Jdi na obsah Jdi na menu

MANŽEL CHCE ODE MNĚ ODEJÍT, JÁ SE NECHCI ROZVÁDĚT, MÁME DVĚ KRÁSNÉ DĚTI.

19. 10. 2009

Obrazek

Kytička,
Pišem ti na odporúčanie svojho kamaráta,ktory mi ta poradil.Milá Kytička na úvod môjho listu ta chcem pozdraviť.Veľmi by som ta chcela poprosiť o pomoc a radu v mojej ťažkej situácii.Vlastne ani neviem kde začat.s manželom sme boli teda ešte aj sme 14 rokov zabratý a mame dve krásne deti,ale v piatok 9.10.2009 mi povedal že sa chce nechať rozviesť.netvrdím že je to len jeho vina.Mám na tom svoju vinu aj ja .pred rokom a pol mal milenku a ja som mu to odpustila ale nezabudla.A čo bola najväčšia chyba dosť často som mu to
vyčítala a to som nemala.ale ked som na to prišla už bolo
neskoro.Kontrolovala som mu mobil a občas aj jeho.On klamal mna a ja jeho.Je mi to všetko ľúto.Rada by som sa zmenila.bola som voči nemu aj deťom ale aj okoliu nezodpovedná.Neviem si sama so sebou rady.A už vôbec si neverím.Veľmi by som to všetko dala do poriadku,lebo sa nechcem rozviesť,ak by si mi vedela poradiť a pomôcť bola by som ti veľmi vďačná.Ani sa mi to tu všetko
nedá napísať,lebo je toho vela.Ak sa bude dat mi dáko poradiť a pomôcť tak
ti pekne ďakujem a teším sa na tvoju skorú odpoveď.S pozdravom
Silvia.
 
ObrazekDrahá Silvie,
Důvěra je neuvěřitelně křehký a cenný pocit. Bez důvěry nic nefunguje. Pokud nevěříme sobě, strácíme chuť do života, ztrácíme vnitřní přesvědčení, že jsme tady a teď na správném místě. U Tebe je to o to horší, že jsi velmi citlivý člověk a jsi plná emocí a mentální energie. Tvůj manžel Tě podvedl, zranil a ublížil Vaší lásce. Tato bolest se těžko léčí. Jizva, která vznikne v srdci se dlouho zaceluje.
I když si říkáme, že už jsme odpustili, zapomněli a znovu tomu člověku věříme, pokud v nás zůstává byť jen malý červíček pochybnosti, který nahlodává naši znovuzískanou důvěru, v našich myšlenkách je neustále otázka „ Co když mně znovu podvede??“ Co když mi opět lže?“
Podvědomě se stále obrňujeme proti novému zranění, které by s další nevěrou mohlo přijít. Strach není pozitivní emoce a nastoluje v našem organismu jakýsi obranný systém. Jakousi bariéru proti bolesti. A to se projeví na našem vztahu k muži, kterému se už nedokážeme tak plně otevřít, tak bezmezně milovat.
Zrada bolí, drahá Silvie. A dokáže bolet někdy celý život. Časem poznáme, že náš protějšek má snahu vše napravit a vyléčit a naše důvěra se opět posiluje. Pak může nastat i pěkná harmonie a vzájemná důvěra nabývá na síle. To platí ovšem jen v tom případě, že oba partneři na tomto vyléčení intenzivně pracují a že došlo k opravdovému odpuštění.
Toto bohužel není případ Vašeho vztahu. Tvůj manžel se nesnaží upřímně u Tebe posilovat důvěru. On něco totiž hledá. Sám sice neví co, ale v jeho podvědomí je touha najít ženu, kterou kdysi ztratil.
 
