Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ K SOBĚ PŘIPOUTÁME ZLO, BRZDÍ NÁS V DUCHOVNÍM VZESTUPU

15. 3. 2010

Obrazek Drahá Kytičko,

cítím, že bych Ti měla ještě jednou poděkovat za zasvěcení do 2. stupně Migurai a zároveň za odvedení nalepeného zla a negace. Moje přítomná maminka mi pověděla, že na celou scénu nebyl pěkný pohled. Bylo mi opravdu zle. Jsem moc ráda, za Tvoji duševní velikost a ochotu pomoct. Cítila jsem to a hledala jsem u třech čarodějek pomoc, ale nikde jsem nepochodila s očištěním až díky Bohu u Tebe. Děkuji.

Chtěla bych se s Tebou ještě podělit o můj sen po zasvěcení u Klatov/v Hnačově/.

Byla jsem na návstěvě u papeže...tedy spis papežky, byla to žena . Starší, klidná, s úsměvem na rtech. Návštěva se mi nabídla nečekaně, šlo se po schodech nahoru do místnosti, kde stála ONA.

Klid a moudrost z ni vyzařovaly neuvěřitelně silně. Věnovala se mi dlouho a nespěchala vzít dalsí návštěvu, ikdyž jsme viděly, ze se dělá fronta. Žádala jsem o požehnáni pro moji celou rodinu, které i když nevyřkla, necítila jsem to špatně. Před odchodem se ještě zeptala, zda si neuděláme dalši schůzku,kdy budeme mít víc času a otevřela knížku a zeptala se mi na bylinku a ja odpověděla Meduňka...tomu moc nerozumím.

V hale jsem si ještě chtěla vybrat v suvenýrech talisman,pro vzpomínku na celou situaci a zalíbila se mi náušnička s perličkami. Jak já se cítila povznesená, když jsem se probudila. Krása. Kytičko, děkuji za umožnění tohoto setkání.

Preji hezky den Dana O.

 
Plzeň

Obrazek

 

 
Drahá Danulko,

Přesně si vzpomínám na naše setkání. Přijely jste do Hnačova s maminkou pouze na zasvěcení II. st. Pamatuji si dvě velmi hezké ženy, pamatuji si Tvé krásné dlouhé rovné vlasy. Zaujala mně informace, že Vaše duše jsou v tomto životě v postavení matka a dcera. Spíš jsem Vás vizuálně viděla jako sestry.

Vím, že jsem Vám řekla, že v jednom z životů jste to určitě měly obráceně ,že ty jsi byla maminka a tvoje maminka byla tvou dcerou. Tvoje maminka přikývla a řekla, že jsi pro ni i v tomto životě učitelkou a pomocnicí, a já vnímala ten pocít, že je krásné, že to tak i nyní zůstalo.

Čekaly jste do konce semináře na zasvěcení. Zdálo se, že jste skvělé duše a nic nebude bránit v předání energie a otevření vašich dušiček.

Pak se ale „něco“ stalo. Když jsem chtěla předat do Tvé duše energii, Začaly mi doslova tuhnout ruce a vůbec to nešlo. Viděla jsem za Tvými zády hrozně zlý obličej, který se na mně díval. Viděla jsem doslova vyceněné zuby a byla to tvář napůl člověka a napůl jakési šelmy. Br...Je to nedefinovatelný obraz.

Cítila jsem velmi zlou energii a také silné nebezpečí tohoto okamžiku. Zavřela jsem oči a napojila se na anděly, poprosila Ježíše, Marii, archanděly a všechny bytosti světla o pomoc. Začala jsem prosit o odvedení této zlé bytosti. Prosila jsem o očištění Tvé duše. Cítila jsem tlak do všech čaker, cítila jsem zlobu, kterou ke mně tato bytost vysílá. Nevím, jak dlouho to trvalo a viděla jsem,že se Ti udělalo velmi špatně. Byla jsi bledá a začala jsi se třást. Z Tvé duše jsem cítila strach, beznaděj a také bolest. Jakýsi návrat pocitů z minulých životů. Vlastně jsem byla připravená, na jakousi duchovní mdlobu, která se v těchto případech někdy vyskytuje. 

Andělé čistili Tvé energie a já jasně cítila, že vazba mezi Tebou a tou bytostí slábne, pouta se kousíček po kousíčku uvolňují a Ty jsi najednou do tvářiček dostávala zase barvu.
Pak se „TO“ pustilo. Muselo. Síla bytostí světla je silnější než zlo. Bylo zde vyšší vědomí, které je nadřazeno nižším duchovním bytostem.

Usmálala jsi se. Cítila jsem úlevu ve Tvé duši. Tak zlehka jsi vydechla a zrůžověly Ti Tvoje krásné tvářičky. Dokončila jsem zasvěcení. Možná jsi v tu chvíli nevnímala, že jsem neustále otáčela hlavu nahoru na pravou stranu, kde se ještě stále jakoby vznášela bytost, která patřila do jiného světa, do jiných světů a jiných energií.

Ta bytost otočila svou zlobu proti mně chtěla útočit. Jasně jsem cítila, že celou silou a nenávistí, se chce dostat ke mně. Věděla jsem, že každý záchvěv mého strachu, může být velmi nebezpečný. Pak jsem viděla jasné světlo a najednou bylo ticho a klid a já jsem hned věděla, že už je všechno v pořádku a jsme v bezpečí.

S radostí jsme se objaly, povídaly si a pak se rozloučily. Ještě jsem prosila anděly, aby Tvou duši ochraňovali abys byla v bezpečí a v klidu. Také vždy prosím anděly o vysvětlující sen a tak i v tomto případě Ti mohu vysvětit, proč, jsi tuto bytost u sebe měla.

