Jdi na obsah Jdi na menu

KDO MĚ Z POUT MÝCH VYSVOBODÍ

anděl-s-holubičkami.gifMilá Kytičko

Dnes jsem se rozhodla svěřit ti svou velkou bolest, protože nevím jak dál. Cítím se jako vyprahlá poušť bez vody, bez života. Mám hodné děti,které z celého srdce miluji, práci, která je mým posláním a zcela mne naplňuje a také manžela s kterým si už delší dobu vůbec nerozumím a žijeme každý po svém.
 
Denně chodím do zaměstnání a potkávám jednoho staršího muže, kterému patří mé srdce. Ten muž mne také miluje, cítím, to.
 
Jeho pohledy a náznaky. Ale všechno má jeden velký háček. Ten muž je ženatý. Je to muž v dost vysokém společenském postavení a vím, že si nemůže dovolit jakýkoli skandál. Snažím se to respektovat. Cítím k němu však tak silné pouto, že to ani s tou největší silou nedokážu překonat. Na vánoce jsem mu dala dárek. Objal mne a měl v očích slzy. Pak ale beze slova odešel. Kytičko, kde se bere, ta síla lásky, když víme, že je to beznadějné. Že nemáme šanci. Ráno se budím s myšlenkou na něho, večer s ní usínám, a říkám si, že tak silně, jsem ještě nikoho nikdy nemilovala. Vím, že jeho žena je chladná a proto také on žije bez lásky. Přesto, na každé společenské akci je s ním.
 
Je vedle něj a vůbec si toho neváží. Mně je den ode dne hůř a víc smutno. Nemohu jíst,/zhubla jsem 6kg/ špatně spím, jsem podrážděná, nervózní a přestává mne bavit život. Co je to za pouto, které mě pojí s člověkem, který jak se zdá, nemá v úmyslu ze svého života zahnat ženu, která mu nedává lásku a tak tu šanci bere mně. Nechci nikomu nic ničit ani bořit. Vím, že bych mu byla schopna dát tu křišťálově čistou lásku. Záleží mi na tom, aby byl šťastný. Co s tím, Kytičko, poradíš? Prosím odepiš mi.
Julie
 
Drahá Julie, zde je odpověď z andělského písma.
 
liandel.jpgMilá sestřičko, každá duše je strádající a bez lásky cítí bolest.
Někdy vyslovíte sliby, které nedokážete zapomenout.
Tvoje sestřička takový slib, v jednom z životů vyslovila. Zavázala
se, že se jednou vrátí ke své lásce, kterou ve velkých bolestech ztratila.
 
V jednom z životů, když umírala a loučila se se svým milovaným,
přísahala, že se vrátí a že mu oplatí jeho lásku.
Tato emoce byla velmi silná, dokonce silnější než přechod z fyzického světa
do světa duchovního. Vy tomu přechodu říkáte smrt.
 
Nic nezastavilo její lásku. Muž, kterého nyní miluje, je
stejná duše. Je to stejný muž, který sestřičce pomáhal překonat
strach ze smrti. ¨Má ale smysl pro čest, spravedlnost
a to mu brání jít proti svému rozhodnutí, přesto,že tuto ženu také velmi miluje.
Je potřeba pročistit tyto proudy energií na mentální úrovni. Je důležité milovat láskou bez všech závazků, bariér a podmínek. Bezpodmínečná láska vyléčí každou bolest. Ať vysloví prosbu k nám andělům. Prosbu o zrušení slibu a závazku k tomuto muži.
 
My pročistíme jemnohmotné tělo a duše se pomalu začne uzdravovat, bolest bude slábnout. Pro Tvoji sestřičku jsou klíčová dvě slova: PROBUZENÍ a NEBOJÁCNOST.
Probudila svou vnitřní sílu. Této síly, se ale sama zalekla. Proto je důležité slovo nebojácnost. Energie z myšlenek strachu, přivolává bytosti nižších vibrací a ty pak konají své dílo zmaru. Nepochybovat, znamená věřit ve svou sílu. Účedníci našeho Pána, to jste nyní Vy, všichni služebníci světla v dnešním světě, který je plný nejrůznějších proudů energií a proto jste přitahováni různými směry. Stůjte si pevně za svým. Nebojte se a věřte. Ztište se a poslouchejte svou intuici.
 
Kam Vás vedou Vaše myšlenky? Po čem toužíte? Vaše vize, pokud nejsou protkány láskou, soucitem a oddanností Bohu, vás mohou vést po slepé cestě. PROBUĎTE SE.
Každý den žijte srdcem. Každý den vetkejte nový vzor do krásně tkané pavučiny z Vaší laskavé energie.
Každá věta - JÁ JSEM MILUJUJÍCÍ BYTOST, PLNÁ LÁSKY, SVĚTLA A RADOSTI. Vás vede blíž k PROBUZENÍ.
 
Duše, která přijde na svět je spící duše. Aby se probudila, stojí jí to příliš mnoho energie. Ale Vy se nepřestávejte snažit o probuzení. O vědomé poznávání vlastní duše. Kdo jsem? Proč jsem tady. Ptejte se a dostanete odpověď.
 
VŠICHNI JSTE DĚTI MILUJÍCÍHO OTCE. MILUJÍCÍ MATKY ZEMĚ. VŠICHNI SE PODÍLÍTE NA TVOŘENI NOVÝCH ČASŮ.
VŠICHNI JSTE PLNÍ LÁSKY A ZÁŘIVÉHO SVĚTLA. Otevřete oči i srdce a konejte to, co máte vepsáno v srdcích
jako svůj  ŽIVOTNI ÚKOL. Pokud vidíte své blízké, kteří ještě nezáří světlem lásky a zůstali strnule ve spánku, žehnejte jim, darujte jim světlo ze své duše a přejte si, ať se také probudí.
My jsme tu stále. Od počátku až do konce. Stejně jako náš Pán, vás bezvýhradně milujeme.
 
víla-nádherná.jpgDrahá Julinko, slib daný v minulém životě, v situaci, kterou provázely silné emoce, může projít branou smrti. Pak když jsi postavena tváří v tvář stejnému člověku, vše se jakýmsi podivným mechanismem zapadne a nastartuje pocit viny. Dala jsi slib. Je na čase jej zrušit. Je potřeba vzít si svou vnitřní svobodu a uzdravit bolest, tu ránu kterou proud času nezahojil.
S láskou Kytička
 

linka-D.gif

 

Návod na zrušení slibů z minulosti

 

Prosím anděly, bytosti světla o pročištění a odseknutí všech pout k tomuto člověku - na všech mentálních úrovních. Prosím Stvořitele o sílu a  světlo, abych mohla vědomě zrušit slib a všechny vazby k jeho duši.. Prosím ať mezi námi proudí energie lásky, která uzdraví veškerou bolest na všech úrovních mého vědomí. Děkuji.

 

link-bř-2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuju

(Gabriela, 1. 2. 2011 21:36)

Mockrát Ti Kytičko děkuju, za tento vzkaz od andělů a za tvou odpověď..A Julii, že k tomu dala podnět. Kytičko mnoho slov z toho vzkazu potřebuje slyšet hodně duší a jistě pomohou všem tak, jako mě. Děkuju, ať se ti daří na tvé cestě a děkuju Ti za tyto stránky, které mi nejednou objasnili situace v mém životě.
S Láskou
Gabriela

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257498
Měsíc: 16220
Den: 644