Jdi na obsah Jdi na menu

MÁM JEDEN VELKÝ SEN - CHTĚLA BYCH MÍT KONĚ

9. 1. 2010

 

Dnes Vám tu sluníčka předkládám nové pokračování jednoho krásného příběhu….. Byl publikován 14.11. 2010

Obrazek

ObrazekDobrý den Kytičko,
Není to tak dlouho co jsem se
dozvěděla o andílcích strážných a opravdu nad tím začla přemýšlet - jsou, nejsou- a jelikož jsem pořád JEN člověk váhám ale popravdě každý den si s mojím andílkem povídám (převážně v duchu). Mám jednu otázku, mám jeden velký sen a to vlastit koně, už od mala si ho přeji ke každým Vánocům. Začínalo to sbíráním pohledů, pak jsem osedlávala svého jezevčíka a následně koš na prádlo. Ve třinácti jsem konečně začala chodit do klubu a dnes když už mi táhle na 23 let
jsem odhodlaná konečně si jej pořídit!

Přesto že každou chvilku mluvím o koních a neustále mluvím o tom že po něm toužím nikdo mi to nevěří a odrazuje mě od toho... Víš kolik to stojí? Víš co to je za práci? Co bys s ním dělala apod. mrzí mě to, rodiče mi ježdění nikdy nezakazovali ale nikdy mě v něm ani nepodporovali... mám vzato že mě na koni snad ani neviděli.... Bohužel jediný kdo mi to přeje je můj přítel - a za to mu samozřejmě děkuji!!! Moc mě zajímá, jestli je to dobré rozhodnutí, jestli mi to andílci schvalují? Ačkoliv jsem rozhodnutá koně mít mám i trochu obavy jestli mi to vyjde, a to především i kvůli penězům, přesto že vydělávám a snažím se co nejvíce šetřit, vždy přijde něco nečekaného a já ty peníze musím utratit - například - něco s autem, Vánoce apod. Božínku jak tak koukám píšu páte přes deváte... Omlouvám se a snad se v
tom vyznáte, já jen potřebuju radu co s tím? Radu jestli jsem na dobré cestě .... Prostě někoho komu to můžu říct , kdo hned neotočí oči v sloup a kdo mi snad odpoví....
Děkuji
Tamara

Obrazek

ObrazekMilá Tamaro,
Protože každý člověk se rodí na svět s jinými záznamy a kódy ve svém podvědomí, a má jiné karmické závazky, má pochopitelně také jiné touhy sny a přání. Proto každý člověk v životě potřebuje jiné situace, jiné zkušenosti a přátele. Pro Tebe ten kůň nebude zdrojem zábavy,sportu, nebo vyjádření určitého životního stylu.
Bude to přítel, který bude zvyšovat Tvé vibrace, protože kůň patří mezi zvířata, která
Dokáží transformovat energie. Některá zvířata dokáží nejen transformovat energie ale dokonce vnímají i duchovní bytosti - Kůň, pes a kočka tyto schopnosti mají.
Pokud po něčem tak silně toužíme a pokud nás to takto mocně přitahuje, má to vždy nějaký důvod, máme se něčemu naučit, něco pochopit a nemáme naše sny a touhy umlčovat. Máme se snažit dojít k jejich naplnění. Protože úspěšně překonávání překážek je cílem naší cesty. Pokud vesmíru ukážeme, že dokážeme překážky překonávat s odvahou a vztyčenou hlavou, pak už se nepotřebujeme tolik učit a snažit a překážek začne ubývat. Zde platí vesmírný zákon nejmenšího úsilí.
Pro někoho je koupě koně naprostým bláznovstvím, pro druhého spousta zbytečné práce a dřina, nebo zátěž a úvazek. Pro někoho ale toto zvířecí přátelství může být celým smyslem života. Jinak by ten člověk žít ani neuměl. Mám Ti napsat, že už několik životů jsi se s koňmi přátelila a rozuměla jim. Proto Ti dnes tolik chybí. Vše je ale ve tvých rukou.
 