Vzkaz andělů:
Drahá sestřičko, ve všem hledej lásku. Povznes se nad chyby,omyly a nedorozumění, které se staly a snaž se vnímat jen lásku. Láska je mocnější než jakákoliv jiná síla.
Ať je láska v každém Tvém kroku a rozhodnutí. Bolest, kterou cítíš je nutné uzdravit. Moc lásky, nezná hranice, nemá žádná omezení ani pravidla. Láska je všudypřítomná.
Láskou lze léčit vztahy a zachraňovat duše, které tápou a hledají. Nepřestávej milovat, a léčit i tento vztah láskou. Toto ještě není konečné rozhodnutí tvého drahého manžela. Bude mít příležitost přehodnotit situaci. Když chce odejít, nezdržuj ho, ale nechej mu prostor pro návrat. Bude ho totiž potřebovat. Věci, na které se dívá, jsou zdánlivě příznivé, ale čas všechno změní.
Milujeme Tě a čekáme na Tvé zavolání, abychom Ti mohli přispěchat na pomoc.
Milujeme Tě a neopustíme Tě.
Tvoji milující ochránci a andělé.
 

Milá Silvie, i já Ti přeji, ať tuto situaci ustojíš s klidnou myslí a láskyplným srdcem.

S láskou Kytička
 
 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rozvod bolí

(sun, 23. 10. 2009 11:37)

ale hlavně - ty teď potřebuješ zvednout sebevědomí! Není možné abys psala, že máš vinu i ty, protožes mu to vyčítala, žes mu nedůvěřovala, bylas nezodpovědná. To všechno on, jinak by tě to ani nenapadlo! Chlap si k tobě v životě dovolí jen to, co mu dovolíš ty a ty jsi na cestě padnout mu u nohy prosit za odpuštění - měl by to udělat on. A pokud ne, tak to prostě není ten pravý. Musíš být silná ženská a bojovat. Zkus navrhnout poradnu, zkus si s ním promluvit a pokud to nebude nic platné, tak co, najde se jiný a tenhle ať se do rána odstěhuje.

Silvii

(janula, 21. 10. 2009 15:31)

Silvia, chapem ta. Mam pocit, ze sa dostavam opakovane do podobnej situacie. Suhlasim s lorelay - ...ak das svojmu muzovi priestor, aby nasiel to, co hlada (hoci by to bola aj ina zena), das priestor aj sebe...aby si nasla to(toho), co patri k tebe...toho, ktory uz nebude hladat ine, lebo ma teba!
Je to velmi tazke ustat ak su tam deti. Aspon sa o to pokusam, dufam, ze tebe sa to podari uz pri tomto vztahu.
S laskou
janula

pre Silviu

(lorelay, 21. 10. 2009 8:51)

...ak das svojmu muzovi priestor, aby nasiel to, co hlada (hoci by to bola aj ina zena), das priestor aj sebe...aby si nasla to(toho), co patri k tebe...toho, ktory uz nebude hladat ine, lebo ma teba!

Pro Silvii...

(Bomberunka, 20. 10. 2009 22:01)

zvládneš to....

Pro

(Marci, 20. 10. 2009 16:20)

Milou Silvinku. Přeji Ti mnoho tvé vnitřní síly, abys vše zvládla odpustit a moře lásky tvé duši, aby se uzdravila. Objímám Tě Marci

láska

(Eva, 20. 10. 2009 9:43)

Milá Silvinko.Je mi již přes 50 let.Podobnou situací jsem si prošla také.Odpustit se opravdu dá.Bojovala jsem s tím několik let. Dnes jsem ráda, že jsem nechala svému muži "prostor".Tzv. slabé chvilky v manželství přijdou, ale bývají pomíjivé.Rozvod neřeší vůbec nic a trpí pak hlavně děti.Mluvím ze své zkušenosti. Nyní mi je můj manžel v nejtěžší chvíli mého života nesmírnou oporou.Pokud je opravdová láska, překoná všechny nástrahy života. Přeji Ti ze srdce hodně vnitřní síly, odpuštění. S láskou Eva

Povzbuzení

(Jana, 19. 10. 2009 13:20)

Drahé Sylvo, tak moc Ti rozumím, držím Tobě i Tvému manželovi palce, dokážete to....Hodně lásky v duši Jana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3261494
Měsíc: 15835
Den: 856