Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ SE LÁSKA STANE ZÁVISLOSTÍ A BŘEMENEM...

22. 4. 2010

KDYŽ SE LÁSKA STANE ZÁVISLOSTÍ A BŘObrazekEMENEM

 V Pondělí 19.4. 2010 za mnou do  salonu Růžová orchidej přišel muž, kterého ke mně objednala naše společná známá. Z našeho telefonního rozhovoru jsem pochopila, že se trápí kvůli ženě. Takových případů jsou stovky, ale tento je přesto zvláštní a proto se s Vámi podělím o jeden zvláštní, ale právě proto poučný příběh.
 
Tato naše schůzka s panem Martinem byla už jednou zrušena, protože jsem cítila velkou únavu, tento pocit přišel nečekaně a byl opravdu velmi silný. I před touto další schůzkou jsem cítila vnitřní neklid a únavu, je to jakási předzvěst, že právě toto není jednoduchý případ. Tentokrát jsme se ale s Martinem opravdu setkali a on se u nás v salonku pohodlně usadil. Nemohla jsem si nevšimnout, jak se celý chvěje. Podala jsem mu skleničku s vodou a on se z námahou napil. Silný třes byl patrný na celém těle. Podíval se na mně velmi smutným pohledem a zeptal se: „ Pomůžete mi?“ „Už skoro tři měsíce nespím.“
V jeho hlase byl smutek, beznaděj a zoufalství.
„Odpověděla jsem“ : „Tak mi hezky od začátku pověz, co se mezi Tebou a Tvojí ženou Hankou stalo?“
Martin se zhluboka nadechl a začal vyprávět svůj příběh.
 
ObrazekS Hankou jsme dvacet let manželé, byli jsme spolu každý den, milovali jsme se. Jeden bez druhého jsme nemohli být snad ani den.
Všechno bylo krásné, byli jsme šťastní.
Pak se to stalo. Hanka vážně onemocněla. Onemocněla nádorovým onemocněním. Bylo to velmi vážné a šlo to s ní rychle z kopce.
Lékaři už nedávali naději. Modlil jsem se, prosil jsem. Nic nepomáhalo. Cítil jsem, jak jí opouštějí síly, a mé zoufalství se stupňovalo.
Tak jsem to udělal. Vnitřně jsem se spojil s ďáblem a nabídl mu sebe, aby Hanku zachránil. Byla to jakási nepsaná smlouva mezi námi.

Neviděl jsem jiné řešení.......

V této chvíli jsem se lehce zatřásla já a mým tělem projel silně mrazivý pocit.
Martin se opět napil a pokračoval. To jsem opravdu udělal. Pustil jsem „HO“ do své duše, abych zachránil Hanku. Teď je pořád u mě.
Martin najednou vyskočil, začal a rychle přecházet po místnosti.: „ Je to hajzl. Cítím hrozné pocity. Píská mi v uchu, je to on, cítím ho všude. Je to hajzl…
 
Musela jsem se také napít, protože z těchto informací jsem měla mráz po celém těle. „Chápu. A co se dělo pak?“
 
Martin se zhluboka nadechl,trochu se uklidnil a znovu se posadil: „Pak se stalo něco nečekaného. Hanka se uzdravila.“ Uzdravila se úplně.
Myslel jsem, že všechno bude jako dřív. Nebylo. Už nikdy to nebude jako dřív. Jsem psychicky na dně. Začal jsem Hance ubližovat. Nevydržela to a odešla ode mne. Odešla k jinému. Jak mi tohle mohla udělat?? Já nemůžu žít bez Hanky. Můj život nemá smysl. Není proč žít. Podívejte se prosím, do karet jestli se ke mně vrátí.
Rozložila jsem karty. Odpověď byla jasná.  „ NE. TEĎ ANI V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ  SE NEVRÁTÍ. “ NEVÍ TOTIŽ, ČEHO VŠEHO JSI SCHOPNÝ. NEVĚŘÍ TI. BOJÍ SE.  PROBUDIL SE V TOBĚ DÉMON ŽÁRLIVOSTI. OVLÁDÁ TVÉ POCITY, OVLÁDÁ TVOU DUŠI. MUSÍŠ SE DÁT DOKUPY A PRACOVAT NA SOBĚ.
 
