Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ NÁS OBTĚŽUJÍ NEGATIVNÍ PROGRAMY A MYŠLENKY

6. 5. 2015

žena-a-křídla.gifZdravím všechny milé sluníčka. V posledních dnech jsem jako obvykle měla dostatek duchovní práce, i když jsem si říkala, že je čas na odpočinek a tak pár dnů jsem věnovala svým bylinkám, a krásně si na sluníčku provětrala hlavu. Jaro je krásné období a stojí za to vyjít si na procházku, načerpat energii a nechat si přírodou pročistit nejen hlavu, ale také čakrový systém  J.  Moje příběhy z poradny se tak velmi opakují, život připravuje mnohá překvapení, zkoušky, lekce, ale také krásné odměny, to když jdeme tou správnou cestou, pěkně svižně, rychle, bez překážek.  O síle myšlenky jsem tu napsala už mnoho a na přednáškách je to mé oblíbené téma. Ten dnešní příběh je opět důkazem toho, že někdy je těžké postavit se tváří v tvář negativním vlivům okolí a najít sílu udržet hlavu vzhůru.

 

Když za mnou Blanka přišla do poradny, málem jsem si jí spletla s kamarádkou, tak moc jí byla podobná. Pozdravily jsme se a ona poděkovala, že jsem si na ní udělala čas. Byla velmi utrápená a na mou obvyklou otázku: „ CO PRO VÁS MOHU UDĚLAT“, se rozplakala.  Celá se chvěla. Slzy ji nenápadně stékaly po tváři a začala mi tiše vyprávět příběh, který byl tak velmi mnohým podobným.

 

Před několika měsíci jsem se účastnila jednoho kurzu. Přihlásila jsem se přes internet a bylo to tam zpočátku fajn. Seznámila jsem se tam s ženou, která byla zkušenější v duchovních oblastech a rozuměla všemu mnohem lépe než já.  Jmenovala se Táňa a když jsem z kurzu odcházela, vyměnily jsme si kontakty a začaly si psát. V tom kurzu byl ještě jeden muž a zdálo se, že má zájem se semnou  bavit. Mě se líbil. Pak následoval pokračující kurz, kde jsme se opět všichni sešli a ten Vladimír, mě požádal o telefon.  Byla jsem ráda, protože jsem už několik let, po rozchodu s manželem sama. Šel mě doprovodit na nádraží a když jsme se loučili, slíbila jsem mu, že se sejdeme.  Táňa jela domů autem, protože z kurzu musela odjet dříve. Pak jsme si psaly email, telefonovaly jsme si a já ji řekla, že jsem s Vladimírem v kontaktu. Byla překvapena a sdělila mi, že ho našla na facebooku  a píše si s ním. Neviděla jsem na tom nic špatného, protože na FB si píše hodně lidí, jen tak nezávazně.  Brzy jsme setkání s setkání s Vladimírem jsme uskutečnili. Šli jsme jen tak do kavárny a pak na koncert, bylo to vždy hezké a milé a hlavně nezavazující.

 

Táňa se přihlásila na další pokračování našeho kurzu, a my s Vladimírem jsme tam přijeli už společně. Najednou jsem viděla její pohled. Snažila se mě před všemi ztrapňovat tím, že kolem mne viděla zlé bytosti a nějaké stíny v mé auře. Vše vyvrcholilo hádkou, kdy na mě po kurzu křičela, že se vůbec nemohla soustředit, ať se dám laskavě do pořádku, a nešířím negativní vlny. Nebyla jsem schopna se bránit, jen jsem jí řekla, že pokud všude vidí negace, pak je možná něco špatného v ní. Tím jsem jí velmi rozzlobila. Řekla mi : „DÁVEJ SI NA MĚ POZOR“!!  Ta věta mi dlouho zněla v hlavě, a když jsme přijeli domů, cítila jsem se špatně. Cestou domů jsem si podvrtla kotník, při vaření večeře jsem si spálila ruku. V noci jsem špatně spala a v práci se nemohla soustředit.  Za dva týdny po této události mě propustili z práce a já jsem zůstala doma. Našla jsem si brigádu a začala uklízet v jedné firmě.  Ztratily se tam nějaké peníze a já jsem byla podezřelá z krádeže. Minulý týden jsem měla tak velké bolesti zad, že jsem nemohla jít ani do práce.

 

Blanka si dala hlavu do dlaní a rozplakala se.  Jsem tak unavená a nevím, co bude dál. Vladimír o mě stojí, ale já už ztrácím zbytek sil a odvahu se s ním scházet.

