Jdi na obsah Jdi na menu

ČERNÁ MAGIE A JEJÍ PŮSOBENÍ

20. 4. 2009

ObrazekPŘÍBĚH O SÍLE DOBRA A ZLA

část I.

V ZAJETÍ PLAMENŮ

 

Tento příběh začal v dubnu 2008 kdy jsem přijela do Klatov (druhý den se konal seminář v Plzni)

a moje kamarádka Evička mi začala poprvé vyprávět o Štěpánce. Evička mi tehdy řekla:„Štěpánka je moje  dobrá kamarádka. Je přihlášená na Tvůj seminář v Plzni. Nějak se jí stále v jejím životě nedaří a také se něco divného děje v jejím domě. Moc ráda bych jí pomohla“. Myslíš, Kytičko, že bychom jí mohly před seminářem navštívit? Souhlasila jsem a přemýšlela, proč najednou cítím silně negativní pocit.

Ráno jsme tedy vstaly o hodinku dříve a jely se podívat za Štěpánkou.

Bydlela v nedaleké vesničce kousíček od Klatov, v domečku, který na mně okamžitě velmi silně zapůsobil

Když jsem totiž do tohoto domu vstoupila, cítila jsem obrovský tlak na solaru a  nepříjemný stísněný pocit v srdeční čakře. Štěpánka nám ochotně ukázala celý dům a uvařila čaj.

Pozorně jsem si Štěpánku prohlížela. Působila velmi nervózně a bylo znatelně cítit napětí v celé její bytosti. Když vyprávěla, lehce se chvěla na celém těle. Když vyprávěla o dětech a zvířatech, vnímala jsem kolem ní paprsky růžové barvy. Bylo mi jasné, že tato žena není zlá. Je to milující matka, laskavý člověk, který má rád přírodu, zvířata a lidi kolem sebe. Má ráda i tento dům, který jí ale v žádném případě neposkytuje klidný domov.

Cítila jsem takový zlověstný závan zla, který byl v domě snad na každém kroku cítit, ale úplně nejvíc v kuchyni vedle kuchyňské linky. Jako  bych chvilkami vnímala neviditelné plameny, které vycházely odněkud z podlahy. Viděla jsem mladou dívku umírat v těchto plamenech, letopočet, ve kterém se to stalo byl hodně vzdálený dnešnímu času. „Tady na tom místě hořelo.“  „Kdysi tady zemřela tady mladá žena.“ „Uhořela¨.! Štěpánka zbledla a chvění rukou a těla bylo o něco víc znatelnější. Podívala se na mně pohledem, ve kterém bylo mnoho bolesti. Pak mi pověděla informaci, která mně hodně překvapila. „V našem domě začalo za nevysvětlitelných okolností hořet, Kytičko, a nikdo mi nikdy nevysvětlil proč. Nikdy se nenašla příčina požáru. Od té doby, co tu bydlíme,já se cítím k smrti unavená a  mému synovi se zhoršil zdravotní stav, někdy se mi dusí, nemůže dýchat. Já už nevím, co mám dělat. Mám dva syny a všichni se tu cítíme velmi špatně. Na tuto otázku byla jediná odpověď, kterou jsem od andělů dostala. PRODAT DŮM.

Vysvětlení situace bylo jednoduché. Násilnou smrtí zde zemřela mladá žena. Byla to msta. Někdo jí upálil. Štěpánka v minulém životě byla určitým způsobem vtažena do tohoto příběhu. Vysvětlila jsem jí, proč se do tohoto domu musela vrátit. Proč měla intenzivní pocit, že to tady zná. Proč chtěla tento dům tak moc koupit. Proč jí to tady tak táhlo  a nedokázala se od tohoto domu odpoutat.

Byla jsem ráda, že jsme z toho domu odešli. Ale v mých myšlenkách, stále zůstala věta:  Prokletí toho místa.To jsem po celou dobu měla v hlavě.

Snažila jsem se v modlitbách pročistit to místo, aby tolik neubližovalo. Štěpánka posílala odpuštění všem dušičkám a to bylo nejdůležitější.

Stále jsem kolem ní, ale viděla negativní energie. Proto mně napadla myšlenka, kterou jsem ihned Štěpánce sdělila: „ Pojeď s námi do Chorvatska“!!

Po krátkém přemýšlení Štěpánka řekla: I když se mi finančně vůbec nedaří a mám finanční potíže, do Chorvatska s Vámi určitě pojedu !!!!

část II.

ČERNÁ MAGIE - NIKAM NEPOJEDEŚ

 

Za několik dnů jsem přinesla přihlášku Štěpánky do cestovní kanceláře, vyřídily se potřebné formality a  připravovali jsme  se na cestu.

