Jdi na obsah Jdi na menu

MOC A SÍLA TIBETSKÝCH NÁSTROJŮ SPOJENÁ S ENERGIÍ ANDĚLŮ

19. 10. 2012

víla-nádherná.jpgZrychlování času je opravdu víc a víc znát. Mám pocit, že  prázdniny teprve nedávno začaly a když se pořádně podívám do kalendáře,je téměř polovina září. Ten den, jsem neměla právě tu nejlepší náladu. 24 hodin po náročném dentálním zákroku jsem chladila oteklou tvář.  Moje asistentka zrušila všechny mé klienty, až na jednu milou, mladou ženu, která byla objednaná ze Slovenska. Nezrušila jsem jí jen proto,že Elenka měla přijet s dvěmi malými holčičkami a vím, jak tato návštěva pro ni byla důležitá.

 Holčičky byly moc roztomilé, a právě začaly navštěvovat první třídu - zkrátka dvojčátka jako z obrázku. Zajímaly je všechny věci v mé pracovně, se zájmem si prohlížely knížky a těšily se, že si mohou pohladit mé pejsky. „Když budete hodné, dostanete ode mne dárek“. „Cédéčko s veselými písničkami pro děti“.  Snažila jsem se zpočátku jen motivovat a získat pozornost dětí. Děvčátka se posadila a s napětím očekávala co, se bude dít.

tři-andílci-na-mraku.gifVzala jsem si nejprve tu starší, nevím přesně o kolik minut se narodila dříve a začala jsem si s ní povídat. Maminka jí ke mně přivezla proto, že se děvčátko, moc bojí bouřky a také často v noci pláče. Má také velké noční děsy. S pláčem se probudí,celá se třese a nemůže spát. Podívala jsem se holčičce do očí. „ Děsí tě víc ty blesky, nebo když slyšíš zvuk toho, co příjde po zablýsknutí?“Holčička nejdříve pokrčila rameny, pak se mnou začala komunikovat. Vysvětlila jsem jí, že její strach vyléčíme. Podívala jsem se na její minulý život a našla v něm určité souvislosti. Pak jsem začala s léčbou. Děti vždy léčím s pomocí archanděla Gabriela. Holčička zavřela oči. Jen jsem jí znovu ujistila, že se nemusí bát, že jí nic opravdu nebude bolet, jen bude poslouchat cinkání zvonečku a zvuk tibetské mísy.

holčička-a-pusinka.gifVzala jsem do rukou nástroje a holčička měla zavřené oči. Jen se tak trošku usmívala. Prosila jsem anděly, aby vyléčili její strach a odvedli přivtělenou bytost v její auře. Čistila jsem proudy energií v jemnohmotném těle děvčátka a odvedla přivtělenou bytost, která byla na holčičku napojená. Šeptala jsem afirmace , hrála jsem na tibetskou mísu a napojovala se na andělské energie. Pak se stalo něco, co mne velmi překvapilo. Holčička, sama, aniž bych jí k tomu dala jakýkoliv pokyn, začala po mně s nesmělým šeptáním, opakovat afirmace. Když řekla druhou afirmaci, začaly jí z očí stékat slzy.

Její maminka na mě překvapeně pohlédla a vydechla překvapením.  „Ona plače.“ Během chvilky se holčička opravdu velmi intenzivně rozplakala. Vzlykala a nebyla k utišení. Tak silný byl blok v její duši, který se právě uvolnil. Požádala jsem maminku, aby jí vzala do náruče a holčička stále více plakala. Po chvíli se uklidnila a všechno bylo v pořádku. Řekla jsem jí, jak moc je úžasná a že už se ničeho nemusí bát.

ms--růžový-andílek-s-malými-křídly.gifPak jsem začala pracovat s druhým děvčátkem, které se neustále vyptávalo, proč sestřička tak moc plakala. Podívala jsem se na její minulý život a viděla jsem hodně životů prožitých  v Anglii. Řekla jsem to tiše její mamince a pak poprosila holčičku, ať si vybere země, které se jí líbí a které jméno jí něco připomíná a je jí blízké. Holčička si ze všech možných zemí, vybrala právě Anglii. Jelikož dívka měla hodně otevřené čakry, tyto životy se jí prolínaly do reality a ona nechápala jak má skloňovat slovenská slova. Pořád tam byla ta angličtina.

