Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ MIMINKO NEPŘICHÁZÍ

21. 10. 2007

ObrazekPřeji Vám hezký večer. Chtěla bych Vás poprosit o pomoc.

Jsem již 7 let vdaná a stále nemáme děti. Podstoupili jsme s manželem celou řadu vyšetření, ale kromě mého nepravidelnějšího menstruačního cyklu,nebyl žádný zdravotní problém zjištěn.

Pořád myslím na to, že nebudu mít nikdy své vlastní děti. S touto myšlenkou se probouzím i usínám. Nevím, zda zvolit umělé oplodnění, nebo se smířit s tím, že se vlastního dítěte nedočkáme. Dívám se na maminky, které vezou kočárek a i když se tomu bráním, strašně jim závidím. Můžete mi poradit a naznačit, jestli máme vůbec ještě šanci mít miminko?

Děkuji Vám za Vaše stránky, které mi dodávají odvahu každý den začít znovu.

Dagmar

Milá Dagmar,
Ani já nevidím žádný závažný problém.
Vidím jen bloky,které tě svazují a nedovolují Ti dále se rozvíjet. Příchod děťátka, to je docela složitý proces.
Nevidím ve tvé karmě žádné zatížení v této oblasti.
Jsi jen velmi nevyrovnaná a teď už i psychicky vyčerpaná. Jakoby bez energie.Začínáš dokonce stagnovat. Byla jsi odhodlaná jít za svým cílem a mnohé tomu obětovat. Teď se ale začínáš vzdávat. Žiješ ve vztahu, který není úplně čistý. Ty i manžel jako by jste měli každý svůj život,a to,co prožíváte společně, není pro Vás až tak důležité.Kariéra je pro Vás mnohem důležitější než vztahy a city, které ani jeden z Vás neumíte projevovat. Chce to v nejbližší době přehodnotit žebříček hodnot a priorit. Dagmar, píšeš že pořád myslíš na to,že nebudeš mít vlastní dítě.

A tady začíná problém. Naše tělo funguje a reaguje podle pokynů našeho podvědomí.

Věta. „NEBUDU MÍT VLASTNÍ DĚTI“ a následný strach, někdy docela dobře nahrazuje antikoncepci. Věř mi, že Tebe blokují vlastní myšlenky a strach.

Proč se tak často stává, že bezdětná žena, která už ztratila naději na vlastního potomka, a která si adoptovala dítě , náhle otěhotní?? Zázrak? NE. Pouhá změna informací v našem podvědomí.

Už tam není strach. Je tam radost z pokroků, které děťátko dělá a tak se myšlenky té ženy, ubírají úplně jiným směrem. A to je právě ta léčebná síla našeho podvědomí. Proto, když miminko nepřichází,tak kromě léčby, kterou nám lékař doporučí, je bezpodmínečně nutné, změnit naše myšlenkové pochody. A zde je pár afirmací, které bychom si měli opakovat, pokud chceme v brzké době objímat své děťátko.

Mé tělo je připraveno na těhotenství“ „Dnes počnu zdravé dítě“ „Mé tělo i má duše je v dokonalé harmonii „ „Jsem připravena přijmout duši děťátka“ „Své dítě“ budu opravdově milovat.

Tyto myšlenky je třeba do našeho podvědomí dostat. Výborně to jde při meditace. Zkusme si ty prosby říkat například i těsně ve chvíli, než usneme.

Dagmaro, než se rozhodneš pro umělé oplodnění, zkus změnit své myšlenky a odstranit bloky, které ti ubližují.
Těším se na email, který mi udělá obrovskou radost. Email o tom, že čekáš své miminko.
S láskou  Kytička


Přikládám emaily, které mi přišly minulý týden a které mně vždycky velmi potěší.
Děkuji za ně.

MILÁ KYTIČKO, DNES JSEM SE DOZVĚDĚLA, ŽE JSEM TĚHOTNÁ!!!!JSEM ASI NA ZAČÁTKU 7 TÝDNE. JSEM ŠÁSTNÁ, POŘÁD JSEM SE MODLILA A PROSILA ANDĚLY, A TAKY JSEM SI ŘÍKALA, ŽE BYCH SI PŘÁLA,ABY SE MI NARODILA TÁTOVA DUŠE...JE TO MOŽNÉ ŽE SE MI VRACÍ???CÍTÍM DIVNÝ KLID..JE MOŽNÉ,ŽE MĚ ANDĚLÉ VYSLYŠELI? JE MOŽNÉ, ŽE BY SE TEN ZÁZRAK STAL??JAK JSEM TI PSALA MĚLA JSEM MIMODĚLOŽNÍ TĚHOTENSTVI JSOU TO 3 ROKY A PŘED NAROZENÍM DCERKY JEDNO TĚHOTENSTVÍ,KTERÉ MI MUSELY IÚKONČIT,PROTOŽE TEN PLOD SE NEVYVÍJEL A UMŘEL....TO JE TAKOVÝ ZÁZRAK BÝT TĚHOTNÁ S JEDNÍM VEJCOVODEM A VAJEČNÍKEM. kDYŽ SE MOHLA VRÁTIT DUŠE MALÉ DCERKY MAMINE...JAK JE TO U MĚ?PROZRADÍŠ MI TO?POKUD BUDEŠ ZNÁT ODPOVĚD.SNAD SE BUDE DÁL VŠE VYVÍJET A MINKO SE MI NARODÍ BUDU PROSIT O OCHRANU A DĚKUJU TI ZA ODPOVĚ´D.

S.

 Milá Kytičko...tak už to máme potvrzené,jsem opravdu těhotná..pořád tomu nemůžu uvěřit a to jsem už viděla drobečka na ultrazvuku a už i bilo srdíčko..Modlím se každý den k andílkům ať všechno dopadne dobře,snad mě vyslyší.Kytičko,tak moc si přeji aby vše po tom všem co jsme zkusili bylo dobré..Když jsi vzpomenu,co všechno jsme zkusili...Snad se karma oslabila a nezasáhne nějak negativně.Kytičko,myslíš,že mám udělat něco,aby bylo vše o.k.?Snažím se být v klidu a v pohodě..Strašně moc za všechno děkuji!!!
a přeji nádherné dny.
S láskou Jana

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3247238
Měsíc: 17219
Den: 832