Jdi na obsah Jdi na menu

KARMICKÉ KODY DUŠE - V ČEM MOHOU POMOCI

 

zena-ve-zlate-barve.jpgPřeji všem světýlkům nádherný den. O karmických kódech duše jsem už mnohokrát psala. Používám je ve svých výkladech, kde máme hned jasnější obraz, proč se v životě člověka nedaří to, či ono. Na co se v životě zaměřit, čeho se vyvarovat, na čem více pracovat? To jsou důležité otázky, které si zaslouží naše zamyšlení. Rozkódovat úkoly duše je práce, která se opírá o napojení na vyšší duchovní bytosti a také na karmickou numerologii. Moje dlouholeté zkušenosti v praxi mi ukázaly ještě jiné sounáležitosti, vazby a souvislosti. Vše souvisí se vším a všechno do sebe neuvěřitelně zapadá. Výklad karmických kódů se dotýká samotné duše, protože ONA VÍ. I když přes vědomí nepřechází všechny informace, které máme, to, co jest pravdivé, dotýká se naší duše a emočního těla. Stačí naťuknout a rozpomeneme se a otevírá se nám nová cesta pochopení a projasněná uvědoměním si vlastní podstaty. Jen tak dojdeme k cíli  VĚDOMÉHO VZESTUPU.

 

 


zena-v-srdci12.jpgDobrý den paní Kytičko,měla bych zájem o výklad minulych životu přes email.Můžete mi prosím poslat informaci jak na to? Děkuji moc.

Verča

 

 

 

zena-ve-zlate-barve.jpgMilá Verunko,  tvá duše v této inkarnaci hledá především uklidnění. Nepotřebuješ dosáhnout velkých věcí a zvláštních událostí. Potřebuješ uklidnit své nitro, najít pokoj, klid, harmonické spočinutí v náručí člověka, který ukonejší tvé obavy a nedůvěru v sebe. Přemíra emotivní energie tě neustále pohání do rovin vyčerpávajících vnitřních konfliktů. Někdy se na sebe hodně zlobíš. Je pro tebe velmi důležité uvědomění, že se snažíš ze všech sil počínat si, jak nejlépe dovedeš. Tvé fyzické síly se vyčerpávají, protože se nedokážeš úplně přijmout právě taková, jaká jsi.

 

Někdy tvá energie pracuje proti tobě. To může být dost nebezpečné vůči tvému zdraví. Jsou dny, kdy se dokážeš uklidnit, ale někdy je to napětí ve tvém nitru hodně silné. Pak stačí málo a doslova vybuchneš. Učíš se řešit konflikty ve vztazích s klidem a rozvážností. To je pro tebe stěžejní úkol tvé duše. Rozhodí tě například finanční nejistota, každé narušení toho, co si naplánuješ a okolnosti se změní, a ty musíš hledat náhradní řešení. To tě vždy vyčerpá. Tvá duše nemá ráda přílišné změny, obzvláště ty, které nelze ovlivnit. Tvá karmická zátěž je především ve finanční a fyzické oblasti. Učíš se najít harmonii mezi dáváním a přijímáním. S tím máš ještě stále problémy. Nedokážeš  si říci o to, co chceš, pak tě to mrzí, že nemyslíš v širší míře na sebe. Tento úhel pohledu bys měla změnit. Bojíš se samoty a nechceš zůstat sama. Proto trochu lpíš na lidech kolem sebe. Nutně se potřebuješ osvobodit od tohoto lpění. Naučit se být sama se sebou, to ti přinese pocit neskonalé úlevy a svobody. Tento pocit může ale nastat jen tehdy, pokud důvěrně poznáš svojí duši.

       

UVĚDOMIT SI, KDO VLASTNĚ JSI?

 

1/  V minulém životě, který byl ve tvé inkarnační řadě jeden z mnoha, jsi byla v mužském těle. Měla jsi přemíru znalostí v oboru, který se dotýkal výzkumu přírody. Těmto výzkumům patřil celý tvůj život a nadšení z objevení nových poznatků ti dodávalo elán a smysl tvého života. Byla jsi muž, kterého zcela pohltilo bádání v dalekých oblastech, cestování a zkoumání někdy hodně nebezpečných věcí, jako jsou sopečné aktivity, zemětřesení a podobně. Tvá práce ti přinášela uspokojení a celkové naplnění života. Za celý svůj život, tento muž nepotkal  nikoho, s kým by svůj život spojil. Žil jen sám pro sebe. Pro své koníčky a svou práci. Byl tak spokojený s dobrodružným životem, že zapomněl založit rodinu, najít si opravdové přátele a zůstal na stáří sám, opuštěný a chudý. Jeho nemoc ho velmi sužovala. Měl problém s klouby a každý krok v něm vyvolával  nesmírné bolesti. Proto se ti do tohoto života promítají strachy ze stárnutí, stáří a smrti. Proto se bojíš samoty, bojíš se, že zůstaneš někdy sama, bez pomoci.  To jsou pocity, které jsou uvnitř tvé duše. Obracíš někdy negace vůči sobě, protože si nevěříš v tom, že dokážeš vytvořit ve své rodině harmonické prostředí. Neustále chceš být ujišťována, že všechno děláš správně.

