Jdi na obsah Jdi na menu

MÁ DALEKÁ DUCHOVNÍ CESTA A PRVNÍ POSELSTVÍ

17. 1. 2014

zena-ve-zlate-barve.jpgMoji nejdražší,moje  milovaná zářivá sluníčka.

Právě se nacházím na místě neskutečné duchovní energie.Duchovní učitelé, kteří vedou moji duchovní práci mne požádali, abych nějaký čas strávila v Thajsku, v klášterech, které nabízejí duchovní mír, hluboké souznění a pochopení. Od 3. ledna prožívám svou putovní, duchovní cestu. Vrátím se 4.února 2014. Přijala jsem další zasvěcení, požehnání na mé cestě a jistě bude přínosem pro všechny moje žáky. Dvě moje žačky jsem si vzala s sebou a společně poznáváme vyšší duchovní napojení. Svá poselství, poznatky a další rady mistrů, budu pravidelně zveřejňovat  zde na stránky. Duchovní on-line poradna funguje běžně dál, na dotazy odpovídám.  

Dva týdny duchovního soustředění přinesly mé duši neskutečné dary vědění. Jsem nesmírně vděčná za tuto, i když dalekou  cestu. Všem vám posílám požehnání. Při meditacích na Vás myslím. Veškeré přijaté informace, sdělím v dalších příspěvcích. V tyto dny jsem na ostrově Koh Samui, navštívila jsem zde chrám velkého duchovního učitele, žijícího v letech 1894 – 1973 jehož tělo zůstalo i po smrti zachováno. Je to velký zázrak, nejen pro jeho žáky, ale pro všechny lidi. Tento učitel měl jasnovidné schopnosti.  Předpověděl přesně i svou smrt, a jeho tělo nezetlelo, jako těla jiných smrtelníků.  Po smrti ho posadili ho do křesla, umístili  do prosklené vitríny. A celé zástupy lidí si dál chodí pro jeho požehnání.  Jako velký mistr a učitel dál posiluje své žáky energií a duchovní silou. Je možné tento chrám navštívit a spojit se s tímto učitelem, něco si přát a přijmout jeho požehnání.  Je neskutečně moudrý a jeho duch má velkou sílu. Měl velmi mnoho žáků. Dokázal probouzet v lidech čistotu duše a mysli

 

p1163169.jpg

.

 


Vzkaz, který jsem po návštěvě chrámu přijala:


Moji drazí, základním pilířem dobré duchovní cesty je ovládání vašich emotivních těl. Pokud se nenaučíte ovládat své smysly, nebudete moci vstoupit do stavu vyššího duchovního vědění. Pokud neumíš ovládat svůj hněv, ztrácíš svou tvář. Ve tvé duchovní tváří se odráží Boží světlo. Dál rozsvěcuje vašeho ducha. Tvůj hněv tě strhuje do roviny nižších pocitů, které brání duši otevřít se jako lotosový květ. Brána duchovního poznání začíná láskou. Všichni se toužíte stát rozvinutým lotosovým květem, který šíří svou vůni po okolí. Hněv je žár, který spálí lístky lotosu a on musí vyvinout značné úsilí, aby je obnovil. Nenechejte se spálit. Skrápějte své lístky rosou milostí, které k vám proudí. Ať je vaše ruka štědrá a srdce otevřené. Nechť Vaše ústa vyslovují chvalozpěvy a vyslovují jen láskyplná slova. Ať se Vaše hora trpělivosti tyčí jako velehorský štít. Neztraťte své semínko trpělivosti. Vyroste z něj celá hora lásky. Nezavírejte své květinové srdce, protože provoní celou zahradu vašeho života. Neztraťte sílu slunce, kvůli zatmění hněvu a žárlivosti, neboť slunce je zdroj života a sluncem vesmíru je Váš oduševnělý úsměv. Není duchem většího člověka, jako jen ten, kdo dokáže s láskou odpustit i tu největší křivdu, i to největší příkoří. Zůstávejte bez hněvu. Tím si uchováte  krásu jasné mysli, čistotu laskavého srdce, a božský dar pokorného života. Sebeovládání a štěstí jsou přáteli v jednotě. Nikdy se nebudete cítíi bezmocní, protože bez hněvu je ve Vás nekonečná Božská síla.

 

 TOTO JE ZESNULÝ MISTR - ZEMŘEL V ROCE 1973

p1163205.jpg

 

Přijala Kytička 17.1. 2014

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hněvu jsme schopni všichni

(Anna, 19. 1. 2014 16:50)

Kytičko i Vy ostatní, dobrý den,právějsem si četla poslední vzkaz.Je to hezké čtení,ale každý jsme se určitě sešli s lidmi vysloveně zlými, kterým prostě odpustit nejde. Možná máte někdo nějaký návod,jak odpustit opravdu velké a cílené zlo, ráda bych ho znala. Já nedokážu myslet s láskou na někoho, kdo mě úmyslně poškodil na cti a penězích. Časem si řeknu , stalo se mi to, ale stále mám nepříjemný pocit,i když už ne tak intenzivní, ale lásku jaksi k někomu takovému nikdy cítit nebudu.Maximálně lhostejnost, ale lépe to nesvedu.

Re: hněvu jsme schopni všichni

(Jana, 21. 1. 2014 18:45)

Krásný večer,
dovoluji si reagovat na komentář Anny. Moc mi při řešení stejného problému pomohla kniha Radikální odpuštění - otevíráme cestu zázrakům Colin C. Tipping. Opravdu mi pomohla nalézt v sobě vnitřní klid k lidem, kteří mi nějakým způsobem ublížili. Staví situaci ublížení úplně pod jiný úhel pohledu :o) Jana

Re: hněvu jsme schopni všichni

(Danuše, 22. 1. 2014 9:32)

Dobrý den, každému asi pomáhá něco jiného, dovoluji si ale podělit se o to, co mě pomáhá celý život.
Když se na mě ve 20-li letech navalil můj první problém, chtěla jsem to vzdát a tenkrát, když jsem držela léky v hrsti a stačilo jen nasypat si do úst, jsem si řekla a ne, co těď prožíváš, za to si můžeš sama.Mělas být v minulém životě hodnější.

Re: hněvu jsme schopni všichni

(Jana, 18. 3. 2014 14:33)

Je důležité si uvědomit, že odpuštěním pomáháme jenom a jedině sami sobě. Člověk, který ublížil, tak se s tím činem bude srovnávat ve své karmě, ale tím, že si v sobě neseme křivdu, tak ubližujeme jenom sobě a svému tělu. Z nějakého důvodu se ta věc stala, měla nás něco naučit, něco nám ukázat nebo nás navést na cestu, ať to bylo sebehorší. A tím, že neodpustíme, nikam se nepohneme a k pochopení daného úkolu nedojde. Je jenom na nás, jestli se rozhodneme jít v lásce a odpuštění a nebo v zášti a křivdách... Vždy máme možnost volby a odpustit jde všechno. Není to jednoduché a není to najednou. Může to trvat několik let, nebo třeba i většinu života. Důležité ale je, aby člověk opravdu ze srdce odpustit chtěl a věnoval se tomu.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3258938
Měsíc: 15449
Den: 382