Jdi na obsah Jdi na menu

MANŽEL MĚ OPUSTIL A ZALOŽIL SI NOVOU RODINU....

 

vila-un.jpg

 

Dobrý den,

 

 

ráda bych si u Vás po mailu objednala výklad z karet.Moc se mi líbí Vaše stránky.Ráda bych věděla, jestli svůj karmický úkol naplňuji, a něco o mém minulém životě. Myslím, že můj kar. úkol je postavit se na vlastní nohy a být oporou synovi,...asi.Před pár lety nás opustil manžel, založil si novou rodinu, dodnes se z toho vzpamatovávám, snad úspěšně.Se synem máme krásný vztah, práce mě baví,doufám, že jsem na dobré cestě.Budu se těšit na odpověď.

 

Moc děkuji Hanka

 


zena-ve-zlate-barve.jpgMilá Haničko,

 

 

Moc Tě zdravím a přeji krásný, sluníčkový den. Je skvělé, že máš tak dobře vyvinutou intuici, protože chápeš, že tvým hlavním životním posláním je vnitřní rodinný kruh, což znamená, vylepšování a zlepšování vztahův rodině. Jsi velmi citlivá duše, i když se ve svých pocitech někdy  nevyznáš, tvá intuice vše vynahradí, nakonec vždy pochopíš, co vlastně potřebuješ prožít, proč máš na danou věc takový názor, a co od života očekáváš.Máš karmickou zátěž pouze v citech a rodině. Ty máš všechny předpoklady úspěšně řešit vztahy a dokážeš si dát

své vnější hranice.



Máš to nastaveno na hranici rovnováhy a to je dobře. Máš v sobě dostatečné odhodlání a proto můžeš v životě dosáhnout na vyšší cíle. Myslím tím i duchovní cestu. Využíváš kapacitu svých schopností max. na 40 procent.

 

Větší sebedůvěra a citová stabilita,  by ti velmi prospěla. Zranění, které v tvé duši zůstalo po rozchodu s partnerem je uzdraveno, abych tak řekla povrchově. Tam, v hloubi tvé duše je ještě rána a zklamání, které rozhodně uzdravit potřebuje. Víš, často to s partnery je tak, že potřebují prožít další část života s někým jiným, aby mohli dostávat lekce a situace, které by jim stávající partner vytvořit nemohl. Nebyla to tvoje chyba, byla to část karmického plánu, který mezi vámi byl vytvořen.   Často si vztahuješ na sebe věci, které se tě až tak nedotýkají. Jsi empatický člověk, dokážeš se vžít do situace jiného člověka a to v tobě vzbuzuje lítost, chtěla bys mu hned pomáhat, ale potřeba si také uvědomit, že každý člověk má svojí karmu a tu si nějakým způsobem vytvořil. Každý máme svou sílu a tvořivou energii. Mám ti napsat, že se máš trochu odpoutat od prožívání cizích problému.


Nemáš si vytvářet domněnky, které ti pak vytvářejí pocity strachu to tě zbytečně brzdí. Životní číslo sedm vždy znamená určitý úkol v kolektivním vědomí. Jsi naladěná na pomoc ostatním a dokážeš ty druhé poslouchat. Lidé kolem tebe to ví, a tvou moudrost, aniž bys to nějak plánovala, nebo o tom přemýšlela vyhledávají. Nadcházející rok, bys měla věnovat více sobě.

Dostatečně odpočívat a dělat si drobné i větší radosti.

 

Pro tebe znamená rok 2014 novou cestu a setkávání se s novými lidmi.

Rozhodně bys v první půlce roku neměla investovat větší částky peněz. Ve financích buď opatrná, dobře rozmýšlej každou investici.

Postaví se ti do cesty lidé, kteří by mohli zneužít tvého dobrého srdce. Pokud bys chtěla nový vztah, tak naopak rok 2014 je nakloněn k citovým změnám a posunům ve tvém životě. Co se týká tvého syna, je to velmi citlivý chlapec. Někdy až příliš citový.

