Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ PŘILETÍ MOTÝL

15. 9. 2009

Obrazek

 Moje sluníčka,

Často se mně ptáte, jak rozpoznat varovné signály, které k nám přicházejí od andělů.
Někdy se nám stávají opravdu zvláštní věci.
Před několika dny jsem přišla ke svému autu, které stálo na parkovišti.
Chtěla jsem odemknout dveře, ale najednou jsem měla zvláštní pocit. Hodně jsem spěchala,ale přesto jsem se musela zastavit a zhluboka se nadechnout.
Pak jsem uviděla, že na zámku mého auta, sedí motýl. Bylo to zvláštní, ale jakoby křídly schovával zámek, abych nemohla odemknout a otevřít auto. Jakoby mi ten motýl chtěl zabránit odjet.

A tak jsem stála u auta a přemýšlela, co udělám. Nedokázala jsem jen tak mávnout rukou a odehnat jej. . A tak jsem jen stála a prohlížela si motýla. V mém přemýšlení mně vyrušil divoký skřípot brzd, nákladního auta, které projíždělo křižovatkou vzdálenou asi padesát metrů od parkoviště. Tou stejnou křižovatkou, kterou bych já v tu dobu projížděla, kdyby motýl neseděl na mém autě a nezdržel mně. Zřejmě se auta na poslední chvíli vyhnula a tak nedošlo k žádné nehodě.

Když dozněl skřípot brzd, motýl roztáhl křídla a odletěl ke stromům, které lemovaly parkoviště.
Pochopila jsem, že já jsem v té křižovatce neměla v tu kritickou chvíli být.  Nebylo to v tu chvíli bezpečné místo.
A tak jsem jen tiše poděkovala a odjela domů. Ten den, se už nic divného nestalo, ale já jsem po celý zbytek dne měla před očima motýlí křídla.
Motýla ochranitele, jsem stačila vyfotit.
Přeji Vám jen krásné dny plné lásky, harmonie a KRÁSNÝCH překvapení.

S láskou Kytička 

Obrazek

 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

motýl

(Petra, 14. 9. 2009 20:17)

Taky mám krásnou příhodu s motýlkem.Není to tak dávno,co jsem opravdu hodně moc toužila po ujištění,že andílci jsou se mnou a čekala na jakékoliv znamení.Toho dne jsem jela autem k tchýni a co myslíte?Najednou se na sedadle spolujezdce posadil krásný motýl.Chvilku poseděl a za chvíli vyletěl oknem zase ven .Jsem si na 100% jistá,že to bylo znamení od andělů.Náhle mnou prostoupil naprostý klid a poznání,že všechno je v naprostém pořádku.Prostě nádhera.

Ochrana

(Kytičce, 14. 9. 2009 16:59)

Takový malý motýlek a jaké dokáže velké věci...jsem ráda Kyti,že tě ochránil a děkuji všem andělům,s láskou Lenka.

pro Chanah

(Kytička, 14. 9. 2009 16:51)

Taky Tě mám Channah moc ráda a těším se na další setkání. Každý den, je vyjímečný, když v něm potkáváme láskyplné bytosti. No a když zlo někdy vystrkuje růžky a podepíše se jako Vladimír (Šťoural je nejspíš jeho příjmení)je to jen takové plácnutí do vody. Takové NIC, které nestojí za pozornost a není potřeba se tím zabývat. Jen se jednou klikne na slovo smaž a jeho bláboly už nejsou. Ale děkuji za Tvé názory v komentářích.
S láskou Kytička

Poděkování

(Channah, 14. 9. 2009 15:32)

Milá Kytičko, děkuji andílkům, že Tě neustále ochraňují, si naše sluníčko, které rozdává lásku a světýlko. Děkuji za to, že jsi.
Sláskou všechny objímá Channah

Kyticko..

(Dana, 14. 9. 2009 14:38)

..davej na sebe prosim pozor,i ja mam hodne pribehu s autem a zpozdenim,kvuli tirakum a kdyz projizdim pak dalsi km,tak moc dekuji pomocnikum za ochranu od bouracky,nebo za nezdrzeni se s policejni kontrolou.

poděkování

(Pavlína, 14. 9. 2009 13:58)

Milovaná Kytičko, jak nádherné vědět, že nás chrání naši Andělíčkové. Děkuji Tvému "ochránci", že ochránil Tvou nádhernou dušičku. Mám Tě moc ráda. S úctou a láskou Pavlína.

sen

(veronika, 14. 9. 2009 9:01)

Ahoj kytičko a všichni ostatní....pěkná příhoda mě se taky stavají dívný věcy. ale chtěla bych jsem se jen zeptat.zdál se mi sen. jestli ho tady mohu napsat.nevím do které rubriky to mám napsat...Měla nebo chtěla jsem si koupit baráček šl jsem siho prohlídnout. jenže baráček byl úplně stejný a na samým místě kde žil můj děda s tetou a ze strejdou...byl v samé vesnici a byl úplně stejný. (dědu jsem neviděla jen ve 3letech ale nepamutuju si ho), ( a baráček je pořád stejný i zahrádka),( už tam žije někdo jiný) ale zpět k mému snu. viděla jsem reklamu že je ten baráček na prodej a pořád mi něco připomínal a jako by mi někdo říkal ať se jdu na něj podívat... nakonec jsem se zvedla z lavičky a šla jsem. baráček byl stejný neponičený, podlaha krásna dveře bílé velké. obešla jsem všechny místnosti. ve snu si říkam vždyť tu nikdo nežije.... otevřela jsem dveře asi malá ložnice tam byla rozkopaná postel, pořád mi to nešlo do hlavy, otevřela jsem další a zase to samé, asi po 5 jsem otevřela dveře a velká místnost letiště postel a v té posteli leželi tmaví lidé...moc dobře jsem je neviděla jelikož se za mnou rozběhli, utikála jsem s těch dveří co jsem otevřela předtím vyběhlí další a další.... vypadali jak malí ďábli, čerti ....upadla jsem a viděla jsem fotografie mého dědy koukal se podivála jsem na další byl tam s nějakou holčičkou na fotce (nevím jestli jsem to byla já nešlo rozpoznat) ale děda byl dobře viditelný...zvedla jsem se utekla jsem do auta a snažila jsem se jím ujet. jenže oni se rozjeli za mnou a chytali mě...dál už nevím už jsem se probrala... Kytičko , může to být nějaké znamení od mého dědy?když jsem byla malá tak umřel teď nemám žádnýho dědu.Ale docela a sem tam na ně ho myslím jaké by to bylo kdyby tady byl. Teď mi je 19 a z mámkou se zajimáme o anděly atd... mohla bys mi to vysvětlit?nedokážu si to nějak vyložit....děkuji veronika můj e-mail: verulka.dian@centrum.cz

Pozdravení

(Jája, 14. 9. 2009 7:46)


Pěkné raníčko, Kytičko.
Pozdravení pro Tebe i pro Vás, milí čtenáři.
Také se mně stávají situace, nad kterými se zamýšlím proč, jaké jsou ty důvody,které mě zastavují, zpomalují. Andělíčci milovaní, ochránci naši, ze srdíčka děkuji. Přijímám Vaše signály, klaním se před Vámi.Děkuji.
Příjemné dny přeji. Jája



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 1
Celkem: 3266828
Měsíc: 15693
Den: 600