Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ SE MŮJ PARTNER DÍVÁ NA JINÉ ŽENY II. - NÁZOR MUŽE

 

 

Reagujem na článokKDYŽ SE MŮJ PARTNER DÍVÁ NA JINÉ ŽENY“

Použil som alias meno Sarko, nie preto, že sa hanbím za svoje meno, rád by som vám ho povedal, ale takto to teraz bude lepšie.

prečítal som si toto:

„Věř mi, že každý muž / pokud je zdravý a přitahují ho ženy/ se dívá. Jen některý to víc dává najevo, jiný to umí skrývat. Ale dívá se každý. A většina mužů navíc mívá ihned sexuální představy s ženami, které vidí. Otázka je, do jaké míry se ten muž dokáže ovládat a jak se zachová. Není důležité, co se odehrává v jeho představách, ale mnohem podstatnější je, co připustí v reálném životě. Pokud tyto představy dokáže zvládnout a tento sexuální náboj obrátí v Tvůj prospěch a miluje Tebe, je vše v pořádku. 

Pri čítaní tohto odstavca mi prišla taká bolesť, možno ju prežili aj všetky ženy, ktoré si to prečítali. To ma naviedlo na to aby som zareagoval. Pretože tvoje riadky čítajú, ženy ktoré majú podobné problémy. Jeden z nich je nedôvera v muža. Zrejme vychádza z ich doterajších skúseností s mužmi. V psychologických knihách sa píše, že dôveru v muža ste mali získať od svojho otca. On mal byť prvý, ktorý Vám mal dať obdiv, lásku, keď ste dospievali. Bohužiaľ dnešní otcovia to už dávno nevedia, nemôžu za to, odpustite im prosím.

Som muž a chcem sa s Vami podeliť o tom čo som zažil, je to moja vlastná skúsenosť. Áno dalo by sa povedať, že ten odstavec sedí, ale určite nie na všetkých mužov a nie na všetky situácie. Veľa mužov môže mať sexuálne predstavy /najme ak nemajú stále partnerky/.

ALE,

ak muž nájde ženu, ktorú miluje celou svojou dušou a má otvorené srdce, tie predstavy sa rozplynú. Je to tak, či už tomu budete veriť, alebo nie.  Je to pravda a hotovo.

Skúsim Vám to vysvetliť na príklade: Existuje ovocie Mango, a u nás sa tiež predáva, možno ste ho jedli a vytvorili ste si predstavu o chuti Manga, tak ako Sarko, lenže potom sa dostal Sarko do Indie a tam jedol Mango. To bolo prekvapenie, je to najsladšie ovocie aké Sarko vo svojom živote jedol, je sladké ako med.  To Mango, ktoré sa predáva u nás, je nedozreté a vôbec nemá chuť toho Manga dozretého.

No a presne je to tak aj s mužmi, ak poznajú pravé Mango, prestanú mať sexuálne predstavy o nedozretých mangách. Ak uvidia to nedozreté Mango, vidia ho, zaregistrujú ho, ALE v ich predstavách je to Mnago dozreté to sladké, to sladučké Mango predstavuje ich vlastná partnerka, ktorá ich naplnila. Naplnila ich srdce, dušu a potom aj ich sexualita sa naplní.

Bohužiaľ toto je zlá doba, pretože výchova úplne zlyháva, naši rodičia zlyhávajú, naši učitelia zlyhávajú, ani priatelia si nevedia dať rady, formuje nás úplne skazená televízia, masmédia, atď.. No stalo sa, a nikoho netreba viniť, naši rodičia nevedia, ako z toho vonku, ani naši učitelia. Televízia, masmédia to často robia len pre peniaze. Čo robiť? Ako sa z toho dostať?

Tu je Sarkova skúsenosť:

Ak chcete dobrý vzťah skúste si ho zaslúžiť. Pracujte na sebe. Ak sa budete snažiť raz to určite príde. Staňte sa dobrými, oddanými ženami so schopnosťou, dobre si vybrať partnera. Nevyberať si len preto, že ste samé. Možno, že veľa krát okolo vás prešiel dobrý muž, možno je vo vašej blízkosti, ale neboli ste schopné ho rozpoznať, veľa, krát čakáte na emócie spojené so sexualitou, pretože vznikla falošná predstava vo vašej mysli. Zmeňte to a hľadajte si partnera, ku ktorému budete cítiť úctu, ktorého si vážite, pretože Vám vie pomôcť, poradiť, a v jeho objatí nájdete útočište. Nezáleží až tak na prvotnej sexualite, pretože tá príde u Vás  prirodzene sama od seba, ak nájdete muža, ktorému budete oddané, pretože ten naplní vaše srdce.

Toto išlo z môjho srdca, prosím milé ženy, netrápte sa, nie všetci muži sú rovnaký, tak isto aj nie všetky ženy sú rovnaké. Jednoducho sú dobý a menej dobrý muži, to isté platí o ženách.

