Jdi na obsah Jdi na menu

MIMINKO SI KE MNÉ KONEČNĚ NAŠLO CESTU

25. 3. 2008

Obrazek24.9.2007
Milá Kytičko
Před čtyřmi lety jsem byly na miniinterupci, nerada teď o tom mluvím, dodnes nechápu, jak jsem to mohla udělat.... Teď k nám miminko nepřichází.
Během těch tří let jsem na sobě hodně duchovně pracovala, odpustila jsem sobě a poprosila o odpuštění i tu dušičku, kterou jsem poslala pryč. Ted se opět pokoušíme o miminko, a já se chtěla zeptat, jestli se na mě ta dušička zlobí, že se rozhodla od nás odejít už dvakrát. Snažím se myslet pozitivně, a odprostit se od všech negativních myšlenek, potřebovala bych asi trochu zklidnit mysl, Chtěla bych vědět, jestli něco nemám udělat a jestli miminko k nám přijde brzy. Asi máte hodně otázek a čas je vzácný, ale přesto Vám se srdíčka děkuji za odpověd´. (Je krásné, že má někdo ten dar, být prostředníkem a pomáhat lidem.)

Kačka


29.9.2007
Milá Kačenko,

udělala jsi chybu. Kdo z nás ji někdy neudělal? Tvůj problém je, že jsi to odpuštění plně nedotáhla do konce. Někdy odpuštění, které si myslíme, že úplné je, je jen zdánlivé.Vidím zablokovanou srdeční čakru. Měla jsi zátěž v minulosti, co se týká mateřství.Toto je třeba odblokovat a naladit tvé vibrace na otevřenější frekvence. Mám ti vyřídit vzkaz od ochránců, že všechno, máš ve svých rukou a že máš naději být šťastná a spokojená maminka. Pomoc tobě to ale není otázka jednoho emailu a jednoho výkladu. Měla bych tě zařadit mezi děvčata, kterým pomáhám dlouhodoběji. Komunikujeme na dálku pomocí skype, nebo soukromé diskuze na mých stránkách.
S láskou Kytička

 
13.1.2008

Ahoj Kytičko, moc Tě zdravím. Chtěla jsem Ti moc poděkovat za nádherný den v Olomouci, moc ráda jsem Tě poznala osobně, jsi moc milá veselá Kytička, cítila jsem se tam opravdu fajn, bylo to pro mě přínosné a když jsem slyšela některé příběhy těch lidiček, tak mi někdy zůstala i pusa dokořán..., tak doufám, že se posunu i já o kousíček dál. I ta fotečka s dušičkou byla neuvěřitelná...
Jen mi trošku přišlo líto, že jsme se nedostali k tématu " jak urychlit příchod miminka" , ale chápu, že to bylo tak vyčerpávající, že by jsi na to všechno potřebovala víc času a možná bychom tam seděli ještě teď... :-))
Já už s tebou pracovala přes skype ohledně mého otěhotnění (asi v říjnu, dělali jsme srovnání čaker a odpuštění) , vím , že bych měla být trpělivá a i to miminko přijde až bude čas..., ale chtěla bych Tě moc poprosit, kdyby jsi měla někdy chviličku, jestli by ses mi na tu mou dušičku miminka podívala nebo zeptala jestli už se k nám chystá..., snažím se myslet pozitivně a věřím, že otěhotním, ale byla bych ráda, kdyby jsi mi napsala, děkuji Ti a přeji hezký večer

Kačka

 

25.3.2008
Milá Kytičko, musím se s Tebou podělit o tu krásnou novinu, dnes jsem si dělala test a je pozitivní !!!!!!
Je to nádhera a pořád tomu ještě nemohu uvěřit...!!! Jsem tak štastná !!!
Pracovaly jsme spolu koncem října, pak jsem byla i na Tvém semináři v Olomouci.
Tak bych Ti ráda touto cestou chtěla moc poděkovat, určitě jsi mi hodně pomohla tím odpuštěním jak jsme spolu dělaly a moc jsi mi dala. :-)) Pevně věřím, že už to bude teď vše v pořádku a budu štastná maminka se zdravým krásným miminkem.
Tak se měj moc hezky a ať se Ti vše daří, s láskou

Kačka.

 

25.3.2008
Drahá Kačenko,
nedovedu asi popsat běžnými slovy radost, kterou cítím, když mi přijde takováto zpráva. Tak se to Té úžasné dušičce povedlo. Už jste zase spolu. Tolik se na tebe těšila, a když to nevyšlo jistě na se i na Tebe přenášel její smutek a bolest. Bože, mám takovou radost. Tady vidíme, jak důležité je odpustit a odstranit bloky. A hlavně nic neuspěchat. Vše jde přirozenou cestou a děje se tak, jak se dít má.
Poděkuj z celého srdce Stvořiteli a andílkům. Dostala jsi novou příležitost ukázat, kolik je v tobě dobra a lásky.Všechny starosti a obavy vlož do rukou toho, který tak milosrdně pohlíží k našim chybám.Věř,že pokud budeš pevně věřit v jeho pomoc,nic nezastaví tvou cestu k šťastnému dni, kdy budeš v náručí objímat své děťátko.

Už teď měj před očima ten den, představuj si své miminko zdravé, krásné, šťastné z vašeho shledání.Jsem v duchu s Tebou a objímám tě. Cítím Tvou radost a také  já mám v očích slzy štěstí. Ta dušička k tobě moc chtěla. Opatruj sebe i nový život,který jak už víš, je pro nás velmi vzácným darem. Měla bys v této chvíli už cítit, že si toto štěstí zasloužíš.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 22
Celkem: 3256279
Měsíc: 16166
Den: 527