Jdi na obsah Jdi na menu

MÁM JÍT ZA LÁSKOU A OPUSTIT RODINU?

16. 10. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
moc moc Tě prosím o pomoc ! Jsem absolutně zmatená, ničemu nerozumím a nechápu, proč se muselo stát to, co se mi stalo. Nevím, jak dál žít, jak se z toho všeho dostat, ... Prosím, pomoz mi !
V srpnu tohoto roku jsem vyhrála 14 denní pobyt v jazykové škole v Barceloně. Výhru provázelo řadu problémů (např. nejdříve přiřkli výhru jinému výherci, potom zas nebylo volné místo ve škole, neměla jsem peníze na pobyt, atd. atd.), ale nakonec se mi podařilo úspěšně odletět.
Hned první den ve škole jsem začala tušit, že se děje něco, čem nerozumím. Že se řítím do obrovských problémů (nebo z nich vylézám ?), někam, kam chci i nechci. Abych to vysvětlila - naši skupinu vyučoval jeden učitel, o kterém mi bylo hned jasné, že to asi nebude jen tak. Zamilovala jsem se do něj na prvné pohled, totálně jsem mu propadla. Měla jsem pocit, že ho snad znám, že je to můj osudový muž. Nic jsme za celou dobu spolu neměli, vždycky jsme se jen pozdravili a prohodili pár základních vět. Z mé strany hlavně kvůli tomu, že nejsem jazykově vybavená, nemluvím ani španělsky, ani anglicky ... I z něj jsem měla pocit, že se mu líbím, ale nic si nedovolil. Možná snad i proto, že věděl, že jsem vdaná a mám čtyři malinké děti. A to je právě ten problém. S mým mužem jsem 15 let, mám ho ráda, nikdy by mě nenapädlo, že bych se mohla zamilovat do jiného. Máme sice řadu problémů a asi ani nemohu tvrdit, že jsem s ním šťastná, ale tak nějak jsem tu roli přijala, i když od začátku vím, že to byla chyba. Od malinka mám pocit, že sem jaksi nepatřím. Potřebuju k život sluníčko, moře, jižní temperament, jižní kuchyni. Tady, v ČR, se jen trápím.
Co jsem se vrátila z Barcelony, neskutečně trpím. Měla jsem pocit, jakobych odjížděla z domu a vracela se někam, kam vůbec nechci. Navíc do toho Joan - náš učitel. Musím na něj pořád myslet, miluju ho, chci být s ním ! Minulý týden jsem se dokonce odhodlala a napsala mu dopis, kde jsem se mu svěřila, že ho miluji. Nyní čekám na odpověď, ale děsím se toho. Můj muž je z toho všeho nešťastný, ví, že jsem tam nechala svoje srdce ... A já nechápu, co se to děje. Proč se to muselo, Kytičko, stát ? Mám v hlavě i v srdci takový zmatek, že se snad z toho zblázním... Prosím, prosím, prosím, pomoz mi ! Vysvětli mi, co to má znamenat, prosím ! Co se to děje ?
Moc Ti děkuji za Tvůj čas.
Terka

