Jdi na obsah Jdi na menu

KYTIČKO, JSEM ZMATENÁ, POMOZ

23. 9. 2009

ObrazekDobrý den Kytičko,
budu se ti snažit ve stručnosti napsat problém který mám.
Minulý rok v červnu jsem začala se svým manželem jezdit na kurzy etikoterapie. Velmi mě to zaujalo a testování mě celkem šlo.Absolvovala jsem všech 6 kurzů a některé jsem i opakovala.Rozhodla jsem se tímto způsobem pomáhat lidem a zařídit si doma místnost kde to budu provozovat.Na posledním kurzu se mi začali dít zvláštní věci.Začala jsem vidět útržky z mých minulých životů (alespoň jsem si myslela,že to tak je) a něco i do budoucnosti.Na cestě domů a i doma jsem byla přesvědčena, že mluvím s Ježíšem.Vše bylo naprosto přesvědčivé a vůbec jsem nepochybovala, že by to nebyla pravda.O mém testování jsem vůbec nepochybovala.Dokonce mě Ježíš vedl a uzdravila jsem pouhým přiložením ruky 2 lidi.Vedl mě k týdennímu půstu a 2 dnům bez jídla a bez vody.To vše se odehrálo v rozmezí měsíce. Teď když se dokončují práce na mém pokoji,kde bych si splnila svůj sen,pomáhat lidem,tak si nejsem vůbec jistá jestli to vše nebylo jen moje přání, či iluze.Andělé ani dušičky se mnou nepromlouvají ani Ježíš.Nevím co si mám o tom všem myslet a kde je pravda.Co se stalo.Bylo to opravdu skutečné.Mám i popsaných několik listů,vzkazů pro mě a pro to co mám tady udělat,ale nejsem si teď ničím jistá.Ani testovat mi nejde.Nevěděla jsem komu se s tímto můžu svěřit a našla jsem vás.Tak vás Kytičko prosím o pomoc.Předem mnohokrát děkuji!!!

Adriane
 
ObrazekAdriane,
mám Ti napsat, že toto není tak úplně Tvá cesta.
Určitě se máš věnovat lidem a s tím spojenou pomocí,
jen způsob předávání má být jiný, možná pro Tebe dokonalejší a jednodušší.
Píše se mi, že Tvá cesta měla příliš rychlý start.
Pokud člověk udělá přešlap, je vrácen zpět na startovní čáru.
Přesně toto se ti také stalo.
Popros pokorně o nový ukazatel cesty.
Zůstavej v klidu, protože všechno, co máš vědět se včas dozvíš.
S láskou Kytička
 
ObrazekDobrý den Kytičko,
děkuji ti mnohokrát,že jsi si našla čas a odpověděla mi.
Druhý den na to,jak jsem začala o všem pochybovat a napsala jsem si o vaši pomoc, jsem se modlila a prosila o vedení,
pomoc a omlouvala jsem se všem bytostem,že jsem začala pochybovat.
Najednou ke mě přišla dušička mé babičky a povídali jsme si.Potom krátce Ježíš a další dušička.
Další den na to ke mě přijel můj strejda na léčení.Ježíš i andílci mě celou dobu doprovázeli.Ježíš mi dal potom energii do dlaní a já
potom co jsme se strejdou všechno ústně probrali,jsem mu přikládala ruce na záda a hrudník,Ježíš mě celou dobu vedl.
Říkáte, že vám andílci ke mě vzkazovali,že mě čeká ještě jiná cesta. Můžete se jich prosím tedy zeptat, jak si mám toto vysvětlit,
co se mi děje.Beru to jako moji schopnost,kterou mi daly.Je tomu tak?
Nechci nikomu ublížit,ani necítím, že bych někomu doposud ublížila.Chtějí ke mě přijet další lidé,mám jím tímto způsobem tedy
pomáhat.Kdo to ke mě vlastně mluví? můžete mi s tím prosím poradit.
Moc vám děkuji!!!

Adriane

PS: Stou chybou jste měla samozřejmě pravdu.
 