 

Blanka dokončila své vyprávění. Bylo mi jasné, že to chvíli bude trvat než se uzdraví. Viděla jsem zranění v její duši, a velmi temné enerie okolo ramen. A tak jsme začaly čistit tibetskými nástroji auru, udělali jsme očišťující rituál s modlitbami a metodou EFT, odstranili negativní vzorce, které se zakódovaly v podvědomí.  Po odvedení všech přivtělených bytostí, které měla v auře se konečně usmála.  Světlo, které působilo v jejích jemnohmotných tělech rozzářilo celou její bytost.  Děkuji moc Kytičko, opravdu se cítím lépe.  Ještě jsme si chvilku povídaly, napsala jsem afirmace, které si bude Blanka pravidelně ukládat do podvědomí, a když jsme se loučily, necítila jsem její chvění, ale tichou radost, tam uvnitř duše.

 

Velmi brzy mi poslala email, ve kterém mě přesvědčila o tom, že je znovu štastná

.

Milá Kytičko,¨

Děkuji ti za tvou pomoc, cítím se mnohem lépe a mám radost, že už mohu volněji dýchat. Ještě to pár dnů trvalo, než ten pocit marnosti odešel úplně. Přestala jsem se jí bát. Vím, že už jsem pod vyšší ochranou Boha a andělů, a když tomu budu věřit, nemůže se mi nic stát. Je krásné, že to mohu napsat. Kdo něco takového nezažil, nepochopí, jak moc je to těžké s tím bojovat. Hledám si novou práci, peníze které jsem údajně ukradla, se nakonec také našly a tak mi už nic nestojí v cestě. A když jo, tak si budu opakovat věty, které jsi mi napsala, že všechny překážky s radostí překonávám a jsem na dobré cestě ke spokojenému životu. Vše se mění, cítím to. Ještě jednou moc děkuji.

S objetím Blanka Š.

 

Pokud i vy moje milované sluníčka se setkáte s člověkem, který se bude snažit nahlodat vaše myšlenky, zotročit vaše vědomí a táhnout vás svou negativní energií ke dnu, NEDOVOLTE MU TO. Jste všichni stvořeni Světlem, jste ze světla a tak dovolte svému světlu prozářit vše, co je temného a nejasného ve vaší duši. Máte právo být šťastni, pokud si to vy sami dovolíte.  Já jsem tu pro vás a proto vám napíšu tyto body k vaší ochraně.

 

1/  NEDOVOL  NIKOMU, ABY NAHLODÁVAL TVOU VÍRU, ŽE JSI POD VYŠŠÍ OCHRANOU BOHA

/Pokud je silná tvá víra, nikdo s tebou nic neudělá/

2/  NAUČ SE VKLÁDAT  ENERGII DO KŘIŠTÁLU, NEBO RŮŽENÍNU A NOS JEJ U SEBE.

/Jsou to přirozené zářiče a negativní vlny se od nich odráží zpět/

3/ PRAVIDELNĚ ČISTI SVÉ JEMNOHMOTNÉ TĚLO  OD NEGATIVNÍ ENERGIE

/ Své fyzické tělo přece také sprchuješ/

4/  SNAŽ SE OBKLOPOVAT LIDMI, KTEŘÍ JSOU POZITIVNĚ NALADĚNI,  PŘEJÍCÍ A MILUJÍCÍ

/ To co vysíláš, také přitahuješ, takže už by se to mohlo projevit i ve tvém okolí/

5/  RADUJ SE Z KAŽDÉ MALIČKOSTI A UDRŽUJ SE V TĚCHTO RADOSTNÝCH VIBRACÍCH CO NEJVÍCE

/ Radost a vděčnost  přímo odpuzují temné energie/

6/ KAŽDÝ DEN VĚNUJ RADOSTNOU MYŠLENKU A PODĚKOVÁNÍ BOHU A ANDĚLŮM ZA SVOU OCHRANU

/Vesmír pochopí z tvé radosti, že to přesně takto chceš a bude ti posílat více ochranných energií/

7/STAŃ SE VĚDOMÝM TRANSFORMÁTOREM A NAUČ SE NEGATIVNÍ VLNY PŘEMĚNIT NA POZITIVNÍ

/To vyžaduje hodně lásky, je to  sice vyšší level, ale nepochybuji o tobě, že to zvládneš. Pokud tomu nevěříš a bojíš se, ozvi se mi. Stojí to za to./

PŘEJI VÁM SLUNÍČKA MOJE NIČÍM NERUŠENÉ JARNÍ ÚŽASNÉ DNY.

Vaše Jana Kytička

 

                      citat---odpadkovy-kos---dalajlama.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3246981
Měsíc: 17169
Den: 872