 

S úctou Sarko.

 

 


 

 

milenci-na-písku.jpg

 

 

slunce-3.gifMoje milá zářivá sluníčka, toto je reakce muže na článek

KDYŽ SE MŮJ PARTNER DÍVÁ... - KLIKNI

Jeho slova mi prosvětlily den a možná zlepší náladu i Vám. Mám Vás všechny moc ráda

S láskou Kytička 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hloupost

(Garry, 12. 7. 2012 11:25)

Zamilované ženy i muži se dívají po jiných lidech, kteří je přitahují. Je to naprosto normální a není na tom nic špatného. Chcete-li "domácí diktaturu", kdy budete na partnera/ku řvát, kdykoliv se podívá na jiného muže/ženu... tak se nechte vyšetřit. Tak to je a tak to bude.

Nazdar

Sladké mango

(Rafelx, 3. 5. 2011 17:53)

Nojo, kdybyste si holky kluci řekli, že všechny podobné články o sladkém a ještě sladším mangu a srdceryvné příběhy se schovávají jen za jediným pouhým slovíčkem ŽÁRLIVOST tak byste nemuseli nic psát a pouze byste se soustředili nějakým způsobem uzdravit tuto hooodně špatnou vlastnost či energii. Píšeme hledáme, ale neumíme se ptát co se skrývá za tím a za tím a co s tím, jsme jak kdyby nás někdo zavřel do nějakého kamrlíku a tam na nás volalo tisíc hlasů, strkalo do nás tisíc lidí, nadávali nám, strašli nás a my nevíme jak z toho ven. Je moc těžké žárlivost najít pojmenovat a léčit a vyléčit. Ze žárlivosti pak vzniká závist, zlost nenávist, nebo naopak strach, který až bolí a neznaděj. Vždycky chce najít vhodného terapeuta, sám se člověk v tom hodně moc plácá. A na závěr odlehčeně, pokud si zažárlite jen tak pro radost, že stejně víte že ten váš vás miluje a nikdy vás neopustí /mimochodem to je také to co někdy používají žárlivci jako zbraň, že prý kdo nežárlí nemiluje/ tak si trošku zažárlete, aby nebyl fut ten stereotyp. Ale to o čem píšu, možná ani nikdo nepochopí. Žárliví, čili nemocní žárlivosti možná ani ne ale snažte se věc pojmenovat a hledejte prosím pomocnou ruku a snažte se vyléčit a pak se tu nebudou rozebírat nějaké sladké manga, příjde mi to k smíchu, ale když to nějakému chlapovi pomůže si to takhle rozebrat, tak nakonec proč ne.

Maličká rada :-)

(Petra, 15. 4. 2011 11:40)

Je to napsané mooc krásně:-) Věřím, že i já mám doma takového muže, pro kterého jsem jeho slaďoučké mango :-)
Byla jsem na tom úplně stejně, žárlila jsem neuvěřitepným způsobem, užírala se představami, jak mne můj partner opustí:-( (jsem starší o 6 let). Jednou jsem navštívila kartářku v Našem měste a ta mi moc pomohla. Otevřela mi v mnoha směrech oči:-) Tím, že budu žárlit, užírat se a dělat scény, svého manžela opravdu ztratím, né kvůli jiné ženě, ale hlavně kvůli sama sobě!!! Zakázala jsem si hloupé představy a myšlenky a naučila se mu opravdu věřit. Dnes má okolo sebe samé mladé kolegyně, ale má žárlivost je pryč. Věřím mu :-) Dokonce mne před rokem požádal o ruku a je to krásných 6 měsíců, co jsme manželé:-) mooc Vám všem přeji, aby jste i vy našli v sobě tu sílu a byly šťastné:-)

Re: Maličká rada :-)

(Markéta, 21. 4. 2011 16:19)

Milá Petro,
děkuji za tvůj hezký komenář, který mi dal naději, že i tento negativní pocit, jakým žárlivost je, se dá zvládnout.. já osobně s tím ještě bojuji, byť už to není tak intenzivní jako dříve, ale věřím, že se mi to nakonec povede.. Přeji ti krásné a spokojené manželství! :o)

upřímnost

(Věra, 20. 4. 2011 21:42)

Dobrý večer, toto je velmi pěkně napsané pane Sarko. Děkuji za vaše upřímná slova. Stejně jako pro ženy, můžou být tato slova směřována i mužům. Stejně tak muži mohou v nás ženách najít partnerku která ke svému milovanému muži cítí úctu, váží si ho a v její náruči může najít něhu a lásku i útěchu. Odpouštějme si a obdarovávejme se stále láskou navzájem i takto se stáváme dobrým člověkem :-)
V.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257444
Měsíc: 16217
Den: 652