ObrazekMilá Adrien,
Trošinku se zamysli. Chceš pomáhat, to je v pořádku. Lidé, kteří Tě vyhledají, budou věřit a doufat v Tvou pomoc. Budou Ti svěřovat svá trápení a odkrývat tajemství, která nikomu druhému nesvěří. V momentě, kdy je pozveš dál a oni překročí Tvůj práh, přebíráš určitou zodpovědnost za ně. Psycholog má v ruce diplom a několikaleté studium,a potřebné zkoušky a zkušenosti v praxi, než si otevře ordinaci.
Lékař také a navíc, než přijme první pacienty, musí dokončit atestaci, kde na něj ostatní lékaři dohlíží. Bylinkář začíná po letitých zkušenostech s účinkem bylin.
Co máš v ruce TY? Píšeš, Kytičko napiš, kdo ke mně vlastně mluví. Adrien, Ty to nevíš???? A chceš někomu pomáhat?? Sama jsi bloudící a hledající? Jak chceš druhým ukazovat cestu??  Ve svých  rukou nemáš vůbec nic, pouze jakési napojení – zatím neznámo kam.
Zatím máš  pouze své vlastní pochybnosti. Ztratila jsi napojení ve chvíli, kdy jsi chtěla přijímat do své péče své první klienty. To bylo první varování. Pak jsi začala pochybovat, to bylo druhé varování. Mám napsat, že po třetí už přijde přísnější zásah. Vesmír Ti stále naznačuje jedinou věc. NEJSI  JEŠTĚ  PŘIPRAVENA. Pracuj sama na sobě a časem určitě příjdeš na způsob jak pomáhat. Mít sen, je krásná věc, ale zodpovědnost za druhé lidi je věc druhá. Mám Ti napsat, že než někoho mást svými slovy, je lepší mlčet.
To je jen mé doporučení. Jak se rozhodneš je na Tvé zodpovědnosti a svědomí.

S láskou Kytička

Dodatek:

Možná se zeptáte, co to je, když se řekne

ETIKOTERAPIE?

Zabývá se uzdravováním nemocných vztahů. V nemravných vztazích k sobě a k druhým hledá příčiny nemocí člověka.
Nemoc těla je z tohoto pohledu jen hmotným otiskem nemocné duše, která ještě nenalezla cestu k mravnímu řádu.
Etikoterapeut je jen pasivním zrcadlem, které nabízí duchovní vhled do životní situace nemocného.
Nemocný si sám nachází místo, kde se odklonil od zákona lásky a jednoty. Je-li nalezeno a odstraněno nemocné přesvědčení v nitru a nemocný sám změní životní způsob, může teprve dojít ke skutečnému uzdravení v duši a tím i k vymizení hmotných příznaků v těle.
Etikoterapie neléčí. Je “pouze” pomocí při procesu sebeuzdravování a vědomého duchovního růstu těch, kteří už chtějí převzít zodpovědnost za svůj život do svých rukou a uzdravit se sami. Vzhledem k všeobecnému úpadku mravnosti je Etikoterapie cestou k uzdravení jedince i celé společnosti. Tím, že si klade za cíl zdraví ducha – duše – i těla, stává se Etikoterapie medicínou budoucnosti.
MUDr. Vladimír VogeltanzObrazek

 Snad zbývá jen dodat, že studovat novou medicínu pouhý jeden rok a pak hned uzdravovat, je poněkud unáhlené a v tom spočívá celý problém tohoto příběhu.......

 

 

Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Jste moje zlatíčka

(Kytička, 24. 9. 2009 15:34)

Sluníčka moje, takže dáme nové pravidla:
Kdo jen listuje těmito stránkami,spokojí se s informacemi, které zde jsou.
2/ Kdo chce vědět, kdo jsem, jaká jsem a podobně, najde mně na nejbližším víkendovém setkání, či semináři.
3/ Pokud mně někdo chce vidět v plavkách, - ať se přihlásí příští léto do Chorvatska (smích)¨
Pro všechny zůstávám Kytička - tak to zůstane napořád.
Nic to nemění na tom, že Vás všechny miluji a přeji Vám sluníčkové dny.
P.S. Zítra odjíždím do Chorvatska a nesmírně se těším do Medjugorje.
Hned jak se vrátím, tak si zase alespoň přes písmenka padneme do náruče.
Tímto tuto debatu končím.
S láskou Kytička

Co tím Karel sleduje?

