Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ K NÁM CHODÍ NOČNÍ NÁVŠTĚVY A KRADOU NÁŠ SPÁNEK

27. 10. 2011

objimajici-se-andele.gif2.10.2011

Dobrý den,

Našla jsem si Vaši internetovou poradnu, protože už nevím, co mám udělat víc pro to, abych mohla v noci spát.  Vaše příspěvky a rady mě velmi zaujaly, tak snad budu mít štěstí a odpovíte mi. Jmenuji se Lenka, bydlím v menší vesničce u Ostravy, mám dvě malé děti a poslední dobou se cítím velmi vyčerpaná. Nemohu v noci spát. Bojím se každého zvuku, každého pohybu.

Všechno to začalo přibližně před rokem a půl, kdy jsme koupili domek a přestěhovali se na vesnici.  Zpočátku jsem slyšela jen kroky v našem pokoji,kde i s dětmi spíme. Zcela zřetelně jsem slyšela někoho přecházet po místnosti. Cítila jsem, jak si někdo sedá na mou postel. Vždy když jsem rozsvítila, tak se vše uklidnilo a po chvilce, kdy jsem opět usínala, všechno začalo znovu.

Celý zbytek noci jsem byla vzhůru, a nedokázala už usnout. Od té doby se to děje pravidelně, hlavně, když manžel není doma. Už jsem se radila i s léčitelem, který žije kousek od nás, doporučil křišťál do pokoje a ochranný štít, modlitbu, ale to já stejně všechno dělám.  Řekl mi, že to může být nějaký démon, který dokáže psychicky zničit celou rodinu. Dokonce těch démonů může být i víc.

 Jsem z toho zničen a vystrašená, protože děti už také špatně spí a často se budí. Nic z  ochrany,která mi byla doporučena zatím nepomáhá. Naopak se to ještě zhoršuje. Minulý čtvrtek se stalo něco co mě úplně vyděsilo . Opět jsem slyšela kroky. Najednou jsem zůstala jako přimražená, nemohla jsem se pohnout a začala jsem se dusit. Jakoby mi někdo stáhl krk a nemohla jsme dýchat. Začala jsem se modlit, nevím jak dlouho to celé trvalo, ale když to odešlo, byla jsem hrůzou bez sebe. Bojím se jít spát, nevím si s tím rady, nevím jak dlouho to vydržím. Snažně Vás prosím o pomoc, mám malé děti a nechci skončit u psychiatra.

 Děkuji za to, že jste, že jsem se alespoň mohla vypsat z toho , co prožívám.

Lenka M.

víla-nádherná.jpg9.10.2011

Drahá Leničko,

To co popisuješ není zas až tak neobvyklé a uvidíme co se s tím dá udělat. Dům, nebo byt lze vyčistit i na dálku. V každém případě toto je dost silná energie a bude lepší má osobní návštěva. Do Ostravy občas jezdím, tak si ještě  doladíme  čas a podíváme se, kdo to chodí na tak pozdní návštěvy do Vašeho domečku.

S láskou Kytička

objimajici-se-andele.gif9.10.2011

Paní Kytičko,

Ani netušíte, jak se mi ulevilo, je to pro mě nová naděje, že zas všechno bude o.k. a že bude klid. Napište mi kdy budete mít kolem nás cestu (doufám, že brzy) a já se Vám přizpůsobím. Napište mi, co všechno bude potřeba zařídit.

Děkuji moc  Lenka H.

19.10.2011

víla-nádherná.jpgNÁVŠTĚVA V DOMĚ LENKY

Když jsem vstoupila do domu, který mi Lenka popsala,  ihned jsem cítila zvláštní silný tlak na srdeční čakře. Tady se asi hodně hádali,ubližovali si.  Nenávist, kterou ten dům nasákl, byla jasně cítit ze všech koutů. Zavřela jsem oči. Slyšela jsem  křik nějaké ženy a pak nadávky muže, jehož hlas zesiloval. Cítila jsem mrazivý pocit a všude kolem byla tíha a strach.

Otevřela jsem oči a prohlédla si  Lenku.  Byla to drobná, milá žena, která kolem sebe šířila vlnu krásně pozitivní energie. Jen v očích měla hodně strachu a také byla trochu bledá, zřejmě se už na ní podepsaly noci, kdy nemohla odpočívat a také stres, který cítila z této nezáviděníhodné situace.

Vstoupily jsme do ložnice, kde proudy negativní energie byly nejsilnější. Rozhlédla jsem se: „ Tak tady uděláme náš  rituál.“   Všimla jsem si mihotajícího se tmavého stínu v rohu místnosti.  Zapálila jsem několik svíček a také vonnou tyčinku.  Stín v rohu místnosti dostal ještě větší rozměry a cítila jsem nemilou přítomnost někoho za svými zády. Pak jsem ucítila dotek něčí ruky na svém krku. Bylo to nečekané a tak jsem se prudce otočila a sáhla jsem si na krk. Z lehkého zašimrání byl jasný dotek. Dívala jsem se za sebe a prosila archanděly o ochranu. Ruka na mém krku zůstala a cítila jsem, jak se mi obtížně dýchá. Lenka vykřikla, neboť jsem nestačila skrýt své překvapení. „Toto mi dělá sahá mi na krk!!!!!. Kytičko, on na Vás také sahá.  Lenka se ustrašeně rozhlížela. „Mohu tady být? Nestane se mi nic?“  Uklidnila jsem jí a udělala jsem vonnou tyčinkou v prostoru ochranný kruh.