Zadívala jsem se do jeho očí. A položila otázku. Užíváš nějaká antidepresiva? Měla jsem silný dojem, že tento muž potřebuje spíše v této fázi lékaře.
 
Opět vyskočil z křesla a chodil po místnosti. Ano,beru léky, jinak bych nemohl fungovat. Dnes to bylo obzvlášť špatné. Vzal jsem si z každých prášků dvojitou dávku. Opět se posadil. Opět otázka: „Pomůžete mi?“
Během tohoto vyprávění Martin 6x vytáhl z kapsy mobilní telefon a zkontroloval zprávy, jestli mu Hanka náhodou nenapsala. Žádná zpráva. Martin měl v očích slzy. „Nepíše, nepíše. To je špatné, to je hodně špatné…..Pořád si to opakoval…..
 
ObrazekVzala jsem jeho ruce do svých. Hladila jsem jeho třesoucí se ruce. Zadívala se znovu do jeho očí.
 
„Já Ti Martine nedokážu vrátit Tvoji ženu. Určitě by se ani nechtěla vrátit k takto psychicky nevyrovnanému člověku. Ale budeme pracovat s tvým podvědomím a myšlenkami. Vše se začne zlepšovat, až uvěříš, že veškerá síla pochází z našeho nitra a že je jen v našich rukou, koho si k sobě pustíme, nebo koho od sebe vyženeme.Probudíme Tvé vnitřní světlo, které je napojeno na Stvořitele. Nyní jen slabě bliká, a my potřebujeme, aby krásně a jasně svítilo. Pročistíme Tvé energie, zpřetrháme postupně všechny vazby, které Tě poutají ke ZLU. Zrušíme spolu tu smlouvu, kterou si uzavřel. Překvapeně se podíval: „A to jde?“  „Ano jde, pokud člověk opravdu chce a věří tomu.“

Opět se zkontroloval telefon. "Musím už jít. Už to nevydržím tady sedět." Zadržela jsem ho. „Ještě počkej, pročistím Tvé čakry. „

Poslechl a zůstal v klidu. Najednou se mu u pročišťování energií udělalo nevolno. Těžce dosedl do křesla. Dokončili jsem prosby o zrušení smlouvy, vysílali jsme prosby ke Stvořiteli a  andělům, odvedla jsem přivtělené bytosti z jeho aury a objala tohoto nešťastného muže. Pak jsme se rozloučili.

Každý den mu budu posílat SMS s pozitivní myšlenkou. Každý den mu budu připomínat, že Boží láska je nekonečná, že dobro je silnější než zlo. V tuto chvíli nelze nic víc udělat....

Moc prosím všechny, kteří dočetli až do konce, o modlitbu za tohoto muže. Bůh je láska a láska uzdravuje každou bolest. Světlo je silnější než tma.

Pane slituj se nad touto duší a pošli mu svou lásku a světlo.

Na závěr ještě email od Martinovy kamarádky, která ke mně Martina poslala:

Milá Kytičko,
vím, že Martinova situace je vážná, že potřebuje spíš lékařský dohled. to, o tom vnitřním světle, které vychází zevnitř, to mu opakuji už asi 2 měsíce, ale není připraven pochopit a andílky, které k němu posílám, k němu nemohou, nepustí je k sobě. Po Tvém sezení se cítil lépe, jako by z něho "něco " spadlo. No, uvidím dnes, jak mu bude, pokud příjde. Bydlí nademnou a je bratr mého přítele.
Namalovala jsem mu mandalu, která by měla pomoct probudit jeho vlastní sílu.

Moc Ti děkuji za podporu a pomoc, mám k Tobě velkou důvěru, kdo ví, jestli se neznáme z některých minulých životů.

Měj se krásně, pa

Žanetka
 

Poučení:   Žádný člověk ať je to přítel, parner, rodič, či naše vlastní dítě nám nepatří. Nejsou našim majetkem. Tito lidé vstupují do našich životů a zase odcházejí. Někdy  pouze na nějaký čas, jindy nás opouští trvale, bez naděje na návrat. Nevytvářejme si závislost na lidi, věci, místa, či události. Ušetříme si tím později velké duševní útrapy.