Vy dva jste duše, které se potkávají spolu v minulých životech a vzájemně si pomáhají. Vidím to ve zcela jasných obrazech. V minulém životě jste také byli spolu a pomáhali jste hodně přírodě a zvířatům. Vidím, že jste ty zvířata soustředili na jakousi

velkou farmu,kde jste je léčili a hledali pro ně útočiště zpět v přírodě. Tvůj chlapec těm zvířatům hodně rozuměl, dokonce více, než lidem. V tomto životě by tomu tak nemělo být. Měl by najít tu správnou rovnováhu. Může se to dokonce projevit v alergii, na některá zvířata, nebo vegetariánským způsobem života. V každém případě vy dva, jste opravdu velmi propojeni. Nezapomeň ho včas propustit a dát mu volnost. Nespoutávat ho příliš, i když to pro tebe bude těžké. Je dobré, být mu oporou, ale měl by si vždy o pomoc říct, neměla bys mu ušlapávat cestičku. Neboj zvládne to sám a ještě podrží v pozdějším věku tebe.


Mám ti ještě sdělit, že máš v sobě skryty schopnosti léčit a vyvinutá intuice se u tebe dá skvěle využít v duchovní oblasti. Potřebuješ si trochu více uvědomit svoji svobodu a právo rozhodovat o sobě, aniž bys potřebovala něčí souhlas. Nevšímej si názoru okolí, bud vždy sama za sebe.

Tak vyjádříš nejlépe svou božskou podstatu. Tím, že žiješ a miluješ ostatní. Nemusíš se bát, že bys nešla tou správnou cestou,pokud se budeš snažit dělat věci, co nejlépe a o to, ty se snažíš. Snažíš se dělat vše co nejlépe, protože tě to těší a děláš to srdcem. Někdy příliš investuješ čas do člověka, který si to nezaslouží. Využívej svou intuici a odhad na lidi. Tvůj vnitří hlas se nikdy nemýlí, vždy se na něj můžeš spolehnout.

 

S láskou a požehnáním Kytička

 

vila-un.jpg

Milá Kytičko,

 

 


Dostala jsem od tebe odpověď, moc jsem o tom přemýšlela, a ještě bych se potřebovala na pár věcí zeptat, abych mohla uzavřít jednu kapitolu.Původní mail už jsi četla, takže ohledně toho rozvodu,bych se chtěla zeptat, jestli si to vysvětluji správně.S Radkem jsme byli moc šťastný a všechno se nám dařilo....O to větší šok to byl, když mi oznámil, že má roční dítě se svou kolegyní s práce.


.Nikdo kdo nás zná to nemohl pochopit, včetně mě.Odpustila jsem mu, chtěla žít dál a poctivě se starat i o to dítě, ale on byl tou ženou tak přitahován, mluvil i o jakési magii, že si myslím, že ti dva se musí znát z minulého života. Je to už několik let, ale jak jsi psala hluboko v srdci je jizva, která se lépe zahojí, když budu vědět zhruba proč.Myslím si , že ti dva si musí dát do nosu, aby si začali vážit života, aby pochopili, že nelze ubližovat lidem kteří je milují a vůbec všem lidem.Že si nevážili toho, co dostali od boha, a že toho bylo požehnaně.Já jsem teď šťastná, jako jsem bývala vždycky, objevila jsem boží lásku ve svém srdci , a doufám, že mě ještě čeká nějaká poctivá láska s poctivým mužem.Jen bych chtěla uzavřít a pochopit nejbolavější kapitolu ve svém životě.A tebe prosím o pomoc.


 

Mám tě moc ráda, a jsem moc šťastná, že existuje někdo, kdo může lidem ulevit, když jim je nejhůř.Byla jsem u známých kartářek, a ty mi shodně říkali, že se bude chtít Radek vrátit zpět,ale že já už nebudu chtít.Přišlo mi to nemožné, že bych nechtěla zpět svého milovaného, ale teď si myslím, že bych to NE nejspíš řekla, že my dva si už nemáme co dát.Mám pravdu

 

 

Kytičko?
 