(Verča, 24. 9. 2009 15:09)

Souhlasím se Zuzkou, každý má právo zveřejnit jen to, co zveřejnit chce.Né každý stojí o popularitu. Někdo chce zůstat spíše v ústraní.Na některých duchovních stránkách, jsou fotky autorů, jinde tito lidé zůstávají v anonymitě. Byla jsem na jednom semináři Kytičky a pokud vím, ta svou identitu nijak netají, tak vlastně nevím, o co tady jde. Pokud jsem potřebovala s Kytičkou něco skonzultovat, tak mi Kytička napsala své soukromé telefonní číslo, a mám známou, která byla u Kytičky dokonce na terapii,takže této debatě o jakémsi "utajení" opravdu asi nerozumím.
Veronika

Rozpoznání a ocenění

(Zuzka, 24. 9. 2009 14:23)

Milá Kytičko,
Cítím, že nevyžaduješ, aby Tě ostatní rozpoznali a ocenili.
Cítím, že nejsi rukojmí druhých lidí ani závislá na jejich milosti a tak to je správné.
Víš na který tlak máš nebo nemáš reagovat akcí a ochraňuješ si svou drahocenou životní energii. S tím naprosto souhlasím. Přeji Ti hezké odpoledne. S vděčnosti Zuzka

Pro Lullaby

(Kytička, 24. 9. 2009 13:38)

Milá Lidunko,moc moc Tě objímám. Kdybych měla každému extra všechno vypisovat, tak asi nedělám nic jiného, to je pravda. Na semináře se hlásí dušičky, kterým stačí o mně vědět, to co je na stránkách.A pokud to Karlovi nestačí, bude si muset najít asi někoho jiného. O kom se předem všechno dozví. Každá má další odpověd by vyvolala další jeho otázku. Podívala jsem se do kartiček a měla jasno o co tu jde. Proto jsem tuto debatu rychle ukončila.
Zde na stránkách je všechno, co potřebuje vědět. Víš, někdy je třeba pochopit, jestli je to opravdu bloudící a hledající dušička, nebo pan šťourálek.....myslím, že tady je to jasné...:))))))
Pak jsi mu výborně poradila, ať si koupí knihu...to je výborná cesta...protože o autorovi knihy se jistě dozví víc a bude spokojený a o to nám tady přece všem jde....takže Lidunko, krásný den a děkuji, že jsi.
S láskou Kytička

Karolovi

(Lullaby, 24. 9. 2009 13:05)

Ahoj Karol,
rada by som reagovala na tvoje veľké "sklamanie".. Prepáč, ale myslím, že Kytička veľmi obsažne a citlivo zodpovedala tvoje otázky. Nie všetko sa samozrejme dá vyjadriť pár vetami, ale najpodstanejšie je, že ona denne pomáha ľuďom, ktorí prišli o svoje milované detičky, ktorý možno zomerajú, snažia sa zachárniť svojho blízkeho, sú v absolútnej beznádeji.. Nachádzaš sa ty v takej beznádeji, v stave zúfalstva, bezmocnosti? Nemyslíš, že jej čas je potrebnejší pre týchto ľudí? Poznám snáď len 2 tak láskavých a milujúcich ľudí ako je Kytička (a ďakujem Bohu za nich). Jemne ti naznačila (a dočítaš sa to aj tu na stránkach), že odpovede na svoje otázky nájdeš najepšie v sebe, máš ich niekde hlboko v srdiečku, len ich potrebuješ odkryť :) Môžeš vyskúšať jógu, meditácie, knižky (kooopec nádherných náješ v každom kníhkupectve), Kytičkine semináre napríklad. Spôsobov je veľa, ale ty si musíš vybrať.. A rozum nechaj chvíľu oddychovať. Najlepšie to bude srdcom ;)

Ľudka
P.S.: Kytička naša milovaná, želáme ti skoré uzdravenie a posielame zelené svetielko

:-(

(Karol, 24. 9. 2009 12:29)

Žiaľ dosť komerčná a odmeraná odpoveď.

... neočakával som to..., moje sklamanie je jednoznačné..., veď tu sa všeobecne veľa píše o láske, pomoci blížnemu...atď.
Chcel som sa len dopátrať ku komu človek vlastne ide na semináre, ktoré sú ponúkané na tomto webe...


Pro Karla - už naposled

(Kytička, 24. 9. 2009 12:07)

Karle pokud Tě všechno o mně a energii Miguraj, tak podrobně zajímá, doporučuji sledovat termíny seminářů. Tam se úplně všechno dozvíš.
Kytička

kontakty

(Karol, 24. 9. 2009 11:28)

Ďakujem za odpoveď Kytičky, i ja som mienky, že životné skúsenosti, i keď sú mnohé ťažké (mám všeličo tiež za sebou), človeku koniec koncov dodajú silu, a síce tú vnútornú silu...

