Jdi na obsah Jdi na menu

MILUJI HO, ALE JE ŽENATÝ. MÁME VŮBEC NĚJAKOU ŠANCI?

2. 1. 2008

ObrazekMilá Kytičko
Touto cestou bych Vás chtěla požádat o výklad, neboť poslední dobou řeším
jednu, pro mne velmi důležitou věc. A nevím, jak se k tomu mám postavit.
Mám přítele, vím, ze mě miluje, ale je ženatý a ja nevím co dál.Jen bych chtěla vědět, jestli máme nějakou cestu....Děkuji
Marcela

Milá Marcelko
jistě znáš přísloví o nestálosti štěstí,založeném na cizím neštěstí.
Podle obrázku energií jsi ještě stále nenalezla pevný směr a taky tvé pohledy směřují i k jiným mužům. Tvůj přítel tě miluje. Je to docela hodný člověk. Ale mezi vámi je zeď. Přítel je příliš vrostlý do bývalého vztahu. Uvědomuje si odpovědnost k rodině. Bude se tam vracet.

Zobrazil se mi vliv jiné osoby. Patrně jeho ženy. I když tohoto muže získáš, velmi zatížíš svojí karmu. Nemůžeš vytrhnout člověka s fungujícího vztahu. Pokud to uděláš, vrátí se ti něco podobného obratem ruky zpět. Myšlenka na lásku se zrodila v jeho hlavě. Ty jsi jen podlehla. Ale jeho žena to nikdy nepochopí. Moc jí to ublíží..Nenapsala jsi mi,jestli má přítel děti. Nemám svolení se na tohle ptát. Předpokládám,že děti má. Marcelo, ty nepatříš mezi lidi,kteří hodí za hlavu,to, když někomu ublíží.Tvá intuice je správně nasměrována. Tušíš,že s tímto mužem žádný karmický úkol nemáte. Je to jen dočasné zalíbení. Zamilovanost. Kde máš jistotu,že ti za pár let nezačne vyčítat,že opustil rodinu. Kde máš jistotu,že za pár nenajde zalíbení někde jinde. Teď tě miluje…ale svou ženu také miloval. Jeho srdce není napojené na tvoje. Je to láska spíše tělesná než propojená duševním poutem.

Znovu se zamysli…jsi mladá a život přináší změny. Nebude tě to až tak příliš bolet,když odejdeš. Rána ve tvém srdci se překvapivě rychle zacelí.
Zachováš si čistý štít, a posune tě to výš. Brzy se najde ve tvém životě jiný muž.. 
Každý člověk občas stojí na rozcestí. Tam teď vidím tebe. Hledáš směr. Jsi bosá a zranitelná.

V dálce vidíš muže. Ale cesta k němu vede po cestě plné ostrého kamení a střepů rozbitých snů dvou srdcí,které rozdělíš. Druhá cesta vede k muži,který má pro tebe také připravenou náruč. Tato cesta vede hebkou trávou,je posetá drobnými kamínky,které tvé bosé nohy tolik nezraní. Marcelo,je to jedno z nejtěžších rozhodnutích tvého života. Jakýsi mezník. Budu na tebe moc myslet,ať tvé rozhodnutí je správné. Záleží na tom,jak moc přítele miluješ. Odpovědět si musíš ale sama. Za své rozhodnutí neseš plnou odpovědnost celý svůj další život. Na to nezapomeň

Dny plné andělského světla ti přeje 

Kytička

03.1.2008

Milá Kytíčko, 
Tento dotaz ti psala moje dcera,loni,začátkem jara. Víš, jejich vztah se teprve vyvíjel a nám trvalo delší dobu, než jsme toho muže přijali do naší rodiny.Ale přijali jsme ho s láskou. Dokonce jsme společně prožili krásný Silvestr. Moje holčička celá rozkvetla tou nádhernou láskou a já jí to ze srdíčka přála. Včera,ale přítel dceři řekl,že s ní nemůže být,přesto, že jí velmi miluje.Odešel.
Kytičko, ona je tak nešťastná. Zase jí někdo hrozně zklamal. Bojím se o ní. Proč to udělal? Proč jí tak ublížil?? Mohl si odpustit sliby a plány na společný život. Mám strach,že se s tou ztrátou nevyrovná. Odpověz, Kytičko, co bude dál??
Marta

Drahá Marto,
to je mi opravdu moc líto. Víš, každý člověk projde jen těmi zkouškami, které jsou velmi důležité pro jeho duchovní růst. Máme tady všichni společný úkol. Učit se. Jeden druhému ukazovat směr, vlastní chyby a nedostatky.
Tvojí dceři chybí vlastnost, kterou postrádají mnozí. Tou vlastností je POKORA. Obávám se,že pokoud se jí nenaučí, bude ještě muset projít mnohými zkouškami a bude velmi zklamaná. Ten muž ji opravdu miluje, ale nedokáže se vyrovnat se ztrátou své rodiny. Má tam příliš těsné vazby. Navíc někdo na něj vyvíjel tlak, aby od rodiny neodešel.
Nemějte mu to za zlé. Tvá dcera pouze zaplatila daň, protože vstoupila mezi dva lidi. Šla po této cestě s plným vědomím,že partner kvůli ní bude muset opustit ženu a děti. Vidím milující ženu, která se tak lehce nevzdá svého muže. Je to jeho manželka. Ona pouze brání to, co jí patří.
Tvá dcera si tímto jednáním ještě více zatížila už tak velmi těžkou karmu. A ten muž je teď rozpolcený a neví, co má dělat. Udělal krok zpět, ale kdo ví, jestli to jeho rozbouřené srdce opět nebude hledat rozptýlení v podobě další zklamané ženy. Marto, přeji Vám všem sluníčkové dny a nepřestávej dcerce připomínat, že milující matka je tu pro ní. Tvá náruč je otevřená. Vím to. Věř, že každá bouře jednou utichne a když odplují temné mraky, vykoukne sluníčko.

S láskou Kytička





 


.



 






Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3257335
Měsíc: 16196
Den: 659