Strašně moc se těším na tvou odpověď.Mám tě moc ráda a děkuji bohu že jsi

 


 

Hanka

 

Milá Haničko,

Některé situace v našich životech nejsou pouhé spontánní reakce, ale jsou předem naplánovány tak, abychom si v nich mohli ověřit naši sílu, odvahu, víru, hloubku citů a především, pokud tuto situaci zvládneme, pocítíme větší vnitřní sílu. Co to vlastně je zvládnutí situace? To je ten přístup, kdy sice cítíme zranění, ale jsme natolik silní, že dokážeme toto zranění sami uzdravit. Že tu jizvu v srdci, kterou nám bolest způsobila zacelíme láskou a pochopením. Hloubka a síla zranění je dána mírou lpění, které buď máme nebo nemáme ještě zpracované. Čím méně lpíme na lidech, věcech, prožitcích, tím více jsme přizpůsobiví a odolní. Je to krásná představa, že ten, či onen člověk je jen a jen náš a bude s námi sdílet život až do samého konce.

 

Je to ale pouhá představa, fikce, která se někdy stane realitou, mnohem častěji je tomu ale úplně jinak. Potkáváme další lidi, partneři nás opouštějí a my smutníme za tou představou a sníme o něčem, co vůbec nebylo v životním plánu naší duše. Naopak často v pozdějším věku potkáváme velmi důležitého nového partnera, nebo naopak zůstáváme sami, abychom měli sami na sebe více času, právě v tomto období, kdy je naše osobnost zralá a schopná této práce.

To co se stalo tvému partnerovi, byla stěžejní záležitost vaší dohody. Věř mi že to nijak nemohl změnit. Aby se to stalo, byla jeho touha silnější, než strach ze ztráty konejšivé jistoty, kterou mu  nabízel vztah s tebou. Navíc tam byla připravena duše dítěte, které ihned vstoupilo, aby udělalo ten správný rozruch v stojatých vodách vašeho vztahu. On sám, se lekl toho, co udělal. Byl jako ve snu, vznášel se na obláčku zvláštních pocitů, které nikdy předtím neznal. Přesně tak to osud umí zařídit, aby nám zamíchal kartami a udělil lekce. Nemohla jsi udělat vůbec nic.

 

Prostě by se to stejně stalo. Tvůj partner si uvědomil svou chybu. On také potřebuje ještě prožít takové určité okamžiky,řekněme hodně nepříjemné okamžiky, aby pochopil, že žena za kterou tě vyměnil mu dá ty správné lekce. Lekce budou mít grády, nebude jednoduché je ustát. Proto bude hledat útěchu i u tebe. Ty by ses neměla dát zviklat, ale měla bys zaujmout postoj, „

CHÁPU TĚ, ALE MÁŠ TO, COS CHTĚL MÍT. JE TO TVOJE HRA, TAK SI JÍ DOHRAJ DO KONCE, JÁ NEJSEM REŽISÉR TVÉHO ŽIVOTA. NEZNÁM TVŮJ SCÉNÁŘ A PROTO TI NEMOHU DĚLAT NÁPOVĚDU.

Co se týká Tvého nového  partnera, vidím ho zcela jasně. Je připraven pomoci ti i ve chvílích, kdy se nebudeš zrovna cítit vesele. Bude hodně záležet na tom, jak rychle se dokážeš uzdravit z citového zranění. Zkus být v první fázi opět sama sebou. Uvědom si sílu své bytosti a tu sílu nehledej nikde jinde než uvnitř sebe. Tam v nitru, v největší hloubce své duše, najdi tu jiskru, která pojí lidskou duši s Božským světlem. Až ucítíš sladkou radost z tohoto napojení a budeš všechny lidi vnímat jako tápající, hledající bratry, pak si na dobré cestě k dokonalému uzdravení.

Přeji Ti, aby vše bylo podle tvého nejlepšího scénáře, jaký si dokážeš vymyslet. Nejsou žádné hranice, kromě těch, které máme ve své hlavě.

S požehnáním a láskou Kytička

 

slunce-3.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3260235
Měsíc: 15520
Den: 596