Ďakujem za tip od Lídy, prečítal som si kus Vášho denníka. Tak trochu mi to pripomínalo hororový seriál:-) (...nič v zlom:-)).
Myslím, že sa Kytičke jej povolanie nedá nazvať povolaním, ale poslaním. Kedže bola pomerne tvrdo vystavená svetu (či videniu) pre nás mnohých (našťastie) neviditeľnému.

Možno moja zvedavosť nemá konca, ale chcel som sa ešte spýtať Kytičky na kontakty, či adresy iných webov, ktoré jej pomohli pri spoznávaní samej seba, čo opisovala vo svojom denníku.

Tiež by zaujímalo ako sa stala majstrom na zasväcovanie energii Miguraj. Kto ju vyučoval? Určite sa musí pri zasväcovaní dodržovať nejaký rituál. Má nejaký diplom alebo certifikát?
Som v tom neskúsený o to viac opatrný, čo však ako laik viem, že napr. pri energii Reiki musí mať dobrý kvalifikovaný majster certifikát, kde má spísaný celý "rodokmeň" o získaní svojho certifikátu.

V každom prípade, keby som sa chcel dať zasvetiť alebo zúčastniť Vášho semináru alebo sa stať Vašim klientom, určite by som sa na niečo podobné pýtal. Moje otázky nemajú vskutku nič spoločné s nedôverou, ale aj lekár nemá titul pred svojim menom "len" zo životných skúseností.

Karle , začni od začátku

(Lída, 24. 9. 2009 8:31)

Karle,pusť si v menu odkaz Jak přichází duše zemřelých. Jeď až na konec k datu 27.6.2007 s názvem Jak jsem poznala duše zemřelých-můj deník.
Tam Kytička popisuje své začátky.
Hezký den Lída

Adrien

(Lenka, 24. 9. 2009 8:17)

Milá Adrien,asi před dvěmi lety jsem řešila úplně stejný problém.Věř ,že to není legrace.Není dobré tlačit na pilu a chtít vše rychle...ego to naše ego...prosím dělej si ochranu podle kytičky ,tady na stránkách ji najdeš a pros andílky...dej si duchovní pauzu a hledej v sobě...ono tě to zavede tam kde máš být....ježíš to je láska jen láska ,nic nepřikazuje ,jen miluje,s láskou Lenka.

Pro Karla

(Kytička, 23. 9. 2009 23:41)

To zcela jistě nejsou intimní otázky. Na ty bych nereagovala :)))), nicméně Karle já zde nejsem předmětem nejistoty,přesto zde napíšu, že to byla dost dlouhá doba, než jsem přešla od teorie k praxi. A máš pravdu, ze začátku jsem své odpovědi opravdu konzultovala se zkušenějšími. Na začátku byly jen určité vzkazy od andělů, a né přímo léčení.Vše se rozvíjelo postupně, tak, jak mělo. Celý můj život se tak nějak pozvolna přizpůsoboval úkolům, které mi byly dány.Jakoby Vesmír sám, ke mně posílal zkušené lidi,kteří mi předávali zkušenosti a rady. Přečetla jsem stovky knih a vím,že člověk nikdy nemá všechno v malíčku, že se stále musí učit a zdokonalovat. Dnes, když ke mně příjde klientka na terapii a sdělí mi, že je psycholog, přesto si žádá mojí pomoc, nepřekvapí mně to. Tím, víc si vážím toho, že přijde znovu. Když se zde psalo, že při zasvěcení Miguraj se zrychluje srdeční aktivita a stoupá tepová frekvence, mám tyto zkušenosti potvrzené lékařem, který zasvěcením Miguraj prošel a tuto zkušenost potvrdil. Možná se zeptáš, jak můžu všechny ty bolesti mých klientů chápat a rozumět jim. například, alkohol u partnera, blízkost smrti,těžké nemoci,sebevražda blízkého člověka, osamění s dítětem a takdál. Rozumím tomu proto, že jsem to ve svém životě všechno prožila,abych to mohla správně chápat. Proto rozumím bolesti a trápení. Několikrát jsem sama byla velmi blízko smrti. Pak jsem zjistila, že některé věci vidím, dříve než se stanou. Mám velkou radost, že pod mým vedením dnes vznikají po celé republice poradenské centra, kde se pomáhá lidem a pracuje se s energií Miguraj. Všem,dušičkám, které se snaží ze všech sil prohlubovat své schopnosti a pomáhat, vždy zdůrazňuji " Netlačte na pilu". Ale to je Karle můj názor a jak víme, nikdo nemá patent na rozum, tak si o tom klidně můžeš myslet své. Přeji Ti sluníčkové dny plné lásky a radosti.
Kytička