S láskou Kytička

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martin dnes

(Žanetka, 6. 5. 2010 12:36)

Po uveřejnění tohoto příběhu na těchto stránkách jsem jej vytiskla i s komentáři s tím, že jej předám Martinovi. Když si přede mě sedl, pochopila jsem, že se vrátil do "starých kolejí".že je mu už mnohem lépe, ale že za to můžou jen léky,které v té době bral jen pár dní.O nějaké "duchovní pomoci" či modlitbách nechtěl ani slyšet. Věděla jsem, že tak rychle nemohly léky zabrat( můj přítel, jeho bratr, je kdysi také užíval a pomohly mu až za delší čas), že to byla síla modliteb Vás všech, která mu pomohla odvrátit se od sebevražedných myšlenek.Článek ani komentáře jsem nepředala, nebyl připraven toto přijmout.
Pochopila jsem, že není důležité, aby člověk věděl, odkud pomoc přichází, důležité je, že to zabírá.že je pomoženo. A za to Vám všem i Kytičce ze srdce děkuji.

Žanetka

Martinovi je

(Hana, 6. 5. 2010 8:42)

Martinovi je

(Hana, 6. 5. 2010 8:42)

Martinovi je

(Hana, 6. 5. 2010 8:42)

Omnia vincit Amor

(Martina, 3. 5. 2010 8:59)

Ahoj, Martínku, důležité je, že jsi soucitný člověk, i když jsi udělal chybu. Já myslím, že milý Bůh musí mít rád lidi, co mají rádi ostatní. Láska nakonec zvítězí. Když mi bylo zle, hodně mi pomohla věta: Světlo do tmy může, ale tma do světla ne. Dobro je silnější než zlo, ale nad vším vítězí Láska. Přeju Ti vše nejlepší a Lásku a Světlo Andělů.Bůh Ti žehnej.

Pro Martina s laskou a pochopenim

(Edita, 28. 4. 2010 22:52)

Mily Martine,posílám ti lásku a zářící světlo,at tě ochranuje a vytvoří v tobě novou myšlenku,myšlenku,která ,jak víš, je velice mocná,od které vše pochází,stejně tak, mysli na to,že tě obklopuje toto zářivé světlo,které máš okolo sebe a ktere tě ochránuje!Přes něj nic nemůže!Jsi to jen ty,tam uvnitř!Ďablovi poděkuj za to,že je žena zdravá a zároveň ho popros,zda tě může nechat jít.Když ucítíš,že ano,sklidni svou mysl,znovu najdi sám sebe,pak se vše bude dít,tak,jak má.Vše má svůj smysl , i vše dobré i zlé se děje pro něco,ale to ty víš.Oprosti se od myšlenky,že musíš být se svoji ženou,bud rad,ze je zdrava a tak si to chtel,byl to zrejme tvuj ukol.Ted je dulezite zrusit tuto smlouvu,bud vdecny a jdi dal,co vis,jak veci se vyvinou.Vzdy ták,jak ma se stat.Posilam hodne sil a pochopeni a verim ti!!!

Poznání

(Zuzka, 27. 4. 2010 11:38)

Milý Martine,
vše, co se děje v našich životech jsou události Poznání.Prožíváš něco, co není vůbec lehké. Tvůj život je velice důležitý a ještě vykonáš veliké věci.
......je to proces. s vděčností Zuzka

:-)

(Iva, 25. 4. 2010 21:01)

Posílám Martinovi lásku a světlo a Tobě Kytičko přeju pohodové dny pod křídly své láskyplné duše. Iva Hučková

Děkuji Kytičce

(Renata J, 25. 4. 2010 20:39)