Byla jsem v kontaktu s Evičkou a ta mně sdělila, že Štěpánka má velké problémy. Nejen finanční, ale, že se jí staví do cesty okolnosti a zvláštní překážky. Zkrátka, že vše vypadá tak že Štěpánka nakonec neodjede. Nebudeme přece ustupovat zlu!( tuto myšlenku jsem neustále měla ve své hlavě)

Věděla jsem,že když Štěpánka do Chorvatska pojede, mohu s ní pracovat a postupně měnit její vibrace. Potřebuje jít co nejdál z toho domu a věnovat se chviličku své dušičce a svému nitru. Potřebuje se odpoutat od síly, která ji svazuje.

Štěpánka mi zavolala několik dnů před odjezdem a v jejím hlase jsem slyšela beznaději.

„Kytičko, já nepojedu. Mně to zkrátka nepustí. Začaly se mi z peněženky dokonce ztrácet peníze. Mám v peněžence třeba dva tisíce, mám ji celou dobu u sebe a pak se podívám a nic tam není.“ Já už nevím, jak dál.

Bylo mi jedním léčitelem sděleno, že je to působení černé magie. Někdo mně chce zničit. Já vím, kdo to je, ale nemám sílu s ním bojovat. Ten člověk chce, abych zemřela. Jde mu  o můj život.“

Mlčela jsem, jen jsem řekla větu: To přece není možné! Tak to nemůže skončit.!

Ukončili jsme hovor a já věděla, že situace je velmi vážná. Stále jsem tomu nemohla uvěřit.„ Peníze nemohou jen tak mizet z peněženky. To je přece nesmysl“ Tak to nefunguje“ Ale člověk opravdu zlý a silný, může ovlivnit myšlenky druhého člověka tak, že na dálku působí a jakoby přinutil toho druhého člověka sáhnout do peněženky, vyhodit své vlastní peníze a vůbec si to neuvědomit a nepamatovat si to. Toto opravdu možné je.

A tak jsem promluvila s Evičkou a ta mi řekla, že Štěpánce určitě pomůže, (případně i s penězi, když bude potřeba), ale že zkrátka musíme Štěpánku do Chorvatska odvést.

A tak se stalo, že vše bylo v termínu zaplaceno a Evička i Štěpánka už seděly ve vlaku a mířily do Brna, kde na ně čekal autobus CK – Valaška – směr Chorvatsko. Zdaleka jsme ale ještě neměli vyhráno.

část III.

BLESK Z ČISTÉHO NEBE

 

Bylo 30. 6. 2008 . My, kteří jsme vyjížděli ze severu Moravy, jsme už seděli v autobuse a těšili se na naši společnou cestu a dovolenou. Když mi najednou zazvonil telefon. Byla to Evička. Roztřeseným hlasem mi volala, že během jejich cesty vlakem, uhodil blesk, do transformátoru a že teď sedí už hodinu někde v poli ve vlaku, který nejede. Už teď mají hodinové zpoždění. Nikdo neví, kdy bude zase schopný odjet.

To už mně ale opravdu polilo horko. Jeli jsme dvěma autobusy.Evička a Štěpánka mají nastoupit v Brně do druhého autobusu CK Valaška . Bylo nám jasné, že odjezd nestihnou. A tak se stala další neuvěřitelná věc. Celou situaci jsem vysvětlila řidiči autobusu. Ten vzal hned telefon a zprávu předával dál do CK. A tak řidič druhého autobusu dostal zprávu, že dvě cestující mají vážné problémy a nemohou se dostavit k odjezdu. Věci se daly rychle díky mobilním telefonům do pohybu. A tak jsme nakonec čekali v Mikulově na druhý autobus, který čekal v Brně tak dlouho, dokud Evička a Štěpánka  nedorazily.

Všichni cestující to pochopili, nikdo neřekl ani slovo. Všichni se ale shodli na tom, že by to jiná cestovka neudělala. Čekali jsme téměř dvě hodiny.

A tak nakonec Štěpánka šťastně odjela do Chorvatska.

část IIII.

PROMĚNA  TMY NA SVĚTLO

V Chorvatsku jsme se všichni radovali z toho, že jsme nakonec přece jen vyhráli a děvčata se na Štěpánku dívaly jako na člověka, který přišel odhodlaně najít svobodu a zbavit se pout zla a karmických svazků. První dva dny vypadala Štěpánka taková uzavřená hodně do sebe a možná i trochu smutná Ale světýlko, které léčilo její duši bylo čím dál silnější a já jsem pozorovala první změny. Pak jsem Štěpánce zharmonizovala masáží čakry a srovnala energie. To, co jí spoutávalo bylo ale mnohem silnější a strach o život Štěpánka stále měla.