Tento anglický způsob gramatiky, uplatňovala i ve slovenčině, což by jí v budoucnu jistě komplikovalo výuku Slovenského jazyka. Některá slova problematicky vyslovovala, a tak jsem harmonizovala čakry a tam, kde byly komunikační čakry příliš otevřené, jsem požádala anděly o pomoc a lehounké uzavření jejího napojení. Během chvilky bylo všechno v pořádku.

srdce-pro-zemi.jpgI když je to už déle než měsíc, tak stále vidím holčičku,která má zavřené oči a vnímá natolik silně přítomnost andělů, že její duše pláče a bloky se uvolňují. Ona nemohla nikde vidět jaké jsou reakce na uvolněný blok v duši. Bylo to naprosto úžasné. Mám také zpětnou vazbu a vím, že andělé holčičkám pomohli vyléčit jejich duše. Upozornila jsem maminku, že se jí prožitky mohou ještě promítat do snů, ale časem , se všechno uklidní. Zde jsou reakce maminky.

Ahoj Kytička!Ked čítam všelijaké príbehy a problémy ľudí na Tvojich stránkach,tak ma len tak napadlo,že možno aj tie moje regresie u Teba by niekomu možno pomohli.trebárs aj s mojimi dcérami.Už aj u Márie sa zlepšila dosť reč,čo si všimla aj logopedická.

E.

Ahoj Kytička!Ani dnes mi K. nespala dobre.Plakala.Ked som sa jej opäť spýtala,čo jej je,zasa odpovedala,že sa jej snívali zlé sny.Ked som si k nej ľahla,spala až do rána,tak ako včera.Ale až ked som si k nej ľahla.Predtým ako si jej to robila,tak to bolo horšie.Vtedy aj  vykrikovala a bola ako námesačná.Teraz len plače.A potom ked si k nej ľahnem, tak zaspí.Trvá to 2 dni.Vieš,mali sme v nedeľu úmrtie v rodine/môjho otca brat-bol bezdomovec. Ak budeš mať trochu času,tak sa mi prosím Ťa ozvi.Zvláštne na tom je,že som akosi pokojná,a plná lásky.Vieš,pýtam sa Boha,čo mám robiť,ako jej pomôcť a čakám odpoved v sne.Ale nič sa mi nesníva,alebo ja si to aspom nepamätám.Ešte raz Ťa prosím,ak budeš mať chvíľu čas,ozvi sa mi.Nepísala by som Ti,ale povedala si mi,že ak by dačo
,tak Ti mám napísať.Srdečne Ti dakujem.S láskou a vierou E

Ahoj Kytička!S radosťou Ti oznamujem,že Katarína už spáva kľudne.Búrka ešte nebola,takže to ešte neviem ako bude reagovať. Maria hovorí pomalšie/viac si dáva pozor/.Myslím,že to všetko bude vporiadku s oboma.Veľmi by ma zaujímalo,či sa dá liečiť týmito schopnosťami,čo si im robila aj napríklad alergia na dajaké jelo,na peľ a pod.Vieš,teraz sa o tom veľmi veľa píše a poznám aj dosť ľudí,ktorí majú takéto problémy.Ak áno,to by bolo úžasné,pretože by nemuseli brať trebárs malé deti toľko liekov.Ako mi bolo povedané.Janička,srdečne Ti dakujem ešte raz za pomoc ,Tvoj vzácny čas,trpezlivosť a rady.Myslím,že musím toto všetko prežiť,aby som si opäť pripomenula moje poslanie a dar od Boha.Verím,že sa čoskoro opäť uvidíme E.

Ahoj Kytička!Dnes mi Katarínka prespala celú noc.Som veľmi šťastná.S láskou a vierou E.

Já Kytička děkuji andělům, že mohu lidem přinášet radost a úlevu.

S láskou Kytička

 

linkams---holubička.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro Romanku

(Kytička, 19. 10. 2012 12:44)

Milá Romanko, pokud bychom v minulých životech měli podobný prožitek, z kterého vznikl podobný blok, mohlo by nás to po prostudování průběhu regrese jiného člověka, který prožívá to, co my, přimět k určitému nasměrování - co ještě máme pochopit, co odpouštět a pročistit. Pochopení, proč asi se mi právě toto děje, je velmi důležité. Rozhodně by to mohlo být prospěšné v pochopení vyšších principů a duchovních zákonů, například princip PŘÍČINY a NÁSLEDKU.

dotaz

(Romana, 19. 10. 2012 12:32)

"...tak ma len tak napadlo,že možno aj tie moje regresie u Teba by niekomu možno pomohli."
Milá Kytičko, je možné, po přečtení regrese někoho jiného, že by se otevřelo v podvědomí člověka, co jej čte cosi, co u něj také pročistí "minulost"? Děkuju za odpověď
Romana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3260138
Měsíc: 15516
Den: 584