aby nás léčila. Přesto těmito dary tak lehkovážně pohrdáme.

Přála bych si milá Lenko, aby takových duší, jako je Tvá dcera, bylo na zemi co nejvíce. Děkuji za ni Stvořiteli. Svou láskou ke všemu živému nám ukazuje krásnou cestu.

 

Andělé nám vzkazují Dívejte se více kolem sebe. Ať Vaše oči přestanou být slepé ke kráse, kterou Vám Stvořitel daroval. Ať Vaše ústa chválí jeho jméno. Vaše srdce se tak málo radují z prosté krásy, která je všude kolem Vás. Umírající svět Vás příliš nezajímá. Jakoby to ani nebyl Váš svět. Stáváte se nestrannými pozorovateli hynoucí planety, která volá po pomoci. Jsou místa na zemi, která ztrácejí život. Ten, kdo svévolně ničí dílo Stvořitele, bude potrestán. Ale trest stihne také ty, kteří nečinně přihlížejí. Ano, jste odpovědni za to, co uděláte. Budete se ale zodpovídat i z toho, co jste neudělali, a udělat mohli…..

 

Pohled na mrtvé, spadlé stromy je bolestný a přesto se najde někdo – kdo záměrně zničí stromky. Dokonce i vzácné stromy, které tu na naši zemi měly místo více než sto let, se stávají terčem vandalů. Nejspíš si ve své zaslepenosti neuvědomují, že také oni žijí na této nádherné planetě, která nám dává vše potřebné, abychom mohli žít.

Prosba:

Prosíme Tě naše krásná planeto, jež se nazýváš zemí, odpusť nám naši lhostejnost. Děkujeme Ti za všechny dary a štědrost, kterou nám dáváš.  Odpusť nám naše chyby, které tak často vedou ke smrti rostlin, zvířat i nás lidí. Tvá krásná proměna trvá už miliardy let. My lidé, máme v rukou zbraně, které Tě mohou během pár vteřin úplně zničit. Naše touha po moci a bohatství nás úplně zaslepila. Posíláme Ti lásku a prosbu o odpuštění. Probouzí se v nás touha chránit každý i ten nejobyčejnější kousek Tebe, naše milovaná živá planeto. Naše láska nedovolí, abys zemřela.

Milujeme Tě.

Kytička a všichni kdo s láskou navštěvují tyto stránky

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3260278
Měsíc: 15481
Den: 601