A tak jsem se rozhodla vykonat nad touto dušičkou určitý rituál, který s pomocí  Boží energie a Archandělů osvobodí tuto dušičku od všech pout.

Rituál měl proběhnout na pláži v nočních hodinách. I mně se zlo snažilo zastavit pomocí strachů, které mi posílalo, i pomocí fyzických jevů, které jsem se snažila zvládnout ze všech sil.

Zřejmě si vzpomenete na neskutečně velikého brouka, který nás vystrašil a zahnal mně do pokoje...

Nakonec jsme všechno zvládli. Na pláži jsme se připravovali na meditaci a rituál, jenže u nikoho se najednou nenašly zápalky, které bychom použili. Museli jsme počkat. Pak nám nešly zapálit svíčky, přestože vítr nebyl nijak zvlášť silný.

NOČNÍ MEDITACE NA PLÁŽI

Obrazek

Konečně došlo k rituálu a odvánění  negativní bytosti a rozvázání pout. Štěpánce se udělalo špatně, vypadalo to téměř na mdlobu a tak děvčata, které měly zasvěcení Reiky, držely Štěpánku za ruce a pomáhaly ji udržet vnitřní klid. Pak jsme udělali něco, co bylo hodně zvláštní, společně se Štěpánkou jsme se modlili a prosili Stvořitele o nového ochránce pro Štěpánku, který jí bude pomáhat a udržovat její duši v ochraně před Zlem, které ji opravdu silně napadalo. Měla jsem z toho moc krásný pocit. Určili jsme si ještě jeden den, kdy na Štěpánku budeme usilovně myslet, budeme se za ní modlit a posílat jí světýlko a ochranu.

Od následujícího rána, kdy jsme se sešli u snídaně, mně všichni upozorňovali na proměnu, která se se Štěpánkou stala. Najednou byla veselá, radovala se. S chutí tancovala a smála se. Všechno se v nastartovalo a já jsem viděla zářivé barvy kolem jejího těla, které signalizovaly velkou změnu.

A tak jste za mnou chodili a říkali, to je neuvěřitelné, jak se Štěpánka rozzářila.

Všichni jsme jí to moc přáli. Všichni jsme jí ujišťovali, že člověk, který ji ubližoval už nad ní ztratil veškerou moc. Jen musí mít tuto myšlenku ve své hlavě. Všechno už bude jen dobré. Už jsi silná a taková zůstaneš. To byla věta, kterou jsem jí opakovala a snažila jsem se, aby zůstala v jejím podvědomí. Co však bude dál?  (pozn. Štěpánka je v oranžovém tričku)

Obrazek

část IV.

KAM SE NÁM ŠTĚPÁNKA  ZTRATILA?

Moje nejmilejší sluníčka. Není jednoho semináře, aby jste se mně na Štěpánku nezeptali. Ptáte se, jestli se zlepšila její finanční situace, jestli se nevrátili její psychické problém z působení magie a zla na její osobu, chcete vědět, jak se Štěpánce daří.

Mám pro Vás tyto neuvěřitelné informace:

 

Štěpánka se během roku, co jste ji neviděli stala nejlepší překladatelkou na ministerstvu dopravy. Jezdí s ministrem dopravy často do zahraničí, například, do Bruselu, kde se účastní jednání na nejvyšších úrovních. Mám informace, že při změně ministra, kdy se změnil celý tým překladatelů, Štěpánka na přání Bruselu

(řekli doslova, tato tlumočnice zde musí zůstat, tu neměňte) zůstala na své pozici.

Dnes jsem se Štěpánkou mluvila a dovolila mi zveřejnit tyto informace a hlavně mám všechny, kteří Štěpánku znají moc pozdravit a ještě jednou všem PODĚKOVAT.

Těší se na příští setkání. Štěpánka je už sama sebou. Dokázala opravdu velké věci. A VY, kteří jste byli u toho, na tom máte svou zásluhu.

I já Vám za Štěpánku  DĚKUJI.

S láskou Kytička

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

je to tak

(Kytička, 27. 4. 2009 8:26)

Souhlasím,že na Pagu jsou silné a zvláštní energie. Přítomnost andělů a jiných duchovních bytostí jsme jasně cítili a proto si právě toto místo vybírají nejrůznější lektoři a cvičitelé na pobyty s duchovním zaměřením. Vše umocňuje proměnlivý ráz krajiny tohoto malebného ostrova a klid,který cítíte, když se podíváte na travnaté stráně plné volně žijících oveček. Opravdu zvláštní místo. Věřím,že všichni se do Chorvatska těšíme.
S láskou Kytička

Pag - ostrov proměn?

