Jdi na obsah Jdi na menu

MÁM ZŮSTAT ,NEBO ODEJÍT A ZABÍT SVÉ DÍTĚ?

4. 1. 2008

ObrazekDrahá Kytičko,
Řeším teď pro mě velmi bolestnou věc. Mám tříletou holčičku a bydlím s přítelem. Přítel se někdy chová hodně hrubě, mám z něho občas strach.

Moje maminka mi radí, abych od něho odešla. Víš, oni spolu často doslova bojují. Můj přítel maminku nemá rád. A mně přítel říká, že kdybych byla k němu milejší, tak by taky byl jiný.

Maminka mně teď skoro přemluvila, abych od přítele odešla. Prý je manipulátor a já se mu musím ubránit. Odjely jsme spolu s ní a s dcerou na seznamovací pobyt pro nezadané. Maminka mi říká,že když se zamiluji, tak zapomenu. Víš, Kytičko, já jsem se snažila, ale moc mi to nešlo,možná je to jen tím,že jsem 10 týdnů těhotná, já zkrátka nevím, co mám dělat. Nevím kudy se dát. Přítel navrhnul, abychom se přestěhovali na samotu. Já se toho trochu bojím. Maminka mi se vším pomáhá. Nerada bych ztratila její oporu. Ona říká, že když to dítě dám pryč, mohu začít znovu a někdo se najde, s kým budu šťastná. Možná bych maminku měla poslechnout a odjet s ní do zahraničí vydělat nějaké peníze. Taky nám jedna paní sdělila,že přítel se zapletl se zlými silami. Kytičko, může mi ublížit?
Adriana

 
Milá Adriano,
Když se na Tebe napojím, vidím dravý proud,který s tebou smýká od břehu ke břehu.
Tvá dušička je jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Tvůj přítel je prudký člověk, je jako dravá řeka.

Někdy dá průchod svému hněvu a je lepší jít mu z cesty. Je to klasický cholerik. Všechno ho rozčílí, ale tak, jak rychle vzplane, zase se uklidní. Vidím tvůj úkol tady na zemi. Máš s tím mužem ještě zůstat. Bylo nejen v kartičkách, které jsem Ti vyložila, ale i to dítě, které čekáš přišlo proto, aby Tvůj odchod přibrzdilo. Možná Tě teď trochu překvapím, ale já vidím manipulátora v osobě tvé maminky. Ty jsi dospělá, máš vlastní cestu. Nejsi pevně přesvědčená o tom, že máš odejít od přítele. Protože ve tvé duchovní paměti je informace, že máš zůstat a naučit se trpělivosti a pokoře.

Máš šanci zmírnit negativní povahové rysy tvého přítele. Já nevidím člověka spolčeného s ďáblem.

Vidím muže, který neumí zvládat své emoce. Není vyloženě agresivní, je pouze prudký a emotivní.
To muži těžko zvládají.
Ale když se naučíš být trpělivá a klidná, ten muž, když si je jistý svou láskou, dokáže být jako beránek. On na tebe ještě ruku nepoložil. Ale pokud se Tvá matka nepřestane plést do vašich záležitostí, jeho hněv se proti tobě obrátí. Navíc holčičku má rád. Víš, ten muž cítí nejistotu a ta ho velmi rozrušuje. Co se týká tvé maminky. To ona Tě přihlásila na pobyt pro nezadané. Vždyť ty nemáš ještě ukončený jeden vztah a již tě žene do druhého? Za zády tvého přítele? To má být jednání na rovinu? A byla tam s tebou tříletá dcera? Navíc je to v době kdy čekáš miminko a jsi vnitřně rozpolcená a tak moc zranitelná?

To rozhodně není správné. Zamilovat se, abys zapomněla? Člověk se má zamilovat jen proto, aby miloval,ne aby zapomněl.
Napsala jsi slovo manipulátor. S tím souhlasím. Ale není jim tvůj přítel, nýbrž maminka.

Adriano, rozhodni se sama za sebe. Udělej si chvilku v tichu a klidu, popros anděly o radu a poslouchej svůj vnitřní hlas. ANO nebo NE ? Jít, nebo ještě chvilku zůstat? Váš vztah má šanci. Čekáte miminko. Dej mu šanci. Už dokáže vnímat tvůj hlas, bije mu srdíčko a přišlo k tobě z lásky.
Nezatěžuj svou karmu dalším ublížením. Pokorně přijmi úkol, který sis sama vybrala.

Nenechej ze sebou manipulovat. Jsi svéprávný člověk. Dokážeš se správně rozhodnout. Rozhodni se svobodně a klidně. Jen Ty. Sama za sebe. Přeji Ti hodně štěstí a slunečných dnů.

 S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3247402
Měsíc: 17265
Den: 688