Milá Terezko,
To je klasika. Osud nás zkrátka pošle tam, kde je naše místo. Je to pro tebe tak těžká zkouška.Cítíš tu tíhu osudu? Kolik překážek provázelo Vaše setkání?
Zkrátka jsi musela podstoupit těžké zkoušky, aby jsi všechno správně pochopila a napravila.Vytáhla jsem kartičku ODPUŠTĚNÍ. Jak jinak. Přijela sis do míst, kde jsi už jednou v minulosti žila pro odpuštění. Ten muž, který tě učil, má provázané karmické spojení s Tebou. Vidím hodně propojenou čtvrtou čakru. Ale jakoby více z Tvé strany. On to možná cítí jinak. Je dobré, že jsi mu napsala ten dopis. Trochu se uklidnily tvé rozbouřené city. Já ale vidím,že i z Tvé strany by mohlo dojít k úplnému uzdravení.
Neměla bys opouštět manžela. Zatím určitě ne. Měla by jsi pochopit, že muž, kterého jsi potkala, už kdysi tvými několika  životy prošel. Nyní je to hodně citové. A ty vidíš najednou věci jinak. Ale zátěž Tvé karmy je v nestálosti. V tomto životě jsi to celkem zvládala, i když vidím,že se Ti muži stále hodně líbí a spíš jde o to, že se to snažíš zakrýt a nepřipouštět si to. Terezko, dej si do kupy emoce. Jsi teď na všechno moc citlivá. Nechej chvíli plynout čas, aby jsi se mohla dívat na věci s nadhledem.
Brzy budou vánoce. Máš děti. Nenič jejich životy. Tvá láska, i když to teď hodně bolí, může nabrat jiný rozměr a ty vše pochopíš. Neukvapuj se v rozhodnutí. Život muže, který se tak nečekaně vryl do Tvého srdce je trochu jiný, než se na první pohled zdá.Přeji Ti hodně sluníčkových dnů a lásky.
S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vzkaz pro Terezku

(Věra, 22. 10. 2008 2:33)

Jak moc Vás chápu! Nedávno jsem prožila to samé, dítě mám jen jedno, ale stejně jsem uvažovala o tom, že opustím manžela... Myslela jsem, že ten nový je má osudová láska..Shodou okolností také cizinec a také náš vztah provázely těžkosti.. Mnohokrát nám osud nepřál.. Teď už vím proč.. přítel mi nasliboval hory doly, ale opravdu málo toho splnil:( A já mu ještě pomáhala kde se dalo.. Zanedbávala jsem kvůli němu dítě a manžela.. Ale prostě mě pořád má zoufalá láska přitahovala k němu.. Nedávno jsem si uvědomila, že náš vztah opravdu není nejlepší..A že nechci zanedbávat své děťátko, na které jsme dlouho čekali.. Od manžela jsem nedokázala odejít, ale byla jsem stále neštastná a zoufalá.. A nedávno jsem se náhodou od někoho dozvěděla, že ten můj "miláček" mě zradil.. Miluje někoho jiného a ani neměl sílu mi to říct.. A já se cítím ponížená a zoufalá a vyčítám si, jak jsem mohla být tak hloupá:( A vyšly najevo i další ošklivé skutečnosti. Uvědomila jsem si, že můj manžel mě opravdu miluje i naší dcerušku.. A já jsem byla hloupá.. naštěstí ne natolik, abych mu o tom všem řekla.. Takže naše manželství to vydrželo, jen já mám výčitky. Terezko, máte 4 dětičky a věřte mi, že nevlastní otcové nebývají často citliví k cizím dětem.. A kdyby jste je opustila, tak ta rána se celý život nezahojí:( Možná Vám teď připadá manžel obyčejný a příliš známý... Ale stojí při Vás a to je největší důkaz lásky! Věřte mi, ten nový to je okouzlení a vášeň, ale až Vám spadnou růžové brýle, bude to stejné nebo horší.. Také miluji slunce a moře a podlehla jsem cizinci.. Ale dobře ho neznáte, dejte prosím pozor, aby jste nebyla zklamaná jako já.. A neubližujte svým dětem... Vždyť máma pro ně znamená všechno..

Tvé místo je u dětí

(Anna, 17. 10. 2008 8:37)

Terezko, děti Vás potřebují,doslova celý život, teď když jsou malé jste jejich celý svět nejen po citové a výchovné stránce a odměna za Vaše starosti a práci přijde až vyrostou a Vy se s pýchou podíváte na jejich úspěchy a štěstí, které by jinak neměly nebýt Vás.Napadlo Vás co by dělal Váš muž když byste odešla za jiným?Chlap si se 4 malými dětmi prostě neporadí.4 děti Terezko jsou velký důkaz lásky mezi Vámi a Vaším mužem,nehledejte štěstí jinde, už jste ho našla , jen o něm nevíte.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3257120
Měsíc: 16256
Den: 651