(Lucie, 26. 4. 2009 4:03)

Strávila jsem na Pagu se svými klientkami (jako cvičetelka aerobiku) celkem asi šest turnusů - a byla to síla. Jako tým tam se mnou byli lidé, kteří klientkám velmi pomáhali (mistři Reiki, kinezioložka, léčitelka). Měla jsem pocit, že na Pagu na nás útočí nějaké zlé síly - zranění dcery, obtěžování při cvičení ze strany Chorvatů až fyzické útoky, také málem smrt ještě nenarozené dcery Marie. Dokonce po jednom (asi velmi důležitém odbloku - který zřejmě pomáhal rozpouštět velmi silné staré energetické pole, málem přišla naše facilitátorka o život. Zachránil ji jeden Chorvat. Působí tam velmi silné energie, které také možná pomáhají zbavovat se starých karmických zátěží. Myslím si, že pro spoustu lidí přinesl pobyt na Pagu výraznou životní změnu. Jsem velmi ráda, že Štěpánka našla svoje štěstí - je to jako v pohádce. Nejdříve musíme projít těžkými zkouškami, abychom mohli osvobodit princeznu - svou duši a dojít tak ke štěstí. Přeji Vám všem co nejharmoničtější osvobozování a dostatek sil, víry, naděje a Lásky při těchto často nelehkých zkouškách.

Šťastný příběh

(Michaelka, 21. 4. 2009 8:09)

Zlo dokáže potrápit, nemusí být na první pohled ani poznat, ale člověk se nesmí vzdát, musí věřit a doufat, že láska a světlo vždycky zvítězí a touto vírou bere zlu jeho moc. Krásný příběh a Štěpánce přeji hodně lásky a šťastných dnů v jejím životě.

Pomoc

(Dada, 20. 4. 2009 22:58)

Je krásne, keď človeku pomôžu ľudia v správnom čase na správnom mieste.
Želala by som si viac takej pomoci v tom našom svete.

Štěpánka

(Dana, 20. 4. 2009 21:56)

Kytičko, moc děkuji za tento článek. I já jsem jedna z těch, které se Tě na Štěpánku ptaly a opravdu si na ni často vzpomenu, jak se asi má a jestli je v pořádku. Její příběh byl až neskutečný a kdybychom se spolu nesetkaly na Pagu, nevím jestli bych uvěřila.. Štěpánko, to je úžasné!!! Mám velkou radost a držím palce. Dana

Štěpánka

(Dana, 20. 4. 2009 21:56)

Kytičko, moc děkuji za tento článek. I já jsem jedna z těch, které se Tě na Štěpánku ptaly a opravdu si na ni často vzpomenu, jak se asi má a jestli je v pořádku. Její příběh byl až neskutečný a kdybychom se spolu nesetkaly na Pagu, nevím jestli bych uvěřila.. Štěpánko, to je úžasné!!! Mám velkou radost a držím palce. Dana

Pohádka v životě

(Dáša, 20. 4. 2009 20:48)

O Štěpánce jsem slyšela jen v tomto příběhu, ale zase mě to utvrdilo v tom, že život může být pohádka. Všechno může skončit dobře, když se sejde hodně lásky, ochoty pomoct, touha překonat překážky a nevzdávat se. Děkuji Kytičce i Štěpánce za nádherný přípěh s ještě krásnějším koncem. Všem posílám světýlka naděje a radosti, aby náš svět byl čím dál krásnější a veškeré zlo bylo poraženo.

Velmi dojemné...

(Leňula, 20. 4. 2009 19:08)

Moooooc krásné,Kytičko! Přeji Štěpánce,ať se jí hodně v životě daří a postupuje výš a výš na cestě na kterou se vydala:))))) Leňula

mám slzičky v očích

(Renata, 20. 4. 2009 18:15)

Děkuji,děkuji,děkuji.

:-)

(Zipíček, 20. 4. 2009 17:45)

To je skvelé, zdravím tě, Štěpánko!!!Moc ti fandim a jsem rada, ze se to vsechno zmenilo v tvem zivote! Jsi muj vzor v tlumočení,jednou bych chtela dosahnout aspon tretiny toho,co jsi dokazala ty. Snad se mi to povede a odstatnicuju. Paaaa

Láska, odpuštění, vytrvalost

(Zdenka, 20. 4. 2009 13:23)

Krásné.
Nebyla jsem nikde nikdy přítomna, jen teď s tímto příběhem. Napadla mě jen tyto slova, která znamenají, že láska všech zúčastněných a věřících v nápravu se uskutečnila díky vytrvalosti a odpuštění a také určitě dalších krásných dalších použitých vlastností.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3256978
Měsíc: 16262
Den: 689