Jdi na obsah Jdi na menu

LEPÍ SE MI SMŮLA NA PATY

29. 6. 2007

ObrazekLepí se mi smůla na paty

Drazí andělé,
zcela náhodou jsem se ocitla na stránkách Vaší andělské poradny. Velice mě zaujalo, jak dokážete rozebrat daný problém a Vaše odpověď je naprosto vyčerpávající.
Touto cestou jsem Vás chtěla poprosit, abyste se podívali na můj minulý život. Nechci se v žádném případě nějak rouhat, ale připadá mi, že se mi lepí smůla na paty. Hlavně s prací – hledám dlouhodobé zaměstnání, které by finančně stálo za to. Dále mám takový neutěšený vztah se svým manželem. Celých 12 let, co jsme spolu, si zrovna moc nerozumíme a v poslední době mám dokonce pocit, že má jinou ženu. Dále je to podivný vztah s mou rodinou... matka, bratr. Chtěla jsem se zeptat, jestli mě čeká trošku štěstí po pracovní stránce i v soukromí.


Mnohokrát Vám děkuji za Vaši odpověď.

M.

Milá M.,

při napojení na tebe jsem viděla bleděmodrou barvu. Byla všude, jako když se v zimním ránu objeví na sněhu namodralé jiskřivé vločky čerstvého sněhu. Až někde hluboko pod sněhem se ukrývají tvé city.

Když tvé srdce hřeje... nikdo to skoro necítí... máš problém s vyjadřováním svých citů! Tvé myšlení je racionální, ale až příliš. Tvůj manžel hledá teplo a lásku, i když možná někdy pochybuješ. Je to citlivý muž. Často, když ho o něco žádáš, zní to jako příkaz. Pod tím sněhem, o němž jsem psala, je srdce, které lásku cítí a také lásku hodně potřebuje. Proto je pro tebe vztah neutěšený. Vidím taky záblesky červené a oranžové barvy: máš energii a dokážeš jít za svým cílem.

Toho bys mohla využít v budoucím zaměstnání. Vyzařuje z tebe přirozená autorita, klidně bys zvládla i postavení vedoucí síly, ale musíš otevřít své srdce! Prolomit ten led a sníh, více se usmívat. Začni u sebe. Měj se více ráda. Udělej si občas nějakou radost, která tě potěší!

Mezi tebou a manželem není zeď nepochopení. Je tam pouhá jinovatka, která při doteku zastudí a odradí. Ty máš sílu to změnit, stojí za to se o to alespoň pokusit. Naše světlo proniká tam, kde často dlouho nebyl záblesk světla a lásky. Požádej nás a pomůžeme ti. Vedle každého člověka stojíme a čekáme na zavolání, jsme i u tebe. Situace, která tě nejvíc trápí, se brzy vyřeší. Ptáš se na minulý život. Chceme-li rozumět a hledat poučení, je třeba se dívat hodně daleko.

V tvém minulém životě tě vidím jako ženu. Přísnou, neústupnou. Když se jí dívám do očí, třesu se chladem. Ta žena má syna, kterého opravdu miluje. Přeje si pro něj jen to nejlepší. Je to hodný syn. Vychovala jsi ho příkladně. Pak ale zklamal. Našel si ženu, která tvým představám nevyhovuje. Máš přísnější měřítka. Ale syn ji miluje jako opravdový muž. Tvoje snacha pro tebe znamenala pokoření. Nebylo po tvém, a to jsi nedokázala odpustit. Nikdy jsi jí to neodpustila, cítila jsi hněv a zášť. Těmi se naplnilo tvé srdce a s tímto pocitem jsi i umírala. Když tě obklopovala rodina a tvá snacha plakala, neodpustila jsi jí. Proto jste v tomto životě postaveni tváří v tvář. Klíčová věta je, že v každém člověku máme vidět svého bratra. Máš dojem, že i tvá matka má raději tvého bratra? Je to proto, že tentokrát musíš svému bratrovi porozumět, přijmout ho a požádat o odpuštění. Jeho duše na to čeká, je to váš společný úkol v tomto životě. Vztah tchyně – snacha jste nezvládli. Máte novou šanci jako sourozenci. Mezi tebou a bratrem je neprodyšná zeď. Ty ji musíš odstranit, tím se sníží tvé karmické zatížení a věci v tvém životě se pohnou rychlým krokem dopředu. Stojíme u tebe. Ve chvíli, kdy svého bratra obejmeš s láskou a budeš třeba jen v duchu šeptat prosby o odpuštění, z tvých očí budou proudit slzy. Budou horké, jinovatka zmizí a tobě se uleví. Bude splněn nejdůležitější úkol tvého života. Pocítíš naše světlo, radujeme se tam, kde přichází světlo a pochopení. Přejeme ti hodně lásky a sil ke každému správnému rozhodnutí.

KYTIČKA

 


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3259657
Měsíc: 15516
Den: 537