Jdi na obsah Jdi na menu

MÁM OPUSTIT FUNGUJÍCÍ VZTAH A JÍT ZA ILUZÍ

9. 7. 2007

ObrazekMám opustit fungující vztah a jít za iluzí?

Náhodou jsem narazila na Vaši poradnu.No, a tak bych ráda využila Vaší pomoci. Jsem věřící, takže "věci mezi nebem a zemí" pro mě nejsou zase tak nadpřirozené. Jeden čas jsem se o anděly hodně zajímala a vím, že existují lidé, kteří s nimi dokáží komunikovat.
Nevím však, jestli mi dokážete poradit v tomto problému: Je mi 22 let a už pět a půl roku chodím s jedním partnerem. Možná se toto léto vezmeme, kdyby. Kdyby se zvláštním způsobem neobjevil jeden muž, který mi učaroval. A já najednou nevím. Mám kvůli němu opustit celkem fungující vztah (kterému sice dle mého názoru chybí jiskra, ale jinak je spokojený) a udělat krok do neznáma? Bojím se, protože nerada dělám velké změny, ale zase bych nerada promarnila šanci na pestřejší život a lepšího partnera...

E.

Milá E.

Dívám se na tvůj obrázek a úplně chápu tvou obavu ze změny. Tvůj současný partner je vyrovnaný, stojí pevně na zemi, o všem napřed přemýšlí, všechno má přesně vymezeno, naplánováno. Když se dívám lépe, vidím stojatou vodu. Je klidná, ani vlnka se nehne a tebe nic netíží. Za chviličku se ale rozhlížíš a hledáš aspoň náznak pohybu, aspoň malinkou změnu. Stojatá voda však mnoho změn nepřináší. Ty však nemůžeš zůstat beze změny. V té stojaté vodě máš pocit, že vlastně nežiješ. Tvůj partner má i city k tobě přesně ohraničeny, tak jako voda má přesně ohraničené břehy. Z tvého srdce k němu jde energie, jenže na konci slábne, jako když se jí nedostává síly, která činí lásku nesmrtelnou.

Ty jsi samá pozitivní energie. Ta je všude kolem tebe. Zářící sluníčko. Jen tvá hlava je teď plná myšlenek a nejasností. Malovala jsem také muže, který se u tebe zvláštním způsobem objevil. Mezi vámi už teď existuje nějaké neviditelné pouto. Když jsi ho poznala, měla jsi pocit, že se vlastně znáte už dlouho. Tvá duše se podivně zachvěla a v jeho očích jsi našla něco, co ti dalo uvědomit si, jak krásné je být ženou. On tě má plnou hlavu, má také zvláštní charisma, a proto bude těžké odolat.

Energie z jeho srdce proudí přímo do tvého. Žádná klička, jen přímý směr. Nad proudem této energie je ochranna vyšší moci. Jako by vás už spojila andělská síla. Píšu jako by, protože rozhodnutí zůstává na člověku samotném. Já ti mohu jen pomoci posbírat kamínky scházející do úplné mozaiky. S tím mužem se znáš z minulého života, proto je ti tak blízký. Už tehdy jste se milovali. Nevím, jestli má smysl dál psát. Všechno záleží na tobě. Já jen předávám vzkaz. Rozhodnout se musíš sama. Měj šťastnou ruku. Jsi totiž člověk, který dokáže rozdávat dobrou náladu a smích. A mě by trápilo, kdybys nebyla šťastná. Svět by přišel o tvůj smích, a to by byla škoda. Jen tě upozorním, že změna partnera pro tebe bude znamenat malou nejistotu, hlavně v situačních problémech. Ty to ale zvládneš.

Vzkaz od andělů: Ve vašem milostném životě začíná nová kapitola. Je to znovu zažehnutá láska. Nastal čas nádherných změn. Jestliže splynete s proudem nové lásky, zjistíte, že po té staré se vám už nestýská. Tato změna vám přinese štěstí. Obklopuje vás zázračná síla. Někdy lpíme na starých zvyklostech, protože se nám zdají známé, a tudíž bezpečné. Mocný Archanděl Michael je s vámi a pomůže vám zbavit se následků strachu. Dává vám vědět, že když v životě provádíte obtížné změny, jste v bezpečí pod jeho ochranou.

Já ti přeji hodně slunečných dnů plných lásky a andělského světla. Ať ruce andělů spojí dvě srdce láskou.

Kytička


Ahoj Kytičko,
moc děkuju za Tvůj skvělý rozbor a vzkaz od andělů. Ta charakteristika mého současného přítele dokonale sedla...Se svoji láskou z minulého života se poprvé uvidím v neděli, zatím jsme si jen psali přes net...tak snad to dobře dopadne
Je mi jasné, že teď máš asi hodně práce, ale přesto prosím ještě o maličkost - mohla bys mi prosím napsat, kdo jsme byli v minulém životě a jaký byl náš vztah? Jsem moc zvědavá

Děkuji a přeji vše dobré
E.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3260731
Měsíc: 15575
Den: 715