možno intímne otázky

(Karol, 23. 9. 2009 21:38)

Ďakujem za ohlas a odpoveď, práve som si prezeral ešte tento web, ktorého ste predpokladám autorka.

Mnohé články a príspevky sú o radách a vedení ľudí na ich životnej ceste. Čo nie je tiež až tak "bezbečné". Najmä mnohí psychicky slabší ľudia určite berú a pripúšťajú si Vaše riadky ako sväté písmo.

Smiem sa opýtať, ako a kde ste vy nabudla presvedčenie, že komunikujete s tými "pravými".
Absolvovala ste ezoterické semináre (predpokladám, že niečo podobné sa študovať asi nedá, neviem...) a kto vás vyučoval a dohľiadal na Vás vo Vašej praxi?

Verím, že som nepoložil priveľmi súkromné otázky, ale otvorený láskyplný človek ako čítam na tomto webe, že ste, isto nemá nič proti mojej zvedavosti.

Prajem ešte skoré uzdravenie!

Pro Karla

(Kytička, 23. 9. 2009 21:11)

Milý Karle, to co píšeš, to je sice pravda, že každý lékař, právník, atd. potřebuje zkušenosti získávat v praxi. Ale během studia, má tzv. hodiny praxe, kde se učí alespoň základy a odborníci na něj dohlíží, tady, se začíná léčit pomocí komunikace s jemnohmotným světem a léčitelka je sama zmatená a neví, s kým vlastně komunikuje. Nemá zkušenosti právě v této komunikaci. Já jsem uvedla příklad obrazně, nelze toto doslovně srovnávat, to jsou dvě odlišné roviny. V této rovině člověk druhým ukazuje cestu a směr. Autorka dotazu ten svůj směr zatím nezná, proto by bylo moudré pracovat ještě trochu na té teorii. O to tu celou dobu jde. Aby člověk věděl s kým komunikuje. To je základ. Toto totiž není legrace. Znám jen ve svém okolí několik případů, kdy se tato praxe uspěchala a dotyčná léčitelka skončila s depresemi v psychiatrické léčebně. Pak už je na všechny rady pozdě.
Kytička

Modroočce

(Kytička, 23. 9. 2009 20:56)

Drahá Modroočko, to co jsi napsala je přesné.
Chtěla jsem tu připsat komentář a když jsem koukla(mám stále bolesti po operaci očka),tak už jsi tady napsala to, co jsem chtěla doplnit.
Děkuji Ti z celého srdce za tento příspěvek. Moc Tě objímám. Tvůj vhled je naprosto přesný. S láskou Kytička.

ako začať s praxou?

(Karol, 23. 9. 2009 20:50)

Opäť som prišiel k tomuto článku, pretože ma zaujímala odpoveď Kytičky na moju otázku, kedy a ako začať s praxou po výučbe.

Pretože jedine prax dokáže z teoretika urobiť majstra, ktorý dokáže pomôcť, či profesionálne pracovať vo svojom obore.
Nik múdry z neba nespadol a ako sa musíme učiť teóriu, tak sa musíme zdokonaliť vo svojich znalostiach práve praxou.

Väčšina príspevkov, čo som tu čítal, sú o ezoterike, rozdávaní lásky a rôznych varovných signáloch o privtelených dušiach...apod. Nemám s týmto skúsenosti, nie som natoľko duchovne založený typ človeka, ale rozdávať lásku plným priehrštím viem a to je to najdôležitejšie.
Taktiež sa dokážem vcítiť do pocitov, čo opísala Adrian, kde sa pýta, či je dostatočne dobrá v svojom obore apod. Kto podobné obavy, či pochyby v živote nemal??