Obrazek

 
VYSVĚTLENÍ TVÉHO SNU:
 
Byla jsem na návstěvě u papeže...tedy spis papežky, -     To znamená, že jsi v předchozím životě měla konflikt s představiteli katolické církve
 
Papež v ženské podobě znamená    že jsi v tomto životě byla ženou
 
Klid a moudrost z ni vyzařovaly neuvěřitelně silně. -      Tato věta popisuje Tebe. Byla jsi moudrá žena, ke které se často hodně lidí obracelo a žádalo o radu.
 
 
I když jsme viděly, ze se dělá fronta. Žádala jsem o požehnáni pro moji celou rodinu   - Tato vize znamená, že skupina lidí proti Tobě vyřkla obvinění a ty jsi žádala, aby alespoň ušetřili Tvou rodinu.
 
V hale jsem si ještě chtěla vybrat v suvenýrech talisman,pro vzpomínku na celou situaci a zalíbila se mi náušnička s perličkami. Perly vždy znamenají slzy a bolest. Tvojí rodinu tedy neušetřili a před Tvýma očima je všechny zavraždili.
 
Před odchodem se ještě zeptala, zda si neuděláme dalši schůzku,kdy budeme mít víc času a otevřela knížku a zeptala se mi na bylinku a ja odpověděla Meduňka. - Další schůzka, znamená propojení do dalších životů. Ze Tvých rtů totiž tehdy vyplula kletba. Zklamaly Tě síly dobra, byla jsi zlomená nešťastná, tak jsi se obrátila na druhou stranu. - Proklela jsi lidi, kteří Ti tolik ublížili. Zmínka o meduňce – znamená, že jsi se nejvíce věnovala bylinkám. Pak přišla smrt a když jsi vešla do tohoto života, ona duchovní bytost, která byla s tebou propojená kletbou přišla s Tebou.
 
To že jsi měla z tohoto snu dobrý pocit, znamená, že všechno už je pročišťěno a Ty můžeš pokračovat ve své duchovní cestě a máš pomáhat lidem.
Jakým by to mělo být způsobem, to už jsme si pověděly, aniž bychom znaly tento sen.
 
Přeji Ti Danulko, dny protkané láskou a světlem. Těším se na naše další setkání.

S láskou Kytička Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dovysvetleni

(Dana z pribehu, 27. 3. 2010 22:26)

Draha Kyticko, dekuji za dovysvetleni a odpoved. Posledni pul rok jsem opravdu citila jakesi zbrzdeni me duchovni cesty a zmenu meho charakteru. Bohuzel k horsimu. Po nasem zasveceni a odvedeni jsem ovsem zase zpatky.. otocila jsem novy list v knize meho zivota a budu se moc snazit zustat takova jaka jsem a menit se jen k lepsimu. Jsem nesmirne stastna, ze jsem pred 2 lety nasla Tebe a Tys mi pomohla procistit si muj minuly zivot. Tento ukol jsem s Tvoji pomoci, nasemy pomocniky i moji maminkou ZVLADLA. Otevrenym srdcem dekuji a dekuji i lidickam z komentaru.

poděkování

(Pavlína, 25. 3. 2010 8:34)

Milá děvčátka, děkuji za tento krásný příběh. Krásný píši proto, že mě připomněl mne samotnou...Při čtení mě běhal mráz po zádech. Děkuji za tento příběh. Přeji dny plné lásky a sluníčka, přeji lásku a lásku a lásku.
Pavlína

pri citani

(vlado, 23. 3. 2010 21:46)

ma mrazilo po celom tele, potom slzy, teraz klud. Aj ked neviem preco to tak bolo, dakujem.

pri citani

(vlado, 23. 3. 2010 21:41)

som vďačná a dojatá

(Oľga, 17. 3. 2010 14:22)

Drahá Kytička, nemám ani slov, ako som zo všetkého dojatá. Božia milosť je úžasná a nekonečná.
Som nesmierne šťastná, že ma anjeli viedli na Vaše stránky. Objavila som ich len nedávno. Viem, že všetko je tak, ako má byť. Teším sa, že sa čoskoro stretneme a spoznáme.Všetkým prajem zo srdca veľa lásky a požehnania.

Pro spojení dobra :)

(Marie, 17. 3. 2010 6:40)

Kéž bychom se vždy dokázali soustředit jen na Dobro a lásku... Váš příběh je velmi zajímavý. Ať se Vám daří vše dobré ze srdce přeji všem z životního příběhu.

PODĚKOVÁNÍ

(Líba(maminka Danušky), 15. 3. 2010 22:43)

Zlatá Kytičko,slova která patřila mé dceři jsem přečetla dnes dopoledne.Od této chvíle se mi hrnou slzy a nejdou zastavit.Jako miminko byla dcerka moc hodná,zabalená v peřince si prohlížela až příliš pozorně tento svět.Neplakala a vnímání u ní bylo silné.Říkám o ní,že je moje světýlko "teď a tady".Na zasvěcení mi křečovitě tiskla ruku.Měla jsem o ní velký strach!Také mám před očima Tebe drahá Kytičko i celou událost.Děkuji Ti z celého srdce za tuto pomoc,děkuji mnohokrát!Vůbec to není lehké.Nyní mám v sobě velký zmatek,rozbouřené pocity,nešla mi dnes ani meditace.Do myšlenek se mi vkrádá věta-někdo ubližoval(tížil)mému dítěti.A co se dělo tehdy...?Zapaluji svíčku(už hoří),pročistí místnost v které jsem dnes tolik přemýšlela a ráno se vzbudím s pozitivním myšlením,abych mohla šířit čistou a příjemnou energii kolem sebe.Zlatá Kytičko jsem Ti vděčná.Líba.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3247162
Měsíc: 17187
Den: 839