 

2/ Další život, který jsem načetla ze tvých kódů duše se týká inkarnace v ženském těle. Byla jsi žena, která žila v malém městě, v jihozápadní Francii. Byla jsi tichá, nenápadná. Tvůj manžel byl výrobce nějakých potravin, patrně sýrů, ty jsi mu pomáhala s výrobou a starala ses o vaši dceru, kterou jsi velmi milovala. Měla jsi jen toto jediné dítě , tato dcera tě ale velmi zklamala. Paradoxně to bylo tím, že jsi ji dávala až příliš mnoho lásky, velmi jsi na ní lpěla. Vyrostla z ní docela sobecká mladá dáma, která rozhodně neměla vůči tobě otevřené srdce a snažila se využít každé situace ke svému obohacení. Byla zlá a ubližovala tím lidem kolem sebe. Snažila se tě pouze využívat, a ty jsi to mlčky trpěla, protože mezi vámi byla vyšší dohoda duší. Proto jsi jí neodsuzovala, jen stále omlouvala. Velmi tě tvá dcera zklamala,dokonce byla obviněná z nějakého trestného činu, ale i když její vina nebyla nikdy prokázána, tys věděla, že to skutečně byla ona.  Ty jsi se nikdy nesmířila s nepříjemnou pravdou, s tím jak zlý člověk byla tvoje dcera. Otřáslo to s tvým sebevědomím rodiče a tento rys myšlenek si neseš i v tomto životě.

 

 Zaměř se v tomto životě sama na sebe. Naučit se být sama k sobě více tolerantní, mít se víc ráda a věřit svému vnitřnímu hlasu, který tě vede. Nemáš zátěž karmy ve vztazích, ani v rodině. Můžeš proto bez problému fungovat jako partnerka i jako maminka. Vše, co v tomto směru chceš uskutečnit, je možné. Máš přestat řešit posuzování, pomluvy a tuto negativní sílu od sebe odhodit. Jsi právě taková jaká máš být .

Závěr tohoto rozboru je Verunko takový, že v této inkarnaci si neřešíš žádnou složitou karmu, jen vyššími dohodami máš v životě postaveny překážky, které sis sama zvolila. Učíš se je překonávat a získávat tím sílu. I osmička, kterou máš v datu narození je náznakem, že se máš učit nastolit si vyrovnanost a harmonii ve financích.

 

Proto aby se ti ve všech směrech lépe dařilo stačí vhodné afirmace a pozitivní myšlení.

 

Objímám a posílám krásný pozdrav

 

 

S láskou Kytička

 

 

 

zena-v-srdci12.jpgDobrý den Kytičko,

z celého srdce Ti děkuji za Tvé řádky.Četla jsem to jedních dechem a nestačila se divit jak je vůbec možné číst v duši jiných lidí.Jsem moc ráda,že jsou lidé jako Ty,kteří pomahají druhým otevřít oči a uvědomit si skutečnosti.Mnoho lidí před vším radši zavírá oči a žijí si život jak to jde.Měla bych jen jednu otázku Kytičko,chtěla bych moc vědět kde mám začít,když moc chci poznat svoji duši.Můžu se s ní nějak spojit?Třeba v meditaci?To je ohledně mě všechno Kytičko.


Dále bych Tě chtěla ještě poprosit o stejny vyklad duše mého manžela. Děkuji Ti Kytičko za Tvůj čas,vím že čas je cenný.S přáním krásného dne

Verča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karmické vztahy

(Katka, 8. 12. 2014 0:23)

Milá kytičko, prosím pomoz mi :'( už nemůžu dál, jsem neschopná a nikdo o mě tady nestojí.... Prosím Tě o pomoc, jestli jí nejsem hodna moc se omlouvám a chápu to.
Katulka.81@seznam.cz
Děkuji ti a omlouvám se za obtěžování
Katka 10.2.1990

Karmicke Vztahy

(Jana, 3. 12. 2014 10:58)

Dobry den pani Kyticko,ja bych Vas chtela pozadat o zjisteni kletby z minuliho zivota.Mam Karmicke vtahy.Jsem ovlivnitelna osoba,malo mluvna a zahledena prilis dosebe.Vim,ze jsem takova uz od mala,jsem malo prubojna.Za ninejsi chyby,nebo nevim zda se to da,tak nazvat muze i muj rozvod.Ublizila jsem snad nekomu v minulem zivote.Udelali by jste me na to ritual na zbaveni kletby?gina1@centrum.cz

Karmické vzťahy

(Anna, 19. 10. 2014 19:48)

Dobrý deň pani Kyticko,

v poslednom čase mám stále väčší pocit, že práve výklad minulých životov by mi v mojom sučasnej situácii mohol uľahčiť životé napredovanie. Viete mi v tomto pomocť. Ďakujem a prajem nadherný večer :)

naplnenie poslania

(Janka, 11. 10. 2014 12:54)

Dobrý deň,
prosím o výklad mojich minulých životov a terajšieho poslania.
Prosím, napíšte mi na mail: jankag888@gmail.com
ako mám postupovať a čo odo mňa k tomu potrebujete.
Ďakujem. Janka

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3247380
Měsíc: 17256
Den: 689