Jdi na obsah Jdi na menu

MALÉ OHLÉDNUTÍ NA POČÁTKU ROKU 2013

21. 1. 2013

zena-ve-zlate-barve.jpgTak jsme si sluníčka moje konečně vydechli po perném konci roku. Skončil nám předvánoční i povánoční shon, skončily dohady, co kdy a jak bude po 21.12 2012 a najednou je všude klid všechno se pomalinku vrací do starých vyježděných kolejí. Pro všechny z nás, kteří jsme měli pozitivní představy o konci roku a normálně jsme plánovali další akce, nastaly všední dny. Nabízí se proto otázka

 

CO JE PO 21. PROSINCI 2012 JINAK?

 

V podstatě se názory lidiček dělí na dva tábory, jenž jeden tábor tvrdí, že je vše při starém a ten druhý k němuž se přičítám i já, říká, že se změnilo velmi mnoho. V každém případě, je to přesně tak, jak bylo předpovědí řečeno. Nacházíme se ve vyšších vibracích a vše se dává do pohybu.

 

NAJEDNOU SI KAŽDÝ Z NÁS ODŽÍVÁ TEN SVŮJ VLASTNÍ MATRIX

 

Odžívá si ho podle vlastních představ, podle myšlenek, které jsou mnohem silnější a dávají do pohybu vše, co rozpohybovat jde. Proto víc než kdy jindy je důležitá vizualizace pozitivních událostí. Platí tu, jak si kdo ustele, tak si taky lehne.

 

Zhmotňují se věci, na které myslíme, komunikace se velmi zjednodušuje a v podstatě začínáme opravdu spolu komunikovat telepaticky. Setkávám se s touto podivnou komunikací i několikrát za den. Už jsem si zvykla, že najednou cítím,že bych měla určitému člověku zavolat a než vyťukám číslo, mobil mi už zvoní a na druhém konci spojení je člověk, kterému jsem se právě chystala zavolat.

 

meditace-srp12b.jpgTakovou nádhernou ukázka, jak telepatie funguje v praxi, jsme mohli vidětTrenčíně, kde jsme tuto sobotu měli kurz numerologie. Nahlásila jsem počet 15 přihlášených lidiček, aby nám připravili počet židliček v salónku. Vždy se stane, že se někdo na poslední chvíli omluví, z důvodu nemoci, a jiných překážek.  Na kurz  ale tentokrá přijelo 18 lidiček. Tři dušičky, které neměly přihlášku, ale přijely, a zkusily to jen tak, jestli se najde místo. Co je na tom zvláštního?  V salonku bylo připraveno přesně 18 židliček. Jak to ta paní, která stůl chystala mohla vědět? A počet takových zkušeností stále roste. Píší mi to lidé z nejrůznějších koutů světa. Je krásné to vědět, že vesmír s námi tak úžasně spolupracuje.

 

Silvestra 2012 jsme prožili společně s děvčaty z duchovní školy, povídaly jsme si o tom, jaký ten nadcházející rok asi bude. Prosila jsem anděly o znamení, zda to opravdu bude rok hojnosti a požehnání. Na stole ležely vařené vajíčka připravené na rozkrájení. Začala jsem je překrojovat a náhodou jsem měla v ruce vajíčko, které mělo dva žloutky. Považovala jsem to jako krásné znamení hojnosti. A řekla jsem, tak jestli to bude opravdu hojný rok, tak najdu ještě jedno/což je ale dost nepravděpodobné/. A tak jsem rozkrála další a další a všechny byly se dvěma žloutky. Když jsem ze stejné proložky vzala vejce uvařila je na chlebíčky, všechny byly s jedním žloutkem.

Přikládám fotečku mých Silvestrovských dvojčátek

 

vajicka-dvojcatka.jpg

 

Když se na rok s třináctkou na konci podíváme z pohledu numerologie dospějeme k závěru, že tento rok by měl být věnován především práci na sobě.. Jednička je komunikace, nezávislost sebedůvěra,emocionální energie, dvojka rovnováha a intuice, trojka to jsou úkoly duše, chápavost, vnímavost. Když spojíme jedničku, dvojku i trojku – máme plnou rovinu myšlení. Součet všech čísel je šest. Šestka je harmonie, láska ke kráse, k rodině. Andělé mi dali radu, aby se témata letošních andělských setkání a seminářů, dotýkala právě těchto témat a vibrací. A tak budeme společně přemýšlet, jaké úkoly si vlastně na duše zvolila, budeme se učit ovládat své myšlenky a také rozvíjet vlastní intuici, a harmonizovat i pročišťovat vztahy v rodině. To vše s pomocí andělů a nanebevzetých mistrů. Přála bych si, aby každý z Vás přestal S ŽIVOTEM BOJOVAT, ale naučil se právě v roce 2013 S ŽIVOTEM TANČIT.

 

Krásný den sluníčka moje, mám Vás všechny moc ráda

S láskou Kytička

citat-rijen-2012c.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Splnené priania

(Erika, 23. 1. 2013 7:49)

Ja mám skúsenosti tiež so splnenými prianiami,aj telepatiou..A zároveň ma Boh doviedol aj k Tebe,a moc si mi pomohla,Kytička splniť veľa želaní.Srdečne Ti ďakujem a Boh Ti žehnaj.S láskou Erika.

Kytičko DĚKUJI

(Skalnička, 23. 1. 2013 1:09)

Milá Kytičko, děkuji za Tvůj článek, jako vždy hladí po duši :-). Také já potvrzuji telepatii - jak už jsme se spolu shodly, oslovila jsem Tě ohledně uspořádání andělského semináře v Nymburku právě ve chvíli, kdy jsi s kalendářem v ruce plánovala další semináře. V tu chvíli jsem měla úsměv na tváři a radost :-), jak nám Vesmír pomáhá, jak se neviditelnými nitkami pěkně spojujeme. Zdají se to být na první pohled jen maličkosti, ale právě z těch maličkostí se stávají velké věci, skutky, činy... Kyti, moc se těším na každé další setkání s Tebou. Nesmírně Ti děkuji za láskyplnou pomocnou ruku, kterou nás citlivě vedeš, abychom se naučili - jak píšeš - s našimi životy tančit :-). S láskou Jana Skalnička :-)

S laskou

(Maria, 22. 1. 2013 11:28)

Je to presne tak,draha Kyticka.Mam absolutne vsetky tieto pocity a postrehy ako ty.Telepatia je ozaj prehlbena a vibruje velmi intenzivne.Snazim sa aby ludia mali medzi sebou viac pochopenia,sudrznosti,lasky,ohladulplnosti.Pracujem v oblasti ich fyzickeho uzdravenia,ale ked pochopia svoju dusu cez vseobjimajucu lasku,pomozu si aj zdravotne.Srdecne Ta zdravim,dakujem za tento ale aj vsetky ostatne uzasne clanky na Tvojich strankach a tesim sa dovidenia v Trencine.

vše nejlepší pro vás do roku 2013

(Katka , 21. 1. 2013 23:26)

Krásné Kytičko co jste napsala,jako když mi mluvíte z duše a taky se hlásím k té druhé skupině lidí,protože cítím ty rychlejší vibrace,včetně uhánějícího času,ale bohužel(z pohledu jejich duší asi bohudík),se u pár mě blýzkých lidí objevují nemoce....viděla bych je nejradši zdravé,ale asi je to pro jejich probuzení...!?
Hodně zdaru do roku 2013 kytičko

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260737
Měsíc: 15576
Den: 716