Milá Kytičko...děkuji za uveřejnění tohoto příběhu...
jde při tom mráz po zádech,ale na druhou stranu o uvědomění si té obrovské síly...zvané LÁSKA....
Hodně síly a lásky Tobě Kytičko...:-))
Hodně síly a lásky Tobě Martine..!!!
ráda se připojím a pomohu...
s láskou...Renata

pro Martina

(JanaMichaela, 24. 4. 2010 7:24)

silný příběh,také se mě hluboce dotknul,poprosila jsem za Martina o pomoc vyšší síly,tady posílám mandalku POD KŘÍDLY ANDĚLŮ
http://kouzelneobrazky.webgarden.cz/image/16154432

víra

(modroočka, 23. 4. 2010 14:23)

Martine, něco se nepovedlo, že? Ale jsi na dobré cestě. Napiš svoji ženě svůj příběh, svoji smlouvu pro její uzdravení, vše, co jsi udělal, i jak pokračuješ s Kytičkou... aby věděla. A omluv se jí za to špatné, co jsi pod vedením temna způsobil. Nepros o její návrat, ale za odpuštění. Pracuj na sobě a sám uvidíš, jakou sílu má láska.
Dokážeš to.

Víra tvá tě zachrání

(Michaela Izabel, 23. 4. 2010 11:08)

Milý Martine,
tvůj příběh mi do očí vehnal slzy.Vím jaké to je,když se člověk ocitne v moci zla.Sama jsem to pocítila několikrát,když se satan snažil zničit to nejkrásnější co mě v životě potkalo,moji velkou lásku.Je schopen použít všechny prostředky,aby se člověku rozpadly vztahy,které člověk buduje.A jako otec lži nalhává zraňující věci,kterým slabý člověk snadno uvěří a propadne tak destruktivním vlivům sebezničení.Je to pocit nulové sebehodnoty, žárlivost,hádky,agrese.Musíš začít u sebe.Když si budeš vědom své vlastní hodnoty,vše ostatní od tebe odpadne a do tvého života se vrátí láska.Věř v sílu Stvořitele,protože On je všemohoucí a zařídí zázraky,pokud v to opravdu věříš.Denní modlitba k Němu a prosby o svázání a odvedení zla jsou pro tebe nadějí,že se z toho pekla,které nyní prožíváš,dostaneš.A nikdy nezapomeň,že i když zůstaneme sami,On s námi je stále a nikdy nás neopouští.V tom nechť je tvá síla,modlím se za tebe.Michaela Izabel.

Síla v nás

(Radka Aravae, 22. 4. 2010 13:02)

Drahý Martine, věř, prosím, ve svou vnitřní sílu boží lásky, dobra a světla. Hýčkej ten malý plamínek a on se znovu rozhoří, uvidíš, zvládneš to. Kdysi jsem při meditaci promlouvala se svým egem a najednou se tam objevil Ďábel. Rozmlouvali jsme a on mi nakonec řekl, že jen láska všech lidí ho osvobodí a promění v dobro. Dokud bude na světě jen jeden člověk pochybovat o svém láskyplném srdci a nebude láskou zahrnovat druhé, bude pro ně stále existovat. Rozfoukávejme proto, prosím, svou lásku jak směrem k sobě tak i k ostatním. S láskou Radka Aravae.

Posílám Martinovi sílu a lásku

(Channah, 22. 4. 2010 11:23)

Při čtení Martinova příběhu jsem měla velkou zimnici a pro slzy jsem ztěží viděla na slova, Žanetka má velkou pravdu, že nikdo není náš majetek a závislost na cokoli, nás způsobuje opravdu jenom trápení a bolest. Je mi moc líto, že Martin, třebaže v dobré víře, byl schopen hazardovat s vlastním životem, ale věřím, že dnes pochopí, jak bylo lehkovážné přebírat životní zkoušky za někoho jiného, ikdyž milovaného člověka. Prosila jsem Stvořitele a nadále budu, aby se nad Martinem smiloval a poslal mu lásku a sílu všechno zvládnout. Nechtěl nikomu ublížit, jenom se snažil zachránit milovaného člověka a proto věřím, že mu bude pomoženo. I já mu budu posíla světlo a lásku do jeho ztrápené dušičky. Martine věřím, že všechno zvládneš a Tvojí tvář zase brzy prozáří úsměv. S láskou Tě objímá Channah

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3257137
Měsíc: 16259
Den: 655