Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ LÁSKA UMÍRÁ

bř-žena--4.gifMilá Kytičko,

Píšu Ti, stejně jako mnoho hledajících, tápajících ve svých životech a nevím, jestli se právě mým příběhem budeš zabývat.
Je mi 45 let a už několik měsíců se do mé hlavy vkrádá myšlenka opustit svého manžela.
Jeho láska byla před lety tak neuvěřitelně silná, a já jsem měla pocit, že mám toho pravého.
Nejsem naivní a nehledala jsem dokonalost. Jen lásku, a porozumění, společný život. Asi, jako každá druhá žena. Nevím, proč se toto stalo, ale milovala jsem svého muže jen velmi krátkou dobu.
 
Děti jsem moc chtěla a těšila jsem se na rodinný život. Za pár let manželství, jsem si uvědomila, že svého muže nemiluji. Celé ty roky jsem jen přežívala a přemýšlela nad vhodným dnem, kdy odejdu. Já jsem to Kytičko, ale nedokázala, přestože vlastně s ním intimně téměř nežiji. Nyní jsou naše děti, dospělé, syn žije v Anglii a dcera se vdala a má svou rodinu, já v našem domě jen přežívám. Muž se ke mně chová jako k někomu, kdo vede jeho domácnost. Není hrubý, jen chladný, odměřený a s nezájmem o mně jde svou cestou.
 
Nedávno jsme po dlouhé době byli na večírku. Bavil se tam se ženami. Viděla jsem ten rozdíl, jak se chová ke mně a k nim. Napadlo mně, že není správné, držet se jeden druhého, když už ten základní cit, není, když láska umřela.
 
Je mi moc smutno. Léta nezadržitelně letí a já jsem čím dál smutnější a opuštěnější. Nevím, co mám dělat. Nemám kam jít. Nemám se komu schoulit do náruče, a tak ti odesílám tento email. Zeptej se Kytičko prosím Tě andílků, kudy vede má další cesta. Já ji nevidím. V mých očích jsou jen slzy a zklamání.
 
Tvá Věra

link-růžičkabr5.gif

 
víla-nádherná.jpgDrahá Věruško,
Svázanost duší, vaše vzájemné propojení energií, citový chlad. To jsou věty, které mám před očima, když čtu Tvá slova. Jsi jako poutník, který kráčí pouští a hledá zdroj vody. Má v brašně posledních pár kapek. Je vedro a kolem je jen písek a poušť. Poutník vyčerpán, padá únavou, přesto jde dál a hledá.
 
Tak moc dokáže lidská duše prahnout po lásce, po citu a objetí. Nikdo se bez lásky neobejde a kdo tvrdí, že ano, pouze lže a předstírá něco druhým a dokonce sám sobě. Uvnitř každého člověka je láskyplná duše, i když se někdy projevuje chladně a máš z toho člověka pocit, že neumí milovat, tam někde uvnitř, hluboko je to světýlko. Každý potřebuje lásku. Kdo se nenaučil milovat lidi, dává lásku květinám, zvířatům ale člověk, vrcholné dílo Stvořitele, neumí žít bez citu.
 
Dívala jsem se do kartiček, vyložila jsem Tvůj minulý život. V tomto životě řešíš důležité pročištění vztahů mezi Tebou a manželem. Když jsem kreslila obrázek Tvých energetických proudů, máš dost otevřenou duchovní paměť. Ty víš, že Tvůj manžel byl v jednom z životů Tvým bratrem a příliš si pamatuješ tyto city. Nedíváš se na něho jako na muže. On Tě nepřitahuje. Nechává Tě chladnou jeho pohled, i dotyky.
 
Na druhé straně on cítí Tvůj chlad, nezájem a tak se přestal snažit. Vytvořil se blok. Chemie, která mezi Vámi kdysi fungovala, zcela vyvanula a Vy jdete životem, ne spolu, ale pouze vedle sebe.
Oba prahnete po lásce. Ale nedokážete si ji vzájemně dávat.
 
Je mi to moc líto Věruško, ale tak příliš jste se vzdálili jeden druhému. Vidím,že to, co Vás poutá, jsou pouze materiální věci. To není důvod zůstávat. Vždyť ještě oba můžete být šťastni. To, co jste si měli prožít, to jste si prožili, pročistili jste negace, byli jste si vzájemnou oporou. Ale teď se jen vzájemně respektujete a to je malý důvod na společný život.
Zvaž tuto situaci, popovídej si s manželem. V klidu, bez emocí. Nevidím u něho agresivní povahu a věřím, že Tvá slova, pohnou i s jeho srdcem. Věř, že i on se dívá jiným směrem, jen nechce bořit něco, co se léta tvořilo.
Moc Tě objímám a posílám energii.
 
randel13.jpgVZKAZ ANDĚLŮ PRO TEBE:
Přizpůsobovat se změnám, se může pro duše lidské, zdát hodně těžké. Milovaná sestřičko, svoboda vyjadřuje tvořivou energii. Ve Tvém bolavém srdci je pocit, že něco ztrácíš. Ale tak jako se na zemi střídá den a noc, tak každá ZTRÁTA, může znamenat ZNOVUNALEZENÍ.

