Jdi na obsah Jdi na menu

LZE ODSTRANIT MATEŘSKOU LÁSKU Z PŘEDCHOZÍHO ŽIVOTA?

 

 

milenci-na-písku.jpgKytičko, měla bych na Tebe jednu otázku, jestli mohu. Omlouvám se, že tímto zasahuju do prostoru, který je především pro Dášenku.
Moc by mě zajímalo, zda mateřskou lásku přetrvávající z minulého života lze nějak vyřešit? Lze se těch silných pout k člověku, kterému jsem byla maminkou v minulosti nějak zbavit??

Víš, poznala jsem muže a z mojí strany je to neskutečně silný cit, trvá to dlouho a jsem z toho už nešťastná.

 

Navštívila jsem paní, která pomáhá stejně jako ty, ale řekla mi, že tento muž ne, prý by to nebylo dobré. Řekla mi o třech společných životech- byla jsem jeho maminkou, on mým otcem a partnery. Ale můj cit k němu je stejně natolik silný, že i když bych se ho měla vyvarovat, srdci neporučím, pořád bych s ním chtěla být..a taky se neustále potkáváme a cítím,že je to oboustranné..ale celé takové zvláštní. Myslíš, že bych sama zvládla tohle nějak vyřešit? Děkuji Ti moc za jakoukoli reakci .

Ada                                                                                      link-bř-3.gif                   

víla-nádherná.jpgMilá Ado,
Tvůj dotaz byl sice pouze vepsán jako komentář do příspěvků, ale zaujal mne, protože opět je to situace, kterou řeší hodně žen. A jsme u tématu 
 
VZPOMÍNKY NA MINULÉ ŽIVOTY.
 
Někdy se stane, že prožitky z minulého života zůstanou z nějakého důvodu ukotveny v naší paměti. A pak nečekaně vplují do našich myšlenek jako malé záblesky obrazů,které si často neumíme logicky vysvětlit. Někdy mohou mít pouze podobu neznámého pocitu.  Naše srdce se nečekaně zachvěje, při náhodném setkání s cizím člověkem a připadá nám najednou povědomý a blízký.
 
V duchu si řekneme si, že to není možné, ihned zapojíme rozum, a ten nám logicky zdůvodní, že toho člověka zkrátka znát nemůžeme, protože jsme se s ním ještě nikdy nesetkali. Přes všechna rozumová zdůvodnění, toto setkání se nedá zapomenout a když toho člověka znovu „ náhodně“ potkáme, naše srdce opět nečekaně reaguje. Pak je jasné, že toto je blízká duše z některého z našich předchozích životů. A pak následuje obvyklý děj: Myšlenky nemůžeme dostat z hlavy. Přicházejí také sny, kde toho člověka vidíme. Navíc těch náhod, kdy ho potkáváme je víc a my jim začínáme sami pomáhat.
My po tomto setkávání totiž sami celým srdcem toužíme.
 
Naše paměť je naštěstí zastřená, obrazy nejsou přesné, a tak milá Ado můžeme milovat jednu duši jednou jako svého partnera a v jiném životě jako své dítě. Vůbec nic tomu nebrání. Vše se točí stále dokola jako nekonečný kruh. Mám vizi světelného kruhu a uvnitř toho kruhu rotují stále stejná slova  
 
MILOVAT, POMÁHAT, ODPOUŠTĚT 
 
Každé setkání má tuto podstatu a má své opodstatnění. Nic neprožíváme jen tak, bez důvodu.  
Je důležité tyto slova přivést do reality a právě s touto duší. A tak jsme u kořene a podstaty tajemství všech našich vztahů. Jestli člověk, který nám vstoupil do života nás bude milovat, nebo nám v nějaké situaci bude pomáhat, případně bude našim učitelem, který nám udělí lekci a my se mu budeme snažit darovat odpuštění, to úplně přesně nikdy předem nevíme.
 
Nejčastěji se tyto aspekty prolínají. Neboť láska je o milování, o pomoci, a také často o bolesti a utrpení a tím také o odpuštění. To je láska. A pokud jsme přitahování její silou, nezáleží na tom, co bylo před našim narozením.
 
Proto nezáleží ani na tom, v jakém rodiném svazku naše duše byly v minulém životě. Není třeba to řešit. Naše vědomí je této proměně přizpůsobeno.
 
Máme přece žít teď a tady. Přijmi Ado svou lásku a neotáčej se.
Věř mi, že pokud nám Vesmír připravuje situace, má to svůj důvod a pokud Ti do cesty tohoto muže posílá, má to význam. Biblický příběh Lotovy ženy, která se v útěku před katastrofou otáčela zpět a proměnila se v solný sloup platí i pro nás. Je jedno, kým a čím jsme byli, když milujeme, pomáháme a odpouštíme. Tím uzavíráme posvátný kruh a naplňujeme svůj karmický slib.

S láskou Kytička

 

link-bř-3.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodně štěstí

(jana, 17. 2. 2011 18:18)

Adinko držím Vám pěstičky,jak moc Vám rozumím.... :o)))

Moc děkuji

(Ada, 16. 2. 2011 21:36)

Kytičko, ani nevím, co napsat,jak poděkovat..ty jsi mě tak potěšila,nečekala jsem takovou odpověď a moc moc jsi mi tím pomohla. Slzy mi tekly, tělo se chvělo, když jsem vše četla.. Ano, mé srdce po setkávání touží, jen rozum do toho zasahuje a dělá v tom nepořádek. Děkuji za objasnění, budu se snažit neohlížet se a jít za srdcem.,,Náhody,, kdy se vidíme jsou opravdu neskutečné, takže Vesmír to dělá úžasně..je to k neuvěření. Mockrát Ti ještě jednou děkuji a vím,že se musím naučit odpouštět- to zvládnuté ještě nemám.. S láskou a vděčností za pomoc Ada.
PS: Všem ostatním, kteří prožívají podobné přeji ať vše dopadne nejlépe, jak může a jsme šťastní

Láska mateřská

(Eva, 14. 2. 2011 13:37)

Kytičko, jsem stále plna toho příběhu. Všechno je přesně tak, jak to cítím.Jak čas ubíhá, vnímám život v jiném rozměru a souvislostech. Stále se vracím k Tvému závěrečnému vzkazu.Když ho čtu,po tvářích se mi koulejí slzy, ale srdce mi plesá podivnou lehkostí. Děkuji Ti za slova, která píšeš Adě.
Adinko, drž si v srdíčku svoji lásku, konej tak, jak cítíš Ty...

poděkování

(jana, 14. 2. 2011 13:35)

děkuji Kytičko,myslím ,že je nás hodně s tímto problémem,ještě že Tě máme, děkuji a přeji krásné dny.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3260041
Měsíc: 15536
Den: 577