Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ SE STANETE SOUČÁSTÍ ZÁZRAKU

zena-ve-zlate-barve.jpgNa počátku tohoto příběhu byla jedna velmi smutná a tichá žena středního věku. Poprvé jsme se setkaly na semináři, kde přišla i s maminkou. Obě měly při vyprávění svého životního příběhu v očích slzy.

 

Lenka měla silnou závislost na své mamince a bála se pomalu sama vyjít na ulici. Byl to určitý druh sociální fobie,kdy příčina byla sice někde v minulých životech, ale vše bylo navíc kombinováno negativním prožitkem současnosti.

 

Lenka se na mě tak smutně podívala, a já v jejích očích viděla pramálo naděje na lepší život."Čeho se bojíš Leničko, popiš mi co nejpřesněji ten pocit."

 

„No když jsem od našeho domu, trochu dál, nebo jdu někam sama, najednou cítím strach, těžko se mi dýchá, je mi na omdlení a musím se vrátit“

.

„Nemůžu žít jako ostatní lidé. Nedokážu to.“Například se mi stalo, že  moji maminku odvezli do nemocnice, když mi bylo asi tak 17 let.“ „ Moc jí bolely záda. „ „Šla jsem s ní a když mi řekli, že tam musí zůstat, cítila jsem najednou tak silný strach, až mě ten pocit drtil.“ „Nemohla jsem najednou  dýchat, nevím, co a jak se stalo, ale probrala jsem se na nemocničním pokoji. Nic víc si neopatuji.“

 

Lenička s láskou pohlédla na svou matku, která vše pozorně poslouchala a utírala si oči, z kterých jí vytékaly potůčky slz. Matka vzala svou dceru za ruku.„ Já vím, že je to moje chyba, manžel moc pil, všichni jsme tím trpěli, neměli jsme žádný život s ním a mě tak dlouho trvalo, než jsem dokázala odejít. Rozplakala se. Prosím Tě Kytičko, prosím, je nějaká naděje pro moji dceru? Já nevím, jak dlouho budu žít, a tak se bojím, že má dcera  nikdy nebude šťastná. Že nebude schopná žít s žádným partnerem. Už jí napadlo,i to, že se zabije, jsem zoufalá, prosím, pomoz jí. Žena plakala a já jsem se jí snažila uklidnit.

 

Zadívala jsem se na Leničku a prosila anděly o pomoc. Viděla jsem kolem ní dost negativních bytostí, které přitahoval její strach. Andělé mi ukázali všechny možnosti, která tato duše má, aby se mohla uzdravit. Řekli mi, že Tyto zlomyslné bytosti jí podsouvají  nejrůznější destruktivní myšlenky a strachy. A tak jsme začaly pracovat na pročištění aury, a já jsem najednou u Lenky viděla napřed takovou slabou a pak silnější energii, která byla známkou jakési naděje, protože to zcela jistě byla dušička děťátka.

 

„Já u Tebe vidím dušičku miminka Leničko, ty se musíš uzdravit!!! To miminko, k Tobě moc chce přijít a bude mít velký podíl, na Tvém uzdravení.  Miminko?? Vydechly obě ženy překvapeně a nevěřícně kroutily hlavou. „Myslíte, že bych to opravdu dokázala?" „ Jsem si naprosto jistá, že ano.“ S andělskou energií, kterou přijímáš, všechno zvládneš. „ A tak jsme se pustily do afirmací a léčení. Když tyto dvě ženy odcházely z mé pracovny, měly v očích naději a já prosila v duchu anděly, aby jim pomáhali.

 

Pak jsem o těchto milých ženách chvíli neslyšela, až opět na semináři v Ostravě, kde k mému překvapení / a opravdu mě překvapily/ přišly velmi veselejší. Opravdu jsem překvapená byla, když jsem si Lenku prohlédla. Pod svetříkem se jí totiž rýsovalo pěkné těhotenské bříško. Druhé překvapení následovalo, když si Lenka s mým svolením vzala slovo a dokázala před zraky více než 30 lidí vyprávět o tom, jak se změnil její život a jaký obrat v psychice dokázala andělská energie s pomocí afirmací. Kdo byl na podzimním semináři v Ostravě, jistě si na tento příběh pamatuje. Položila si své malé dlaně na břicho a tak šťastná řekla –  

 

"MY UŽ JSME SPOLU".

 

Když mi děkovala, tak jsem se nebránila slzám, protože přede mnou náhle stála sebevědomá, mladá žena, která věděla přesně co chce, a byla odhodlaná žít plnohodnotný život s tak velkým darem, jakým je mateřství. Už to nebyla roztřesená a vystrašená bytost, která neví, co se svým životem počít a pomalu se bojí vyjít na ulici. Jak se vyrovnat se vším, co prožívá. Ještě když jsem přijela domů, měla jsem tyto dvě ženy, které mám ve svém srdci před očima. Moje myšlenka byla, že Lenka určitě všechno zvládne.

 

Před vánočními svátky mi Lenička zavolala, že odjíždí do porodnice. Dostala ode mne radu, kterého anděla si má volat na pomoc. Posílala jsem jí ihned energii a modlila se. Prosila jsem anděly, aby pomohli dokončit ten zázrak, kterého jsem byla součástí.

 

A tak na svět přišla malá holčička, která své mamince přinesla nejen uzdravení, ale také nový pohled na život. Láska, která mezi nimi proudí je tím nejúčinnějším a nejkrásnějším lékem, který nám Bůh posílá. Nemusím se ani ptát, já to vím, že tato holčička má tu nejšťastnější maminku a nejlaskavější babičku na celém světě.

 

                                                          JEJÍ KRÁSNÁ FOTKA

 

austova-lenka-1.jpg

Krásný večer drahá Kytičko ,

dovol mi předem mého e-mailu popřát Tobě ,Tvé pozemské a světelné rodině hodně zdraví a Božího požehnání v Novém roce 2013.

Dne 17.12.2012 se Nám narodila holčička Lucinka a to celých 2850 g živého zlata :) 47 cm  v 15:27 císařským řezem..

Užíváme si všichni nádherných společných chvil a zžíváme se,protože to opravdu není lehké ,ale s každým dnem je to lepší a lepší..

Moc se na Tebe těšíme a hned jak jen to bude trochu možné za Tebou přijedeme...

 

Moje milá Kytičko opatruj se a doufám,že brzy ahoj

Lenka ,Lucinka a Kuba :)

Lucinka

austova-lenka-2.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

<3

(Zuzana, 6. 2. 2013 8:09)

Není co dodat <3 <3 <3

gratulace

(Lenka, 31. 1. 2013 17:33)

Moc Ti Leničko gratulujeme k miminku,ze semináře si tě dobře pamatujeme, tak hodně štěstí. Lenka a Jana

Re: gratulace

(Lenka, 1. 2. 2013 15:47)

Kyticko dekuji za napsani naseho pribehu...a Vam ostatnim dekuji za prani a uz se tesim na seminar a malou beru taky:)

Přání

(Svatava, 1. 2. 2013 7:40)

Přeji hodně lásky a štěstí celé rodince.

:o))))

(jana, 31. 1. 2013 21:35)

moc a moc štěstíčka a lásky holky krásný .o))))

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 20
Celkem: 3256896
Měsíc: 16225
Den: 674