 
Vzkaz od andělů:

Tvůj život milé dítě, je normální, i když je plný překážek zkoušek a zklamání. Žij svůj život každý den a raduj se i z nejmenších úspěchů. Přestaň hledat odpovědi na to, jak další dny budeš zvládat a rozhodni se teď v tuto chvíli, že zvládneš každou překážku s radostí a poděkováním za příležitost růstu. Stojíme při tobě ve Tvém rozhodnutí, neboť každá láska je Boží dílo. Otevři se životu, začni tvořit svou budoucnost tak, jak ji vidíš ve svých představách, aby byla plná lásky, štěstí a harmonie. Nepřipravuj se o svůj sen. Odevzdej nám své pocity viny a věř, že si své štěstí zasloužíš.

 

Já Ti přeji Tamaro, aby se Ti vše podařilo tak, jak si přeješ a věřím, že si přátelství s tak ušlechtilým tvorem, jako je kůň prosadíš a že to dokážeš.

S láskou Kytička

 

Obrazek

Milá Kytičko,
ani nevíš jak velkou radost mám že jsi mi odpověděla! Tvoji odpověď jsem četla se zatajeným dechem a semknutýma rukama a ještě teď mám sevřené srdíčko - radostí! Všichni mysleli že můj dětský sen mě omrzí (myslím že v to vyloženě doufali =) ) jenže nestalo se a já dokonce vystudovala střední zemědělskou školu zaměřenou na chov koní (moc děkuji rodičům že mi to dovolili!!!) Dodala jsi mi odvahu že to není troufalí nápad a já o sobě myslím hrdě můžu říct že jsem zodpovědná a že se o koně s láskou postarám. Včera jsem si psala s kamarádkou (človíček kterého mi určitě poslali andílci - ač je 100 km daleko) a ta mi řekla: "na co čekáš?!" ... Děkuji Vám oběma za Vaše slova!!!
Vím že to nebude za měsíc třeba ani za půl roku, ale až potkám toho správného koně nezaváhám! A pak se určitě pochlubím =)

S láskou Tamara
Obrazek

Obrazek

Obrazek 

 

 

Obrazek

 8.1.2010   A dnes sluníčka moje mi přišel krásný email, plný radosti a štěstí.

Ahoj Kytičko,
Nevěřila jsem že Ti budu psát tak brzy, ale slíbila jsem Ti, že napíšu až si splním svůj sen – mít vlastního koně! Je to tak neuvěřitelné ale já už jej mám… Asi před týdnem jsem si svého prvního koníka přivezla domů! Jsem z toho ještě teď trochu v šoku a nemůžu tomu uvěřit, nadruhou stranu jsem na sebe tak pyšná jak jsem si to všechno dokázala zařídit.
Bohužel zatím jsme neměla odvahu se s tím pochlubit svým blízkým, vím že nebudou nadšeni a asi budou i pěkně naštvaní, vím ale, že je to přejde… Jenže já teď potřebuju spíš podporu a ne jedovaté poznámky.
Jsem odhodlaná to zvládnout jako nikdy a moc si mi v tom pomohla TY a komentáře pod mou první zprávou - tímto všem těm dobrým dušičkám děkuji!!!
A posílám fotku 

Obrazek

Tamara

 

 

Obrazek

Obrazek Zlatíčko moje,

Tak to je moc krásná zpráva, moc gratuluji. Naše sny jsou reálné když jim věříme. Vše, co si dokážeme představit, se nám splní. Mám velkou radost, protože splnění velkého snu je vždy motivací pro ostatní dušičky. A proto píšu: „ Nikdy neztrácejme naději“.  Z celého srdce TI přeji, ať je Tvůj nový kamarád pro  Tebe tím velkým štěstím,které si zasloužíš a které právě prožíváš.

Zvedni hlavu a raduj se. Z nepochopení ostatních si vůbec nic nedělej. Je to Tvůj život a Tvé štěstí. Popros anděly, aby Ti v této záležitosti opět pomohli a lidičky kolem lépe pochopili Tvé rozhodnutí.

Mám pro Tebe afirmaci na povzbuzení - 
 
JSEM NEZÁVISLÁ A DĚLÁM SI CO CHCI. NEBOJÍM SE ZKOUŚET A PROSAZOVAT NOVÉ.
 
Přeji Ti, ať se ti všechno daří.
S láskou Kytička               Obrazek

 

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3258905
Měsíc: 15446
Den: 367