Smrt jedné lásky, často znamená znovuzrození jiné lásky. Vše je duální. Smutek, radost, strach i bezpečí. Vybrat si cestu, znamená učinit krok do Neznáma. Máme pro Tebe dobré zprávy. Samota nemá být Tvým údělem. Pouze je důležité věřit, že na každého člověka, který se cítí sám, někdo čeká. Osud míchá karty, ale Tvá ruka vybírá obrazy, které běží před Tvýma očima. Vesmír není slepý ani hluchý. Zachytí  Vaše myšlenky, které jsou Tvůrčí silou a Tvoří z nich situace. Milujeme Tě a chráníme Tvé kroky.

Přeji Ti Věruško hodně síly

s láskou Kytička růžička-blikající-11.gif

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak nejak

(Rafelx, 12. 11. 2010 15:47)

Mila Gabko,nejsem Kyticka a neumim to videt z jejiho uhlu pohledu, ja ale, jestli to primes se na to divam takto normalne světsky a je mi lito tveho muze, ktery investoval do vaseho 45 leteho vztahu, uzcite te miloval a mozna miluje a ty si myslela cely zivot na jineho.Neni to od tebe fer kdybys mu vcas rekla ze ho nemilujes, alespon by si mohl najit nekoho kdo by si ho zaslouzil. Kdyz se divam na postu pro tebe v televizi a kdyz se hledaji stare lasky, vzdycky to dopadne fiaskem, pro toho naivniho hledajiciho, ktery si mysli, ze ten kdysi prvni byl nejaky zvlast osudovy. Byl osudovy, ale city vzdycky od jednoho z tech dvou jsou vychladle, ne ze by si nevzpomeli, ale maji svuj zivot a vetsinou lepsi, nez z tou onou. Ja bych v tvem pripade se snazila vzpamatovat, protoze sis neco vymyslela ve sve hlave, neco sis zidealizovala, mozna vůbec byste spolu nebyli stastni a drive nebo pozdeji se rozesli. Vas si sveho manzela a aspon v duchu se mu omluv a snaz se mu vsechno vynahradit. Podle me na tebe ta stara kaska uplne kasle, je to receno natvrdo, ale vysvetlovani by asi zde nemelo cenu. Preji tobe a tvemu manzelovi hezky podzim zivota a hezke stari a opravdu se vzpamatuj.

Názor

(Rafelx, 8. 11. 2010 13:40)

Mám takový názor, celý život jsem se těšila, až děti vyrostou a my bude konečně spolu, nebudeme mít už takovou veklou zodpovědnost za děti, budeme si moci zajit všude tak kam jsem nemohli, nebo na co jsme neměli. A tak jsem se těšila na druhou etabu mého života. Cítím, že u Tebe je asi něco delší dobou v nepořádku, když ta láska se tak rychle vytratila a když děti vyletěli z hnízda, nemáš a nevíš co bys chtěla.Muže nemiluješ, nový není a kde ho hledat.Přitom toužíš se schoulit v náruči muže, jaká každá z nás, proto my ženy žijeme, abychom měly oporu v muži, kdy můžeme se schoulit a být chvilku v lásce a nezpečí. Kytička píše o karmickém problémku, ale já ze svého vlastního nározu obyčejné ženy si myslím, že láska se musí pěstovat stále a neustále, nemyslím si že ti není ještě úplně tak jedno že se umí tvůj muž dvořit jiným ženám, nemyslím si že ssi tak velkorysá a chceš mu dopřát aby byl ťastný s jinou, kdyby to tak bylo už bys mu to dopřála dávnou a sama sobě též. Já jsem takový naivista, monoho lidí mi to vyčítá a směje se mi, ale vždycky dávám lásky dohromady, s tím, že se nemůžu smířit s tím, že ti dva, když už se jednou hodně milovali, neumí vykřesat ani jednu jiskřičku. Stále věřím že ta jiskřička tam existuje a že se dá vykřesat a že se pokud tam nejsou jiné závažnější věci, dá se znova plamenek lásky obnovit. Přeji ti nejdříve abyste našli k sobě znova lásku, a když mi budeš tvrtit že to nejde, tak přeji Tobě i jemu ať si najdete toho pravého s kým budete opravdu šťastni.

laska pride

(Aura, 1. 11. 2010 23:04)

Pani Vierka. Prajem Vam aby ste lasku zazili v tej najuprimnejsej a najcistejsej forme. Ak budete verit tak pride coskoro...

Pre Vierku

(Iva, 31. 10. 2010 13:40)

Prajem Vám z úprimného srdca, aby ste si našli tú svoju spriaznenú dušičku a nech je váš život deň čo deň krajší a veselší. :o)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3261149
Měsíc: 15645
Den: 846