Jdi na obsah Jdi na menu

Máme šanci na miminko?

13. 6. 2007

Máme šanci na miminko?

Obrazek

Přeji dobrý den,
velice mě zaujaly Vaše články a ráda bych se na Vás obrátila s prosbou o nahlédnutí do mé budoucnosti. Žiji poměrně pěkným životem, pouze čas pro sebe a rodinu v něm postrádám. Podnikám, ale zřejmě něco dělám špatně, jelikož čas se neshoduje s příjmem peněz. Na penězích vážně nelpím, bohužel však je to potřeba, která se nedá nijak nahradit a platby nám nikdo neodpustí. Práci dělám s nadsazením, ale rodina na to doplácí. Přesto bych ráda trávila více času se svou dcerou a manželem, kdyby to jen trochu šlo.Vím, že strůjcem svého osudu jsem já, avšak ráda bych vás požádala o nahlédnutí do této situace. Ráda bych rozšířila rodinu o druhého potomka, ale s tímto nedostatkem času to nejde a to je asi také důvod proč nemohu otěhotnět. Je zde i jiný problém a to zdravotní. Mám endometriózu a to mi může možná také brání v otěhotnění (může také bránit v otěhotnění). Máme nějakou šanci na miminko? Poslední dobu stále přemýšlím, kde dělám chybu, tak bych Vás ráda poprosila o radu. Můj muž je ve stejné situaci jako jsem já, s tím rozdílem, že je státní zaměstnanec. Najdeme, prosím Vás pěkně, ve svém chaotickém životu zklidnění? Předem vám mnohokrát děkuji.
S pozdravem P.

 

Milá P.,při kreslení obrázku jsem pochopila,že na to, aby přišlo miminko,musí opravdu být dva. A to né jen ve fyzickém směru.,ale také psychickém. Ty jsi se mi zakreslila jako osoba s velmi pozitivní energií,která ač mírně váhá,miminko si přeje. Dokonce se mi už zakreslila duše miminka,která je blízko tebe a těší se,že se narodí právě tobě. Zdálo by se,že vše je v pořádku,ale zdaleka není. Kromě tvých zdravotních problémů.(zakreslil se problém i ve střevech),které se ostře promítají do tvé psychiky,vidím velký problém ve tvém manželovi.
On vaše dítě vnitřně odmítá. Možná si to ani plně neuvědomuje,ale jeho myšlenky jsou jasné.Pichlavá energie,která směrem k budoucímu dítěti vychází, je jednoznačně negativní. Zřejmě to není zlý úmysl,jen je pracovně vytížený a unavený. Jeho únava způsobuje i výbuchy nervozity, Kterou jistě někdy pociťuješ. Není právě pozitivně naladěný. Ale snad se to změní.Dokonce tam vidím ochránce,kteří negativním energiím brání v přístupu.Máš své ochránce velmi blízko. Znamená to,že jsi připravená s nimi komunikovat a prosit je o pomoc.
Pros je,aby miminko našlo k tobě cestu. Je to opravdu blízko a mělo by se to povést. Už proto,že miminko k tobě nejde náhodou. Máte nedořešené vztahy z minula a tebe čekají důležité úkoly. To že jsi pracovně vytížená neznamená,že druhé dítě nezvládneš. Jen si uděláš malou přestávku. Jsi silná žena. Máš spoustu pozitivní energie. Vidím pěkné barvy v tvé auře. Jsi inteligentní a schopná. To nejsou lichotky. Jsou to obrazy,které mám před očima.
Vzkaz od andělů: Věnuj zvýšenou pozornost poselství,které ti andělé předávají.Otevřete dveře dokořán,protože to,v co jste nedoufali,se stane. Všímej si snů. Tam se ukrývají různá poselství od andělů. Okouzlení k tobě přijde v podobě dítěte.Andělé ti budou oporou nemusíte se ničeho obávat.

  Kytička 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3256996
Měsíc: 16264
Den: 686