Vykázala jsem Božím jménem ze svého prostoru všechny bytosti, které neměly v mé blízkosti co dělat. Mohla jsem se znovu klidně nadechnou a také ruka z mého krku byla pryč. Leničko, na nic se neptej, jen tiše seď a pokud chceš můžeš se modlit a tak svou modlitbou ještě zvedat sílu tohoto okamžiku.

Pak už jsem začala prosit archanděly a milujícího Boha, aby svou mocí pročistili prostor, kde spí tito lidé, pročistili jsme dům, v duchu jsem prošla místnost po místnosti a s pomocí Archanděla Michaela jsem uvolnila duše, které byly s tímto domem svázány. Očistný rituál netrval dlouho. Nechala jsem dohořet svíčky, poprosila anděly o ochranné světlo a obalila celý dům láskyplnou energií. Měla jsem dobrý pocit, že vše je v pořádku.

Pak už jsem jen Leničce u kávy vyprávěla příběh tohoto domu.  Příběh muže, který ubližoval své ženě, kterou prakticky psychicky utrápil a ona pod tíhou jeho nenávisti zemřela. Její srdce nevydrželo ten tlak, neustálé ponižování a urážky.  Zemřela ve spánku, klidně. Na jejích rtech ještě zněla modlitba, kterou večer šeptala za své děti, i za svého muže, který jí nikdy nedokázal projevit lásku.  Ten muž jí našel ráno bez života. A konec svého života, který mu zůstal, časem také vyřešil po svém, na jednom ze stromů v blízkém lesíku. A tady byl problém. Jako sebevrah nemohl odejít do světla. Hledal svou ženu, a stále se znovu vracel do svého domu. Žádal odpuštění. Chtěl jen dojít pokoje. A protože byl na hodně nízkých vibracích, přitahoval k sobě nízké duše démonické povahy. A toto vnímal pan léčitel, který zaznamenal démonické energie v domě.

Podívala jsem se na Leničku, která odložila hrníček z kávou.  Bylo vidět, že usilovně přemýšlí. Vzala do ruky mobilní telefon a někomu volala. Z hovoru bylo patrné, že mluví se svojí maminkou.  Položila sluchátko a nevěřícně kroutila hlavou. „ Víte, moje maminka tu bydlela v této vesnici.“  Opravdu si vzpomněla, že v tom lesíku nad naší chalupou se kdysi někdo oběsil. Ale až na druhé straně kopce. Ani ve snu by mi nenapadlo, že to může mít nějakou souvislost a že v našem domě se děly takové věci.

Jen jsem se usmála. „Jo, to jsou někdy zvláštní věci, mezi nebem a zemí„ Důležité Leničko je, že se Vám bude krásně spát a žít v tomto domě. To je nejdůležitější.  Pomalu jsem odcházela a ještě jsem se podívala směrem k lesíku.  Bůh přej klid té nepokojné duši. Poprosila jsem anděly, aby pročistili i místo, kde dobrovolně člověk zahodil ten krásný dar, svůj život.

Když jsem odjížděla, tak jsem Leničku objala a popřála jí klidné spaní a hodně lásky a štěstí.

Hned za několik dnů mi zavolala, že je vše v pořádku, že se cítí výborně a její spánek už nikdo neruší. S pokorou jsem poděkovala Bohu a všem úžasným duchovním bytostem, že jsem této krásné rodině mohla pomoci.

A všem sluníčkům, které četly tyto písmenka přeji klidný spánek, hodně lásky a pokojné myslí.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ano

(Linda, 31. 10. 2011 16:30)

Ano toto dobre poznám. prezivala som to iste ale bez toho skrtenia, ale chvala Bohu dusa je uz tam kde ma byt...bavilo ju buchat ma v noci do hlavy, chodit mi okolo postele, rozhadzovat knihy, paralizovat ma a pritlacat do postele.dokonca sa mne a sestre tlacila do snov, v rovnake noci sme mavali obe toho mjua v sne. nebojim sa len je to neprijemne aj ked je pravda, ze prvy krat som skoro strachom umrela......duse vtedy potrebuju pomoc a ako nahle zistia ze ich niekto "konecne" vnima drzia sa vas...este ze existuju ludia ktori ich dokazu posielat do svetla....pekny den

Poděkování

(Věra, 31. 10. 2011 10:26)

Také se připojuji Kytičko k velkým díkům,že jsi.Samy jsme si něco podobného s dcerou prožili a nebýt Tvých nádherných stráneček,nevěděla bych si vůbec rady.Byly to strašné chvíle.Podepsalo se to také na jejím zdravotním stavu a zřejmě i na jejích potratech.Je to Kytičko vůbec možné?Všechno je už také uvedené do pořádku díky jedné paní,ale ten strach u dcery zřejmě stále přetrvává.Snad se vše uklidní.At Ti Bůh pomáhá,abys mohla pomáhat zase Ty,potřebným.Po mé zkušenosti je to pomoc ze všech největší.Krásný a požehnaný den všem láskyplným lidičkám:-)):-))


Děkuji

(Andrea, 30. 10. 2011 20:37)

Kytičko, měla jsem mrazení po celém těle, když jsem četla tento příběh. Z celého srdce Ti děkuji za všechny lidičky, kterým pomáháš. Děkuji za to, že Tě máme...

Re: Děkuji

(Blanka, 31. 10. 2011 8:38)

I já Ti Kytičko děkuji, jsem ráda, že jsi dáváš nám odvahu a sílu v tomto světě žít, mám tě ráda.

Poděkování

(Beryl, 30. 10. 2011 23:16)

Kytičko,Bůh Ti žehnej za lásku,pomoc a naději, kterou pro nás všechny máš.
Beryl

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3247169
Měsíc: 17189
Den: 844