Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ MÁME PŘÍLIŠ ZVLÁŠTNÍ RŮŽOVÉ BARVY V AUŘE

10. 3. 2009

ObrazekMilá kytičko,

Nejsem si jistá, jestli si na mně pamatuješ. Řešily jsme spolu přivtělené negativní bytosti a

můj životní úkol, nebo spíš otázku jakou cestou se mám v tomto životě vydat. Napsala jsi mi, že já mám úkol, který se týká léčení fyzického i duchovního těla. Že mám ostatním ukazovat směr a radit jim v peči o tělo. Také jsi mi psala o jakési planetě, na které jsem prožila jeden ze svých životů.Přemýšlela jsem o každém slově poselství, ale nerozuměla jsem.

Pak jsem navštívila Tvůj seminář se zasvěcením do energie Miguraj, přijala jsem první stupeň.. Vím,že na semináři jsi říkala,že první stupeň používáme více pro sebe a druhý stupeň nám umožní předávat energii i ostatním. Když jsem po semináři přišla domů, chtěla jsem vyzkoušet, zda i první stupeň funguje, jako léčivá energie. Zkoušela jsem to na všech, kteří momentálně byli doma.

Bylo zajímavé, že všichni mi potvrdili, že cítí zvláštní brnění nebo silné teplo, které z mých rukou vychází. Hodně mně to překvapilo. Maminku bolela krční páteř, manžela zase kolenní kloub, který má operovaný. Kytičko, oběma ta bolest slábla, když jsem jim zmiňovaná místa nahřívala a posílala energii. Byla jsem moc šťastná a tak teď nevím, co dál. Hodně mně to povzbudilo. Jen se ptám, když mám pouze jeden stupeň, jak to, že to takto funguje? Doufám,že se Kytičko nezlobíš, že jsem jim energií pomáhala, a mám zatím pouze jeden stupeň. Snad to nevadí.

Moc Tě objímám a těším se na další setkání.

Mišulka

Obrazek

 

Drahá Michaelo,

Nemohu se přece zlobit, že jsi se snažila pomoci těm, které miluješ. To, že ti takto funguje už první stupeň Miguraj, znamená,že jsi člověk, který má léčit. Dokážeš pracovat s energií jaksi samozřejmě, automaticky. Zasvěcení v tobě spustilo jen určitý mechanismus, a další schopnosti se budou rozvíjet. Každý kdo prožil některý z životů na planetě, kterou jsem Ti popisovala, dokáži léčit.

Já tyto duše poznám podle zvláštní růžové barvy v auře. Už hodně  lidem jsem řekla, že jsou růžové dušičky. I když to ten člověk zatím necítí, tak  časem se dopracuje k myšlence pomáhat a ukazovat cestu. Někdo si udělá masérský kurs, jiný se zabývá diagnostikou a někdo zvolí třeba poradenství v doplňcích výživy a podobně.

Aby byla takováto růžová dušička opravdu šťastná, potřebuje cítit, že je zde na zemi užitečná, že si svůj úkol plní. Růžové světlo těchto dušiček, je jakýsi symbol otevřenosti jejich srdce. Zelená barva srdeční čakry je u těchto lidí jen znatelná, ale růžová svítí opravdu silně. Srdeční čakra totiž může zářit právě touto růžovou barvou. Tyto lidi poznám i podle očí. Mají zvláštní klidný pohled.

Co je zvláštní, že se vzájemně poznávají. Když  zjistí, že jsou s jinou růžovou dušičkou naladěni na stejnou vlnu, jejich radost nezná hranic.

Milují zvířata. Mají otevřený vřelý  vztah k dětem. Děti často vyhledávají jejich společnost. Mají k nim přirozenou důvěru. Často jsou tyto dušičky vegetariáni. Někdy se až příliš niterně trápí negativními událostmi dnešního světa. Ochraňují přírodu. Dokáží se i zlobit, hlavně když  někdo ubližuje zvířatům, přírodě, dětem. Dokáže je rozčílit nejvíc zlomyslnost a nesmyslná hloupá krutost některých lidí. Když vidí bolest druhého, niterně se dotýká i jich samotných. Často delší dobu hledají partnera, protože jejich srdce umí milovat naplno, bez hranic a totéž vyžadují od ostatních. Kdo byl s námi v Chorvatsku a zná Zipíčka, tak to je přímo ukázková „ růžová dušička“.

I já Tě Míšo, moc objímám a přeji Ti hodně sluníčka v dušičce, harmonie a lásky.

S láskou Kytička

 

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tRJjKUruUfFgMLXVZl

(yhawsi@waiaju.com, 4. 4. 2010 6:10)

uenOy9 <a href="http://wjkuvqnxstfe.com/">wjkuvqnxstfe</a>, [url=http://dtloknxinjwy.com/]dtloknxinjwy[/url], [link=http://jtdladuzmcgg.com/]jtdladuzmcgg[/link], http://kfgfxdkkeqye.com/

růžové dušičky

(ludmila, 12. 3. 2009 19:46)

Díky za odpověď na tento dopisek, konečně vím kdo je moje dcera. Ten popis jako kdybych ji viděla před sebou i s těmi schopnostmi, starostmi a radostmi. Milá kytičko, mohla bys prosím o tom napsat víc? Ať ji víc porozumím? Třeba by to pomohlo více lidem. Jen pro zajímavost ona sama vůbec nemá růžovou barvu jako takovou ráda.
Moc díky.

1. stupeň MIGURAJ

(Romana, 12. 3. 2009 17:22)

Děkuji Ti Kytičko za příspěvek. I mě se stalo, že po přijetí 1. stupně MIGURAJ mé děti cítily horko z mých rukou a už několikrát jsem jim pomohla a neuměla jsem si to vysvětlit. Teď už to díky tobě vím :o) Děkuju Romana
P. S. Přijedu na zasvěcení do 2. stpně do Klatov :o)

1. stupeň MIGURAJ

(Romana, 12. 3. 2009 17:22)

Děkuji Ti Kytičko za příspěvek. I mě se stalo, že po přijetí 1. stupně MIGURAJ mé děti cítily horko z mých rukou a už několikrát jsem jim pomohla a neuměla jsem si to vysvětlit. Teď už to díky tobě vím :o) Děkuju Romana
P. S. Přijedu na zasvěcení do 2. stpně do Klatov :o)

planeta Orion

(Michaelka, 12. 3. 2009 15:46)

Zdravím Tě drahá Kytičko, nevím, o jaké planetě se dnes bavíte...? Tento týden jsem se dozvěděla, že jsem z planety Orion, asi jsem tam v jednom ze svých minulých životů žila. Poznali to prý podle mých očí. Léčila jsem tam lidi, proto asi i andělské obrázky v tomto životě... Zatím nevím, jak s touto informací naložit. Máš o této planetě nějaké informace?

ahoj

(Zipíček, 11. 3. 2009 11:16)

Psala jsem tu komentar, ale neobjevil se:-( Tak nevim, cim to je. Ja jen, ze jsem se v tom popisu totalne poznala... dekuju Kyticko, tvuj Zipíček:-)

prianie

(Katarinka /airin.nice@azet.sk/, 10. 3. 2009 16:46)

kiezby takychto ruzovych dusiek bolo medzi nami viac...zivot by bol omnoho krjasi...harmonickejsi...

Růžové srdíčko

(Zuzka, 10. 3. 2009 11:42)

Milá Mišulko, prosím si také o jedno růžovoučké srdíčko,Ty já můžu - těch není nikdo dost. A já Ti už předem posílám zlatý obláček díků.s vděčností Zuzka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3256449
Měsíc: 16180
Den: 601