Preto moja otázka znela, kedy a ako sa z teoretika má stať dobrý praktik - dobrý liečiteľ, dobrý lekár, dobrý architekt, vskutku dobrým v čomkoľvek, keď sa do svojej práce, ktorá mu dokonca robí radosť, nepustí.

Škoda, že som tu nenašiel odpoveď.


Jezis

(modroocka, 23. 9. 2009 20:13)

Mila Adriane,
chtela bych Te varovat.
Jezis Ti NIKDY nebude diktovat (zustat bez vody a piti a uz vubec ne v horkem lete!). Vsechno, co budes delat, nesmi uskodit Tobe samotne.
Promlouvani s antisvetem, zejmena v uzdravovani, to snad ani neni. Znam mnoho lecitelu, ale nikdo touto cestou nesel. Nejspise si s Tebou nekdo pohrava, klidne na sebe muze vzit i podobu Tvych nejblizsich. Pri leceni bys mela vzdy pozadat Univers o svoleni.
Ne kazdemu cloveku lze pomoci. Jsou i karmicka zatizeni a pres toto muze jit jen nejvyssi z nejvyssich. A to my doopravdy nejsme.
Nepopisujes samotny prubeh leceni, dej si pozor, aby v Tobe nezustavala negativni energie nemocnych ci zbytek nemoci. Sama bys to mohla 'odskakat'.

papír nic neznamená

(Mara, 23. 9. 2009 15:48)

přesně jak píše p.Karol,i ten lékař pokud nebude mit praxi muže mit papir,muže mit ruzné atestace,pokud nema zkušenosti,které ziska jen a jen praxí,tak i ten lékař muže jednat či léčit špatně... myslim si že papírem ,či jakymsi glejtem,to určitě nebude!ale pokud paní Adriane tápe a neví,asi to nebude ono, to pravé ořechové,zase se vkráda oazka ,pokud člověk není labilní a stoji pevně na zemi,tak si to muže vyřešit po svém a řict ano mluví skrze mne Ježiš... a třba né!je to těžké,dle mne lidé to dostanou darem,tyto schopnosti,pak je mohou rozvíjet!nejhorší je když člověk jde za něčim,takovym s myšlenkou byznysu,vydělaní peněz...přeji všem lidem hezky slunečny den.

???

(Miluška, 23. 9. 2009 15:27)

Moc zvláštní příběh. V dnešní době se každý snaží ukázat: Tak, a zrovna ke mně promluvil Ježiš, a teď udělám průlom a budu zajištěný! Pak se najednou něco odehraje a následuje zklamání, strach, nejistota, deprese. O etikologii jsem slyšela. Moc rentabilní povolání, avšak by to každý dělat neměl. Rozhodně bych nešla k člověku, o kterým vím, že si udělal nějaký roční kurz a teď "pomáhá". Práci s lidmi mají provádět lidi, kteří nemají pouze diplom, ale i vnitřní odhodlání pomáhat a hlavně lidi vyrovnané a stojící pevně na zemi. Pani asi moc vyrovnaná není. Jednou píše, že s ní mluvil Ježiš, pak se ptá, kdo to tedy byl? A co když to byla bloudící duše, nebo nedej Bůh nečistý duch, který se těší z toho, že k ní našel přístup a teď promlouvá? Dost nebezpečné. Brr, mám z tohoto příběhu husí kůži.

úvaha

(Ilonka, 23. 9. 2009 14:27)

Velmi zajímavé.
Myslím si,že v této věci je velmi důležité,aby člověk,který léčí - miloval sám sebe a přijímal sám sebe, - aby byl plně ukotvený ve svém životě.
K tomu vede cesta odpuštení sobě i ostatním a zároveň i přijetí všeho a všech co již ve svém životě máme.Láska ke všemu a ke všem.
Láska ke všemu a nám otevírá cestu k sobě samým i k Bohu.Jsme spokojení a vyrovnaní.
Víme a cítíme,že jdeme správnou cestou,protože nás vede Bůh.
Ilonka

Čistit se

(Zuzka, 23. 9. 2009 13:40)

Milá Adrianko, čistit se....toho není nikdy dost.Jsi jedinečná a máš svou "vnitřní autoritu",která ví , co je pro Tebe správné i v souvislosti s ostatními, jak se rozhodnout,jak reagovat... ne jako další kopie, ale jako originální bytost. S vděčností Zuzka



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3256950
Měsíc: 16245
Den: 676